PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ατύχημα και εγκατάλειψη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
adekastos (John)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 19:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Ατύχημα και εγκατάλειψη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έκανα εγγραφή στο forum σας για το συγκεκριμένο λόγο.
Αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε sticky topic.

Λοιπόν Κυριακή πρωί (κατα τις 6.00) και ένω επέστρεφα σπίτι ανεβαίνοντας για Κατεχακη (περιοχή Καισαριανή - Εθνικής Αντιστάσεως στο Ατλάντικ) μου πετάγεται απο δεξιά από ένα στενό, μαύρο Peugeot 206 παράνομα γι αυτόν αφού μόνο εγώ μπορούσα να κανω δεξια.
Φρενάρω απότομα και το κόβω λίγο αριστερά, συγκρουόμαστε και εγώ καβαλάω το μεσαίο κράσπεδο του δρόμου που μόλις ξεκίναγε σε εκείνο το σημείο με την δεξιά ρόδα, σταματώντας τελικά στο αντί8ετο ρεύμα.
Ο μάγκας με το 206 την κοπάνησε, το μόνο που συγκράτησα ήταν το ΖΖΥ της πινακίδας και αριθμους όπως 6,3, 9 αλλά χωρίς να έχω συγκρατήσει τη σωστή σειρά τους.

Αποτέλεσμα: Ευτυχώς εγώ από υγεία μια χαρά.
Το αμάξι ρόδα κατεστραμμένη, φτερό μπασμένο απο τη συγκρούση, γεφυρά από κάτω λίγο βαθουλωμένη και ενα πλαστικο που πατάει πάνω της σπασμένο.
Του ριξα μια ευθυγράμμιση και ήρθε στα ίσα του, ψαλίδι ευτυχώς ήταν εντάξει.

Και έρχομαι να αναρωτηθώ που επιτελους υπάρχει λίγος σεβασμός σε αυτήν την κοινωνία. Να πετάς το συνανθρώπό σου σε κράσπεδο στο αντίθετο ρεύμα, που θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί αν ήταν καμια κολώνα/δέντρο/κλπ και να φεύγεις.

Πραγματικά θέλω να βρεθεί ο τύπος (αν και όλοι μου λένε δύσκολο-αδύνατο) όχι τόσο για τις υλικές ζημιες ( 450 ευρω πάει που ρώτησα ) αλλά για τον παραπάνω συλλογισμό.
Sorry αν κουρασα. Γιαννης με ένα ταπεινό Corsa C 2004.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 20:06:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εχεις κάνα δικό σου πωλητή σε αντιπροσωπία και εκείνος εχει κάνα μάγκα διεκπερωτή μπορεί να μάθει τον κάτοχο...

δυστυχώς οι δρόμοι έχουν καταντήσει τουλάχιστον μπουρδέλο σε αυτόν τον τομέα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 23:00:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ νομίζω πως η τροχαία από τη στιγμή που γνωρίζεις κάποια στοιχεία της πινακίδας και το μοντέλο του αυτοκινήτου το βρίσκει άνετα. Rolling eyes

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
adekastos (John)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 23:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thanks παιδιά. Εγώ νομίζω πως δεν ενδιαφέρεται καν με το θέμα η αστυνομία αφού δεν υπάρχουν και τραυματίες.
Η τροχαία που ήρθε εκείνη τη στιγμή μου είπε η ασφαλιστική αν κάνει τίποτα αφού δεν ξέρω ακριβώς το νούμερο.
Αλλά και η ασφαλιστική μου είπε ότι δε γίνεται να βρεθεί κάτι.

Σε ένα άλλο τμημα μου είπαν να απευθυνθώ σε υπουργείο μεταφορών σε κάποια διεύθυνση μπας και βρω καμια άκρη.
χαιρετισματα δηλαδή.
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 22:19:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τη στιγμή που υπάρχει επαφή (εμπλοκή σε ατύχημα) κανονικά πρέπει να το ψάξουν.
Τώρα το πόσο απέχει το κανονικά με αυτό που γίνεται.. Rolling eyes Rolling eyes
Καλά ξεμπερδέματα φίλε μου.. Sad

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2008, 09:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν 3 μερες στη Χιο,κοντα στον Ταξιαρχη καποιος παραβιασε ενα stop και χτυπησε ενα συνανθρωπο μας (τυχαινει να ειναι ξαδερφος μου) που επεβαινε σε μηχανακι και σηκωθηκε και εφυγε.........
Το παιδι εδω και 2 μερες βρισκεται στο 401.
Οποιο απο τα παιδια που βρισκονται εκει ακουσει τιποτα ας ενημερωσει, 6972733546
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 02:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολοι αυτοι θα πρεπει να πληρωσουν με το ιδιο νομισμα..

ο πρωτος "κυριος" με το 206, να πεσει σε κρασπεδο κι αυτος και να πληρωσει οχι 450, αλλα 4450 ευρω.

ο δευτερος να τον κανουν πιτα, να βαλουν οπισθεν, μετα παλι πρωτη να τον ξανα περασουν και να τον εγκαταλειψουν αβοηθητο να ψοφησει στο δρομο. Μακαρι φιλε ο ξαεδρφος σου στο 401 να γινει καλα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης