PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Turbo σε 206 1,4 8v
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 09:08:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το θεμα ειναι το αποτελεσμα σε σχεση με τα λεφτα θα συμφωνησω και εγω, και σιγουρα πιο αξιοπιστα. παντως παιδια αλλο το τουρμπο, αλλη φιλοσοφια, και καλο ειναι στην ζωη μας να τα δοκιμαζουμε ολα.

εγω θα ακολουθησω τον φιλο danielo. στο ραλακι μου δεν προκειται να εβαζα τουρμπο, μου αρεσει οπως ειναι αντε εξατμιση-σκουπα-προγραμμα-ροικη, και ειναι μια χαρα. το επομενο ομως φιλε danielo ειπαμε τι θα ειναι.... με επεισες!!! Laughing Laughing Laughing

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 11:05:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
αν το θεμα ειναι το αποτελεσμα σε σχεση με τα λεφτα θα συμφωνησω και εγω, και σιγουρα πιο αξιοπιστα. παντως παιδια αλλο το τουρμπο, αλλη φιλοσοφια, και καλο ειναι στην ζωη μας να τα δοκιμαζουμε ολα.

εγω θα ακολουθησω τον φιλο danielo. στο ραλακι μου δεν προκειται να εβαζα τουρμπο, μου αρεσει οπως ειναι αντε εξατμιση-σκουπα-προγραμμα-ροικη, και ειναι μια χαρα. το επομενο ομως φιλε danielo ειπαμε τι θα ειναι.... με επεισες!!! Laughing Laughing Laughing

εκει ειναι τα ωραια φιλε john.οπνς εχω πει χιλιαδες φορες η χαρα της φτερωτης! και τα g σου εχεις και τις στροφες σου ανετα βγαζεις και τα τρελααα ροπιδια εχεις!και ολα αυτα μεσα στα δερματινα μπακετακια σου και την απολυτη ηρεμια με συνοδεια αντε μιας συναχομενης σχαστρας οχι τιποτα αλλο αλλα για να βλεπουν οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουργιοι Laughing Wink Laughing Wink Rolling eyes Twisted evil Twisted evil !
εκει ειναι το καλο το project.ασφαλισμενος υπο την αιγιδα της porshe (εξαπιστονες ειναι αυτες) μπορεις και καβαλας τους αιθερες !!!!!!!!!!!
απολυτη ελευθερια και pure adrenalin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 15:39:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Rally έγραψε:

εκει ειναι τα ωραια φιλε john.οπνς εχω πει χιλιαδες φορες η χαρα της φτερωτης! και τα g σου εχεις και τις στροφες σου ανετα βγαζεις και τα τρελααα ροπιδια εχεις!και ολα αυτα μεσα στα δερματινα μπακετακια σου και την απολυτη ηρεμια με συνοδεια αντε μιας συναχομενης σχαστρας οχι τιποτα αλλο αλλα για να βλεπουν οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουργιοι Laughing Wink Laughing Wink Rolling eyes Twisted evil Twisted evil !
εκει ειναι το καλο το project.ασφαλισμενος υπο την αιγιδα της porshe (εξαπιστονες ειναι αυτες) μπορεις και καβαλας τους αιθερες !!!!!!!!!!!
απολυτη ελευθερια και pure adrenalin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H χαρα της φτερωτης.............................Ντανι για το 106 λες Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 16:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε νικο ο daniel son μιλαει για ενα αυτοκινητο (πιο σωστα για το επομενο αυτοκινητο του) που ειναι

1. τετρακινηση
2. τουρμπο
3. φτηνο
4. με πολυ λιγα λεφτα μπορει να επισκεφτει τον κορυφαιο οικο βελτιωσεων mtm

SEAT LEON 180PS ΓΙΑΤΙ Ο DANIELOS ΔΕΝ ΚΛΑΕΙ ....ΔΑΚΡΥΖΕΙ

και εγω μαζι σου φιλε αλλα στα 225ps για πρωτη φαση. και μην ξεχνας φιλε οτι μετα το ραλυ ενα τετοιο αμαξι επιβαλλεται γιατι ολα θα σου φαινονται αργα...πολυ αργα

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 17:07:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω κατα του Turbo.

Χαθηκε δηλαδη να βαλεις μια 1600 16v απο Rallye Question Question Question

Ριξε μετα και μια μετατροπη σαν του Danieloy,βαλε και ενα τετραπεταλουδο αργοτερα και αντε να σε πιασει το TURBO μετα. Wink

Παντως ειμαι πολυ περιεργος να δω κοντρουλα μεταξυ Ντανι και Νικελ.

Ε ρε γλεντιαααααααα Laughing Laughing Laughing

Νικελ δεν θελω να θιξω το αμαξι σου.Απλα θελω να δω τις διαφορες που μπορει να εχει ο Ντανι με τον δικο σου πυραυλο.

Αυτα για να μην παρεξηγηθω απο τα υπολοιπα αδερφια Wink

Παντως αν σας φαινοντε πολλα τα λεφτα,για τετραπεταλουδο να σας πω πως με 1600 16v με σκουπα καλη εξατμιση και εγκεφαλο PEUGEOTSPORT GROUP A το μοτερ ειναι σφεντονα και Α.Σ.Π.Α.Σ.Τ.Ω.

Και 8400 κοφτη ετσι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
racing-girl (Γεωργία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line

Ένταξη: 08 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα Α.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 17:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαφωνώ κι εγώ με το turbo, η πιο αξιόπιστη βελτίωση είναι η ατμοσφαιρική. Μην ξεχνάτε πως είμαστε και στην Ελλάδα που το καλοκαίρι χτυπάει 40C. Κρίμα δεν είναι να δείτε ξαφνικά κάπνα να βγαίνει από την μηχανούλα σας??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 17:30:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

racing-girl έγραψε:
Διαφωνώ κι εγώ με το turbo, η πιο αξιόπιστη βελτίωση είναι η ατμοσφαιρική. Μην ξεχνάτε πως είμαστε και στην Ελλάδα που το καλοκαίρι χτυπάει 40C. Κρίμα δεν είναι να δείτε ξαφνικά κάπνα να βγαίνει από την μηχανούλα σας??

Πάντως αυτές τις ημέρες κάνει turboκαιρο έξω Very happy Very happy Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 23:57:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao_rallye έγραψε:

Καλόοοοοοο! Laughing Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 04:07:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Νικελ δεν θελω να θιξω το αμαξι σου.Απλα θελω να δω τις διαφορες που μπορει να εχει ο Ντανι με τον δικο σου πυραυλο.

Τι να δεις...το αποτελεσμα στο λεω απο τωρα θα χασω Crying or Very sad
Συγκρινονται τα 160 αλογα του Ντανι με τα 170 τα δικα με δεδομενο πως εγω ειμαι 1314 κιλα εννω ο Ντανι φτερο στον ανεμο???

Να θιχτω??? Γιατι να θιχτω...με το δικο σου θα τα παω??? Twisted evil Wink Twisted evil

ΥΓ. Εαν ειναι δε τα 160 αλογα του Ντανι στον τροχο ακομα χειροτερα μιας και εγω βγαζω 150...

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 04:08:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao_rallye έγραψε:

Λες γιάυτο να εχω εξαφανιστει τωρα τελευταια απ'το site??? Twisted evil Wink Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 07:26:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως εχει turboκαιρο εξω.. Μαλιστα πηγα να το δοκιμασω στην εθνικη μεχρι τα πρωτα διοδια και ξανα πισω.. Στο πηγαινε με σταματησαν κατι νταλικες οποτε πανω απο Χ40 δεν πηγα.. Αλλα στο γυρισμο επιασα Χ80 σε σημειο που μολις αρχιζε κατηφορα ενω αμα συνεχιζα να το παταω ειμαι σιγουρος οτι θα εφθανα >Χ87 ισως και Χ90... Παντως το αμαξι μετα τα Χ80 και σε βρεγμενο δεν νιωθει πολυ σταθερο..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 08:27:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Και εγω κατα του Turbo.

Χαθηκε δηλαδη να βαλεις μια 1600 16v απο Rallye Question Question Question

Ριξε μετα και μια μετατροπη σαν του Danieloy,βαλε και ενα τετραπεταλουδο αργοτερα και αντε να σε πιασει το TURBO μετα. Wink

Αυτα για να μην παρεξηγηθω απο τα υπολοιπα αδερφια Wink

Παντως αν σας φαινοντε πολλα τα λεφτα,για τετραπεταλουδο να σας πω πως με 1600 16v με σκουπα καλη εξατμιση και εγκεφαλο PEUGEOTSPORT GROUP A το μοτερ ειναι σφεντονα και Α.Σ.Π.Α.Σ.Τ.Ω.

Και 8400 κοφτη ετσι Wink

Σωστος, μονο που ο κοφτης ειναι στις 7800και δεν παει παραπανω γιατι ο εγκεφαλος ειναι κλειδωμενος.
Θελει ομως και λιγο φτιαξιμο ακομη οπως εκκεντροφορους και καπακι..
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 10:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Τι να δεις...το αποτελεσμα στο λεω απο τωρα θα χασω Crying or Very sad
Συγκρινονται τα 160 αλογα του Ντανι με τα 170 τα δικα με δεδομενο πως εγω ειμαι 1314 κιλα εννω ο Ντανι φτερο στον ανεμο???

Να θιχτω??? Γιατι να θιχτω...με το δικο σου θα τα παω??? Twisted evil Wink Twisted evil

ΥΓ. Εαν ειναι δε τα 160 αλογα του Ντανι στον τροχο ακομα χειροτερα μιας και εγω βγαζω 150...

Με το δικο μου Question Question Question

Ετσι οπως ειναι το μοτερ τωρα δηλαδη 8v θα σου πω απο τωρα πως στην ευθια θα με ξεσκισεις Wink

Αλλα αν θες στροφουλες καταβαση ή και αναβαση ακομα τοτε ειμαι μεσα Wink Evil Evil Evil Evil Evil

Στο τουρινγκ θα ερθεις ετσι Question

Εκει εχει πολλες στροφες. Wink Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Τεζαααααααααααααααααααααααααααααααα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 13:31:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

racing-girl έγραψε:

πρεπει να πω το εξης για τα turboαυτοκινητα:
καπνα σπασμενες τουρμπινες γινονται σε αυτοκινητα κυριως(90%) σε ατμοσφαιρικα(μαμα) που εγιναν τουρμπο τα λεγομενα στο ευρυ κοινο τραβεστι.αλλα και σε κατι puntakia ,daihatsu charade και τα λοιπα 'παλια' και φτηνα turbo (το υπολοιπο 10%) που πανε με μαστορεματα του κυρ μητσου της γειτονιας να τα κανουν dragstercar.ελεος.
παρτε ενα ακριβο 'μαμα' turbato και καντε του οτι project σας ερθει(καλα και λιγο μετρο δεν βλαπτει Laughing Laughing Cool ).impreza,lancer evo,s3 kai ta λοιπα αυτοκινητα του group vag , και οτιδηποτε turbato επωνυμο!
βεβαια αν το παρακανεις(dragsteraki) θα δεις καπνους και απο αυτα!!!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 13:45:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:

οχι νικελιε .δεν βγαζω τα 160 στο τροχο.εκει βγαζω περιπου στα 139 αλογα στη vamag που το μετρησα!
αλλα εχεις δικιο για την κοντρα λογω του οτι εισαι πολυ βαρυς.
οπως επισης οτι και η τετρακινηση κοβει στα πολλα χιλιομετρα.κοβει τελικη δηλαδη.με ενα Α4 1.8Τ QUATTRO με 180 αλογα(το προηγουμενο) που ανοιξα ετσι για λιγο νομιζα οτι δεν επιταχυνε καθολου μετα τα 150 χιλιομετρα!!! αποτελεσματα τα γνωστα!
σε δυναμομετρηση που ημουν παρων ειδα τετρακινητο impreza εκει που εβγαζε την μεγιστη ιπποδυναμη να χανει 75 αλογα!(παλι στη vamag).
πολυ απλο αν το σκεφτει καποιος: σε ενα μπροστοκινητο η δυναμη του κινητηρα μοιραζεται σε ενα διαφορικο μονο το εμπρος και κινει τις δυο εμπρος ροδες.
σε ενα τετρακινητο ο ιδιος κινητηρας προσπαθει να κινησει δυο διαφορικο(εμπρος και πισω) δηλαδη και τις τεσσερις ροδες.οποτε θελει και την διπλασια προσπαθεια για να εχει τα ιδια αποτελεσματα με το μπροστοκινητο μιας εχει περισσοτερη δουλεια να επιτελεσει!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 03:32:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Με το δικο μου Question Question Question

Ετσι οπως ειναι το μοτερ τωρα δηλαδη 8v θα σου πω απο τωρα πως στην ευθια θα με ξεσκισεις Wink

Αλλα αν θες στροφουλες καταβαση ή και αναβαση ακομα τοτε ειμαι μεσα Wink Evil Evil Evil Evil Evil

Στο τουρινγκ θα ερθεις ετσι Question

Εκει εχει πολλες στροφες. Wink Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Τεζαααααααααααααααααααααααααααααααα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Evil Evil Evil

Ευχαριστως να ερχομουν αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα...παω φανταρος Salute Rambo Salute

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 03:36:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Nikel έγραψε:

οχι νικελιε .δεν βγαζω τα 160 στο τροχο.εκει βγαζω περιπου στα 139 αλογα στη vamag που το μετρησα!

Λογικο ειναι ρε Ντανυ...που να καλυψουν να 10 παραπανω αλογα που εχω τα 300 περιπου κιλα διαφορα που εχουμε...
Παντως θα το δοκιμασουμε Just for the fun of it Twisted evil Rambo Black eye

Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 09:00:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
danielos έγραψε:
Nikel έγραψε:

Λογικο ειναι ρε Ντανυ...που να καλυψουν να 10 παραπανω αλογα που εχω τα 300 περιπου κιλα διαφορα που εχουμε...
Παντως θα το δοκιμασουμε Just for the fun of it Twisted evil Rambo Black eye

δεν μετρανε μονο κιλα και αλογα για μια κοντρα ρε παιδια.εγω παντως που τα γνωριζω και τα δυο, ειναι σαν να βλεπω τι προκειται να γινει.εμενα ο ντανιελ ειχε την ευγενεια παντως να με χαιρεταει καθως με προσπερνουσε!!!

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 10:37:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:

δεν μετρανε μονο κιλα και αλογα για μια κοντρα ρε παιδια.εγω παντως που τα γνωριζω και τα δυο, ειναι σαν να βλεπω τι προκειται να γινει.εμενα ο ντανιελ ειχε την ευγενεια παντως να με χαιρεταει καθως με προσπερνουσε!!!

john για να διευκρινισω πρεπει να πω οτι μιλαω για αρκετα καλους οδηγους και παραπλησιας ικανοτητας!οχι να κανεις να αλλαξεις ταχυτητα καμια μερα!! ιδιοι οδηγοι παραπεμπουν μια υποτιθεμενη κοντρα στα κιλα και στα αλογα!!!σωστος????

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 09:05:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Rally έγραψε:

john για να διευκρινισω πρεπει να πω οτι μιλαω για αρκετα καλους οδηγους και παραπλησιας ικανοτητας!οχι να κανεις να αλλαξεις ταχυτητα καμια μερα!! ιδιοι οδηγοι παραπεμπουν μια υποτιθεμενη κοντρα στα κιλα και στα αλογα!!!σωστος????

σωστος φιλε μου σωστος!!!

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης