PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πόσα hp μπορεί να πιάσει το 206;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
saxo kit kar (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Saxo vts 1.6 16v MKII

Ένταξη: 04 Οκτ 2007
Τόπος: Νάξος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 19:54:22    Θέμα δημοσίευσης: Πόσα hp μπορεί να πιάσει το 206; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα 206 1.600 16v με κεντροφόρους rallye, πολλαπλή εξαγωγής rallye με εξάτμιση Φ52 η Φ54 χωρίς καταλυτή και τελικό GR.N,με πολλαπλή εισαγωγής από C2,πεταλουδα 60αρα,σκουπα η ελεύθερο φίλτρο στο μαμά φιλτροκουτι, και πρόγραμμα. Πόσα hp μπορεί να πιάσει το 206;Επαναλαμβανω,μονο με αυτές της μετατροπές, χωρίς ροηκες και πλανίσματα.

Κανένας για pro evolution;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 19:59:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to δικο μου με οσα ειπες και 51 σωληνα
αλλα χωρις εισαγωγη c2 vts.
εβγαλε +20 απο μαμα. αλλα μετα τις 6 ηταν σα να πεφτεις σε τοιχο..σταθερη ιπποδυναμη οτι και να κανεις...

με εισαγωγη υπολογιζουμε ακομα 5 αλλα ειναι οριακο αν θα μενει απο μπεκ.

εμενα με ενα τακ πιο αγριους εκκεντροφορους απο του 106 και εισαγωγη c2 στεγνωσε παντελως μετα τις 5500...σκεψου οτι ακομα και το τριπ κολλαει στο 30 σερι εκει πανω Crying or Very sad

αλλα βεβαια μπορεις να το ρωτησεις και σε αλλο τοπικ. δεν υπαρχει λογος να ανοιγεις καινουργιο

ΜΠΕΕΕΕΚ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 20:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Στη γωνία έρχονται μπεεεεεεεεεεεεεεεε Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 20:10:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΕΕΕΕκ

κοιτα οσο το καθυστερεις εις βαρος σου...σκεψου να πρεπει να αλλαξεις και μπιελες οπου εκει θα πρεπει να παραγγειλω σιτροεν σπορτ σωθικα..............καταλαβαινεις...happy new year Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 20:14:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil Evil Evil Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 20:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά βλέπω το παιδί να περπατάει να μιλάει κι εσύ ακόμα να παιδεύεσαι με το χαρχαλό σου... Laughing Laughing Laughing

ΥΓ Μέχρι κι ο μικρός θα σε δουλεύει στο τέλος Cool

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
saxo kit kar (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Saxo vts 1.6 16v MKII

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 20:55:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
to δικο μου με οσα ειπες και 51 σωληνα
αλλα χωρις εισαγωγη c2 vts.
εβγαλε +20 απο μαμα. αλλα μετα τις 6 ηταν σα να πεφτεις σε τοιχο..σταθερη ιπποδυναμη οτι και να κανεις...

με εισαγωγη υπολογιζουμε ακομα 5 αλλα ειναι οριακο αν θα μενει απο μπεκ.

εμενα με ενα τακ πιο αγριους εκκεντροφορους απο του 106 και εισαγωγη c2 στεγνωσε παντελως μετα τις 5500...σκεψου οτι ακομα και το τριπ κολλαει στο 30 σερι εκει πανω Crying or Very sad

αλλα βεβαια μπορεις να το ρωτησεις και σε αλλο τοπικ. δεν υπαρχει λογος να ανοιγεις καινουργιο

Δηλαδη εσενα τωρα ποσα hp ειναι;

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 21:10:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα εγω ξέρω γιατί ρωτάει ο αντρέας...γιατί θελει να βάλει 206 μοτερ στο σαξο του...
και του λεω απο τώρα...ΑΛΛΑ αλογα στο σαξο ΑΛΛΑ στο 206.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 01:18:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
τωρα εγω ξέρω γιατί ρωτάει ο αντρέας...γιατί θελει να βάλει 206 μοτερ στο σαξο του...

Το θέμα είναι ότι η κεφαλή του 206 είναι εξελιγμένη από μόνη της λόγω μεγαλύτερων βαλβίδων! Κάτι που καμία ραλλοκεφαλή δεν θα μπορέσει να κάνει.

Όλα τα υπόλοιπα (πολλαπλές εισαγωγής/εξαγωγής + εκκεντροφόροι + εξάτμιση) είναι για πέταμα αν ψάχνεις για μέγιστη ιπποδύναμη. Στόχος του κατασκευαστή ήταν η μεγάλη ροπή στις μεσαίες. Αλλά στα ατμοσφαιρικά δεν μπορείς να τα έχεις όλα...

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
saxo kit kar (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Saxo vts 1.6 16v MKII

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 08:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:

Πώς με καταλαβαίνεις πώς με καταλαβαίνεις, όπου με πετυχαίνει το παλικάρι πάντα βοηθά στης απορίες μου, να είσαι καλά φίλε kane θα σου στείλω π.μ

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 08:12:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:

Πραγμα το οποιο αναλυουμε εδω και δυο χρονια σχεδον στο Saxo club οποτε λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια... Confused
Ημαρτον ρε παιδια... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 11:21:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν παντως εχω καταλαβει καλα απο οσα ακουω κατα καιρους

καπακι 206 σε κορμο και γενικα μοτερ 106 δε δουλευει τελεια

για να παρεις πραγματικα κατι απο αυτη τη μετατροπη
πρεπει να βρεις ενα κομπλε μοτερ 206 και απλα πανω να του κοτσαρεις ολα τα περιφερειακα του 106 -εισαγωγες-εξαγωγες-εκκεντρα-ηλεκτρικα κλπ κλπ
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 11:26:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ΜΠΕΕΕΕκ

κοιτα οσο το καθυστερεις εις βαρος σου...σκεψου να πρεπει να αλλαξεις και μπιελες οπου εκει θα πρεπει να παραγγειλω σιτροεν σπορτ σωθικα..............καταλαβαινεις...happy new year Laughing

Τι ΜΠΕΕΕΕκ ρε ταγαρι???
Μια χαρα παει και ετσι.......... Shocked
Ο Αργυρης εχει δουλεια...............πρεπει να φροντισει 2 μονα και απροστατευτα γατακια................... Laughing Laughing
ΝΙΙΙΙΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ! Tease
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 11:44:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μανθο ξερεις να βαζεις μπεκ....???

θα φτιαξουμε ενα φλαμπεεεε μουρλια στο γκαραζ σου Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 12:10:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και σκεφτόμουν να δώσω μια σκουροχρωμη νότα στο ταβάνι του γκαράζ...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. μεταξύ μας απ' οτι ελεγε ο Τάσος δεν ειναι και επιστημονική διαδικασία...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 13:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την διαιρούμενη εισαγωγή είναι - δεν είναι ένας φραππές δουλειά!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 13:26:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εχεις κανει???
γιατι εμενα ο αργυρης αλλα μου ειπε .... Evil
Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 13:36:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο οσο ξερω και εγω,το βαλε-βγαλε οπως τα λεει ο Τασος ειναι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 13:41:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θες τώρα να μάθεις τί έχω βάλει/βγάλει τον τελευταίο καιρό; (και καλά, άσε το 206, που να δεις ο Κωλοκωτρώνης τί έχει πάθει από τα χέρια μου...)

Μπεκ έχω λύσει γύρω στις 3-4 φορές τον τελευταίο καιρό. Μία για να καθαριστούν, μία για να μετρηθούν, μία για να δοκιμάσω κάτι άλλα...

Δεν είναι τπτ, απλά λύνεις την εισαγωγή, βγάζεις έξω την μπεκιέρα, λύνεις τα μπεκ, βάζεις τα άλλα (αντε να σου πω και ένα μυστικό, βάζεις λίγο λαδάκι πάνω στα λαστιχάκια για να πιάσουν καλύτερα) ξαναβάζεις την μπεκιέρα πάνω στην εισαγωγή, ξαναδένεις την εισαγωγή και μετά απολαμβάνεις τον υπόλοιπο φραππέ σου.... Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 13:44:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
... (αντε να σου πω και ένα μυστικό, βάζεις λίγο λαδάκι πάνω στα λαστιχάκια για να πιάσουν καλύτερα) ...

Yeap,το εχει ξανακανει οντως μονος του ο Τασος... Mr. Green

Κουλαδι,που θες να χτισεις και πολυκατοικια! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης