PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κλειδωμενος εγκεφαλος sagem sl96... Βοηθεια απλα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2008, 14:20:39    Θέμα δημοσίευσης: Κλειδωμενος εγκεφαλος sagem sl96... Βοηθεια απλα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα παιδια εδω και 1,5 βδομαδα που τελειωσα τη μετατροπη στ'αμαξι (τοποθετηση 1.8 16v) εχω στειλει τον εγκεφαλο για ξεκλειδωμα, καθοτι καναμε την μλκια και τον κλειδωσαμε αφηνοντας το παλιο immobiliser-keypad συνδεδεμενο.
Ο εν λογω κυριος καθε μερα που τον παιρνω τηλ μου λεει να τον παρω την επομενη γτ πνιγεται.. Σε αυτο το σημειο δεν θελω να θιξω ΚΑΝ την ασχημη πλειοψηφια των ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ Ελληνων συνεργειατζηδων... Παρολα αυτα θελω να ρωτησω αν κανεις σας ξερει πως ξεκλειδωνεται (απ'οσον ξερω βραχυκυκλωνεις τα αντιστοιχα πινακια) αν κανεις δεν ξερει, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ καποιο συνεργειο που να κανουν αυτη τη δουλεια. Η κατασταση δεν παει αλλο κυκλοφορω με εγκεφαλο απο saxo vts και το μοτερ λειτουργει σαν κομπρεσερ.Αφηστε το ανυπαρκτο ρελαντι. Επισης ΜΗΠΩΣ καποιος εχει τετοιον εγκεφαλο για πουλημα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 10:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι δεν ψαχνεις σε μεταχειρομαγαζα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 13:27:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εφαγα τον κοσμο.... Εναν που βρηκα αυτος δεν ηξερε αν ηταν απο 1.8 η 1.4 και αν λειτουργει καν. Τον πηγα στον Λιολιο τωρα και περιμενω απαντηση αν και μαλλον απ'οτι μου'πε ειναι καμμενος απο τις προσπαθειες του προηγουμενου να τον ξεκλειδωσει....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Απρ 2008, 11:39:23    Θέμα δημοσίευσης: Προβληματων συνεχεια μετα απο αλλαγη εγκεφαλου στο 306 1.8 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προβληματων συνεχεια.....

Αλλαξαμε εγκεφαλο , τωρα τ'αμαξι εχει ρελαντι και λειτουργει "ομαλα".
Τα προβληματα ομως συνεχιζονται. Δλδ

1)Στο ρελαντι αν και λειτουργει ομαλα καθε λιγο και λιγακι φερεται σαν να πεφτουν οι στροφες λιγο (κατι που δεν φαινεται στο στροφομετρο) και λειτουργει καπως γου.. γου.. γου... (δεν ξερω να το περιγραψω αλλιως).

2) Πολλες φορες πανω που βαζω μπροστα δεν σταθεροποιειται στο ρελαντι και σβηνει με την μια. Μετα δεν παιρνει εκτος και αν πανω που παει να σβησει παταω γκαζι.

3) 4η ταχυτητα στις ~3800 με αφημενο γκαζι, παταω γκαζι (οχι αποτομα) και κανει σαν να ρεταρει-μπουκωνει εντονα για λιγο.

4) ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!!!! Με τον 1.4 εγκεφαλο που ειχα πριν, δεν ειχα ρελαντι αλλα στις 3.500-3.900 γινοταν της ποπης.

Ο Λολιος μου'χε πει οτι για να λυθουν αυτα τα προβληματα ιδιως του σβησιματος πρεπει να αλλαξω τρομπα βενζινης με μεγαλυτερη, κατι που θα κανα ετσι και αλλιως καθοτι ειχα την μονοbarη πανω απο το 1.4 το μονομπεκο.
Φαγαμε τον κοσμο εχθες δεν βρηκαμε τπτ απο πεζω. καποια στιγμη βρηκαμε τρομπα σκετο οπλο που να ταιριαζει και μαλιστα στα 3.8 bar με παροχη 220 ltr/h. Την Δευτερα θα του το παω για διαγνωστικο τ'αμαξι αλλα απ'οτι μου'πε καποιος αισθητηρας φταιει το πιθανοτερο.

Απ'οτι το τσεκαρα ανακαλυψα οτι ο Λ ηταν λαθος δεν ταιριαζε στη φυσα σωστα. Τον αλλαξα με τον σωστο (ειναι και πιο χοντρος αυτος και με περισσοτερες πτυχες πανω) αλλα και παλι τπτ, τα προβληματα παραμενουν.

Απλα μηπως εχει κανεις καμμια ιδεα τι ΜΠΟΡΕΙ να παιζει διοτι με εχει φαει το αγχος!

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Απρ 2008, 17:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως γενικα σου ευχομαι να ξεκαθαρησεις συντομα και με οσο το δυνατον μικροτερο κοστος την ολη υποθεση.....
Και λογικα στα τελιωματα της εισαι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2008, 11:41:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νασαι καλα φιλε, το πηγα το πρωι και τωρα αναμενω.... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης