PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

S.O.S. Πυροδοτης αεροσακου οδηγου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2008, 09:39:31    Θέμα δημοσίευσης: S.O.S. Πυροδοτης αεροσακου οδηγου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα σας και εχω να ρωτησω το εξης...
Το αυτοκινητο μου εβγαζε εδω και καιρο,οχι συνεχομενα,airbag fault και ειχα παρατηρησει οτι μετα απο αλαγη μοναδας διακοπτων στο εξουσιοδοτημενο κατι δεν πηγαινε καλα(η κορνα δεν αντιδρουσε και μετα περιοδικα το airbag fault) μεχρι που τελικα τον τελευταιο μηνα και εχει μεινει μονιμως αναμενη η ενδειξη....
Τελικα στο διαγνωστικο φανηκε οτι εχει προβλημα ο πυροδοτης του αεροσακου του οδηγου....
Η ερωτηση μου ειναι η εξης ποιο ειναι το κοστος του ανταλλακτικου,γιατι θα πρεπει να αλαχτει ολο το κεντρικο κοματι του τιμονιου....Και τι αλλες λυσεις εχουμε???

Παρακαλουνται οι ιθυοντες να μου πουν κατι....! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2008, 13:03:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το προβλημα στη κορνα υποψιαζει πως ισως να υπαρχει καποιο προβλημα με το βισματα συνδεσης. Αν πας να βγαλεις τον αεροσακο θα δεις οτι οταν βγαινει απο το τιμονι (εχει απο πισω 2 βιδες ή κλιπακια) εχει μερικα καλωδια που κουμπονουν με βισμα (ωστε να αλλαζει ολο το σετ). Αυτα τα καλωδια ειναι για τη κορνα και για τη λειτουργεια του αεροσακου.

Μπορεις απλα να "ξεκουμπωσεις - ξεβιδωσεις" τον αεροσακο ωστε να δεις απο κατω αν το βισμα ειναι ΟΚ, αν μηπως ειναι εκει το προβλημα δηλαδη.

Αλλιως αν χρειαστεις ολη τη μοναδα του αεροσακου, παρε ενα τηλ τον Παπαλουκα (συνεργατης μας - θα τον βρεις στην αντιστοιχη σελιδα του forum) που εχει ενα σωρο τετοιους, και μπορεις να πας να δοκιμασεις εναν να δεις αν ακομα σου βγαζει ακομα βλαβη. Τιμη αν θυμαμαι καλα κανα 80αρι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2008, 20:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εχω βγαλει....Βασικα ο μηχανικος και περαν του οτι εσφιξε 3 βιδες που ηταν απο πισω μου ειπε οτι οι φυσες φαινονται οκ....τωρα μονο μια δοκιμη θα μας πεισει για το τι φταιει....Μπορει να ειναι και απο Bsi αλλα αυτοο δεν το νομιζω και βασικα δεν το θελω να ειναι απο αυτο.... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
antonios16V (antonios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen Xsara 1.6 Vts (2002)

Ένταξη: 31 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2008, 21:31:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου λες οτι στο παρουσιασε μετα απο αλλαγη διακοπτων μπορει σου εχει κοπει η σερπατινα απο κατα λαθος περιστροφη της απο τον τεχνκο η μπορει να φταιει καποια φυσα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sfikas205 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 205 1,6 (16v)

Ένταξη: 05 Μάρ 2007
Τόπος: ΧΙΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2008, 07:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΙ ΤΟ ΒSI ΘΑ ΣΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΟΣΑΚΟ...ΨΑΞΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ...

FRENSH REVOLUTION-20516v 0-400 . . .
. . . κι ασε τους αλλους να σκανε 1000ευρα για αλογα ! ! !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2008, 10:36:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το διαγνωστικοι παντως εβγαλε συγκεκριμενα αυτο....
Και δεν ξερω κατα ποσο καλο η κακο εινα να ειμαι χωρις αεροσακο...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2008, 14:41:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν το διαγνωστικο σου εβγαλε αυτο τοτε λογικα με αλλαγη του αεροσακου θα εισαι ΟΚ.
Μεταχειρισμενος (πρακτικα αχρησιμοποιητος) δεν ειναι ακριβως, περιπου οσο σου ειπα παραπανω. Για καινουριο δεν ξερω τιμη, αλλα φανταζωμαι....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2008, 16:53:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

omg Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης