PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

H Aτυχία συνεχίζεται...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 09:09:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Και εαν δεν κανω και λαθος πρεπει να εχει και γυρω στα 9 ευρω!

7 ευρώ, πέρσι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 09:47:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

racing-girl έγραψε:
Sto gkaraz to exeis to koyneli dimip?? Very happy
Frontise na to taizeis giati tha soy faei ola ta kalwdia. Proswpikh peira!
Na sas pw ki egw thn atyxh stigmh moy, logw agwnistikwn diathesewn poy moy prokalese enas vlakas poy den me afhne na prosperasw, alla phgaine kai san klwssa. Ston dromo poy pas dexia apo katexakh gia Galatsi exei ena fanari poy striveis pali aristera se mia kleisth strofh. Exontas ton hlithio poy anefera parapanw na me phgainei karotsaki apo prin paw na ton prosperasw anavosvhnontas provoleis. Anwfelo omws. Apofasizw na ton perasw apo dexia loipon, na mpw sfhna kai na stripsw aristera, opws ki ekana.Enw vriskomai loipon dipla toy arxizei na epitaxynei, pataw ki egw gkazi, kanw thn sfhna, katevazw deytera kai pataw freno giati phgaina me polla kai den ekopse arketa.Eixe omws nera kai mplokaran oi troxoi me apotelesma na fygw eytheia sto pezodromio. Eytyxws sto sygkekrimeno shmeio einai xamhlwmwno gia ta atoma me eidikes anagkes, opote h monh apwleia htan h exatmish (kai to pezodromio Very happy ) O typos loipon ikanopoihmenos me pernaei pali koitazontas me eirwniko yfos. Eytyxws den ton vrhka parakatw giati tha ginomastan malliokoyvara

Καλως ήλθες από μένα κατ'αρχήν... Very happy

Πρόσεχε στο συγκεκριμένο σημείο γιατί είναι επικίνδυνο. Για να είμαι ειλικρινής σε αυτήν την στροφή και εγώ δεν πολυαφήνω κανένα να περάσει από δεξιά γιατί το θεωρώ λίγο σπαστικό, αλλά ούτε την κάνω από δεξιά ανεξάρτητα πόσο ουρά έχει από αριστερά.

Βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να πάω και κανέναν καροτσάκι, ούτε και να με φτάσει καν κανένας σε αυτόν τον δρόμο (τον κάνω πολύ συχνά).

Συμβουλή μου λοιπόν αν σε ξαναενοχλήσει κανείς σε αυτό το σημείο κάνε λίγο υπομονή και πέρασέ τον στο κατέβασμα του περιφερειακού που είναι φοβερός δρόμος και μένουν όλοι Shocked όταν τους περνάς με πολλά...

Υ.Γ. Αφού αγαπάς τις γάτες συγχωρήσαι (μεταξύ μας φτηνά την γλύτωσες Wink )

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 10:18:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Racing-girl , καλωσόρισες και από μένα Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις Eλληνικά γιατί τα φραγκολεβαντίνικα einai diskola stin anagnosi kai vgazoume ta matia mas gia na katalavoume ti les

Eυχαριστώ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 12:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Συμβουλή μου λοιπόν αν σε ξαναενοχλήσει κανείς σε αυτό το σημείο κάνε λίγο υπομονή και πέρασέ τον στο κατέβασμα του περιφερειακού που είναι φοβερός δρόμος και μένουν όλοι Shocked όταν τους περνάς με πολλά...

εχτές βράδυ στις 11:30 τους περάσαμε όλους τέζα (περίπου 2 Mach Very happy ) από αριστερά, η racing-girl με το 206 και εγώ ακολουθούσα. Είναι στροφή που την ευχαριστιέμαι περισσότερο από το πέταλο (και αυτό πέταλο είναι και μάλιστα κατάβαση)
Στάνταρ κατέβασμα εκεί με σπασμένη 2α, γραμμή από δεξιά και δίπλωμα πάνω στην στροφή αφήνοντας γκάζι Razz Και να βγαίνουν από την Seat Makris πανικόβλητοι να δουν τι τσιρίζει έξω Razz Wink

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 12:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao_rallye έγραψε:
Sidobre έγραψε:

εχτές βράδυ στις 11:30 τους περάσαμε όλους τέζα (περίπου 2 Mach Very happy ) από αριστερά, η racing-girl με το 206 και εγώ ακολουθούσα. Είναι στροφή που την ευχαριστιέμαι περισσότερο από το πέταλο (και αυτό πέταλο είναι και μάλιστα κατάβαση)
Στάνταρ κατέβασμα εκεί με σπασμένη 2α, γραμμή από δεξιά και δίπλωμα πάνω στην στροφή αφήνοντας γκάζι Razz Και να βγαίνουν από την Seat Makris πανικόβλητοι να δουν τι τσιρίζει έξω Razz Wink

Θέλει λίγο προσοχή γιατί καμμιά φορά γλυστράει, αλλά δεν το συζητάμε!
Στην κατάβαση κρατάει καλά, όντως με σπασμένη δευτέρα και ταχύτητα 2 Mach.
Eκεί που πραγματικά όμως το φχαριστιέμαι είναι στην ανάβαση που δεν κρατάει καλά και είσαι συνέχεια άσε - πάτα....

Φοβερός δρόμος!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 12:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Θέλει λίγο προσοχή γιατί καμμιά φορά γλυστράει, αλλά δεν το συζητάμε!
Στην κατάβαση κρατάει καλά, όντως με σπασμένη δευτέρα και ταχύτητα 2 Mach.
Eκεί που πραγματικά όμως το φχαριστιέμαι είναι στην ανάβαση που δεν κρατάει καλά και είσαι συνέχεια άσε - πάτα....

Φοβερός δρόμος!

Ανάβαση δεν έχω δοκιμάσει εκεί Sad
Θα το δω και θα σου πω Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 13:12:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω απολυτως.εγω κραταω δεξια και στην εισοδο ακριβως της στροφης αρχιζω πιο αποτομο στριψιμο του τιμονιου για να τσουλισει ο κωλος προς τη seat οποτε γυριζω πορτες και μικρο αναποδο και ερχομαι με φιδακια προς την επομενη τρελη πολυ!!! αποτομη δεξια εκει οντως θες κρατημα ή να μην υπαρχει κανενας στο διαβα σου αλλα και απο την απεναντι που βγαινουν σχεδον καθετα μπροστα σου!!
οντως τρομερεςστροφες και οι δυο αυτες!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 13:31:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν μπεις στην επόμενη δεξιά που λες danielo θέλει να είσαι στην αριστερή λωρίδα, αλλιώς αν είσαι δεξια έχει απότομη υψομετρική μεταβολή κατάλληλη για τούμπα (φτου! μακρυά!) και καπάκι στους απέναντι Shocked

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 13:36:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao_rallye έγραψε:
πριν μπεις στην επόμενη δεξιά που λες danielo θέλει να είσαι στην αριστερή λωρίδα, αλλιώς αν είσαι δεξια έχει απότομη υψομετρική μεταβολή κατάλληλη για τούμπα (φτου! μακρυά!) και καπάκι στους απέναντι Shocked

ελα ντε ομως που εγω δεν το ηξερα και ευτυχως δεν ημουν τερμα δεξια αλλα ειχα ανοιχτει μεχρι το μεσον και ετσι το αλματακι μου ηταν πολυ μικρο και με φρενο στριψιμο τιμονιου,δωσε και ισιωμα ξαναηρθα στα ισα μου!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 13:36:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao_rallye έγραψε:

Οντως θέλει πολλή προσοχή η δεύτερη στροφή. Και για το ύψωμα αλλά και για αυτούς που πετάγονται σαν @@@@! Δεν είναι τυχαίο που το διάζωμα μετά την στροφή δεν έχει καταφέρει να είναι ούτε μια εβδομάδα στην θέση του!

Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 13:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτή είναι η περιβόητη στροφή Cool

http://www.driveme.gr/Athens/AthensMap.ASP?wcu=$id=1_2003_02_10_11_22_00_156_57_79$cmd=7

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 14:19:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά, αυτό το πέταλο είναι κυριολεκτικά πολύ καυτό!!!
Εγώ κατεβαίνω με δευτέρα στάνταρ και στην επόμενη στροφή θέλει προσοχή λόγω της απότομης μεταφοράς φορτίου!!!
Πιο επικίνδυνοι όμως, είναι αυτοί που κατεβαίνουν με 10, όταν βρέχει και υπάρχει κίνδυνος να πέσεις πάνω τους...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 14:27:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι'αυτό κάνεις έναν οπτικό έλεγχο από ψηλά πριν αρχίσεις να κατεβαίνεις Very happy
Ευτυχώς έχει καλό οπτικό πεδίο εκεί. Αρκεί να μην βγαίνει κανείς από την Seat Shocked Surprised

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6
Σελίδα 6 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης