PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περί Μοτοσυκλετών...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 68, 69, 70  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2008, 18:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

8 ευρω νομιζω εγω πηγα εχτες με ιντζογλου
ωραια ειναι αλλα ναυλοσαμε χωρις λογο
ειχε περιπτερο κ η μοτο γκουζι ακους τακη Laughing

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2008, 18:38:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: Εκθεση ΜΟΤΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
στο Ελληνικό
σκέφτομαι να πάω σημερα το απόγευμα μιας και θα ειμαι στην περιοχή...
κατά τις 1700~1730
ψυνεται κανείς?

Ελπίζω να μην πήγες.. εγώ αυριο κατά τις 7 θα πάω... αν είναι μιλάμε στο τηλέφωνο αν δεν πήγες σήμερα...

αν πήγες πες....

τιποτα ενδιαφέρον είχε ???

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2008, 02:03:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φυσικά και πήγα...
ειχε πολλά ενδιαφέροντα...
καθώς και κάμποσα ενδιαφέροντα "μάτια"...

όπως ειπε ο ρρτζιπι...
ναυλώσαμε χωρίς λόγο... και κρατιόμαστε με νύχια και με δόντια να μην αποκτήσουμε λόγο...

το επίπεδο των συγχρονων μοτοσηκλετών ειναι απλά απίστευτο...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2008, 20:44:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όντως ...και όχι μόνο το επίπεδο των σύχρονων μοτοσυκλετών....και το επίπεδο των νεαρών ελληνίδων... Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2008, 12:52:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
το επίπεδο των συγχρονων μοτοσηκλετών ειναι απλά απίστευτο...

Το απογοητευτικό είναι ότι το επίπεδο των ελληνικών δρόμων είναι απίστευτα τραγικό και τριτοκοσμικό, με αποτέλεσμα να είναι σαν να μας πουλάνε φόρμουλες να τρέξουμε σε χωράφια.

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε, οι εταιρίες οικονομάνε, οι μανούλες κλαίνε και το κράτος αυξάνει τα διόδια μιας και τα χρήματα που πληρώναμε ήταν λίγα για το επίπεδο των δρόμων που μας προσφέρουν. Evil Evil

Απλά δεν υπάρχουμε έιμαστε μοναδικοί στο είδος μας, πιστεύω.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 19:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιταλική επίθεση...

για χώμα ή ασφάλτινες καφρίλες
http://www.moto-station.com/article1412-news-2006-aprilia-rxv-et-sxv-450550.html

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ!!!!! Twisted evil Twisted evil

και του χρόνου...
1000 v4
http://www.raptorsandrockets.com/images/Aprilia/2008_Aprilia_RS1000_V4_r.jpg

Γενικώς ποτέ δεν μου άρεσαν οι απρίλια... ίσως απλά να εφταιγε το ονομα Laughing
αλλά αυτα τα 2 (ή μάλλον 3 αν θεωρήσουμε διαφορετική μηχανή το εντούρο από το μοταρντ) ειναι αλλη φάση... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

βεβαια η honda ετρεχε με το μυστηριο v5 εδώ και χρόνια στα gp και σάρωνε... αλλά ακόμα δεν το χει πάρει απόφαση να το βγάλει στην παραγωγή

εβγαλε βέβαια αυτό το εδάφους εδάφους νέο cbr 1000...
http://z.about.com/d/motorcycles/1/0/P/G/-/-/2008CBR1000RR_Colors.jpg
δεν το βγάζει σε λευκό δυστυχώς...
http://motorcycles.about.com/od/newbikephotogalleries/ig/2008-Honda-CBR1000RR/
αλλά το μαυρο από κοντά που το είδα ειναι αντε γεια.
οκ ειναι λίγο περίεργα εντονα κάθετο το φερινγκ αλλά τελικά μου αρέσει
και το μοτερ (επιτέλους......) ξυρίζει ...

το τρεχων τευχος ΜΟΤΟ εχει σχετική δοκιμή...
δεν ξέρω κατα πόσο ειναι εγκυρα τα νουμερα αλλά λέει

+18ps από το R1 07 από τις 6500rpm και πάνω...
και +11 σε σχέση με το Κ7 Shocked Shocked

το μέτρησαν 167 τροχό?!?!?!?
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?!?!?!?!? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

από την άλλη η ducatti με το "προσιτό" 848 ειναι σε δικιά της κλάση...
και απλά πανέμορφο!!
http://www.flickr.com/photos/jalopnik/1895834726/

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 20:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν μοτοσυκλετιστής τα τελευταία 5 χρόνια, έκανα συνεχώς όνειρα μετά το CBF250 να καβαλήσω κάτι γρήγορο, κάτι μούρικο, κάτι καβλωτικό! Αφού πέρασαν από το μυαλό μου όλα τα r6, cbr και λοιποί μίνι προσωπικοί πύραυλοι, κατέληξα στο γεγονός ότι τίποτα από αυτά δεν αξίζει! Την στιγμή που έχω την μηχανή κυρίως για ευκολία και οικονομία, στοχεύοντας στην χαμηλή κατανάλωση και στην φθηνή συντήρηση (πως τα λέω ρε...)... Η επόμενη μηχανή μου θα είναι η CBF 500 με ABS.

Αρκετά γρήγορη, ικανοποιητικά ακόμα και για μεγάλο ταξίδι.
Απλή, για σπιτικό service.
Ασφαλής, με άριστο σύστημα ABS της Honda...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 20:16:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και καλά θα κάνεις
από την στιγμή που χρησιμοποιείς την μηχανή για καθυμερινο εργαλείο πολύ σωστή επιλογή...

κι εγω αν μπω σε αυτή την διαδικασία αν η κινηση στους δρόμους που καθυμαερινά με ενδιαφέρουν αυξηθεί κι άλλο... (πράγμα πολύ πιθανό) σε κάτι "ηπιο" τέτοιο θα καταλήξω...

εντομεταξύ βέβαια απλά θαυμάζω τα δημιουργήματα των διαφόρων κατασκευαστών και τα βλέπω σαν μηχανές απόδρασης για το ΣΚ και μόνο (ειτε για χώμα είτε για διαδρομή)...

άλλωστε ακόμα και το crm-άκι μου αποκλειστικά για βουνό ή εστω σε ασφάλτινη ορεινή διαδρομή με καλή ασφαλτο μου έχει δώσεις μπόλικες δόσεις αδρεναλίνης και διασκέδασης...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 20:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Εγώ το σάββατο παραγγέλνω το παρακάτω..

Very happy Με το οποίο σκέφτομαι να έρθω κ στο camping... ή όχι;

Ξερω ειναι λιγο παλιο εως πολυ παλιο αλλα τωρα το ειδα!!Ζηση τελικα το πηρες το CBF250?Αν ναι το εχεις ακομα η το πουλησες?

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 21:04:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, αυτό έχω ακόμα, όπως γράφω και στο πιο πάνω πόστ! Έχει κλείσει τα 2,5 χρόνια πλέον και θέλω το κάτι παραπάνω! Αφού φτιάξω το αυτοκίνητο, σειρά έχει η νέα μηχανή!

Επιστροφή στην κορυφή
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 22:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το νέο μου μηχανάκι. Με το καλό να το παραλάβω μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 22:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πωωωωω Exclamation Exclamation Μας τρελανες τωρα!Το 1050 η το 675?SPEED η STREET TRIPLE?Πηρε αδελφος μαστορα απο δουλεια το 1050!Τρελα το μηχανακι το ειδα και κοντεψα να χυσω πανω μου!!!Καλοταξιδο σου ευχομαι και ηρεμα γιατι ειναι ινδιανικο μηχανακι αυτο παει παντα με τη μια η την μπροστα η την πισω!!!Τρελαααααα!

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 22:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το street triple είναι το 675.
Οχι ότι δεν πάει!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 22:45:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bασικα τωρα εχω αυτο (οχι το συγκεκριμενο - αυτο που εχω στην υπογραφη)

Αλλα αυτο που θελω ειναι το τρελο γυμνο 1000 με 115ps!HONDA CB1000R (απογωνος του HORNET 900 μονο που δεν το λεει HORNET!)Aχχχχχ που θα παει 18 ειμαι ακομα καποια στιγμη θα το παρω!Αφου παρω ομως κανα 207 πρωτα Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 23:13:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το καλο!! το μονο μπρατσο ειναι ολα τα λεφτα. Αλλα αν πας σε αυτα τα κυβικα-λεφτα, πιστευω πρεπει να διευρυνεις λιγο τους οριζοντες σου. Οχι οτι ειναι ασχημο, προς θεου!
Οτι σου κανει κλικ!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 23:23:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KouKou έγραψε:
Με το καλο!! το μονο μπρατσο ειναι ολα τα λεφτα. Αλλα αν πας σε αυτα τα κυβικα-λεφτα, πιστευω πρεπει να διευρυνεις λιγο τους οριζοντες σου. Οχι οτι ειναι ασχημο, προς θεου!
Οτι σου κανει κλικ!!!!!

Τι εννοεις να διευρινω τους οριζοντες μου?Αν εννοεις το στυλ της μηχανης μονο τα γυμνα με τραβανε πχ μου αρεσουν TOUONO,HP3,CB1000R,HORNET 600,CB1300,FAZER 1000 FZ1,SPEED & STREET TRIPLE και το τρομερο B-KING 1400!!!Δεν μου ερχονται αλλα τωρα αλλα ενα απο αυτα μακαρι να μπορουσα να τα παρω ολα Exclamation Exclamation :!:Ποιο πολυ με τραβαει HONDA Exclamation

..
Επιστροφή στην κορυφή
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 23:37:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα 1000+- κυβικα οι δικες μου επιλογες θα ηταν Speed Triple, Super Duke, Fz1 και tuono. Απο εκει και περα δοκιμαζεις και οποιο σου κανει κλικ το τσιμπας!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 23:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα στα 600+- η δικη μου επιλογη ειναι εμφανης, αλλα επισης θα κοιτουσα και το μονστερ το καινουργιο(696), το aprilia to shiver και φυσικα το Ζ.
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2008, 00:11:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φετος λεω να κανω την κινηση και εγω για μηχανή...μιας και ειμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετος,με τη βοηθεια φιλων μηχανοβιων κατέληξα στο kawasaki ER6 N.
Να τονισω πως δεν εχω κα@λα με μηχανες σαν τον κλασσικό το μ@λ@κα τον ελληνα,βλ R1,K1,2,3,4,5,6,7,8 Razz ,κτλ κτλ κτλ.
Ηθελα μια μηχανή ευκολοδηγητη,ελαφρια,με νορμαλ ιπποδύναμη...αλλά μπολικη και διαθεσιμη απο χαμηλά ροπη.
Οπότε αυτο το μηχανάκι,εχει φιλική τιμή,πολυ λογική συντηρηση,καλη αυτονομία και...δικυλινδρο μοτορι Razz ,που σημαινει οτι ναι μεν δεν εχει το ξεσπασμα των πιστιάρικων και συναφή αλλά ειναι γραμμικό και ανετο για πολη/βουνό.
Με το καλό να την παρω,να μάθω να οδηγώ (στελιο,αμα διαβασεις θα παω αιγινιο με το βασιλη να με μαθει στο φειζερ να οδηγάω...χαχαχα),και καλές εκδρομές τωρα το καλοκαίρι.
Επίσης να τονίσω για τυχον νεους σαν και μένα σε αυτό το τοπικ...Επειδή ειμαι παθων (μια μικρή εβγα σε μια αναβαση) μιας και εχω κανει αρκετες χιλιάδες χλμ σαν συνοδηγος σε "ειδικές" διαδρομές,μην λυπηθείτε τα χρηματα για ενα καλο μπουφαν/κρανος και αν ειστε ταρζαν παντελονι ή και στολη,γάντια,μποτες.
ΚΑι ενα καλο σετ μανιτάρια...
Επισης οποιος ψάχνει για μηχανή απο περιοχη θεσνικης ας μου στειλει ενα πμ.Υπαρχει φιλικό καταστημα με καλυτερες τιμες αποτι στην αντιπροσωπεια.(μιας και η παρέα εχει αλλάξει 30 μηχανάκια απτο ιδιο μαγαζι...)

Αυτο ειναι:

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2008, 06:02:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kane το er-6n ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι που και το εγω το εχω προτεινει σε εναν φιλο μου που τωρα ενδιαφερεται να παρει το πρωτο του μηχανακι. Ειναι φιλικο, ροπατο και με αρκετη ιπποδυναμη(τα εχει τα 70 αλογακια του). Τα δικυλινδρα ειναι ολα τα λεφτα, η ροπη χαμηλα που σου παρεχουν θα την ψαχνεις στα 4κυλινδρα των 100+ αλογων και δεν θα υπάρχει πουθενά.
Οσο για τον κλασικο ελληνα που αναφερεις, οπως εχεις ηδη καταλαβει τα μισα και παραπανω ss κανουν αποκλειστικα και μονο την διαδρομη σπιτι καφετερια και τουμπαλιν.
Αν το μαγαζι που αναφερεις στην θεσσαλονικη εχει και αξεσουαρ μοτοσυκλετων plz στειλε ενα pm. Ολο και κατι θα χρειαστω τωρα με το νεο μηχανακι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 68, 69, 70  Επόμενη
Σελίδα 6 από 70

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης