Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
Ένταξη: 15 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 138 Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 09:08:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν το θεμα ειναι το αποτελεσμα σε σχεση με τα λεφτα θα συμφωνησω και εγω, και σιγουρα πιο αξιοπιστα. παντως παιδια αλλο το τουρμπο, αλλη φιλοσοφια, και καλο ειναι στην ζωη μας να τα δοκιμαζουμε ολα.
εγω θα ακολουθησω τον φιλο danielo. στο ραλακι μου δεν προκειται να εβαζα τουρμπο, μου αρεσει οπως ειναι αντε εξατμιση-σκουπα-προγραμμα-ροικη, και ειναι μια χαρα. το επομενο ομως φιλε danielo ειπαμε τι θα ειναι.... με επεισες!!! 
SPEED AND TURN!!!
DO YOU SPEAK RALLYE??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
danielos (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye
Ένταξη: 02 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 400
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 11:05:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rally έγραψε: | αν το θεμα ειναι το αποτελεσμα σε σχεση με τα λεφτα θα συμφωνησω και εγω, και σιγουρα πιο αξιοπιστα. παντως παιδια αλλο το τουρμπο, αλλη φιλοσοφια, και καλο ειναι στην ζωη μας να τα δοκιμαζουμε ολα.
εγω θα ακολουθησω τον φιλο danielo. στο ραλακι μου δεν προκειται να εβαζα τουρμπο, μου αρεσει οπως ειναι αντε εξατμιση-σκουπα-προγραμμα-ροικη, και ειναι μια χαρα. το επομενο ομως φιλε danielo ειπαμε τι θα ειναι.... με επεισες!!!  |
εκει ειναι τα ωραια φιλε john.οπνς εχω πει χιλιαδες φορες η χαρα της φτερωτης! και τα g σου εχεις και τις στροφες σου ανετα βγαζεις και τα τρελααα ροπιδια εχεις!και ολα αυτα μεσα στα δερματινα μπακετακια σου και την απολυτη ηρεμια με συνοδεια αντε μιας συναχομενης σχαστρας οχι τιποτα αλλο αλλα για να βλεπουν οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουργιοι !
εκει ειναι το καλο το project.ασφαλισμενος υπο την αιγιδα της porshe (εξαπιστονες ειναι αυτες) μπορεις και καβαλας τους αιθερες !!!!!!!!!!!
απολυτη ελευθερια και pure adrenalin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 15:39:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | Rally έγραψε: | αν το θεμα ειναι το αποτελεσμα σε σχεση με τα λεφτα θα συμφωνησω και εγω, και σιγουρα πιο αξιοπιστα. παντως παιδια αλλο το τουρμπο, αλλη φιλοσοφια, και καλο ειναι στην ζωη μας να τα δοκιμαζουμε ολα.
εγω θα ακολουθησω τον φιλο danielo. στο ραλακι μου δεν προκειται να εβαζα τουρμπο, μου αρεσει οπως ειναι αντε εξατμιση-σκουπα-προγραμμα-ροικη, και ειναι μια χαρα. το επομενο ομως φιλε danielo ειπαμε τι θα ειναι.... με επεισες!!!  |
εκει ειναι τα ωραια φιλε john.οπνς εχω πει χιλιαδες φορες η χαρα της φτερωτης! και τα g σου εχεις και τις στροφες σου ανετα βγαζεις και τα τρελααα ροπιδια εχεις!και ολα αυτα μεσα στα δερματινα μπακετακια σου και την απολυτη ηρεμια με συνοδεια αντε μιας συναχομενης σχαστρας οχι τιποτα αλλο αλλα για να βλεπουν οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουργιοι !
εκει ειναι το καλο το project.ασφαλισμενος υπο την αιγιδα της porshe (εξαπιστονες ειναι αυτες) μπορεις και καβαλας τους αιθερες !!!!!!!!!!!
απολυτη ελευθερια και pure adrenalin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
H χαρα της φτερωτης.............................Ντανι για το 106 λες 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 16:27:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε νικο ο daniel son μιλαει για ενα αυτοκινητο (πιο σωστα για το επομενο αυτοκινητο του) που ειναι
1. τετρακινηση
2. τουρμπο
3. φτηνο
4. με πολυ λιγα λεφτα μπορει να επισκεφτει τον κορυφαιο οικο βελτιωσεων mtm
SEAT LEON 180PS ΓΙΑΤΙ Ο DANIELOS ΔΕΝ ΚΛΑΕΙ ....ΔΑΚΡΥΖΕΙ
και εγω μαζι σου φιλε αλλα στα 225ps για πρωτη φαση. και μην ξεχνας φιλε οτι μετα το ραλυ ενα τετοιο αμαξι επιβαλλεται γιατι ολα θα σου φαινονται αργα...πολυ αργα
SPEED AND TURN!!!
DO YOU SPEAK RALLYE??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 17:07:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγω κατα του Turbo.
Χαθηκε δηλαδη να βαλεις μια 1600 16v απο Rallye
Ριξε μετα και μια μετατροπη σαν του Danieloy,βαλε και ενα τετραπεταλουδο αργοτερα και αντε να σε πιασει το TURBO μετα.
Παντως ειμαι πολυ περιεργος να δω κοντρουλα μεταξυ Ντανι και Νικελ.
Ε ρε γλεντιαααααααα
Νικελ δεν θελω να θιξω το αμαξι σου.Απλα θελω να δω τις διαφορες που μπορει να εχει ο Ντανι με τον δικο σου πυραυλο.
Αυτα για να μην παρεξηγηθω απο τα υπολοιπα αδερφια
Παντως αν σας φαινοντε πολλα τα λεφτα,για τετραπεταλουδο να σας πω πως με 1600 16v με σκουπα καλη εξατμιση και εγκεφαλο PEUGEOTSPORT GROUP A το μοτερ ειναι σφεντονα και Α.Σ.Π.Α.Σ.Τ.Ω.
Και 8400 κοφτη ετσι 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
racing-girl (Γεωργία) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line
Ένταξη: 08 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 30 Τόπος: Αθήνα Α.Πατήσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 17:23:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Διαφωνώ κι εγώ με το turbo, η πιο αξιόπιστη βελτίωση είναι η ατμοσφαιρική. Μην ξεχνάτε πως είμαστε και στην Ελλάδα που το καλοκαίρι χτυπάει 40C. Κρίμα δεν είναι να δείτε ξαφνικά κάπνα να βγαίνει από την μηχανούλα σας?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alemao (Αριστείδης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 599 Τόπος: Γλυκα Νερα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 17:30:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
racing-girl έγραψε: | Διαφωνώ κι εγώ με το turbo, η πιο αξιόπιστη βελτίωση είναι η ατμοσφαιρική. Μην ξεχνάτε πως είμαστε και στην Ελλάδα που το καλοκαίρι χτυπάει 40C. Κρίμα δεν είναι να δείτε ξαφνικά κάπνα να βγαίνει από την μηχανούλα σας?? |
Πάντως αυτές τις ημέρες κάνει turboκαιρο έξω 
Top Fuel Racing Club ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 04:07:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ε ρε γλεντιαααααααα
Νικελ δεν θελω να θιξω το αμαξι σου.Απλα θελω να δω τις διαφορες που μπορει να εχει ο Ντανι με τον δικο σου πυραυλο.
|
Τι να δεις...το αποτελεσμα στο λεω απο τωρα θα χασω
Συγκρινονται τα 160 αλογα του Ντανι με τα 170 τα δικα με δεδομενο πως εγω ειμαι 1314 κιλα εννω ο Ντανι φτερο στον ανεμο???
Να θιχτω??? Γιατι να θιχτω...με το δικο σου θα τα παω???
ΥΓ. Εαν ειναι δε τα 160 αλογα του Ντανι στον τροχο ακομα χειροτερα μιας και εγω βγαζω 150...
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 04:08:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alemao_rallye έγραψε: | Πάντως αυτές τις ημέρες κάνει turboκαιρο έξω  |
Λες γιάυτο να εχω εξαφανιστει τωρα τελευταια απ'το site??? 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 07:26:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οντως εχει turboκαιρο εξω.. Μαλιστα πηγα να το δοκιμασω στην εθνικη μεχρι τα πρωτα διοδια και ξανα πισω.. Στο πηγαινε με σταματησαν κατι νταλικες οποτε πανω απο Χ40 δεν πηγα.. Αλλα στο γυρισμο επιασα Χ80 σε σημειο που μολις αρχιζε κατηφορα ενω αμα συνεχιζα να το παταω ειμαι σιγουρος οτι θα εφθανα >Χ87 ισως και Χ90... Παντως το αμαξι μετα τα Χ80 και σε βρεγμενο δεν νιωθει πολυ σταθερο.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KASFIKIS NIKOS (Νικος) Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V
Ένταξη: 28 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 76
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 08:27:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Και εγω κατα του Turbo.
Χαθηκε δηλαδη να βαλεις μια 1600 16v απο Rallye
Ριξε μετα και μια μετατροπη σαν του Danieloy,βαλε και ενα τετραπεταλουδο αργοτερα και αντε να σε πιασει το TURBO μετα.
Ε ρε γλεντιαααααααα
Αυτα για να μην παρεξηγηθω απο τα υπολοιπα αδερφια
Παντως αν σας φαινοντε πολλα τα λεφτα,για τετραπεταλουδο να σας πω πως με 1600 16v με σκουπα καλη εξατμιση και εγκεφαλο PEUGEOTSPORT GROUP A το μοτερ ειναι σφεντονα και Α.Σ.Π.Α.Σ.Τ.Ω.
Και 8400 κοφτη ετσι  |
Σωστος, μονο που ο κοφτης ειναι στις 7800και δεν παει παραπανω γιατι ο εγκεφαλος ειναι κλειδωμενος.
Θελει ομως και λιγο φτιαξιμο ακομη οπως εκκεντροφορους και καπακι.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 10:44:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikel έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ε ρε γλεντιαααααααα
|
Τι να δεις...το αποτελεσμα στο λεω απο τωρα θα χασω
Συγκρινονται τα 160 αλογα του Ντανι με τα 170 τα δικα με δεδομενο πως εγω ειμαι 1314 κιλα εννω ο Ντανι φτερο στον ανεμο???
Να θιχτω??? Γιατι να θιχτω...με το δικο σου θα τα παω???
ΥΓ. Εαν ειναι δε τα 160 αλογα του Ντανι στον τροχο ακομα χειροτερα μιας και εγω βγαζω 150... |
Με το δικο μου
Ετσι οπως ειναι το μοτερ τωρα δηλαδη 8v θα σου πω απο τωρα πως στην ευθια θα με ξεσκισεις
Αλλα αν θες στροφουλες καταβαση ή και αναβαση ακομα τοτε ειμαι μεσα
Στο τουρινγκ θα ερθεις ετσι
Εκει εχει πολλες στροφες.
Τεζαααααααααααααααααααααααααααααααα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 13:31:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
racing-girl έγραψε: | Διαφωνώ κι εγώ με το turbo, η πιο αξιόπιστη βελτίωση είναι η ατμοσφαιρική. Μην ξεχνάτε πως είμαστε και στην Ελλάδα που το καλοκαίρι χτυπάει 40C. Κρίμα δεν είναι να δείτε ξαφνικά κάπνα να βγαίνει από την μηχανούλα σας?? |
πρεπει να πω το εξης για τα turboαυτοκινητα:
καπνα σπασμενες τουρμπινες γινονται σε αυτοκινητα κυριως(90%) σε ατμοσφαιρικα(μαμα) που εγιναν τουρμπο τα λεγομενα στο ευρυ κοινο τραβεστι.αλλα και σε κατι puntakia ,daihatsu charade και τα λοιπα 'παλια' και φτηνα turbo (το υπολοιπο 10%) που πανε με μαστορεματα του κυρ μητσου της γειτονιας να τα κανουν dragstercar.ελεος.
παρτε ενα ακριβο 'μαμα' turbato και καντε του οτι project σας ερθει(καλα και λιγο μετρο δεν βλαπτει ).impreza,lancer evo,s3 kai ta λοιπα αυτοκινητα του group vag , και οτιδηποτε turbato επωνυμο!
βεβαια αν το παρακανεις(dragsteraki) θα δεις καπνους και απο αυτα!!!!!!
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 13:45:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikel έγραψε: |
ΥΓ. Εαν ειναι δε τα 160 αλογα του Ντανι στον τροχο ακομα χειροτερα μιας και εγω βγαζω 150... |
οχι νικελιε .δεν βγαζω τα 160 στο τροχο.εκει βγαζω περιπου στα 139 αλογα στη vamag που το μετρησα!
αλλα εχεις δικιο για την κοντρα λογω του οτι εισαι πολυ βαρυς.
οπως επισης οτι και η τετρακινηση κοβει στα πολλα χιλιομετρα.κοβει τελικη δηλαδη.με ενα Α4 1.8Τ QUATTRO με 180 αλογα(το προηγουμενο) που ανοιξα ετσι για λιγο νομιζα οτι δεν επιταχυνε καθολου μετα τα 150 χιλιομετρα!!! αποτελεσματα τα γνωστα!
σε δυναμομετρηση που ημουν παρων ειδα τετρακινητο impreza εκει που εβγαζε την μεγιστη ιπποδυναμη να χανει 75 αλογα!(παλι στη vamag).
πολυ απλο αν το σκεφτει καποιος: σε ενα μπροστοκινητο η δυναμη του κινητηρα μοιραζεται σε ενα διαφορικο μονο το εμπρος και κινει τις δυο εμπρος ροδες.
σε ενα τετρακινητο ο ιδιος κινητηρας προσπαθει να κινησει δυο διαφορικο(εμπρος και πισω) δηλαδη και τις τεσσερις ροδες.οποτε θελει και την διπλασια προσπαθεια για να εχει τα ιδια αποτελεσματα με το μπροστοκινητο μιας εχει περισσοτερη δουλεια να επιτελεσει!
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 03:32:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Με το δικο μου
Ετσι οπως ειναι το μοτερ τωρα δηλαδη 8v θα σου πω απο τωρα πως στην ευθια θα με ξεσκισεις
Αλλα αν θες στροφουλες καταβαση ή και αναβαση ακομα τοτε ειμαι μεσα
Στο τουρινγκ θα ερθεις ετσι
Εκει εχει πολλες στροφες.
Τεζαααααααααααααααααααααααααααααααα  |
Ευχαριστως να ερχομουν αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα...παω φανταρος 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 03:36:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | Nikel έγραψε: |
οχι νικελιε .δεν βγαζω τα 160 στο τροχο.εκει βγαζω περιπου στα 139 αλογα στη vamag που το μετρησα!
αλλα εχεις δικιο για την κοντρα λογω του οτι εισαι πολυ βαρυς. |
Λογικο ειναι ρε Ντανυ...που να καλυψουν να 10 παραπανω αλογα που εχω τα 300 περιπου κιλα διαφορα που εχουμε...
Παντως θα το δοκιμασουμε Just for the fun of it 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 09:00:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikel έγραψε: | danielos έγραψε: | Nikel έγραψε: |
αλλα εχεις δικιο για την κοντρα λογω του οτι εισαι πολυ βαρυς. |
Λογικο ειναι ρε Ντανυ...που να καλυψουν να 10 παραπανω αλογα που εχω τα 300 περιπου κιλα διαφορα που εχουμε...
Παντως θα το δοκιμασουμε Just for the fun of it  |
δεν μετρανε μονο κιλα και αλογα για μια κοντρα ρε παιδια.εγω παντως που τα γνωριζω και τα δυο, ειναι σαν να βλεπω τι προκειται να γινει.εμενα ο ντανιελ ειχε την ευγενεια παντως να με χαιρεταει καθως με προσπερνουσε!!!
SPEED AND TURN!!!
DO YOU SPEAK RALLYE??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 10:37:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rally έγραψε: |
δεν μετρανε μονο κιλα και αλογα για μια κοντρα ρε παιδια.εγω παντως που τα γνωριζω και τα δυο, ειναι σαν να βλεπω τι προκειται να γινει.εμενα ο ντανιελ ειχε την ευγενεια παντως να με χαιρεταει καθως με προσπερνουσε!!! |
john για να διευκρινισω πρεπει να πω οτι μιλαω για αρκετα καλους οδηγους και παραπλησιας ικανοτητας!οχι να κανεις να αλλαξεις ταχυτητα καμια μερα!! ιδιοι οδηγοι παραπεμπουν μια υποτιθεμενη κοντρα στα κιλα και στα αλογα!!!σωστος????
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 09:05:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | Rally έγραψε: |
δεν μετρανε μονο κιλα και αλογα για μια κοντρα ρε παιδια.εγω παντως που τα γνωριζω και τα δυο, ειναι σαν να βλεπω τι προκειται να γινει.εμενα ο ντανιελ ειχε την ευγενεια παντως να με χαιρεταει καθως με προσπερνουσε!!! |
john για να διευκρινισω πρεπει να πω οτι μιλαω για αρκετα καλους οδηγους και παραπλησιας ικανοτητας!οχι να κανεις να αλλαξεις ταχυτητα καμια μερα!! ιδιοι οδηγοι παραπεμπουν μια υποτιθεμενη κοντρα στα κιλα και στα αλογα!!!σωστος???? |
σωστος φιλε μου σωστος!!!
SPEED AND TURN!!!
DO YOU SPEAK RALLYE??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|