PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207- πισω θολοι
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2008, 19:22:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Red_Storm το τουιτερακι ειναι ενα μικρο ηχειο που αναλαμβανει να αποδωσει τις υψηλες συχνοτητες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic

Ένταξη: 11 Ιαν 2008
Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2008, 20:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια και εγω το ιδιο προβλημα.αν ξερει καποιος ασ βοηθησει.Μονο στους πισω θολους υπαρχει το προβλημα.Απαραδεκτη κατασκευη.

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2008, 22:33:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τούβλο, σόρυ!

Πάντως ούτε η μοκέτα κρεμάει, και σήμερα τη βίασα αρκετά προσπαθώντας να την ξελασπώσω με το πιεστικό.

(Το Τουιτεράκι και ο Συλβέστρο έδωσαν ρέστα! Laughing Laughing Laughing )

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2008, 22:41:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γώ κανένα πρόβλημα και μετά τα χιόνια την πέθανα στην πίεση και στο τρίψιμο(για το αλάτι).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2008, 15:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες δεν φευγει, τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση, μετα απο πλυσιμο αλλα οποτε το προσεξα ηταν σε ασχετες στιγμες. Σε διαστημα 1 χρονου το εχω βαλει στην θεση του 3-4 φορες (μονο δεν λεω γιατι κανονικα καμια θα επρεπε να ηταν).
Επιστροφή στην κορυφή
mario207 (mario)
Μέλος
Μέλος

207 rallye 1.6

Ένταξη: 15 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2008, 12:34:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα στο παλιο μου το 307 μου ειχε ξεκολλησει ο μπροστα αριστερα θολος με 100χλμ περιπου παλι καλα δεν ειχα κανα απροοπτο το αμαξι κρατηθηκε στο δρομο... στο 207 με 6.000 χλμ δεν εχω αντιμετωπισει τπτ τετοιο μεχρι τωρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης