PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποδηλασία
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 248, 249, 250  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 19:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς, θα τα ξύσω και θα έρθω αύριο. Δανείστηκα το ποδήλατο για να δω τι μπορώ να κάνω Razz Και αν μου αρέσει η ποδηλασία, θα βάλω όλα αυτά που λες στο καινούριο Razz Το θέμα είναι πως μεταφέρω το ποδήλατο ως εκεί, χωρίς να βγάλω την μπροστά ρόδα. Θα δοκιμάσω να αφαιρέσω εντελώς τα καθίσματα, μπας και χωρέσει...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 19:22:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Dizzy2 Ha Ha W00t Worthy Shoot Whip Tease Splat Onfire και "τακα τακα" σε εικονίδιο...

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?!?!?!?!?!?

ελεος!

πιο ευκολο ειναι να βγει η εμπρός ρόδα του ποδηλάτου απ το να βγάλεις τα καθίσματα.... για να βγει η ροδα ειναι 2 15άρια ή 14άρια παξιμάδια είναι!!!!!! Laughing Laughing Laughing

υ.γ. αν και όταν πάρεις καινούργιο...ολα αυτά που ειπα παραπάνω (ή εστω αντίστοιχα) τα εχει ήδη... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 19:28:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε χαζούλη... Αφορμή ψάχνω για να βγάλω τα καθίσματα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 19:32:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστό κι αυτό...
κι εγω περιμένω το επόμενο gtcc γι αυτό δεν τα βάζω...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. εβαλα του συνοδηγου γιατί "επεφτα" στον διπλά αδειο χώρο... οταν πήγαινα να πιαστώ για να κάνω οπισθεν...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 20:30:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω μολις το φορτωσα...θα σκασω αυριο μυτη γραφεο ετσι Laughing

βεεβαια αν ειναι να παω οικοδομη θα το βγαλω γιατι αφορμη ψαχνει ο μπετατζης να με παει γαμιωντας στα σχολια αφου κουραζομαι να ανεβοκατεβω τις σκαλες (και θα κραζει θες και ποδηλατο γκει...)

ο καημενος εχει typer και εκανε το λαθος και μου ειπε οτι γυριζει 14.5 με ημισλικ και τη πουτσα να χαιδευει τα γενια απο τη περηφανεια...οποτε καταλαβαινετε τι εγινε μετα οταν του ειπα ποσο γυριζω εγω με το μικρο στρουμφακι.... απο τοτε οποτε τον βλεπω του κολλαω να παιξουμε καμια πλακα(οπου πλακα μπετα αρα κανα 10χιλιαρο για οσους δε ξερουν) στοιχημα στα μεγαρα...

εγω προτεινω παρνηθα αλλα να ξεκινησουμε απο ψηλα μεσα στο μερκουρη οπου ειναι σχετικα φλατ και απο εκει ανεβαινουμε οσο αντεχουμε...(ηδη ειναι πολυ ψηλα)
γραφειο θα φυγω 5και κατι οποτε μου λετε
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 22:21:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα... και απο το αεροδρόμιο να μου πεις να ξεκινησουμε για την κορυφη μέσα ειμαι...Wink Wink

απλά μετα από τα 2 "θυματα" που ειχαμε την Κυριακη στην 1η ανηφόρα... θεωρώ οτι Μακρη ειναι πιο σωστό για πρώτη επαφή αν ερθουν αλεκουκος και ζήσης τελικά (και σοντ αν και αυτός εχει καταλάβει τι εκανε λάθος) Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 22:31:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλύτερα επίπεδη διαδρομή για να μην έχουμε πάλι θύματα γιατί εκείνες οι ανηφόρες έβγαλαν την μισή ομάδα εκτός μάχης!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 23:06:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά εγώ σας προειδοποιώ... Κουράζομαι ακόμα κ στην κατηφόρα!
Για να μην κάνω ολόκληρο ταξίδι από Πετρούπολη μέχρι Ν.Μάκρη, υπάρχει περίπτωση να έρθω μέχρι ένα σημείο και μετά να παιχτεί delivery;

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 23:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπόν σήμερα το αποφάσισα...πήγα πεζώ το δοκίμασα μου κανει τέλεια στο ύψος....

Φρένα αναρτήσεις κ.τ.λ είναι σούπερ... πέμπτη το παραγγέλνω και παρασκευή καλώς εχόντων των πρα΄γματων πάω για την πρώτη μου βόλτα !!!

Μάνθο το πίσω αμορτισέρ είναι τόσο σκληρό που δεν υπάρχει περίπτωση στην ορθοπεταλιά να πηγαίνεις σαν βατραχάκι....

Σούπερ σου λέω.... Laughing Wink Wink Wink Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 00:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρήστο το RC FS κακό δεν είναι... ακριβό είναι σχετικά για αυτά που εχει πάνω
το συζητούσα με ενα παλικάρι που ασχολείται πολλάααα χρόνια με ποδήλατα και μου λέει οτι μια "τίμια" τιμή για τον εξοπλισμό του συγκεκριμένου ποδηλάτου θα ηταν κοντά στα 550ε και όχι παραπάνω.
αυτά...
από κει και πέρα... καλά ψώνια.
στην "χειρότερη" άμα ξενερώσεις με το πίσω αμορτισερ δίνεις κάμποσα χρήματα και αγοράζεις ενα καλύτερο με lock-out και κάνεις την δουλεια σου...
το ιδιο ισχυει και για τα μηχανικά του δισκόφρενα... Wink
το αμοτισερ που φοράει πίσω
http://www.bicyclesb2b.com/work/servlet/grn_productDes?supplier=2372&model=33193&pname=BI20003&industry=BI
αέρος και κάτι μου λέει οτι σου φάνηκε σκληρό λόγω αέρος αλλά θα χάσει τον αέρα του γρηγορα καιθα θέλει πάλι "φουσκωμα"

Ζήση συνενοήσου με Νίκο/sod/αλεκουκο κλπ
Στο δικό μου αμάξι θα εχω το δικό μου ποδήλατο και του sod και ίσως της Εφης οπότε δεν παίζει χώρος.
Προσωπική μου άποψη...η κολλας στην απόσταση... δες το και σαν λίγο πιο μακρινή βόλτα για ποδήλατο και καφέ...

απλά πείτε σιγουρα και 100% ποιοι ειστε μέσα για να οργανωθούμε

μεταξύ μας και γω για Πάρνηθα ψυνομαι αλλά αν και αφου θα εχουμε "νεο αίμα" και η Μάκρη δεν με χαλάει καθόλου...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 06:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
δεν υπάρχει περίπτωση στην ορθοπεταλιά να πηγαίνεις σαν βατραχάκι...

Mα ετσι και αλλιως η πισω αναρτηση δεν σε κανει να πηγαινεισ σαν βατραχι απλα χανεται η μιση πεταλια στην αναρτηση...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 07:38:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Χρήστο .........???

Δημήτρης είπαμε !!!!!

Δ Η Μ Η Τ Ρ Η Σ ... Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 08:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να παμε μια συγγρου ξανα που ειναι πολυ κοντα και δε θα τρεχει κανεις?
γιατι π.χ εγω για νεα μακρη αν φυγω απο δω 5 θα ειμαι εκει 6...νυχτωνει 7+

εχω μια κενη θεση στη σχαρα
απλα δε μπουρουσα να βαλω δευτερο πανω απο τωρα(γραφειο)
αφου ηδη τωρα θα κατσω να τα ξεφορτωσω για να κανω τα γνωστα μου τουρ στην αθηνα Evil
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 09:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Χρήστο .........???

Δημήτρης είπαμε !!!!!

Δ Η Μ Η Τ Ρ Η Σ ... Wink

Τώρα σου κόλλησε,,,, Χρήστος!

Και ο Μάνθος νονός σου, θα σου πάρει και λαμπάδα

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 09:09:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Χρήστο .........???

Δημήτρης είπαμε !!!!!

Δ Η Μ Η Τ Ρ Η Σ ... Wink

επίτηδες το εγραψα
ηθελα να δω αν με διαβάζεις προσεκτικά... Laughing Laughing Laughing

Τάκη εγω ξαναλέω δεν εχω πρόβλημα.
Ας πούνε ποιοι θα ερθουν 100%... (περιμένω μέχρι το μεσημέρι 1300) και αν "δεν" πάμε Πάρνηθα και ξεμπερδευουμε... Wink (όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι...)

εντομεταξύ πριν λίγο γυρησα από εφορία και μόλις βρω λίγο κενό στην δουλειά θα πάω μέχρι το ποδηλαταδικο για...
Νίκο -> λάστιχο και σαμπρελα εμπρός
Έφη -> λαιμό/τιμόνι αλλαγή
Βασίλη -> αλυσίδα...
ααα και κάτι για εμένα
Laughing Laughing Laughing Laughing το παιδί για όλες τις δουλειες... Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
F.E. (eftimia)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: Vrilissia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 09:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστουμε Μανθο Smile
Ξεχασα να παρω φορμα και τα σχετικα μαζι σημερα οποτε εκ των πραγματων δεν προλαβαινω για σημερα Sad Sad Sad
ωστοσο αν κάποιος δεν εχει ποδηλατο ας πάρει το δικό μου και ελπιζω να παμε το σ/κ να αναπληρωσω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 09:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλυσιδα?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 09:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ΣΚ να πάτε.. εγω εχω συνεχες ωραριο από την Πέμπτη και ειμαι ανοιχτα και την Κυριακή μέχρι τις 1600 (εκτος και αν πάμε μετά), το ποδήλατό σου πολύ πιθανόν να το αφησω στο ποδηλάτάδικο γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβουμε σημερα να κάνουμε τις αλλαγές...

αλυσιδα για κλείδωμα

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 10:38:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλάκα πλάκα Μάνθο σε βλέπω να πουλάς την χιονάτη και να ασχολείσαι επαγγελματικά με την ποδηλασια Razz Razz Razz Razz

Λέμε τώρα.... Laughing Laughing

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 15:16:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1ον...
ανεβασα τις φωτογραφίες που χρωστάγαμε από την Κυριακή στην Πάρνηθα (με τον Στέλιο σε ρόλο φωτογραφου)
-> http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=251635#251635

2ον
χθες ξανά Πάρνηθα τελικά.
Τάκης, Νίκος, Αλέκος κι εγω...

απλά γαμάτη διαδρομή με μερικά κάποια λίγο πιο ζορικα σημεία με κερασάκι το μονοπάτι που βρηκαμε όπου απλά λιώσαμε στην καταβαση...
την επόμενη φορά εκεί θέλει κάμερα...
και το πιο καλό ειναι ότι από τέτοια μονοπάτια εχει πολλά η Παρνηθα...

η διαδρομή:
http://i23.photobucket.com/albums/b367/MEMsound/bike/diadromes/parnh8a-diadromh-3.jpg
(όποιος εχει απορίες για το που ειναι τι, ρωτάει)

φωτογραφίες το βράδυ γιατί τις αφησα στο πισι του σπιτιου...

EDIT
http://i23.photobucket.com/albums/b367/MEMsound/bike/parnh8a_16_04_08/road_alek.jpg
http://i23.photobucket.com/albums/b367/MEMsound/bike/parnh8a_16_04_08/takhs.jpg

slide show
http://s23.photobucket.com/albums/b367/MEMsound/bike/parnh8a_16_04_08/?action=view&current=1d671d15.pbw

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Κυρ 20 Απρ 2008, 09:42:47, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 248, 249, 250  Επόμενη
Σελίδα 29 από 250

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης