PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

H Aτυχία συνεχίζεται...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2002, 01:17:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιθανότατα να είναι έτσι...

Όπως και να έχει εγώ τράβηξα τον δικό μου ασφαλή δρόμο του εξωτερικού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ συνεργείου. Για να κρέμομαι από τα δικά μου .....!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2002, 09:01:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, δε δίνουμε ένα τέλος στο παραμύθι που λέγεται "εξουσιοδοτημένο συνεργείο", για να ζήσουνε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.....

Εγώ προσωπικά το πάω σε ένα συνεργείο για NISSAN, αλλά ο άνθρωπος είναι τρελός με τα PEUGEOT, και απόλυτος γνώστης του λέοντα.

(Αναφέρω δε, ότι ενώ το συνεργείο γράφει "Nissan" απ'έξω, μέσα είναι γεμάτο από αφίσες παντός είδους peugeot).

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2002, 09:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Ρε παιδιά, δε δίνουμε ένα τέλος στο παραμύθι που λέγεται "εξουσιοδοτημένο συνεργείο", για να ζήσουνε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.....

Εγώ προσωπικά το πάω σε ένα συνεργείο για NISSAN, αλλά ο άνθρωπος είναι τρελός με τα PEUGEOT, και απόλυτος γνώστης του λέοντα.

(Αναφέρω δε, ότι ενώ το συνεργείο γράφει "Nissan" απ'έξω, μέσα είναι γεμάτο από αφίσες παντός είδους peugeot).

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Smile colors

Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2003, 05:13:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:

Wink Wink Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2003, 05:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αντε να βαλω κιεγω φατσουλες.... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 08:35:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια χθες εκανα σε καποια φαση μια οπισθεν και βρηκα ελαφρα σε ενα τσιμεντενιο πεζουλι που ουτε το χα δει επειδη ειμουν μεσα στα σκοταδια (οποιος νυχτα περπατει...)

Το σημειο που βρηκα ειναι το πλαστικο κατω απ'τον πισω προφυλακτηρα, στην γωνια του, πισω απ'το θολους της πισω δεξιας ροδας...

Δεν σκοπευω να παω να το φτιαξω σε φαναρτζη γιατι θα μου φυγουν καμια 100αρα Ευρω στο νερο... Αφου δεν εχει βαθουλωσει τιποτα, αλλα απλα εχει γρατζουνιστει, σκεφτομαι να το φαω με γυαλοχαρτο να ισιωσει εντελως απ'το αναγλυφο της γρατζουνιας και μετα να το βαψω με καποιο σπρευ στο χρωμα του αμαξωματος που θα παω να φτιαξω σε κανα χρωματοπωλειο...

Δε λεω οτι θα κανω δουλεια ισαξια του φαναρτζη αλλα ευελπιστω να εχω ενα αποτελεσμα που να μην φαινεται τουλαχιστον οτι εχει καποιο προβλημα το συγκεκριμενο σημειο...

Εχετε να με συμβουλεψετε τιποτα για την ολη διαδικασια?
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Παιδια χθες εκανα σε καποια φαση μια οπισθεν και βρηκα ελαφρα σε ενα τσιμεντενιο πεζουλι που ουτε το χα δει επειδη ειμουν μεσα στα σκοταδια (οποιος νυχτα περπατει...)

Το σημειο που βρηκα ειναι το πλαστικο κατω απ'τον πισω προφυλακτηρα, στην γωνια του, πισω απ'το θολους της πισω δεξιας ροδας...

Δεν σκοπευω να παω να το φτιαξω σε φαναρτζη γιατι θα μου φυγουν καμια 100αρα Ευρω στο νερο... Αφου δεν εχει βαθουλωσει τιποτα, αλλα απλα εχει γρατζουνιστει, σκεφτομαι να το φαω με γυαλοχαρτο να ισιωσει εντελως απ'το αναγλυφο της γρατζουνιας και μετα να το βαψω με καποιο σπρευ στο χρωμα του αμαξωματος που θα παω να φτιαξω σε κανα χρωματοπωλειο...

Δε λεω οτι θα κανω δουλεια ισαξια του φαναρτζη αλλα ευελπιστω να εχω ενα αποτελεσμα που να μην φαινεται τουλαχιστον οτι εχει καποιο προβλημα το συγκεκριμενο σημειο...

Εχετε να με συμβουλεψετε τιποτα για την ολη διαδικασια?

αν ηταν για εσωτερικο πλαστικο να σου εδινα τις γνωσεις μου αλλα εκει εξω , δεν ξερω τι υλικο ειναι.
μια συμβουλη ειναι να μην αρχισεις κατευθειαν με σκληρο γυαλοχαρτο γιατι ετσι και το γδαρεις χειροτερα δν επανερχεται.
να πας σιγα-σιγα με οσο μαλακοτερο γυαλοχαρτο υπαρχει και αν δεις οτι δεν γινεται δουλεια να "ανεβεις" ενα νουμερο.
τωρα για μετα σιγουρα θα χρειαστεις καποιον πλαστικοποιητη αλλα δεν ξερω τι σοι πλαστικο ειναι αυτο οποτε πρεπει να συμβουλευτεις Peugeot η φανοποιο.
τελος να σου πω πως μετα το σπρευ πρεπει να ψεκασεις και με βερνικι.
αυτα τα ολιγα.
Wink

Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:26:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρις να ειμαι σιγουρος..Νομιζω οτι στις αντιπρωσοπιες κυκλοφορουν σε σωληνακια τυπου στυλό με χρωμα του αυτοκινητου μαζι με βερνικι! Πρωτα περνας δηλαδη με το χρωμα και μετα απο λιγο το βερνικι..Δεν ξερω εαν αυτο βοηθαει καθολου την κατασταση σε περιπτωση που δεν ειναι μεγαλη η ζημια..

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:47:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Χωρις να ειμαι σιγουρος..Νομιζω οτι στις αντιπρωσοπιες κυκλοφορουν σε σωληνακια τυπου στυλό με χρωμα του αυτοκινητου μαζι με βερνικι! Πρωτα περνας δηλαδη με το χρωμα και μετα απο λιγο το βερνικι..Δεν ξερω εαν αυτο βοηθαει καθολου την κατασταση σε περιπτωση που δεν ειναι μεγαλη η ζημια..

ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΥΛΟ!
ειναι για μικρογρατζουνιες (κλειδια π.χ.) και ακομα και οταν τα χρησιμοποιησεις, το αποτελεσμα ειναι τραγικο!!!
ο Τomcat ειχε χρησιμοποιησει και του εγινε ...να μην πω πως!!!

Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα που δεν δοκιμασα δηλαδη Confused Και το σκεφτομουνα γιατι εχω ενα μικρο χτυπιματακι απο πετραδακι στο μπροστα δεξι φτερο..... Και εαν δεν κανω και λαθος πρεπει να εχει και γυρω στα 9 ευρω!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Καλα που δεν δοκιμασα δηλαδη Confused Και το σκεφτομουνα γιατι εχω ενα μικρο χτυπιματακι απο πετραδακι στο μπροστα δεξι φτερο..... Και εαν δεν κανω και λαθος πρεπει να εχει και γυρω στα 9 ευρω!

αν προκειται για μια μικρη βουλα απο πετραδακι , πιθανα να δουλεψει ... αλλα αν προκειται για γρατζουνια (γιαυτο δηλ. για το οποιο ειναι φτιαγμενο) τοτε το αποτελεσμα ειναι οικτρο μια και ουτε η αποχρωση ταιριαζει απολυτα αλλα απλωνει και πολυ γυρω απο την περιοχη που το εφαρμοζεις , ετσι δεν γινεται ωραιο.

Επιστροφή στην κορυφή
racing-girl (Γεωργία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line

Ένταξη: 08 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα Α.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 16:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ekana ki egw to lathos na xrhsimopoihsw ayto to verniki gia na kalypsw mia gratzoynia poy eixe to kapw apo mia k..ogata kai to apotelesma htan tragiko! Eytyxws poy den me proeidopoihsan sthn antiproswpeia poy to agorasa.. Opws panta exyphretikotatoi. Mallon einai apotelesmatiko mono gia ta mh metallika xrwmata
Επιστροφή στην κορυφή
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 17:18:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάει η γατούλα!!! Laughing Laughing Laughing Δεν σε κατηγορω, και εγώ είχα φάει μια πριν κατι χρόνια ,ευτυχώς με νοικιασμένο αμάξι... Γιατί να είναι τόσο βλαμένες που όποτε δουν ένα τεράστιο κομμάτι μέταλο αποφασίζουν να μετρήσουν την τελική τους Question Question Question (και πάντα απο τυγχάνουν Exclamation )
Να σας πω την αμαρτία μου, πήρα κάτι αλοιφές πασίγνωστης εταιρίας και ακόμα να τις χρησιμοποιήσω... Ο βρωμόκαιρος βλέπετε.... Confused

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
racing-girl (Γεωργία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 17:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Den xtyphsa gata, me parexhghses. Tis latreyw ki exw ki enan persiko spiti poy einai san xalaki kai ton prosexw san ta matia moy. An xtypaga gata h opoiodhpote tetrapodo den tha xanakoimomoyn apo tis typseis! Thn gratzoynia thn ekane giati profanws eixe anevei panw gia na zestathei, to synithizoyn sth geitonia moy toylaxiston.
Επιστροφή στην κορυφή
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 17:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry λοιπόν... Laughing
Και στο γκαράζ που παρκάρω την ίδια δουλειά κάνουν... και μάλιστα περιμένουν υπομονετικά να πλύνεις το αμάξι ώστε να μπορέσουν να πατήσουν στα νερά πριν ανέβουν πάνω στο καθαρό πεζούλι σου... Mad
Φταίω εγώ λοιπόν να τις βάλω να παίξουν με το Doberman που έχω Question
Πλάκα κάνω... αν και τρομερά φιλόζωος προτιμώ τα σκυλιά. Τα έχω για πιο ξύπνια.... Rolling eyes

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 18:37:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευτυχως το κουνελι που κατοικει αυτο τον καιρο σπιτι μου, δεν εχει αυτοκινιτιστικες ανησυχιες.
για το καλο του δηλ. Twisted evil γιατι αν το βρισκα πανω στον Πέζουλα ...δεν θα το γλύτωνε το στιφαδο.... Twisted evil ....

παντως το παλιο καπο ειχε ιχνη απο νυχια μιας καποιας γατας....

Επιστροφή στην κορυφή
racing-girl (Γεωργία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 19:01:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sto gkaraz to exeis to koyneli dimip?? Very happy
Frontise na to taizeis giati tha soy faei ola ta kalwdia. Proswpikh peira!
Na sas pw ki egw thn atyxh stigmh moy, logw agwnistikwn diathesewn poy moy prokalese enas vlakas poy den me afhne na prosperasw, alla phgaine kai san klwssa. Ston dromo poy pas dexia apo katexakh gia Galatsi exei ena fanari poy striveis pali aristera se mia kleisth strofh. Exontas ton hlithio poy anefera parapanw na me phgainei karotsaki apo prin paw na ton prosperasw anavosvhnontas provoleis. Anwfelo omws. Apofasizw na ton perasw apo dexia loipon, na mpw sfhna kai na stripsw aristera, opws ki ekana.Enw vriskomai loipon dipla toy arxizei na epitaxynei, pataw ki egw gkazi, kanw thn sfhna, katevazw deytera kai pataw freno giati phgaina me polla kai den ekopse arketa.Eixe omws nera kai mplokaran oi troxoi me apotelesma na fygw eytheia sto pezodromio. Eytyxws sto sygkekrimeno shmeio einai xamhlwmwno gia ta atoma me eidikes anagkes, opote h monh apwleia htan h exatmish (kai to pezodromio Very happy ) O typos loipon ikanopoihmenos me pernaei pali koitazontas me eirwniko yfos. Eytyxws den ton vrhka parakatw giati tha ginomastan malliokoyvara
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 19:45:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

racing-girl έγραψε:
Sto gkaraz to exeis to koyneli dimip?? Very happy
Frontise na to taizeis giati tha soy faei ola ta kalwdia. Proswpikh peira!
Na sas pw ki egw thn atyxh stigmh moy, logw agwnistikwn diathesewn poy moy prokalese enas vlakas poy den me afhne na prosperasw, alla phgaine kai san klwssa. Ston dromo poy pas dexia apo katexakh gia Galatsi exei ena fanari poy striveis pali aristera se mia kleisth strofh. Exontas ton hlithio poy anefera parapanw na me phgainei karotsaki apo prin paw na ton prosperasw anavosvhnontas provoleis. Anwfelo omws. Apofasizw na ton perasw apo dexia loipon, na mpw sfhna kai na stripsw aristera, opws ki ekana.Enw vriskomai loipon dipla toy arxizei na epitaxynei, pataw ki egw gkazi, kanw thn sfhna, katevazw deytera kai pataw freno giati phgaina me polla kai den ekopse arketa.Eixe omws nera kai mplokaran oi troxoi me apotelesma na fygw eytheia sto pezodromio. Eytyxws sto sygkekrimeno shmeio einai xamhlwmwno gia ta atoma me eidikes anagkes, opote h monh apwleia htan h exatmish (kai to pezodromio Very happy ) O typos loipon ikanopoihmenos me pernaei pali koitazontas me eirwniko yfos. Eytyxws den ton vrhka parakatw giati tha ginomastan malliokoyvara

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ο κουνελος εχει ηδη αφανησει ολα τα καλωδια του σπιτιου απο το καλοκαιρι και τωρα κοιμαται υπο τα αστρα δηλ. στο μπαλκονι για τιμωρια.

Οσον αφορα το περιστατικο σου, θα ελεγα να μην προσπαθεις τετοιες σφηνες γιατι στο τελος εσυ την πληρωνεις και οχι ο κουλος που σε πηγαινε καροτσακι και που τωρα πια θα εχει να διηγειται ιστοριες αυτοκινητιστικης τρελας με θυμα εσενα.
θα ελεγα οτι μπορουσες να κανεις δεξια να επιταχυνεις - να μην στριψεις στο δρομο σου - και να συνεχισεις να τον πηγαινεις εσυ καροτσακι αυτη τη φορα η και να του εδειχνες και την ανατομια της παλαμης σου ....αλλα ολα αυτα ειναι παρανομα και δεν πρεπει να τα λεμε εδω μεσα.
γενικη συμβουλη: λιγο ψυχραιμια.

Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 22:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

racing-girl έγραψε:
Eytyxws sto sygkekrimeno shmeio einai xamhlwmwno gia ta atoma me eidikes anagkes, opote h monh apwleia htan h exatmish (kai to pezodromio Very happy ) O typos loipon ikanopoihmenos me pernaei pali koitazontas me eirwniko yfos. Eytyxws den ton vrhka parakatw giati tha ginomastan malliokoyvara

na symplhrwsw pws to amaksi ekane san WRC meta giati eixe xalasei to Zoan ths eksatmishs, opote mikro to kako (3 euro nomizw) Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 09:03:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΥΛΟ!
ειναι για μικρογρατζουνιες (κλειδια π.χ.) και ακομα και οταν τα χρησιμοποιησεις, το αποτελεσμα ειναι τραγικο!!!

Εχεις δίκιο Δημήτρη.

Δεν κάνουν καλή δουλειά.

Τα έχω χρησιμοποιήσει σε μία γρατζουνιά, μόνο και μόνο για να μην αρχίσει να ξεφλουδίζει σιγά σιγά το χρώμα, και έχω μεγαλύτερα τραβήγματα μετά.

Απ' αυτή την άποψη, τη δουλειά του την κάνει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης