PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απώλεια λαδιού από την τουρμπίνα σε 207GT
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 21:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απώλεια λαδιού από την τουρμπίνα σε 207GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την Κυριακή πήρα χαμπάρι πως έχανε λάδι η τουρμπίνα.
Δευτέρα πρωί πάω στην peugeot στα κεντρικά στη Θεσσαλονίκη μιας και εκεί ήμουν και έπρεπε να φύγω για Δράμα.
Ήρθε ένα παιδί και έσφιξε την βίδα και τέλος η διαρροή. Μετά την έκανα για Δράμα ( αεροπορικός ) ούτε σταγόνα δεν έβγαλε.
Το μεσημέρι πήγα Καβάλα και πως ανοίγω το καπό τσουπ λαδάκια!!!!
Αύριο θα πάω στην peugeot να δω τι θα γίνει.
Sad Sad Sad

http://img98.imageshack.us/my.php?image=oil2gs8.jpg

http://img98.imageshack.us/my.php?image=oilbf3.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 22:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως βλέπω την δεύτερη φωτογραφία εάν η σωλήνα παροχής ακουμπάει επάνω στη τουρμπίνα δεν είναι σωστό. Θα πρέπει να την γυρίσουν προς τα αριστερά για να είναι ελεύθερη από πίσω και να μην ακουμπάει πουθενά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 22:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα μου έβγαλε ένδειξη να ελέγξω τη στάθμη λαδιού. Ήταν βράδυ και δε μπόρεσα να κοιτάξω για τυχόν διαροές. Λες να έχω κι εγώ καμιά διαροή; Θα το κοιτάξω αύριο το πρωί. Όπως και να έχει μου φαίνεται λίγο νωρίς για να θέλει συμπλήρωμα (5600km). Θα κοιτάξω αύριο και θα ενημερώσω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 22:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην παραξενευτείς εάν θέλει συμπλήρωμα είναι φυσιολογικό.
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 20:24:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρωί έλεγξα τα λάδια. Η στάθμη ήταν στο maximum. Ωστόσο η προειδοποίηση για χαμηλή στάθμη συνέχιζε ν' ανάβει. Από το μεσημέρι και μετά, καθώς γύριζα από τη δουλειά η ένδειξη έσβησε και δεν έχει ξανανάψει από τότε. Περίεργα πράγματα...
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Φεβ 2008, 13:43:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα σήμερα και αλλάξαμε τις ροδέλες της βίζας αλλά το πρόβλημα συνεχίζετε!
Από εβδομάδα θα αλλάξω το σωληνάκι.
Άντε να δούμε τι θα γίνει.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Φεβ 2008, 16:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

power έγραψε:
Πήγα σήμερα και αλλάξαμε τις ροδέλες της βίζας αλλά το πρόβλημα συνεχίζετε!
Από εβδομάδα θα αλλάξω το σωληνάκι.
Άντε να δούμε τι θα γίνει.

ποσα χλμ εχεις φιλε μου?
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Φεβ 2008, 16:46:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

10200 γιατι?
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Φεβ 2008, 17:11:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι βλεπω οτι κανενας δεν εχει τα πολλα χλμ που θα δικαιολογουσαν βλαβες που βγαζουν...πολυ αστοχια υλικου ρε παιδι μου..αντε να δουμε που θα παει...
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2008, 00:29:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερώτηση προς τους τεχνικούς του forum ( και όχι μόνο ) υπάρχει περίπτωση με την αλλαγή του σωληνάκι παροχής λαδιού στην τουρμπίνα να σταματήσει να χάνει λάδι. Το σωληνάκι δεν έχει διαρροή. Η διαρροή είναι εκεί που συνδέεται το σωληνάκι δηλαδή κάτω από την ροδέλα που έχει. Τις ροδέλες τις αλλάξαμε αλλά τίποτα.
Κάτι μου λέει πως το πρόβλημα θα παραμείνει . . .
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2008, 08:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ξαναπώ πως το σωληνάκι από πίσω ΔΕΝ πρέπει να ακουμπάει πουθενά γιατί αλλιώς θα έχει διαρροή.
Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να έχει κάποιο πρόβλημα το ίδιο το σωληνάκι εκεί που στεγανοποιείτε το ρακόρ οπότε και με την αλλαγή θα στρώση.
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2008, 10:15:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σωληνάκι δεν ακουμπάει πουθενά. Το πήγαμε αριστερά όπως είπες.
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2008, 16:11:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά όλα οκ. Very happy
Την διαρροή την είχε το σωληνάκι. Πάντως για να βγει έχει τρελή δουλεία!
Επιστροφή στην κορυφή
baden (baden)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207gt

Ένταξη: 30 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 00:56:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Όπως βλέπω την δεύτερη φωτογραφία εάν η σωλήνα παροχής ακουμπάει επάνω στη τουρμπίνα δεν είναι σωστό. Θα πρέπει να την γυρίσουν προς τα αριστερά για να είναι ελεύθερη από πίσω και να μην ακουμπάει πουθενά.

στο δικο μου εχει τοποθετειθει ενα ασημι μονωτικο φυλο,σαν ελαστικο αλουμινοχαρτο,ακριβως στο σημειο που λες.Το πηρα 7/3/08.ειναι βαλμενο ετσι που στην αρχη νομιζεις πως μπηκε καταλαθος πηγα να το τραβηξω αλλα ειναι ακλονητο.
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 05:40:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ειναι σε ολα.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 07:15:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι προβληματικό το ρακόρ λαδιού, όπως πρέπει να ήταν στη περίπτωση αυτή τότε είναι λογικό να χύνονται λάδια γύρω του.

Είναι πολύ επικίνδυνο πρόβλημα γιατί τα λάδια κοντά στην τουρμπίνα μπορούν να ξεκινήσουν φωτιά. Έχει τύχει να δούμε αυτοκίνητο να φλέγεται επάνω στο δυναμόμετρο και η αιτία ήταν αυτή: απώλεια λαδιού από τα ρακόρ.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 14:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά δεν έχανε από τα ρακορ αλλά από αυτό το σημείο από κάτω και δεν φαινόταν.

http://img141.imageshack.us/my.php?image=oileg2.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 26 Νοέ 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2011, 22:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παιδια αυτο το σωληνακι εχει γινει ο εφιαλτης μου. Κοιμαμαι και βλεπω χαλασμενα σωλινακια. Για τριτη φορα το σωλινακι μου χανει λαδια. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Πρεπει να ειμαι ο μονος που εχει χαλασει τρεις φορες. Τις δυο πρωτες μου το αλλαξανε με την εγγυηση και τωρα δεν ξερω τι θα γινει. Θελω να το ξαναπαω να δω τι θα μου πουνε παλι. Εγγυηση δεν εχω βεβαια και εκτος αυτου για να βγει θελει λυσιμο ολη η μουρη.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2011, 23:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallakias22 έγραψε:
Εμενα παιδια αυτο το σωληνακι εχει γινει ο εφιαλτης μου. Κοιμαμαι και βλεπω χαλασμενα σωλινακια. Για τριτη φορα το σωλινακι μου χανει λαδια. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Πρεπει να ειμαι ο μονος που εχει χαλασει τρεις φορες. Τις δυο πρωτες μου το αλλαξανε με την εγγυηση και τωρα δεν ξερω τι θα γινει. Θελω να το ξαναπαω να δω τι θα μου πουνε παλι. Εγγυηση δεν εχω βεβαια και εκτος αυτου για να βγει θελει λυσιμο ολη η μουρη.

με παγακι μοτερ το κανουν αυτο ετσι?το μεταλλικο ελασμα που μπαινει πανω απο το ρακορ το χεις βαλει?
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2011, 23:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallakias22 έγραψε:

Σα να σαι λιγο ατυχος ε?? Laughing
αν δεις οτι δε φτιαχνεται,πανε κανε ενα φτιαχτο ρακορ με σωληνα να τελειωνεις μια για παντα! Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 1 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης