PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τρέμουλο στο τιμόνι
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούν 2002, 20:07:11    Θέμα δημοσίευσης: Τρέμουλο στο τιμόνι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άπο το δεύτερο ταξίδι στην Εθνική Οδό το 206 είχε ένα τρέμουλο στο τιμόνι μετά τα 100 χλμ/ω. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου γιατί το αυτοκίνητο είναι πολύ καινούριο, 2,5 μηνών. Πιθανόν έλεγα να φταίει ο αέρας στα λάστιχα. 30 όπως μου έλεγαν όλοι να βάζω.

Να μην πολυλογώ πήγα στο συνεργείο της αντιπροσωπίας, από όπου το πήρα, τους είπα το πρόβλημα, προθυμότατοι να με εξυπηρετήσουν, του κάνανε δυο βόλτες εκεί τριγύρω, το κοιτάξανε και από κάτω, έβγαλαν συμπέρασμα ότι είναι ιδέα μου και δεν μπορώ να το αποφύγω.

Evil Evil Μιλάμε μου ερχόταν να το κάψω εκεί πέρα. 1600/110hp και να μην μπορώ να ταξιδέψω στην Εθνική. Evil Evil
Καλώς λέω διορθώνω τον αέρα στα λάστιχα και στο επόμενο ταξίδι (όπως και στα προηγούμενα) μετά από μία ώρα οδήγηση στην εθνική από το τρέμουλο μου είχαν μουδιάσει τα χέρια.

Το συζητάω με ένα φίλο μου πιο γνώστη από μένα στα μηχανολογικά μου λέει ζυγοστάθμηση. Του λέω το πήγα στην Peugeot. Kαι, μου λέει; Δεν έχουν μηχάνημα ζυγοστάθμησης, και όταν σου έβαλαν τις ζάντες (για όσουν δεν ξέρουν οι extra ζάντες μπαίνουν στην Ελλαδα) δεν το ζυγοστάθμησαν. Συμειωτέον η γυναίκα του φίλου μου έχει 106, οπότε ξέρει από Peugeot.

Τελικά σήμερα το πήγα σε λαστιχά για ζυγοστάθμηση. Αλλού για αλλού το αυτοκίνητο. Στον τελευταίο τροχό με κοίταξε γεμάτος απόγνωση. "Ούτε μία (1) ρόδα ίδια με την άλλη". Με την συχνότητα που ταξιδεύω σύντομα πήγαινα για χοντρή ζημιά.

Αυτό που με κάνει να θυμώνω πολύ είναι, όταν θα μου καταστρέφονταν τα ημιαξόνια και θα ήμουν μέσα στην εγγύηση άντε να τους πείσω ότι είναι δικό τους φταίξιμο κι ότι δεν έχω χτυπήσει το αυτοκίνητο πουθενά. Και ότι ενώ έχω ένα αυτοκίνητο καινούριο, καραμέσα στην εγγύηση, χρειάστηκε να πληρώσω για να το φτιάξω. Και θα είμαι και μόνιμα με την ιδέα, ότι κάτι έχει.

Άντε να βρω που θά το πάω για service....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούν 2002, 20:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Το συζητάω με ένα φίλο μου πιο γνώστη από μένα στα μηχανολογικά μου λέει ζυγοστάθμηση. Του λέω το πήγα στην Peugeot. Kαι, μου λέει; Δεν έχουν μηχάνημα ζυγοστάθμησης, και όταν σου έβαλαν τις ζάντες (για όσουν δεν ξέρουν οι extra ζάντες μπαίνουν στην Ελλαδα) δεν το ζυγοστάθμησαν. Συμειωτέον η γυναίκα του φίλου μου έχει 106, οπότε ξέρει από Peugeot.

Τελικά σήμερα το πήγα σε λαστιχά για ζυγοστάθμηση. Αλλού για αλλού το αυτοκίνητο. Στον τελευταίο τροχό με κοίταξε γεμάτος απόγνωση. "Ούτε μία (1) ρόδα ίδια με την άλλη". Με την συχνότητα που ταξιδεύω σύντομα πήγαινα για χοντρή ζημιά.

Αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα με τις εργοστασιακές ζάντες αλουμινίου...
Μπαίνουν στην Ελλάδα από την "φτωχή" PEUGEOT η οποία δεν κάνει ζυγοστάθμιση....

Οπως καταλάβατε τα συνεργεία της PEUGEOT είναι μόνο για τυπικούς ελέγχους και για να βάζουν το LAPTOP στον εγκέφαλο και να το παίζουν επιστήμη....

Το ίδιο προβληματάκι θα είχα και εγώ με τις ζάντες αλλά τους πρόλαβα και τους είπα να κάνουν ζυγοστάθμιση πριν μου το δώσουν....

Συγνώμη που θα το πω αλλά αυτό είναι ΞΕΦΤΙΛΑ!
Να πρέπει να τους πεις να κάνουν ζυγοστάθμιση και αν δεν τους το πεις να κάνουν τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούν 2002, 21:31:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eμενα με στειλανε και περασα τις ζαντες σε συνεργαζομενο καταστημα-λαστιχαδικο οπου εγινε και η ζυγοσταθμιση.Ομως οταν εφτανα τα 150 το τιμονι τρεμοπαιζε.Ετσι οταν αντιμεταθεσα τα λαστιχα και τα βαρακια αφαιρεθηκαν γιατι εβρισκαν στους δισκους το αφησα αζυγοσταθμιστο.Παλι γυρω στα 150 τρεμει...Να το ζυγοσταθμισω ξανα η οχι ιδου η απορια?

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 01:38:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ζυγοσταθμίσεις ξανά και τις τέσσερις ρόδες.

Εάν συνεχιστεί το πρόβλημα τότε μάλλον έχεις αρπαγμένο κάποιο ημιαξόνιο που στραβογυρνάει ελαφρώς...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 02:03:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vini έγραψε:
Οπως καταλάβατε τα συνεργεία της PEUGEOT είναι μόνο για τυπικούς ελέγχους και για να βάζουν το LAPTOP στον εγκέφαλο και να το παίζουν επιστήμη....

Δυστυχώς ούτε αυτό το κάνουν σχεδόν ποτέ!

Πιθανό για να μην τους χαλάσουν τα... Laptop|!!!!!!!!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 08:01:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
vini έγραψε:

Δυστυχώς ούτε αυτό το κάνουν σχεδόν ποτέ!

Πιθανό για να μην τους χαλάσουν τα... Laptop|!!!!!!!!!

Tώρα που το ξαναλές...έχεις δίκιο! Δεν έχω δει ποτέ αυτό το ρημάδι το Laptop....

Μόνο λόγια είναι του στυλ:

Θα κοιτάξουμε τον εγκέφαλο....
Ο εγκέφαλος θα μας πει τι έχει το αυτοκίνητο....αν έχει κάτι...
Θα βάλουμε τον Η/Υ να κάνει γενικό έλεγχο....αν χρειαστεί....
Μην ανυσηχείτε, το σύστημα θα βρει το πρόβλημα,...αν υπάρχει....
Ο νέος έλεγχος εγκεφάλου...βρίσκει τα πάντα....μέχρι και τους τριγμούς από τα καθίσματα...αν ακούγονται τριγμοί στα δικά μας αυτιά...

Και φυσικά στο τέλος δεν κάνουν τίποτα γιατί το ρημάδι το αυτί τους και το τυφλό το μάτι τους δεν ακούει και δεν βλέπει τίποτα....

Να τους πάρει ο Evil όλους τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 12:07:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
......τότε μάλλον έχεις αρπαγμένο κάποιο ημιαξόνιο που στραβογυρνάει ελαφρώς...

Για κανε το λιανα-Αρχιζω και ανυσηχω

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 16:55:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια, το δικο μου τραβαει εντονα δεξια , το καταλαβα οταν ταξιδευα εθνικη στις διακοπες.
φαινεται καπου εφαγα γερες λακουβες.
κι ελεγα μια που θα το παω στην Peugeot να τους πω να του κανουν μια ευθυγραμμιση, αλλα μαλλον δεν θα εχουν μηχανημα η θα εχουν ? τι λετε?

Επισης παρατηρησα οτι μετα τα 160 το αμαξι ετρεμε και κουναγε αρκετα.
Φορτωμενο δεν ηταν - μονος μου και αδειο - και ισως εφταιγε και ο κακος δρομος αλλα δικαιολογειται τοσο κουνημα ?
Αν αφηνα το τιμονι απο τα χερια για 1 sec το αμαξι θα πηγαινε για ριγανη.
Εχει παρατηρησει κανεις (με 1400αρι) κατι τετοιο ?
μεχρι 140-150 ηταν σταθεροτατο.

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούλ 2002, 19:19:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανέρχομαι στο θέμα ΤΡΡΕΜΟΥΛΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ γιατί δεν σταμάτησε μετά την ζυγοστάθμηση. Απλώς μετατέθηκε 20-30 χιλιόμετρα, παραπάνω. Δεν το κάνει πλέον στα 110, το κάνει στα 135-140. Οπότε υπάρχουν δύο τινά:

1) Είναι ιδέα μου, αφού δεν συμβαίνει σε κανέναν άλλο στο forum και το αυτοκίνητο έχει ζυγοσταθμηστεί.
Άρα έχω αγοράσει λάθος αυτοκίνητο αφού με εκνευρίζει (και κουράζει και υπάρχει και έλειψη εμπιστοσύνης) σε ένα ταξίδι 150 χλμ. Που να πάω δηλαδή και στον Miltella, 650 χλμ. ταξίδι.

2) Το πρόβλημα πέρασε και σε άλλα σημεία του αυτοκινήτου. Πιθανόν να έχει πλέον πρόβλημα και το ημιαξόνιο. Όπως είπα και στην συνάντηση εάν ένα αυτοκίνητο είναι αζυγοστάθμηστο και δεν διορθωθεί εγκαίρα, το πρόβλημα περνάει πρώτα στα καρέ των τροχών και μετά στο ημιαξόνιο. Λύση αλλαγή ημιαξονίου. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Πρέπει πρώτα το αυτοκίνητο να πάει σε μηχανικό που εμπειστεύομαι για να δω αν έχω όντωνς πρόβλημα στο ημιαξόνιο. Μετά αγοράζω καινούριο ημιαξόνιο και πάω να μου το περάσει ο μηχανικός μου. Όχι σε αυτοκίνητο 3 μηνών να πληρώσω μια 500αρα περίπου γ@@@σιατικα για λάθη άλλων. Για Φραντζή ούτε να ακούω σε καινούριο αυτοκίνητο. Ή πάω στην Peugeot να το αλλάξω στα πλαίσια της εγγύησης. Όπου θα πρέπει να αποδείξω ότι φταίνε αυτοί. Ότι η ζημιά προκλήθηκε από δικιά τους υπαιτιότητα. Και συν τις άλλοις, ποιον μηχανικό της Peugeot να εμπιστευτώ να μου κάνει τη δουλειά; Αυτόν που το ζυγοστάθμησε με το μάτι;

Η λύση που έχω σκεφτεί. Πρώτα γράμμα στην Lion με κοινοποίηση στο Μοίρη όπου πήγα και το κοίταξαν. Αν δεν παραδεχτούν το λάθος τους, μύνηση για απάτη με ενδεχόμενο δόλο (το είδαν, δεν το διόρθωσαν για να πληρώσω αργότερα μεγαλύτερη ζημιά).

Και από Σεπτέμβρη βάζω εμπρός. Aντίο 206...
...καλοτάξιδη η κατακόκκινη Alfa 147 κατά το Γενάρη.
Εκτός κι αν γίνει το θαύμα για το Scooby.

Δύο φορές κρίμα. Μία γιατί αυτήν την εποχή δεν έχω οικονομική δυνατότητα για τέτοιες ταρζανιές. 1,000,000 χασούρα συν 3,000,000 για το καινιούριο αμάξι. Δύο γιατί το γούσταρα το 206, επειδή είναι πανέμορφο, είναι Peugeot (σ' ένα 404 έμαθα να οδηγώ)
Kαι μια τρίτη, γιατί αγαπάω το forum και τα παιδιά που έκανα φίλους μέσα απ' αυτό. Aλλά είμαι και σε μια ηλικία που δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω, και να ταλαιπωρούμε άσκοπα και για μ@@λ@@ιες άλλων.

κύριε Administrator δεχόσαστε Alfisti στο forum σας;;;;;;;;;;; Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 01:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...Eγώ σου είπα... κλείσε τον διακόπτη που κάνει μασάζ στα χέρια!! 8O

Eπειδή όμως το θέμα είναι πολύ σοβαρό, εχω την αίσθηση ότι μπορεί να βγεί άκρη.

Kαλό είναι όντως, αν εμπιστεύεσαι κάποιο μηχανικό, πήγαινε το αυτοκίνητο να στο τσεκάρει για να σου πει αν όντως φταίει κάποιο ημιαξόνιο.

Aν οντως είναι ημιαξόνιο, τοτε καλό να μιλήσεις με το τεχνικό τμήμα της Lion Hellas να τους ενημερώσεις πλήρως σχετικά με το ακριβή περιστατικό και να σου κλείσουν ραντεβού για έλεγχο με την προϋπόθεση ότι αν διαπιστώσουν και αυτοί την βλάβη να προχωρήσουν σε αντικατάσταση μέσω εγγύησης.

Aν σρνηθούν κάτι τέτοιο (μαύρο φίδι που τους έφαγε) τότε να προχωρήσεις σε επιστολή προς την διοίκηση, για να βρείς το δίκιο σου. Πάντως να έχεις υπόψη σου ότι όλοι εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου και θα κινηθούμε πλήρως οργανωμένοι.

Eίναι κρίμα να μην χαίρεσαι το αυτοκίνητό σου από ανικανότητες και αδιαφορίες άλλων.

Kαι μην φαντάζεσαι ότι παίρνοντας μια Alfa θα βρείς την υγειά σου...
Kάθε γωνιά έχει και τις δικές της πικραμένες Iστορίες.......

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 07:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Chris πριν κάνεις οτιδήποτε...δεν κάνεις και βόλτα από το συνεργείο που πάω το δικό μου...

Εχουμε το ίδιο αυτοκίνητο, ίδια σειρά....και απορώ με το πρόβλημα που αναφέρεις...Εγώ πάω με 180-190 και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα....

Πάντως συμβουλεύω πριν κάνεις οποιαδήποτε "ακραία" κίνηση....ψάξτο λίγο γιατί το πρόβλημα που αναφέρεις δεν είναι και τρομερό....

Αν ενδιαφέρεσαι για το συνεργείο που πάω στείλε μου "private" και θα μιλήσω εγώ πριν πας.....
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 15:03:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω με ζυγοσταθμιση ειχα τρεμουλο στα 150 .Χωρις στα 130....
ζημια στο ημιαξονιο?τρεεεεεχωωωω για ζυγια
(η μηπως να αλλαξω ημιαξονιο και να βαλω αυτο με τις αντιστρεπτικες? Wink )

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 15:36:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nέα από το μέτωπο.

Παραδέχονται τα περί ζυγοστάθμησης. Aπαντούν ότι μπορεί η ζυγοστάθμηση μπορεί να μην έγινε σωστά και γι' αυτό θα το ζυγοσταθμήσουν αυτοί βγάζοντας τους τροχούς, μ'ηπως καμία ζάντα είναι στραβή. Nα πω ότι η ζυγοστάθμηση έγινε με αλογάκι, όπου εκ των υστέρων έμαθα ότι δεν είναι και ο πλεον αξιόπιστος τρόπος.

Mου είπαν ακόμα ότι εάν είναι ημιαξόνιο θα πρέπει να τρέμει και ο μοχλός ταχυτήτων. Eγώ προσωπικά σε όσα αυτοκίνητα έχω μπεί τρέμει ο μοχλός ταχυτήτων. Άντε να βγάλω άκρη.

Πάντως είπαν τη μαγική λέξη "αφου είναι μέσα στην εγγύηση" αφού άκουσαν την πρόταση ότι το εξώδικο είναι ήδη έτοιμο, για να αλλάξουν το ημιαξόνιο σε περίπτωση που έχει πρόβλημα.

Kαι κάτι άλλο. Δεν μπορούσαν πριν την Πέμπτη, αλλά τελικά βρέθηκε χρόνος για αύριο το πρωί. Pε κοίτα να δεις πόσο χρήσιμος μπορεί να φανεί ένας δικηγόρος

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 16:33:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς ChrisTheHealer (αλλά και Αλέξανδρο):
Λοιπόν, 99% είναι το ημιαξόνιο.
Πώς το εξακριβώνεις: Πάς σε λαστιχά που έχει μηχάνημα για ζυγοστάθμιση με τη ρόδα κανονικά πάνω στο αυτοκίνητο. Με τη χρήση αυτού του μηχανήματος διορθώνεις τυχόν μικρές αποκλίσεις στο ημιαξόνιο. Φυσικά, πρόκειται για κάλυψη και όχι λύση του προβλήματος. Εσύ απλώς θα εξακριβώσεις το πρόβλημα.

Τα ημιαξόνια στο 206 και μάλιστα στο 1.6 είναι εξαιρετικά δύσκολο να στραβώσουν. Πρώτα θα πονέσεις εσύ και μετά τα ημιαξόνια ή και η ανάρτηση. Είναι "γαϊδούρια" και από ότι μου είπε ο βελτιωτής μου ίδια ή οπτικά ίδια με του 2λιτρου. Τουτέστιν, αθάνατα πάνω στο 1.6 16V! Πολύ πιθανό να είχες το πρόβλημα από την αρχή. Για να φας το ημιαξόνιο θα πρέπει να έχεις φάει και το αμορτισέρ με τη μία, τέτοιο χτύπημα πρέπει να του δώσεις! Να μην πω και για ψαλίδια, μπαλάκια και δε συμμαζεύεται. Αλλά επειδή εκτός από τα ημιαξόνια φέρονται ως "γαϊδούρια" και οι αντιπροσωπείες συνεννοήσου με το Αθηναϊκό τμήμα του Club (δηλ. τα κεντρικά) Wink , για τις περαιτέρω ενέργειες.

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 16:50:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Με τη χρήση αυτού του μηχανήματος διορθώνεις τυχόν μικρές αποκλίσεις στο ημιαξόνιο. Φυσικά, πρόκειται για κάλυψη και όχι λύση του προβλήματος.

Σε τέτοιο πήγα και το πρόβλημα απλώς μετατέθηκε 20 χλμ. παραπάνω. Tο έκανε στα 110 πήγε στα 130.

Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν. Nα κόψουν το κεφάλι τους να το λύσουν έστω και αν μείνει μόνο το αμάξωμα ίδιο. Aν δεν λυθεί θα τους κυνηγάω μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι. Όπως είπα σε προσωπική συζήτηση με κάποιον από το club, έχω 14 συμαθητές δικηγόρους, είμαι και διαφημιστής οπότε έχω άμεση πρόσβαση στα media, δεν θα προλαβαίνουν να δουν από που τους έρχεται. :mad: :mad: :mad: :mad:

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 00:02:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Nέα από το μέτωπο.

Παραδέχονται τα περί ζυγοστάθμησης. Aπαντούν ότι μπορεί η ζυγοστάθμηση μπορεί να μην έγινε σωστά και γι' αυτό θα το ζυγοσταθμήσουν αυτοί βγάζοντας τους τροχούς, μ'ηπως καμία ζάντα είναι στραβή. Nα πω ότι η ζυγοστάθμηση έγινε με αλογάκι, όπου εκ των υστέρων έμαθα ότι δεν είναι και ο πλεον αξιόπιστος τρόπος.

Mου είπαν ακόμα ότι εάν είναι ημιαξόνιο θα πρέπει να τρέμει και ο μοχλός ταχυτήτων. Eγώ προσωπικά σε όσα αυτοκίνητα έχω μπεί τρέμει ο μοχλός ταχυτήτων. Άντε να βγάλω άκρη.

Πάντως είπαν τη μαγική λέξη "αφου είναι μέσα στην εγγύηση" αφού άκουσαν την πρόταση ότι το εξώδικο είναι ήδη έτοιμο, για να αλλάξουν το ημιαξόνιο σε περίπτωση που έχει πρόβλημα.

Kαι κάτι άλλο. Δεν μπορούσαν πριν την Πέμπτη, αλλά τελικά βρέθηκε χρόνος για αύριο το πρωί. Pε κοίτα να δεις πόσο χρήσιμος μπορεί να φανεί ένας δικηγόρος

ΩΧ, Ωχ! μη λετε τετοια ρε παιδια , και ο δικος μου μοχλος τρεμει και μαλιστα περισσοτερο οταν ειναι αναμενο το a/c.

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 02:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Christ σε πάω!!!!!!!
Έτσι μην τους αφήσεις να σε ρίξουνε.
Οι μαλ***ες πρέπει να πληρώνονται.Κι από αυτό που είπες ότι σού είπαν «Ε είναι και μέσα στή εγγύηση» φαντάζομαι πόσοι άλλοι θα την έχουν πατήσει, το πήραν πολύ ήρεμα.Σκέψου να πάει καμιά γυναίκα τι θα τις πούν «Ξέρετε κυρία μου , το γοβάκι σας πιέζει παραπάνω τα φρένα , και τα υπερεξελιγμένα συστήματα του αυτοκινήτου κατανέμουν σε άλλους τροχούς την κίνηση , και γι αυτό δεν δουλεύει το air condition» που λέει ο λόγος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 16:35:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
ΩΧ, Ωχ! μη λετε τετοια ρε παιδια , και ο δικος μου μοχλος τρεμει και μαλιστα περισσοτερο οταν ειναι αναμενο το a/c

DIMIP να μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά δεν ισχύει αυτό. Mου το είπε, ο μηχανικός που παρέλαβε το αμάξι σήμερα το πρωί. Eάν βάλεις πρώτη και με σταματημένο το αυτοκίνητο (πατώντας συμπλέκτη) θα δεις ότι τρέμει ο μοχλός. Πως επηρεάζει τότε το ημιαξόνιο αφού δεν περιστρέφεται. Nα αποδειχτεί αυτό και πήραμε το Nόμπελ μηχανολογίας.

Πάντως εάν τα λαστιχά σου είχαν ζυγοσταθμηστεί και αλλάχτηκαν τα μπρος-πίσω, πρέπει να ξαναζυγοσταθμηστεί απαραίτητα. Aυτό μου το είπε ο λαστιχάς. Nα πας σε μαγαζί που ζυγοσταθμήζει όχι με αλογάκι αλλά βγάζοντας τις ρόδες και βαζοντάς τες σε μηχάνημα. Eίναι πιο αξιόπιστο μου είπαν.

206tomcat έγραψε:
Christ σε πάω!!!!!!!
Έτσι μην τους αφήσεις να σε ρίξουνε.

Oύτε και εσύ 206Tomcat. Eίναι δικαιωμά σου/μου να ζητάω την καλύτερη εξυπηρέτηση για ένα αυτοκίνητο το οποίο πλήρωσα. Δεν το έκλεψα, αυτοί πάνε να με κλέψουν. Kαι όπως γράφει και σε κάποια καταστήματα "H κλοπή διώκεται ποινικά"

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούλ 2002, 02:21:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Chris, αφού με το "αλογάκι" (δεν ήξερα ότι το λένε έτσι) δεν έγινε τίποτα, δύο τινά συμβαίνουν:
1) Ή το ημιαξόνιο είναι αρκετά στραβό και θα σου φάει ρουλεμάν, ακόμη και την κρεμαγιέρα (θα κάνει τζόγο, εάν πολυκαιρίσει το πρόβλημα)...
2) Ή το ελαστικό σου είναι ελαττωματικό, έχει βουζούνι έστω και μη ορατό, ή κάποια λινά στο εσωτερικό κομμένα. Το αποτέλεσμα είναι να συμπεριφέρεται ως αζυγοστάθμιστο ακόμη και μετά από ζυγοστάμιση.

Το τσέκαρες το ελαστικό; Βάλε τα πίσω εμπρός και δες...

Αχ, τί τραβάς στα καλά καθούμενα...

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούλ 2002, 13:49:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως να είναι και χαζό αυτό που θα πω αλλά την είχα πατήσει με μία μηχανή παλιότερα. Από κάποια ταχύτητα και μετά χοροπηδούσε συνέχεια!
Αιτία του προβλήματος: Το ελαστικό δεν είχε μπει με την σωστή του φορά! 8O

Για ρίξε μία ματιά στα ελαστικά μήπως έχουν συγκεκριμένη φορά (ειδικά για τοποθέτηση σε εμπρός ή πίσω τροχό - κάτι τέτοιο ισχύει με τις μηχανές τουλάχιστον και νομίζω και σε κάποια ελαστικά επιδόσεων στα αυτοκίνητα).

Άλλη περίπτωση με stayer στο στρατό: Μετά τα 50 έτρεμε ολόκληρο.
Ευθυγραμίσεις και ζυγοσταθμίσεις δεν έδωσαν λύση - μηχανικό δε πρόβλημα κανένα. Σε απόφασή μας να βγάλουμε τα λάστιχα για να τα βάλουμε σε άλλο (οι ζάντες δεν ταίριαζαν) ένα από αυτά μόλις βγήκε από την ζάντα έγινε σαν 8 !!!!!!!
Μετά όλα έστρωσαν!!!!!!! Razz

Ίσως να λέω και μαλ@@@ιες Laughing sorry αν είναι έτσι.
Πάντως ειδικά με την μηχανή είχα τρελαθεί!!!!!

Ελπίζω να έχω δίκιο. Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης