PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Εισαγωγή (Σκούπες, φίλτρα κλπ.)...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 92, 93, 94  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
solonas2 (solon)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4 (8V)

Ένταξη: 27 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιαν 2008, 12:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω να 206 1,4 75 hp.Θαήθελα να μου πείτε αν αξίζει η αγορα ενός ελεύθερου φίλτρου αντικαταστασης του εργοστασιακού, πχ της green ή k&n. Επίσης τι άλλο θα προτείνατε για μια φθηνή, εύκολη και αξιόπιστη βελτίωση. Ευχαριστώ παρα πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιαν 2008, 13:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

solonas2 έγραψε:
Εχω να 206 1,4 75 hp.Θαήθελα να μου πείτε αν αξίζει η αγορα ενός ελεύθερου φίλτρου αντικαταστασης του εργοστασιακού, πχ της green ή k&n. Επίσης τι άλλο θα προτείνατε για μια φθηνή, εύκολη και αξιόπιστη βελτίωση. Ευχαριστώ παρα πολύ.

Καλώς ήρθες πρώτα στην παρέα μας. Σίγουρα τα φίλτρα που αναφέρεις είναι από τα καλύτερα της αγοράς, ακόμα θα γλυτώσεις και κάποια χρήματα αφού δεν τα πετάς απλά τα καθαρίζεις.(Η Κ&Ν δίνει 1.000.000μίλια εγγύηση έλεος εμείς θα είμαστε στα κυπαρισάκια), αλλά μην περιμένεις και τρελά πράγματα λίγο απόκριση θα κερδίσεις. Όσο για να βελτιώσεις το 8ν γνώμη μου είναι πεταμένα λεφτά, χρόνος, άγχος.....Δεν ξέρω και τι ακριβώς θέλεις. Αν θες 3-5 αλογάκια τοτε οκ υπάρχουν πραγματάκια που μπορεις να κάνεις, αν όμως θες κάτι παραπάνω γνώμη μου είτε αλλάζεις αμάξι είτε βάζεις 1.6 μοτερ(καλύτερα το πρώτο).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιαν 2008, 18:42:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονο προσοχη στο λαδωμα μετα το πλυσιμο.Δεν ειναι καλαματιανη σαλατα το φιλτρο....... Laughing ..........ακολουθουμε τις οδηγιες.Λιγο βαζουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιαν 2008, 19:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

solonas2 έγραψε:

Αισθητή διαφορά μόνο με το ελεύθερο φίλτρο. Τοποθέτησε ένα το συντομότερο!!

Επιστροφή στην κορυφή
solonas2 (solon)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4 (8V)

Ένταξη: 27 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 15:16:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά έβαλα ένα φίλτρο αντικαταστασης Κ&Ν και μπορώ να πω πως είδα μια μικρη διαφορα. Μάλιστα σε ορεινή διαδρομή που πηγαίνω τακτικά πριν βάλω το φιλτρο οι χρόνοι μου ηταν σταθερά στο 1:29 ενω μετα την αλλαγη έχουν πεσει στεθερά στο 1:28 με 1:28,5. Επίσης παρατηρησα ελάττωμενη καταναλωση.
Επιστροφή στην κορυφή
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 cc 1.6 16v (2002)

Ένταξη: 28 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 12:05:55    Θέμα δημοσίευσης: αγορα σκουπας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια πηρα το peugeot 206 cc και θα ηθελα να του βαλω σκουπα.
δεν εχω ιδεα ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ κια ποιοτητες .βαασικα με ενδιαφερει πιο πολυ ο θορυβος να εινια δυνατος.
και κατι οικονομικο σε τιμη .
θα ηθελα να με βοηθησετε .
ευχαριστω πολυ
Επιστροφή στην κορυφή
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάρ 2008, 13:58:12    Θέμα δημοσίευσης: 206 cc ΣΚΟΥΠΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .
ΕΧΩ ΕΝΑ 206 CC 1600 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΣΚΟΥΠΑ.ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΙΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ..!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ .
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ
ΚΑΙ ΚΑΠΙΟ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
THANKS
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2008, 07:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα και απο εμενα να ρωτησω εχω παρει ενα βαρελακι BMC αν βαλω τον σωληνα που εχει να τραβαει αερα μπροστα στον προφυλακτηρα υπαρχει περιπτωση να τραβηξει νερο Question (μην παθουμε και καμια υδραυλικη στα καλα καθουμενα)αλλιως που αλλου μπορω να το βαλω να τραβαει αερα? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2008, 14:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307__:)(dimitris) έγραψε:
αλλιως που αλλου μπορω να το βαλω να τραβαει αερα? Rolling eyes

Να το πώ να το πώ? Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2008, 14:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα και απο εμενα να ρωτησω εχω παρει ενα βαρελακι BMC αν βαλω τον σωληνα που εχει να τραβαει αερα μπροστα στον προφυλακτηρα υπαρχει περιπτωση να τραβηξει νερο Question (μην παθουμε και καμια υδραυλικη στα καλα καθουμενα)αλλιως που αλλου μπορω να το βαλω να τραβαει αερα? Rolling eyes

Το καλύτερο σημείο ειναι στο κενό που βρισκεται ψηλά στην μετώπη.
Αφενός είναι πολύ δύκολό να φτάσουν εκεί νερά με οριζόντια ορμή ώστε να φτάσουν μέχρι την πεταλούδα σου( εκτος κι αν πάρεις φόρα στις πλημμύρες και μπέις σε ύψος νερού σχεδόμ στο μέτρο, αλλά και πάλι δύσκολο...),
αφετέρου έχεις την καλύτερη απόδοση επειδή απο κει τραβάς πιο κρύο αέρα κι όχι απ'το ζεστό στο χώρο της μηχανής. Οπως ξέρεις κρυος αέρας=περισσότερη περιεκτικότητα οξυγόνου=καλύτερη καυση αρα και απόδοση...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2008, 18:12:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

OXIIII!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2008, 18:41:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Steve έγραψε:

OXIIII!!!!!!!!!

αχα0χ0α0χαχα0χ0αχ Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2008, 07:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
αλλιως που αλλου μπορω να το βαλω να τραβαει αερα? Rolling eyes

2gunfire Splat Splat Banned

Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2008, 07:20:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gonakinen έγραψε:

Αφενός είναι πολύ δύκολό να φτάσουν εκεί νερά με οριζόντια ορμή ώστε να φτάσουν μέχρι την πεταλούδα σου( εκτος κι αν πάρεις φόρα στις πλημμύρες και μπέις σε ύψος νερού σχεδόμ στο μέτρο, αλλά και πάλι δύσκολο...),
αφετέρου έχεις την καλύτερη απόδοση επειδή απο κει τραβάς πιο κρύο αέρα κι όχι απ'το ζεστό στο χώρο της μηχανής. Οπως ξέρεις κρυος αέρας=περισσότερη περιεκτικότητα οξυγόνου=καλύτερη καυση αρα και απόδοση...

Στην μετωπη το 307 δεν εχει καθολου χωρο να περασεις σωληνα γι΄αυτο ειπα αν στον προφυλακτηρα θα εχω προβλημα.Τελικα θα εχω προβλημα εεε
Question

Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 13:23:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gonakinen έγραψε:

Στην μετωπη το 307 δεν εχει καθολου χωρο να περασεις σωληνα γι΄αυτο ειπα αν στον προφυλακτηρα θα εχω προβλημα.Τελικα θα εχω προβλημα εεε
Question

Scratch

Επιστροφή στην κορυφή
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 13:49:20    Θέμα δημοσίευσης: FOTO ΣΚΟΥΠΑΣ 206 CC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΕΨΑΞΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ FOTO APO 206 ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΚΟΥΠΑ .
ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΙΑ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ .ΑΝ ΕΙΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Ι ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΙΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ !!ΕΧΩ ΕΝΑ 206 CC ΜΟΝΤ. 02
ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 150 EYROS ΕΙΝΙΑ ΚΑΛΑ Η ΕΙΝΙΑ ΠΟΛΛΑ?
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ Μ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟ VTS !
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 13:54:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχην γραφε με μικρα...
το φιλτροκουτι σου ειναι μπροστά από την μπαταρία
ούτε πίσω (δεν ειναι σε κανένα 206 ετσι)
ούτε στο πλάι (μεταξύ μοτερ και μπαταρίας εχουν το φιλτροκούτι τα 1,4 16ν και τα τελευταία 2006τελος και μετά 1,6 16ν)

τα 150 θα μπορούσαν να ειναι λιγότερα εκτός και αν εννοεί μαζί με την χοάνη/φιλτρο μέσα οπότε ειναι νορμαλ τιμή

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 14:56:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα ειναι μοντελο 2002 1.600 16v .
και του ειπα οτι εινια αναμεσα απο το μοτερ και τη μπαταρια γιατι με ρωτησε αν ειναι πισο
βασικα μ εκανε εντυπωσει που δεν ηξερε ποια σκουπα κανει.
λες να πας αυριο που εχω ραντεβου και να μην κανει ι σκουπα που εχο παραγγειλει??!
μεσα στην τιμη εινια ολα κια τοποθετηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 15:02:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4538&postdays=0&postorder=asc&start=220

Επιστροφή στην κορυφή
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 15:13:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σε καλα φιλε.
βασικα ειμαι ψιλοασχετος απο αμαξια
με φοβιζει αν παω αυριο κια επειδει του ειπα οτι το φιλτροκουτι εινια αναμεσα απο το μοτερ και την μπαταρια αυτο που μ εχει φερει μηπως δεν μπενει και φαω καμοια ξενερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 92, 93, 94  Επόμενη
Σελίδα 57 από 94

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης