PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποδηλασία
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 248, 249, 250  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 14:55:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=mYIKfEU8yl8

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 14:56:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοντερ ψηφιακό και ασύρματο σου λείπει τώρα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 15:00:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=mYIKfEU8yl8

Παρκουρ με ποδηλατο κανει ο τυπος??? Shocked Shocked Eek Eek Eek Scratch Scratch

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sod (BASILHS)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 15:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Αν μου επιτρέπετε, μια μικρή παρέμβαση απο μένα τον αδαή.
Θα πρότεινα στα χαρακτηριστικά των υποψηφιων ποδηλάτων να συμπεριλαμβάνεται και η μαλακή σέλα. Laughing

Ρε αστα διαλα.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sod (BASILHS)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 15:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για πιο X-TREME τυπουs σαν εμαs......
http://www.youtube.com/watch?v=pkRaE3UEags
http://www.youtube.com/watch?v=IrmYyqFUQ7o

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 16:12:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Θα πρότεινα στα χαρακτηριστικά των υποψηφιων ποδηλάτων να συμπεριλαμβάνεται και η μαλακή σέλα. Laughing

σωστό
Αλλά κανένα παό τα "σοβαρα" ποδήλατα δεν εχει σουπερ μαλακή σέλα μιας και θεωρητικά οταν παίρνεις "σοβαρό" ποδήλατο το παίρνεις για να κάνεις ποδήλατο και όχι να πάς βόλτα...
αν ηθελες βόλτα θα επερνες ενα "trecking" ποδήλατο και οχι ενα "all terrain"
ιδίως οσοι την ψάνχουν βάζουν τελείως μινιμαλιστικές σελες αδιαφορώντας για το πόσο μαλακή ειναι μιας ουσιαστικά το βάρος στηρίζεται στα πόδια (και μεταφέρεται στα πετάλια, ακόμα και καθιστός) και οχι στα μαλ**α οπίσθια μόριά μας... Laughing Wink

σχετα βέβαια με αυτό επειδή εμείς ειμαστε γενικώς κάτι ενδιάμεσο...
παίρνουμε ενα αλλ τερεν μαουνταιν και του βάζουμε μια σελα με τζελ και ειμαστε σουπερ.

πάντως όπως και να χει στην 1η βόλτα ολοι πιάνονται "από κάτω" οσο μαλακή και να 'ναι η σέλα... και ειναι απόλυτα φυσιολογικό
με λίγη προπόνηση συνηθίζεις.

επίσης οφείλεται στο ότι στις πρώτες βόλτες που ο φόβος πτώσης ειναι μεγαλύτερος και η ισορροπία πάνω στο ποδήλατο λιγο "κάπως" καθώς αι το γεγονός οτι τα πόδια δεν ειναι ακόμα γυμνσμένα... οι περισσότεροι στηρίζονται περισσότερο απ οτι πρέπει πολύ στον ποπό τους απ ότι στα πόδι ακι ααυτό δυσχεραίνει την κατάσταση...

επίσης σημαντικό
όσο ΓΚΕΥ και να σας φάινονται τα ποδηλατικά εφαρμοστά κολαν... υπάρχουν τέτοια που "από κάτω" εχουν δικό τους στρώμα τζελ το οποίο κάνει το κάθισμα πάνω στην σέλα ακρως πιο ανετη και ξεκούραστη.
(γυρω στα 40κάτι ευρώ εχουν)

by the way...
υπάρχουν και παλουκόσελα με αμορτισερ... (τα οποία δεν ξέρω βέβαια πόσο κλέβουν πεταλιές, θα το μάθω όμως)

αυτά.. Wink

volvos έγραψε:
επισης εχει και 27 ταχυτητες αν θυμαμαι καλα πραγμα που στην ασφαλτο ειναι σωτηριο για μαουνταιν Wink

μαανθο καλα τα λεω? Laughing Laughing

μια χαρά.
το ευρος ανετης περιστροφής των ποδιών μας ειναι πολύ μικρό (σε σχέση με το ευρος των ταχυτήτων που μπορεί να αναπτύξει / κινηθεί ενα ποδήλατο), οπότε, όσο περισσότερες ταχήτητες εχει ενα ποδήλατο τόσο πιο προσαρμόσιμο είναι στις εκάστοτε συνθήκες (κλίση του δρόμου / στην κατάστασή μας / στον τρόπο που θέλουμε να κινηθούμε κλπ κλπ)

αυτό που πήρε ο Τάκης όπως είπε δεν έχει καμία σχέση με την απλή εκδοσή... (η οποία απλή ειχε συμβατικά δισκόφρενα και πιο απλά μοχλικά για την επιλογή ταχητήτων) Wink

οσο για τα βιντεακια του sod...
ο τριαλ ειναι απλά γαμάτος το χω δει το βιντεακι...
απλά respect...

οι δε ιπτάμενοι ειναι σε άλλη φάση γενικώς... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 16:43:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

http://www.bikesomewhere.com/images/big/selleItalia_slrKitCarbonio.jpg
http://www.gearlink.com/mmGEAR/Images/SA4070sm.jpg

http://store.airbomb.com/mmAirbomb/Images/large/q/SA3551.jpg
Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 16:47:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστός...
η πρώτη ειναι μια ας πουμε μέση προς "ζορικη" λύση (=οχι κουτσορο, εχει λίγο μαλακό υλικό)

ή άλλη ειναι σκέτο καρμπον... οτι πιο ελαφρυ ... χρησιμοποιήται μόνο με το σχετικό κολάν...

η τριτη ειναι σχεδόν ιδια (ιδια μάρκα διαφορετικό σχέδιο/μέγεθος) με αυτή που βάλαμε στο ποδήλατο του Τάκη... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 16:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

ή άλλη ειναι σκέτο καρμπον... οτι πιο ελαφρυ ... χρησιμοποιήται μόνο με το σχετικό κολάν...

Εχουμε και τετοια... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 16:59:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(αν την πουλάς) λες να την βάλω στην κουρσα ή θα ειναι γαμησετα σε διαδρομή διαρκείας ???

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 17:09:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψηθηκες για σελονι???
Θα σε απογοητευσω γιατι δεν την εχω πια....
Αυτο που εχω ακομη ειναι τα κολαν..... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 23:12:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ που σκέφτομαι για ποδήλατο τί να πάρω; Εννοείτε οικονομικότερα από τον Τάκη γιατί μου ακούστηκε διαστημικός ο προυπολογισμός του! Very happy

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 00:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απίστευτα "τιμιο" ειναι αυτό που πήρε η Eφη spark στα 290ε
το οποίο εχει μια χαρα βάση και για περαιτερω βελτίωση αν θελήσεις... Wink

φυσικά υπάρχουν και οικονομικότερα αλλά μετα θα θες συντομα αναβαθμίσεις... Wink

και επειδη ονλινε δεν μπορεις να καταλάβεις αυτό που σου λέω πρεπέπι να δεις 2~3 πραγματάκια από κοντά = οπότε, όποτε θες το κανονίζουμε Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 13:52:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας την Κυριακή στην Αθήνα και άλλες 20 πόλεις

Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας διοργανώνουν την Κυριακή στην Αθήνα και σε άλλες 20 πόλεις οι «φίλοι του ποδηλάτου».

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χατζηδάκης επεσήμανε πως το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών διεξάγει συνομιλίες με συναρμόδια υπουργεία, το Δήμο Αθηναίων και άλλους δήμους ώστε σύντομα να ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα, ευνοϊκά για τα ποδήλατα και τους ποδηλάτες.

«Πρέπει και στο θέμα των ποδηλατοδρόμων να γίνουμε Ευρώπη» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός και προσέθεσε πως τα αιτήματα των ποδηλατών πρέπει να αντιμετωπιστούν με σεβασμό.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος εγγυήθηκε να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μια Αθήνα με περισσότερα ποδήλατα.

Αναφέρθηκε επίσης στα «ευρωπαϊκά πρότυπα» που ακολουθούν οι περισσότερες πλέον μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας με τους συναρμόδιους φορείς ώστε να συμπεριληφθεί ο παράγοντας ποδήλατο στην καθημερινότητα των Αθηναίων και των Ελλήνων.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 14:03:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εχω υπόψιν μου αλλά δεν ξέρω αν θα μαι εδώ την Κυριακή για να πάω (υπάρχει και μια μικρή σκέψη για Κυριακή πρωί στο ραλλυ αλλά κι αυτό ψιλοχλωμό το βλέπω, λόγω απόστασης)
αν εχετε ορεξη πάντως και μαζευτουμε πάμε.
ξέρω ηδη οτι κάμποσα παιδιά θα ξεκινήσουν από Χαλάνδρι

πάντως Σάββατο απόγευμα όπως λέγαμε και χθες με Τάκη στανταρ κάπου θα πάμε
φλατ διαδρομή μιας και το χέρι του ειναι ακόμα λίγο "κάπως"...

οι ενδιαφερομένοι τα δέοντα... Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 14:43:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφηστε τα ποδηλατα και ελατε Βολο....
2 ατομα απο το κλαμπ τρεχουμε και θα ειμαστε παλι 3 ατομα...
αντε, ανηφοριστε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 15:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

no money no honey no car...

αν βρει αμαξι το παπι........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 16:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω αμα δεν εχω υπηρεσια μεσα να ανεβω με καποιον παρεα.....
Αλλα αρκετε με τα Off Topic
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 22:49:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τις υψομετρικές διαφορές που έχουμε, στάνταρ για ποδηλατοδρόμους είμαστε Rotfl

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 23:37:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
πάντως Σάββατο απόγευμα όπως λέγαμε και χθες με Τάκη στανταρ κάπου θα πάμε
φλατ διαδρομή μιας και το χέρι του ειναι ακόμα λίγο "κάπως"...

οι ενδιαφερομένοι τα δέοντα... Laughing

Μια χαρά θα ακολουθούσα,,,,(αμα το είχα) και το φλατ βολεύει...

προσεχώς... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 248, 249, 250  Επόμενη
Σελίδα 22 από 250

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης