PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Φιμέ πινακίδες κυκλοφορίας
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 20:41:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Εγω εχω βαλει διαφανο τζαμακι(clear) και μαλλον κανει την δουλεια του και δεν πολυφαινεται(οταν ειναι το αμαξι πλυμμενο δεν φαινεται καθολου).Βασικα το εβαλα γιατι η πινακιδα ειχε αρχισει να ξεβαφει αλλα αμα σε προστατευει και απο τα radar τοτε συνδυαζω το τερπνον μετα του ωφελιμου Wink

σκετο το τζαμι δεν σε προστατευει απο τιποτα αλεξανδρε

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 08:10:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Βάλτε σπρει!Μην μασ\ς ακούσει όμως ο Sidobre γιατί την βάψαμε! Exclamation Exclamation Embarassed
Πες ότι δεν το είπα Τασούλη!

Τι σπρει Question κανει δουλεια δεν σε πιανει το ρανταρ δηλ. Exclamation Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:57:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι ένα σπρέι με το οποίο ψεκάζεις τισ πινακίδες και αντακλούνσε φωτογραφίες.Δεν το έχω δει!Εγω πάντοσ έχω 3 λύσεις.η βγάζεισ πινακίδα και πας,ή δεν τρεχεις,ή τρέχεισ και ότι θέλει ασ γίνει.Εγω εφαρμοζω το τριτο γιατι τα άλλα δύο μπορεί να έχουν και άλλες ποινικέ κύρ'ωσεις δεν ξέρω αλλα θα μάθω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:22:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει και τέταρτη λύση....
Πάς με όσα θέλεις και έχεις την προσοχή σου στην απέναντι λωρίδα, μήπως κανένας χριστιανός σου κάνει σινιάλο με τα φώτα.
Αν γίνει αυτό, κόβεις ταχύτητα, περνάς το μπλόκο και ανταπωδίδεις τα σινιάλα, προειδοποιώντας τους επόμενους...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η απόλυτγη γκαντεμιά!να περάσεις το μπλόκο αλώβητος να κάνεισ σινιάλο στον απέναντι και να είναι στρουμφάκι με συμβατικό αυτοκίνητο!! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:55:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Υπάρχει και τέταρτη λύση....
Πάς με όσα θέλεις και έχεις την προσοχή σου στην απέναντι λωρίδα, μήπως κανένας χριστιανός σου κάνει σινιάλο με τα φώτα.
Αν γίνει αυτό, κόβεις ταχύτητα, περνάς το μπλόκο και ανταπωδίδεις τα σινιάλα, προειδοποιώντας τους επόμενους...

καλα, την 1η φορα που μου το εκαναν αυτο ημουν πολυ ψαρι και θα σκασετε στα γελια με αυτο που επαθα.
Πριν την Αλαμανα προς Αθηνα (γνωστο σημειο ελεγχου) μου επαιζαν τα φωτα , κι εγω ανιδεος , δεν καταλαβαινα τιποτα. οχι οτι ετρεχα αλλα δεν καταλαβαινα γιατι μου επαιζαν τα φωτα.
Μεχρι που φοβηθηκα πως κατι εχει το αμαξι (πορτα ξεχασμενη ανοιχτη , κανα καπο μισοκλειστο, κλπ) και σταματησα σε 1 παρκινγκ να το δω.
Παραλιγο να σταματησω στο μπλοκο και να ρωτησω τι γινεται και αν ολα ο.κ γιατι μου παιζουν οι απεναντι τα φωτα.
Ε ρε γελια!!!!!!
αλλα ετσι ειναι ο ψαρας , ειναι μικρος και δεν ξερει σιγα-σιγα μαθαινει τα σινιαλα.
σας εφτιαξα τη μερα ;;;
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 11:53:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Η απόλυτγη γκαντεμιά!να περάσεις το μπλόκο αλώβητος να κάνεισ σινιάλο στον απέναντι και να είναι στρουμφάκι με συμβατικό αυτοκίνητο!! Rolling eyes

Έχει γίνει και αυτό και πληρώνεις ένα ωραιότατο πρόστιμο για άσκοπη χρήση των φώτων....

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 11:56:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρίς σχόλια... Very happy Very happy Very happy

DimiP έγραψε:
παιδες μην ξεχνιωμαστε !
το θεμα του topic ειναι "φιμε τζαμακι πινακιδων" και οχι "ποσα πληρωσες προστιμο γιατι ετρεχες μεγαλε;"
φιλικα ετσι ;;

DimiP έγραψε:

καλα, την 1η φορα που μου το εκαναν αυτο ημουν πολυ ψαρι και θα σκασετε στα γελια με αυτο που επαθα.
Πριν την Αλαμανα προς Αθηνα (γνωστο σημειο ελεγχου) μου επαιζαν τα φωτα , κι εγω ανιδεος , δεν καταλαβαινα τιποτα. οχι οτι ετρεχα αλλα δεν καταλαβαινα γιατι μου επαιζαν τα φωτα.
Μεχρι που φοβηθηκα πως κατι εχει το αμαξι (πορτα ξεχασμενη ανοιχτη , κανα καπο μισοκλειστο, κλπ) και σταματησα σε 1 παρκινγκ να το δω.
Παραλιγο να σταματησω στο μπλοκο και να ρωτησω τι γινεται και αν ολα ο.κ γιατι μου παιζουν οι απεναντι τα φωτα.
Ε ρε γελια!!!!!!
αλλα ετσι ειναι ο ψαρας , ειναι μικρος και δεν ξερει σιγα-σιγα μαθαινει τα σινιαλα.
σας εφτιαξα τη μερα ;;;

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 12:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Χωρίς σχόλια... Very happy Very happy Very happy

DimiP έγραψε:
παιδες μην ξεχνιωμαστε !
το θεμα του topic ειναι "φιμε τζαμακι πινακιδων" και οχι "ποσα πληρωσες προστιμο γιατι ετρεχες μεγαλε;"
φιλικα ετσι ;;

DimiP έγραψε:

Ε ρε γελια!!!!!!
σας εφτιαξα τη μερα ;;;

αφου τα εγραψα , τι το ξανακανεις το post ;;;
ειπαμε εχει γελιο η υποθεση.
Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 13:20:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ριξεις λουστρο σε σπρει ματ θα κανει δουλεια η........ Question
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 15:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:

Aπο οσο ξερω το χρωμα με τον κωδικο που σου φτιαχνει το χρωματοπωλειο ειναι χωρις λουστρο, δηλ ματ .
απο κει και επειτα χρειαζεται λουστρο για να φαινεται ιδιο και να μην ξεχωριζει.

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Φεβ 2003, 22:49:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Aπο οσο ξερω το χρωμα με τον κωδικο που σου φτιαχνει το χρωματοπωλειο ειναι χωρις λουστρο, δηλ ματ .
απο κει και επειτα χρειαζεται λουστρο για να φαινεται ιδιο και να μην ξεχωριζει.

Τι χρωμα να ξαναγραψω την πινακιδα απο πανω με αλλο χρωμα Question Question Question δεν καταλαβαινω Silly
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Φεβ 2003, 08:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
DimiP έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Τι χρωμα να ξαναγραψω την πινακιδα απο πανω με αλλο χρωμα Question Question Question δεν καταλαβαινω Silly

κιεγω δεν καταλαβαινω τωρα που το ξαναβλεπω!

ρωτας : "Αν ριξεις λουστρο σε σπρει ματ θα κανει δουλεια η........ "
τι εννοεις ;;;; Idea Question Idea Question Idea Question

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 18:06:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
shark_zak έγραψε:
DimiP έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Αν ριξω λουστρο ματ πανω στην πινακιδα για να μην αντανακλα στο ρανταρ το νουμερο της...... Wink τωρα το ειπα καλητερα Question Silly
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 18:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
DimiP έγραψε:
shark_zak έγραψε:
DimiP έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Αν ριξω λουστρο ματ πανω στην πινακιδα για να μην αντανακλα στο ρανταρ το νουμερο της...... Wink τωρα το ειπα καλητερα Question Silly

δεν εννουσα αυτο. γραψε λαθος - δεν ξερω περι λουστρου στις πινακιδες -δεν εχω ιδεα - αλλο εννουσα εγω.. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 20:53:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περριμενω οδηγειες dimip Silly
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 10:40:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
Περριμενω οδηγειες dimip Silly

αφου σου ειπα ρε παιδι, με πινακιδες και σπρευ αντι ρανταρ αντι-φωτογραφικα δεν εχω ιδεα.
δυστυχως.

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 19:34:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
σκετο το τζαμι δεν σε προστατευει απο τιποτα αλεξανδρε

Ε τοτε γιατι να ειναι παρανομο?
Και το διαφανο κανει αντανακλασεις αρα σε προστατευει.
Ασχετο μεσα σε μια βδομαδα με σταματησαν 2 φορες χωρις καμμια συνεπεια....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 22:49:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΙΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΖΑΜΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ...ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ!!!
προληπτικα και επ'ευκαιριας του subwoofer (ετριζε το τζαμακι) αφαιρεθηκε το τζαμακι της πισω πινακιδας, ΟΧΙ ομως η βαση της πανω στην οποια ειναιν κολημενη με σιλικονη η πινακιδα !!!! χεχεχεχε παλι για λογους κραδασμων απο το sub.
Δηλαδη αν (φτου φτου φτου μακια απο εμε) πανε να μου βγαλουν τις πινακιδες ειμαι παρανομος που δεν θα ξεκολαει απο την πλαστικη βαση η μεταλλικη πινακιδα ;;; μα τζαμακι δεν εχω !!! Rolling eyes Confused Rolling eyes Confused Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 13:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ΚΙΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΖΑΜΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ...ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ!!!
προληπτικα και επ'ευκαιριας του subwoofer (ετριζε το τζαμακι) αφαιρεθηκε το τζαμακι της πισω πινακιδας, ΟΧΙ ομως η βαση της πανω στην οποια ειναιν κολημενη με σιλικονη η πινακιδα !!!! χεχεχεχε παλι για λογους κραδασμων απο το sub.
Δηλαδη αν (φτου φτου φτου μακια απο εμε) πανε να μου βγαλουν τις πινακιδες ειμαι παρανομος που δεν θα ξεκολαει απο την πλαστικη βαση η μεταλλικη πινακιδα ;;; μα τζαμακι δεν εχω !!! Rolling eyes Confused Rolling eyes Confused Rolling eyes

Silly Α Exclamation καλο εξυπνος ο πειραιοτης Idea Idea Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης