PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206/307 - Αυτόματο άνοιγμα οροφής για 206cc & 307cc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2004, 15:17:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά η καλύτερη πατέντα, είναι να ανοίγει τα παράθυρα πέντε πόντους και εν συνεχεία να ανοίγει η οροφή.

κερδίζεις έτσι περίπου 10-12 δευτερόλεπτα.

όποιος ξέρει κάτι ας στείλει.

Το να πηγαίνει το αμάξι 20-30 χλμ και να ανοίγεις την οροφή μόνο κακό στον μηχανισμό της οροφής μπορεί να κάνεις με το άνοιξε κλείσε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 01:31:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tgi έγραψε:
Τελικα έφτιαξα το δικό μου και ησυχασα!!!!
Δουλευει με timer!!!!

Οποιος θέλει ας μου στείλει e-mail για να του στείλω φωτό και σχεδιάγραμμα!!!!

Το δούλεψες καθόλου Question Question Question Question
Τι λέει απο λειτουργικότητα Question Question Question Question
Τελικό κόστος Question Question Question Question
Κάτι αξιοπερίεργο Question Question Question Question

Πολλά εεεεεεεεεεεε Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 09:22:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307cc alu έγραψε:
tgi έγραψε:
Τελικα έφτιαξα το δικό μου και ησυχασα!!!!
Δουλευει με timer!!!!

Οποιος θέλει ας μου στείλει e-mail για να του στείλω φωτό και σχεδιάγραμμα!!!!

Το δούλεψες καθόλου Question Question Question Question
Τι λέει απο λειτουργικότητα Question Question Question Question
Τελικό κόστος Question Question Question Question
Κάτι αξιοπερίεργο Question Question Question Question

Πολλά εεεεεεεεεεεε Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

θέλω και εγώ να δω. δώσε μας τα φώτα σου !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 11:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια το εβαλε καπιος στο τουτου του γιατι με ενδιαφερει και εμενα αμεσα κατι τετοιο(αναφερομαι στο συστημα με το control).Αν το εβαλε κανεις μπορει να μου πει τη αποτελεσματα και εφαρμοστικοτητα ειχε ?
Y.Γ. Δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο..!!!!

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 16 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 02:34:14    Θέμα δημοσίευσης: ανοιγμα οροφης απο το κλειδι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πως ακριβως γινεται? θελει ιδικη παραγγελεια? ειδα πολλα βιντεο στο νετ να ανοιγει και να κλεινει η οροφη απο αποσταση ομως στο κλειδι δεν υπαρχει τετοιο κουμπι.

σορυ αν λεω χαζομαρες αλλα το ειχα απορια
Επιστροφή στην κορυφή
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 13:13:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για 206cc ηταν η ερωτηση μου. τελικα ανοιγει απο το μπρελοκ? γιατι μου ειπαν οτι δεν γινεται απο την μανα του ομως στο ιντερνετ το ειδα.
Επιστροφή στην κορυφή
panste (panayotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc RG (2004)

Ένταξη: 16 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 13:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η σκέψη έχει περάσει από μυαλό μου
Θεωρητικά η οροφή χρησιμοποιεί ηλεκτρικό μηχανισμό, οπότε ίσως αυτό να μπορεί να ελέγχει
ΑΛΛΑ
1) Με τους μηχανικούς γάντζους (μάλλον θα πρέπει να αφαιρεθούν εντελώς – ίσως να επηρεάζουν και την στεγανότητα) τι γίνεται ?
2) Όταν απασφαλίζεις τους μηχανικούς γάντζους ακούγεται ένας ήχος, επόμενος κάποιος αισθητήρας υπάρχει – πιθανότατα για να αποφευχθεί άνοιγμα της οροφής εάν καταλάθος πατήσεις τον διακόπτη (νομίζω ότι δεν λειτουργούν και τα παράθυρα)
3) Έχω την εντύπωση ότι η μετακίνηση της οροφής ζορίζει λίγο την μπαταρία (υδραυλικός μηχανισμός είναι αυτός)
Προσωπικά και κυρίως για το 3 θα το απέφευγα (χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει την οροφή την άνοιξα μία φορά με μπαταρία μόνο και ο μετρητής έδειξε πτώση από 12,6 σε 12,4 αλλά δεν έτυχε να το ξαναδοκιμάσω για να το διασταυρώσω σημείωση ότι η μπαταρία είναι 1/2008)
Επιστροφή στην κορυφή
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 19:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδω οι αποδειξεις οτι γινεται , αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως

http://youtube.com/watch?v=dEQhDsYwHmk&feature=related

http://youtube.com/watch?v=DuOhF0rYod0&feature=related
Επιστροφή στην κορυφή
panste (panayotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc RG (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 19:24:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ το ανάλογο link

http://www.cc-module.com/default.php?cPath=29_23&osCsid=f524f43cdb95723d0e5173351f060ee2

Προσωπικά δεν θα το πολύ εμπιστευόμουν για τους λόγους που προανέφερα
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 19:48:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry gia ta greekglish ala eimai ejwteriko kai den yparxoun greek sto pc.
Gia ti bataria mporw na to epivevaiwsw giati alaja bataria mesa se ena xrono sto autokinito entos egyhshs kai me rwtisan otan tin alajan an anoiga syxna tin orofi me ti mpataria mono k otan eipa nai mou eipan oti gia auto teleiwse toso grigora kai na to apofeugw.
Twra gia to an ginetai den jerw, alla sigoura tha einai pio aplo sto 207 pou den exei gatzous. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 20:56:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι ενοεις οτι ανοιγες την οροφη με την μπαταρια? δηλαδη?
Επιστροφή στην κορυφή
panste (panayotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc RG (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 22:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τηλεχειριστήριο το θέλεις όταν είσαι εκτός αυτοκινήτου, και η μηχανή είναι κλειστή. Η κίνηση της οροφής απαιτεί ενέργεια την οποία «ζητάς» από την μπαταρία. Δεδομένου ότι μιλάμε για υδραυλικό μηχανισμό, απαιτείται αρκετή ενέργεια η οποία δίδεται από την μπαταρία του αυτοκινήτου. Ως αποτέλεσμα η μπαταρία εξαντλείται αρκετά εύκολα. (πιθανή λύση για αυτό απομακρυσμένη εκκίνηση αλλά έχω την εντύπωση ότι το συνολικό «κουστουμάκι» για να είναι πλήρως λειτουργικό θα είναι ακριβούτσικο).

Προφανώς και ο φίλος Χρήστος άνοιγέ την οροφή με την μηχανή κλειστή οπότε «ζόριζε» την μπαταρία με αποτέλεσμα να εξαντληθεί
Επιστροφή στην κορυφή
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 22:42:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγς λεω να το παρω αλλα εχω 2 επιφιλαξεισ... αν ειναι ασφαλες αυτο το σαιτ , και ποιος θα ξερει να μου το βαλει οταν το παραλαβω...
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2008, 12:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τόπικ = ανοιγμα οροφης απο το κλειδι

Ενώθηκε με το υπάρχον, μιάς που αρκετά απο τα στοιχεία που ψάχνετε έχουν αναφερθεί.

Έκ της Mod-Team
Stevon

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

Ένταξη: 27 Σεπ 2003
Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2008, 01:07:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά κανένας δεν βρήκε καμια πατέντα?????

Εμένα η δικά μου ηλεκτρονική πατέντα, τα έπαιξε και είπα να μην παίζω με την τυχή μου στην ηλεκτρική οφορή!!!!!

tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης