PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αγορά νέου peugeot και αντιπροσωπεία..
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

roland garros 207 cc 1,6 150hp???

Ένταξη: 17 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 01:37:05    Θέμα δημοσίευσης: αγορά νέου peugeot και αντιπροσωπεία.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για φόρουμ σας.Είμαι ο Κώστας και ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 207 cc 1,6 sport turbo(πρώτη φορά λέω για peugeot).Αξίζει γενικά σαν αμάξι?Που είναι καλύτερα-πιο αξιόπιστα-να αγοραστεί?Σε ποια αντιπροσωπεία να πάω να το αγοράσω και που θα πάρω καλύτερες προσφορές και δώρα απο πωλητή?Που θα είμαι περισσότερο σίγουρος ώστε να παραγγελθεί-βγεί το αμάξι αξιόπιστο εξαρχής γιατί έχει παρατηρηθεί γενικά σε διάφορες αντιπροσωπείες διαφόρων μαρκών να πασάρουν ελαττωματικά αυτοκίνητα απο τη μάνα τους και μετά να παθαίνει έμφραγμα ο αγοραστής και να τρέχει στα συνεργεία ακόμα δε το πήρε(εγκέφαλοι-μηχανές-σασμαν-στέγανότητα-ηλεκτρικά- την έπαθα εγω με άλλη μάρκα)!!Που να πάω να αποφύγω αυτη τη κακοτοπιά? Ποιον πωλητή και ποιας αντιπροσωπείας peugeot να εμπιστευτώ?Που ειναι καλυτερα να γίνουν τα σέρβις και οι επισκευές των πρώτων 2 χρόνων και μετά αφού τελειώσει η εγγύηση που είναι καλύτερα να πηγαίνει το αμάξι για σέρβις?Τι άλλο πρέπει να προσέξω σε αυτό το αμάξι και τι να ξέρω σαν κάτοχος peugeot για πρώτη φορά?Ευχαριστώ πάρα πολύ.

--------------------------------------------------------------------------------

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 17:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης καμιά ενημέρωση για 207 cc έκδοση roland garros υπάρχει?Στο γαλλικό site στο www.peugeot.fr φιγουράρει πρώτο πρώτο ενω στα γαλλικά περιοδικά με αυτοκίνητα ήδη πωλείται με 120 και 150 άλογα στις 23000 και 25000 ευρώ αντίστοιχα.Στην ελλάδα τι ενημέρωση υπάρχει και για ποιους κινητήρες?Κάποια βοήθεια?

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 17:27:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις μίλησα με lion hellas και μου είπαν οτι δεν υπάρχει καν έκδοση roland garros για το 207 cc!!!!!! Αποκλείεται λένε και οτι ούτε προβλέπεται τέτοιο αμάξι στην Eλλάδα!!!! Οταν μίλησα για το www.peugeot.fr έκαναν σαν να το ακούν πρώτη φορά.Ρε παιδιά τόσο αδιάφορες και ανημέρωτες είναι οι αντιπροσωπείες στην Ελλάδα?Αξίζει τελικά η lion hellas η ζαμανφού είναι όλοι εκεί?Ποιος μπορεί να βοηθήσει?

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 17:30:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω για το 207.
Αλλά, θα σου πω τι έκανα εγώ όταν έψαχνα για αυτοκίνητο.
Πάς σε όποιες αντιπροσωπίες ξέρεις και δν ξέρεις και θα ρωτάς.
΄Οποιος σου κάνει καλήτερη προσφορά-δώρα προτίμησέ τον.
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει.
Δεν λέι η αντιπροσωπία, εγώ θα πουλάω ελλατωματικά.
Όρεξη για ψάξιμο να χεις!!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 17:35:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kammenos έγραψε:
Εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω για το 207.
Αλλά, θα σου πω τι έκανα εγώ όταν έψαχνα για αυτοκίνητο.
Πάς σε όποιες αντιπροσωπίες ξέρεις και δν ξέρεις και θα ρωτάς.
΄Οποιος σου κάνει καλήτερη προσφορά-δώρα προτίμησέ τον.
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει.
Δεν λέι η αντιπροσωπία, εγώ θα πουλάω ελλατωματικά.
Όρεξη για ψάξιμο να χεις!!!! Wink
Να σαι καλά για την απάντηση σου.Εσύ ποια αντιπροσωπεία θα μου πρότεινες για αγορά και ποια για σέρβις?Εσυ ποιους εμπιστεύεσαι/θα εμπιστευόσουν περισσότερο στην Αθήνα?Ευχαριστώ.

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 18:05:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επίσης θα σου πρότινα να κάνεις υπομονη μιας και αφου παίζει τέτοια εκδοση στην Γαλλία αργά ή γρήγορα θα ερθει και προς τα εδώ...
μπορεί να μην εχουν ενημέρωση οι πωλητές όντως...
αλλα μπορεί να κάνουν ακι την πάπια μιας και απλά μπορεί να θέλεουν να σου πουλήσουν ότι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και να μη χάσουν την ενδεχόμενη "αμεση" πώληση... (μου το εκαναν με το 1ο μου 206 με το χρώμα .. το XS και καλά δεν εβγαινε σε άσπρο μου είχαν πει...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 19:03:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σαι καλά,αλλά τελικά αφού είμαι νέος με τα peugeot ποια είναι η πιο αξιόπιστη αντιπροσωπεία κατα προσέγγιση για αγορά εξαρχής αξιόπιστου αυτοκινήτου και που για τα σερβις?Τι θα μου προτείνατε για την ΑΘΗΝΑ σε αντιπροσωπεία για αγορά και αντιπροσωπείες-εξουσιοδοτημένα για σέρβις αφότου πάρω το 207?Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον μπορεί να μου απαντήσει-βοηθήσει να αποφύγω κακοτοπιές ''κακών'' και ''άσχετων'' και ''απατεώνων'' αντιπροσωπείών-συνεργείων.Περιμένω τα φώτα σας που είναι κατα τη γνώμη σας-εμπειρία σας καλύτερα...

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 19:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasgr έγραψε:
Να σαι καλά,αλλά τελικά αφού είμαι νέος με τα peugeot ποια είναι η πιο αξιόπιστη αντιπροσωπεία κατα προσέγγιση για αγορά εξαρχής αξιόπιστου αυτοκινήτου και που για τα σερβις?

για εμένα όλα τα ιδια ειναι...
οσον αφορα την αγορα
δεν υπάρχει αντιπροσωπία που "συστηματικά" να πουλάει "σκάρτα" (=με ενδεχομένως κάνα μικροελάττωμα) μοντέλα...

kostasgr έγραψε:
Τι θα μου προτείνατε για την ΑΘΗΝΑ σε αντιπροσωπεία για αγορά και αντιπροσωπείες-εξουσιοδοτημένα για σέρβις αφότου πάρω το 207?Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον μπορεί να μου απαντήσει-βοηθήσει να αποφύγω κακοτοπιές ''κακών'' και ''άσχετων'' και ''απατεώνων'' αντιπροσωπείών-συνεργείων.Περιμένω τα φώτα σας που είναι κατα τη γνώμη σας-εμπειρία σας καλύτερα...

για συνεργείο εγω δεν θα επερνα την ευθύνη να σου προτίνω κάποιο...
παρεπιπτόντως στο τευχος του POWER που κυκλοφορεί εχει "συγκριτικό" επίσημων συνεργείων Peugeot
αντε ριξτου μια ματιά...[/img]

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 20:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ.Αλλά καλύτερα να μου έλεγε κάποιος απο εμπειρίες δικές του συνέχεια με πολλά peugeot που έχει κατα καιρούς αγοράσει παρα να κοιτάω περιοδικά-πηγαίνω στη τύχη.Το λέω γιατί με έχουν κατακοροιδέψει με τα αυτοκίνητα και σε αντιπροσωπείες και σε συνεργεία και άλλο εμπειρίες καθημερινών ανθρώπων απο πρώτο χέρι και άλλο συμφέροντα περιοδικών-επιχειρηματιών που λένε τα δικά τους.Επίσης είναι απαράδεκτο να έχει κυκλοφορήσει το roland garros 207 cc σε κάποιες χώρες της ευρωπαικής ένωσης και εμείς που είμαστε ευρωπαική ένωση να μην υπάρχει ενημέρωση ακριβέστατη αντιπροσωπειών για την άφιξη των μοντέλων απο ευρώπη και να σου λένε στη lion ''ναι υπάρχει το 206 cc roland garros''!!!! ,λες και ζούμε στην Ινδία-Ταυλάνδη!!! Τελευταίοι σε όλα σε αυτή τη κ...χωρα.Καλό είναι να έχουμε ενημέρωση μεταξύ μας για το καλό των αυτοκινήτων μας και της τσέπης μας.Δεν είναι παντού τα ίδια όπως λες.Αλλού είναι καλοί-καθαροί-αξιοπρεπείς-κάνουν καλή δουλειά και αλλου σου φέρονται σα σκουπίδι.Τα έχω περάσει και εγώ και έμαθα πιά.Σε κάθε μάρκα 2-3 συνεργεία ξέρουν να σέβονται το αμάξι και να επισκευάζουν πραγματικά.Οι άλλοι απλα κοροιδεύουν.Γιαυτό ψάχνω βοήθεια με ονόματα συνεργείων....

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 21:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 cc roland garros kai 207 cc RC-line και στη Γερμανία εκτός απο Γαλλία(γύρευε και που αλλού).
Και εδώ στη lion μου είπανε ''τι είναι αυτά που λες''?''Υπάρχουν αυτά τα μοντέλα''?Α ρε Ελλαδίτσα κακόμοιρη.
http://www.peugeot.de/ihr_peugeot/modelle/index.php?action=modellvariante,207_cc

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2008, 11:41:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με άλλες αντιπροσωπείες που μίλησα για το 207 cc roland garros kai 207 cc rc-line οι απαντησεις ήταν.

''rc-line???????????????''
''roland garros 207 cc?''
''τι ειναι αυτα?''
''δεν εχω ενημερωση''.
''δε ξερω δε ξερω''
''μπορεί να μην έρθει αυτό''
''μπορεί να έρθει με 120 άλογα και όχι με 150.''
''πάρτε τον άλλο μήνα''
''παρτε τον αλλο χρονο''!!
''το είδα στο ιντερνετ αλλά εδώ δεν έχουμε κάτι''.

Εκδόσεις που κυκλοφορούν σε όλη τη βόρεια ευρώπη και εδώ ακόμα τρώμε μπανάνες΄και ακούμε απίθανες δικαιολογίες και ουτε καν έχουμε ενημέρωση να πούνε σε 5 μηνες σε 10 μηνες σε 1 χρόνο....Το απόλυτο σκοτάδι και μπανανία...

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2008, 12:10:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οτι στο εξωτερικο μπορει το ιδιο αυτοκινητο να εχει διαφορετικο ονομα δεν το σκεφτεσαι; πχ εδω μπορει να λεγεται gt και γαλλια rc και γερμανια gti Wink

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2008, 12:47:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ ξέρω οτι το 207 cc roland garros kai 207 cc rc-line δεν υπάρχουν στην Ελλάδα καν και ούτε ξέρεις κανείς κάτι την ώρα που στην βόρεια ευρώπη τα μοντέλα κυκλοφορούν κανονικά.Τα gt gti rc και οι μίξεις ανα χώρα ειναι άλλο θέμα.

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2008, 14:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε άλλη μια ερευνα που έκανα ανακάλυψα οτι τα 207 cc roland garros kai rc-line υπάρχουν σε αγγλια-γαλλια-βελγιο-ελβετια-αυστρια-γερμανια.Εδώ τιποτα.Περιμένουν να τα φερουν ελλάδα οταν πουλησουν τα παλια η να φερουν τα ελαττωματικα απο βορεια σε εμας!!!

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2008, 14:57:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κώστα πόσο χρονών είσαι?
Είχες άλλο αυτοκίνητο πριν?
Αν ναι τι?

Αυτό για ελαττωματικά που το εχεις ακούσεις?
Και αν το εχεις ακούσει το πιστευεις κιόλας?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2008, 22:09:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως έτσι είναι το είχε ανακαλύψει ο Μάκης... Laughing

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2008, 01:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Κώστα πόσο χρονών είσαι?
Είχες άλλο αυτοκίνητο πριν?
Αν ναι τι?

Αυτό για ελαττωματικά που το εχεις ακούσεις?
Και αν το εχεις ακούσει το πιστευεις κιόλας?

Κοίτα δε μου αρέσει να τα ισοπεδώνω όλα έτσι απλά.35 είμαι και εχω αρκετά αυτοκίνητα σε παρελθόν και κάποιες ΛΙΓΕΣ φόρες τύχαιναν ελαττωματικά τα μοντέλα απο καινούργια.Αυτό το ''λίγο'' ελαττωματικό ποσοστό προσπαθώ όσο γίνεται και μπορώ να αποφύγω.Δε αναφέρομαι σε peugeot αλλά σε άλλες διάφορες μάρκες.Απο peugeot δεν έχω καμιά εμπειρία.Αλλά σίγουρα άλλη αντιμετώπιση υπάρχει στην χ-ψ αντιπροσωπεία και άλλη στην α-β και άλλη επισκευή έχεις στο α συνεργείο και άλλη στο β.Δεν είναι παντού το ίδιο καλά και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.Ετσι πιστεύω εγώ και δεν επιβάλλω την άποψη μου.Εσυ μπορεί να τα θεωρείς όλα τα ίδια πάνω κάτω.Εμένα μου αρέσει να συγκρίνω και μετά να κρίνω εκ του αποτελέσματος ποιος παρέχει καλύτερες υπηρεσίες.Δεν είναι σωστό αυτό που κάνω δηλαδή?Καθημερινά ακούμε χιλιάδες παράπονα απο νέους αγοραστές σε νέα αυτοκίνητα και σέρβις.Τόσο περίεργα και πρωτάκουστα σου φαίνονται αυτά που κάθε μέρα διηγούνται χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας?Συν τοις άλλοις στην Ελλάδα περιμένουμε υπερβολικά και αδικαιολόγητα ένα νέο μοντέλο να έρθει τη στιγμή που στην βόρεια ευρώπη αυτα τα νέα μοντέλα βγαίνουν αμέσως στην αγορά.Και μάλιστα σχεδόν πάντα δεν υπάρχει και η σωστή ενημέρωση.Εγώ το θεωρώ σωστό όλοι να ψαχνόμαστε και όχι να τα αφήνουμε όλα στη τύχη τους κλέινοντας τα μάτια στα στραβά πράγματα γύρω μας...

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2008, 09:08:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σχετικά με τα καινουργια αυτοκίνητα και οσον αφορα τον στάνταρ εξοπλισμό τους θεωρώ οι ειναι καθαρα τυχαίο (σχετικά με την αντιπροσωπία αγοράς) εαν θα ειναι ελαττωματικό ή όχι.

σχετικά με τα συνεργεία του κάθε εξουσιοδοτημένου αντιπροσωπού εκεί όντως υπάρχουν διαφορές (δεν μπορώ να πω αν ειναι συστηματικές ή όχι) το σιγουρο ειναι οτι σε αλλα συνεργεία βρησκεις μαστορες "γατες" και σε άλλα μαστορες που βαριουνται (αν ξέρουν) να σφιξουν μια βιδα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2008, 11:39:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι αντιπροσωπειες στην Ελλαδα βρισκοντε παααααρα πολυ πισω. Πηγαμε προ βδομαδας να παραγγειλουμε το 107 rc line για την κοπελα μου. Επεμεναν οτι δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να βγει κοκκινο με ασπρες ριγες. Η κοπελα μου επεμενε βεβαια γιατι το ειχε δει στο γαλλικο site! RazzRazz οταν πηγαμε πλεον για να υπογραψει για το δανειο της ειπαν "Ααα, απ'οτι βλεπω μολις παρελαβαν τα κεντρικα 7 κοκκινα με ασπρες ριγες! ΝΤΟΙΝΓΚ. Αφηστε που επι μια βδομαδα δεν ηξεραν τι χρωμα θα'ναι στο εσωτερικο τα πλαστικα.

Πανω που το παραγγελναμε ειχα πιασει κουβεντα με τον πωλητη οτι ενδιαφερομαι για το 207 το rc , του λεω ξερουμε τα προβλημματα που ειχαν βγαλει με την 5η ταχυτητα στο κιβωτιο και με το turbo αν εχουν ξεπεραστει?

"Ποια προβλημματα? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ δεν υπηρχε ποτε τετοιο προβλημα!!"

Μα πως του κανω γνωριζω αρκετους...

"οχι κυριε μου εμεις μεσω του ηλεκτρονικου δικτυου που εχουμε ολες οι αντιπροσωπειες με τα κεντρικα βλεπουμε σε σχετικο τοπικ τα προβλημματα ΑΝ εχουν υπαρξει πτοτε. Με το 207 δεν ειχαμε ΠΟΤΕ προβλημα.!

Την μερα που πηγαν για υπογραφες πηγε και ο πατερας της κοπελας μου που ειχε παρει προ 2 χρονων το 307 1.6 . Τους αρχιζει κατι παναγιες Razz "αυτο τριζει το αλλο κοπαναει, το ραδιο μου χαλασε την πρωτη βδομαδα κλπ κλπ κλπ κλπ κλπκλπ......."

Η απαντηση τους: "Ναι πραγματι το 307 ηταν το χειροτερο αυτοκινητο που εβγαλε η πεζω. ΑΜΑΥΡΩΣΕ το ονομα της εταιρειας!! Προβληματικο απο την κορυφη ως τα νυχια."
"Παρολα αυτα αν θελετε μας το δινετε και σας κανουμε εκπτωση να παρετε το 308......."

ΕΛΕΟΣ? Αφηστε το οτι οταν ειχε παει να το αγορασει του το εβγαζαν ως το καλυτερο πεζω...Θα μ πεις θελουν να πουλησουν.. ΤΕΣΠΑ

Μεγαλη προσοχη και γυρνα ΟΛΕΣ τις αντιπροσωπειες φιλε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2008, 13:22:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδή το 207 το cc με τον turbo κινητηρα στα 150 άλογα λες να εχει προβλημα στην 5η ταχυτητα και στο turbo?Πάντως για να είμαι δίκαιος και το gt to golf έχει βγει πολύ ελαττωματικός ο κινητήρας και τα tsi τα vw έχουν προβλήματα και γενικά audi και vw πολλά προβλήματα με τα ηλεκτρονικά τους και τώρα και μηχανικά πολύ κακά βγήκαν.mercedes με πολλα προβλήματα ηλεκτρονικά επίσης.Ισως είναι και λαχείο η όλη φάση πως θα σου βγεί εξαρχής το αμάξι.Με μια έρευνα που έκανα σε ιντερνετ και φιλους κατάλαβα οτι ολα με υπερ υπερ συμπιεσμενους κινητηρες αντιμετωπιζουν απο μικρα ως μεγαλα προβληματα.Τωρα το κιβωτιο ταχυτητων φαίνεται να είναι καλύτερο στα vw και audi.Με το 207 cc και γενικα peugeot δεν εχω εμπειρια αλλα το θελω γιατι ειναι κατι διααφορετικο απο τα γερμανικα αυτοκινητα που εχω σκυλοβαρεθει και ειναι και καμπριο σε πολυ προσιτη τιμη.Απο οτι ακουσα το 207 cc εχει μικροπροβληματα και τριγμους σε οροφη,ενα προβλημα στη κλειδαρια του πορτ-παγκαζ,αν εισαι ατυχος προβλημα στο κιβωτιο 4η 5η,και θέλει προσοχη και το turbo με τα λαδια κτλ.Μηχανικός δεν ειμαι αλλα εχω πάρει χαμπαρι οτι τα ηλεκτρονικα οσο πανε στα αμαξια ειναι για γελια και οι πολυ συμπιεσμενες μηχανες ειναι επισης για γελια και τα προβληματα πολλα.

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης