PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διανομή καρτών Club
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Έχετε κάρτες του Club μαζί σας την ώρα που βρίσκεστε σε ενα parking οπού βρίσκονται 5-6 Peugeot 206...2 "φτιαγμενα" και 4 "μαμα"... Σε ποιούς αφήνετε καρτες?
Στους φτιαγμένους
16%
 16%  [ 7 ]
Στους νορμάλ
0%
 0%  [ 0 ]
Σε όλους
81%
 81%  [ 35 ]
...."Δε βαριέσαι" ... (σε κανεναν)
2%
 2%  [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 43

Συγγραφέας Μήνυμα
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 05:24:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Σημερα το απογευματακι κατα τις 17.00 στο parking του Olympico ενα μαυρο cc ΤURBATO πηρε την καρτουλα του.
Ο νεαρος οδηγος μετα της ωραιας ξανθιας συντροφιας του, μου εριξε μια ματια ...θα ελεγα παραξενη... η δεν καταλαβε τι εγινε η νομισε πως απειλουσα το cc του ...!!!
παντως εγω το καθηκον μου το εκανα! Cool Cool

Που σαι Νικελ !! τα μαθες τα νεα ;;
Ηρθε καινουργιος στην πολη και τον λενε Ρομποκοπ...εε...λαθος και τον λενε cc και ειναι και turbατος θελω να πω!!

Laughing Laughing Laughing Laughing

Δηλαδη τωρα ειμαστε 2???

ΥΓ. Ειδες κανενα διακριτικο που το εχει φτιαξει???

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
racing-girl (Γεωργία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line

Ένταξη: 08 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα Α.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 21:46:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως ήρθα χωρίς καρτούλα Very happy
Θα μου δώσετε κι εμένα μία???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 22:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

racing-girl έγραψε:
Εγώ πάντως ήρθα χωρίς καρτούλα Very happy
Θα μου δώσετε κι εμένα μία???

Όσες θες, αρκεί να έρθεις σε κάποια συνάντηση του club.

Και για να μην ρωτήσεις, η επόμενη συνάντηση είναι το touring. Μετά το touring μάλλον το track day. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
racing-girl (Γεωργία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 22:56:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μέρος που διαλέξατε για το touring είναι απερίγραπτα όμορφο. Είχα πάει μετά τις γιορτές και γύρισα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ίσως να έρθω στο Track Day, αλλά αν είναι να μου σηκώνει συνέχεια τροχό, όπως το LADA μες στην πίστα, μάλλον θα με απογοητεύσει πάρα πολύ..
Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 23:36:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ Evil Evil Evil ..ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ TOURING ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΒΑΒΟΥΜ ΤΟΥΣ; Question Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 09:35:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ Evil Evil Evil ..ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ TOURING ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΒΑΒΟΥΜ ΤΟΥΣ; Question Question Question Question

για τις καρτες αν. θεσ/νικη μαλλον μου ακουγετε υπευθυνος ο pduke!
εμεις ειμαστε περισοτερο δυτική (μιλτος και εγω)
καλωσηρθες πατρίδα! για τους βορειους που αναρωτιεσαι κανουμε καθε τρεις και λιγο συναντησεις και εχουν γινει και μικρο-τουρ σε χαλκιδικη! απλα το μονο κακο με μας εδω πανω δεν εχουμε ουτε ενα ντοκουμεντο ουτε φωτογραφια ουτε βιντεο ουτε μια αποδειξη απο τον καφε που ηπιαμε για να βαλουμε στο γκαλλερυ του club! τελευταια φορα ημασταν καμια δεκαρια αμαξια παντως! μπορεις να στειλεις pm σε μενα, miltellas, pduke, giannis206 να σε ενημερωσουμε για το τι και ποτε γινετε εδω πανω αλλα και τις συνεργασιες που χουν κλεισει τα παιδια εδω μια διαφορους!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 09:35:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK έγραψε:

Πιο βαβαβούμ;;;;;;;......
Εδώ δεν είναι το Clioclub.
Εδώ γουστάρουμε την Ινδία και τους ελέφαντες και ακούμε μόνο Husan...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 10:18:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
NICK έγραψε:

Πιο βαβαβούμ;;;;;;;......
Εδώ δεν είναι το Clioclub.
Εδώ γουστάρουμε την Ινδία και τους ελέφαντες και ακούμε μόνο Husan...

Σωστοοοςςςςςςς!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 10:22:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μερικοί βέβαια, ακούνε και τον Ιππότη της Ασφάλτου, Panjabi MC... έτσι Dimip;;;
Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 10:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Μερικοί βέβαια, ακούνε και τον Ιππότη της Ασφάλτου, Panjabi MC... έτσι Dimip;;;
Laughing Laughing Laughing

ετσι !! ετσι ...και χειροτερα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 15:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

racing-girl έγραψε:
Το μέρος που διαλέξατε για το touring είναι απερίγραπτα όμορφο. Είχα πάει μετά τις γιορτές και γύρισα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ίσως να έρθω στο Track Day, αλλά αν είναι να μου σηκώνει συνέχεια τροχό, όπως το LADA μες στην πίστα, μάλλον θα με απογοητεύσει πάρα πολύ..

Track day και γυναικες Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Οπα γουσταρωωωωωωωωωωω Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα εχει γουστο να δουμε και ισους χρονους μεταξυ μας Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Θα δανειστω απο εναν φιλο το Σασμαν απο GROUP A για ντοπαρισμα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ερε γλεντιααααααααααααααααααααααααααααααααα Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 15:10:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK έγραψε:

Πατριδα καλως ηρθες και απο εμενα Wink

Εμεις δεν εχουμε χασει το Βαβαβουμ μας.Αυτο το παθαινουν τα ξαδερφια μας με τα CLIO.

Εμεις απλα εχουμε χασει το μυαλο μας Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τεζααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 15:41:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
racing-girl έγραψε:

Track day και γυναικες Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Οπα γουσταρωωωωωωωωωωω Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα εχει γουστο να δουμε και ισους χρονους μεταξυ μας Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Θα δανειστω απο εναν φιλο το Σασμαν απο GROUP A για ντοπαρισμα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ερε γλεντιααααααααααααααααααααααααααααααααα Laughing Laughing

Έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις από την εκδρομή Ελάτης, Δομοκού κλπ.
Ώς manager της, ανακοινώνω πως η επόμενη προπόνηση θα γίνει στην Πεντέλη και τον Βαρνάβα. Ακολουθεί Αγ.Μερκούρης και αν έχει καλό καιρό, πάμε και μία στην Φτέρη να δει τον τροχό μόνιμα στον αέρα Wink
Άντε να μην της δώσω το rallye στο track-day γιατί θα σας πηγαίνει προφυλακτήρες Very happy
Θα αναφέρω ένα περιστατικό που η georgia ήταν μπροστά στην Γαλατσίου και 3 Rallye προσπαθούσαμε να την φτάσουμε κάνοντας σφήνες αλλά μόνο όταν κοκκίνησε το φανάρι είδαμε φως Shocked Pugsang το θυμάσαι;

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 16:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao_rallye έγραψε:

Θα αναφέρω ένα περιστατικό που η georgia ήταν μπροστά στην Γαλατσίου και 3 Rallye προσπαθούσαμε να την φτάσουμε κάνοντας σφήνες αλλά μόνο όταν κοκκίνησε το φανάρι είδαμε φως Shocked Pugsang το θυμάσαι;

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Πο, πο, αλυσοδέστε την καλύτερα, αλλιώς την πατήσαμε...
Πολύ άγριο αυτό το racing-girl...

Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 18:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΒΑΒΑΒΟΥΜ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΛΙΟ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ RACING GIRL:ΠΡΟΣΕΧΕ!!!ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ 170 Shocked Shocked Shocked .ΕΙΠΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
racing-girl (Γεωργία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 18:33:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει κι εγώ πως όλο και περισσότερες κοπέλες ακολουθούν τον επιθετικό τρόπο οδήγησης (φυσικά μιλάω για μικρές ηλικίες κι όχι για θείτσες). Το κακό είναι πως είναι αρρώστεια και δεν μπορώ να σταματήσω αφού ούτε το μικροατυχηματάκι μου μου έβαλε μυαλό. Αν κι έχει χιλιοειπωθεί χρειάζεται προσοχή μεγάλη γιατί υπάρχουν πολλοί άχρηστοι στο δρόμο που πετάγονται από stop ή κόκκινο φανάρι και γενικά κίνδυνοι που παραμονεύουν. Δε νομίζω πάντως κανείς από μας να αλλάξει ακόμη κι αν παντρευτεί και έχει και την οικογένεια στο αμάξι (βλ. Pugsang Very happy )
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 22:07:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται από την "διαπαιδαγώγηση" που θα κάνουμε στον/στην συνοδηγό... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 22:22:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Εξαρτάται από την "διαπαιδαγώγηση" που θα κάνουμε στον/στην συνοδηγό... Wink

Gentlemen...Start your engines....
3
2
1
Go!

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 22:29:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτα έχει θεωρητικά μαθήματα και ύστερα πρακτικά, μην ξεχνάμε και τον νόμο...

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 21:57:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς τον τον Βόρειο!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης