PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποιο peugeot να διαλεξω??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 02:20:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panosm25 έγραψε:
Eυχαριστω πολυ παιδια παντως για τον χρονο σας

Παρολα αυτα εχω ξενερωσει με τους εμπορους της peugeot

Εχω γυρισει ηδη σε 2 κ μου λενε διαφορετικα πραγματα.
Επειδη ενδιαφερομαι για το καινουριο προγραμμα που δινεις την πρωτη δοση μετα απο 12 μηνες, δεν καταφερα να ξεκαθαρισω αν μπορω τον 13ο μηνα (μολις τελειωσει δλδ η περιοδος χαριτος) να παω μαζεμενα οσα εχω μαζεψει μεσα σε αυτον τον ενα χρονο (περιπου 8000 υπολογιζω)
Ο ενας μου ειπε οτι γινετε ο αλλος οχι. Sad
.....................................

Φυσικα και γινεται!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 10:57:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το αποπληρωσεις νωριτερα παλιοτερα ειχε ενα προστημο προπληρωμης

τοτε εγνατια ηταν 2% και εθνικη 1%
οποτε εγω το πηρα μεσω εθνικης το αμαξι και στο 13ο μηνα πηγα και εβαλα ολο το ποσο που εμενε και ξεχρεωσα το αμαξι...
ισως και να εχει καταργηθει αυτο τωρα

παντως οτι γινεται γινεται νομιζω αν και stevon ειναι ο πλεον αρμοδιος... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 11:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν το πήρα εγω προστιμο αποπληρωμης στην Εθνική δεν υπήρχε
απλά πλήρωνες τους τόκους μέχρι τον μήνα αποπληρωμής.

από συνολικούς τόκους 400κάτι ευρω στο δικό μου για "δανειο" 5500ε περίπου πλήρωσα τον 13μήνα (= μετά από 12μήνες περίοδο χαριτος = μαζί με την 1η δόση) για την συνολική αποπληρωμή μόνο 25ε*
+φυσικά τα "εξοδα φακέλου" 150ε

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 16:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αν το αποπληρωσεις νωριτερα παλιοτερα ειχε ενα προστημο προπληρωμης

τοτε εγνατια ηταν 2% και εθνικη 1%
οποτε εγω το πηρα μεσω εθνικης το αμαξι και στο 13ο μηνα πηγα και εβαλα ολο το ποσο που εμενε και ξεχρεωσα το αμαξι...
ισως και να εχει καταργηθει αυτο τωρα

παντως οτι γινεται γινεται νομιζω αν και stevon ειναι ο πλεον αρμοδιος... Wink

Με Εγνατία που το είχα πάρει εγώ (με 35% μπροστά και τα υπόλοιπα σε 12 άτοκες που ήταν το πρόγραμμα του 2004) το ξεχρέωσα στους 9 (τον Ιανουάριο του 2005) και ΔΕΝ είχα πληρώσει ποινή προεξόφλησης Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 16:26:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και'γω στην Εθνικη δεν ειχα ποινη προεξοφλησης ουτε για το προηγουμενο,αλλα ουτε και για το τωρινο....! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 16:32:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιλαμε για το προγραμμα που εχεις ενα χρονο ατοκα και μετα ξεκινας το 13ο μηνα να πληρωνεις εντοκα...

στο ατοκο τι προστιμο να εχει ρε χαιβανια αφου δε χανουν τιποτα απο τοκους.

εννοειται οτι ειναι παρανομο αυτο με προστιμο αποπληρωμης και υποτιθεται οτι θα επρεπε να το εχουν καταργησει χρονια.... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 16:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μιλαμε για το προγραμμα που εχεις ενα χρονο ατοκα και μετα ξεκινας το 13ο μηνα να πληρωνεις εντοκα...

Ξέρουμε για ποιό μιλάμε Rolling eyes

volvos έγραψε:
στο ατοκο τι προστιμο να εχει ρε χαιβανια αφου δε χανουν τιποτα απο τοκους.

Στο άτοκο τότε, αν το πλήρωνα με μετρητά όλη την αξία, ήταν 500-1000 ευρώ έκπτωση (δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό, αλλά μέσα σε αυτό το όριο ήταν). Οπότε καταλαβαίνεις για τί άτοκο μιλάμε...
volvos έγραψε:
εννοειται οτι ειναι παρανομο αυτο με προστιμο αποπληρωμης και υποτιθεται οτι θα επρεπε να το εχουν καταργησει χρονια.... Evil

Εδώ στην Ελλάδα? Γιατί καλέ να το καταργήσουν? Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
panosm25 (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Μάϊ 2007
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 17:20:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω παιδια.ησυχασα λιγο τωρα...
Το Σαββατο παντως θα ξεκαθαρισουν ολα

Χονδρικα το εχω υπολογισει ετσι

207 1.4 trendy 3d + Ράδιο CD με MP3 (100€) + Γκρι Manitoba (350€) = 14600-300 (εκπτωση) 14300

8000 προκαταβολη μετα απο ενα χρονο + 283*24 (7.5% επιτοκιο) = 14792 (492euro επιβαρυνση)

Αυτο ρωταγα αν γινεται.Ο ενας απο τους 2 μου ειπε οχι Idea

1000 euro εξοδα+πινακιδες κτλ + ασφαλεια (τα μονα εξοδα μεχρι την πρωτη δοση)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την panosm25 στις Τετ 27 Φεβ 2008, 19:17:03, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 17:38:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλε 3000 ευρώ ακόμα και κλείσε το Rallye Cool

Επιστροφή στην κορυφή
ekstasiasmenos (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 19:01:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω στη θεση σου θα επαιρνα το 207 γιατι:
1. το 207 θα σε προστατεψει καλυτερα απο το μικρο σε ενα ατυχημα [ χτυπα ξυλο ]
2. μολις παρεις το αμαξι , να σου τα ταξιδια , οι βολτες με τη παρεα τα βραδακια και θα χρειαστεις ορισμενη ευρυχωρια και η δυναμη που θα θελεις.
Αν το μετανοιωσεις το 207 θα σε ποναει λιγοτερο απο το 107 και καθως θα περναν τα χρονια θα σου χρησημευει περισσοτερο και θα καλυπτει τις συνεχως αυξανομενες αναγκες σου.
Ημουν και γω στη θεση σου και απο το 107 εφτασα στο 207 ραλλυε αν και δε το χω παραγγειλει ακομα Evil Evil

Υ.Γ το panda πως σου φαινεται??
Επιστροφή στην κορυφή
panosm25 (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 19:14:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ekstasiasmenos έγραψε:
Εγω στη θεση σου θα επαιρνα το 207 γιατι:
1. το 207 θα σε προστατεψει καλυτερα απο το μικρο σε ενα ατυχημα [ χτυπα ξυλο ]
2. μολις παρεις το αμαξι , να σου τα ταξιδια , οι βολτες με τη παρεα τα βραδακια και θα χρειαστεις ορισμενη ευρυχωρια και η δυναμη που θα θελεις.
Αν το μετανοιωσεις το 207 θα σε ποναει λιγοτερο απο το 107 και καθως θα περναν τα χρονια θα σου χρησημευει περισσοτερο και θα καλυπτει τις συνεχως αυξανομενες αναγκες σου.
Ημουν και γω στη θεση σου και απο το 107 εφτασα στο 207 ραλλυε αν και δε το χω παραγγειλει ακομα Evil Evil

Υ.Γ το panda πως σου φαινεται??

Για να πω την αληθεια το διλλημα δεν ειναι ποια μεταξυ 107-207 αλλα μεταξυ 207-panda 100 .Απλα ειμαι σε forum της peugeot κ ελεγα να μην αναφερθω πολυ για το fiat αλλα να ρωτησω πιο πολυ για το 207 για να βγαλω καποια συμπερασματα

Το panda 100 εχει 13040 με εκπτωση.οποτε 4000 προκαταβολη κ 30Χ323=13690 (650euro επιβαρυνση)

Ειναι σημαντικα φτηνοτερο απο το 207...

Χωρια λοιπον απο τα χρηματοδοτικα εγω το βλεπω ως εξης αλλα ακομα δεν εχω καταληξει

207-panda 100
πιο αυτοκινητο απο το Panda,μεγαλυτεροι χωροι,πιο ποιοτικη κατασκευη,πιο ομορφο
panda 100-207
πιο γρηγορο,πιο ευελικτο (μπηκα κ στα 2 κ η ορατοτητα στο panda ειναι αριστη),με χαμηλοτερο κοστος συντηρησης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
panosm25 (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 19:37:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

too much για μενα που ειμαι αρχαριος οδηγος + οτι ξετιναζει σε βενζινη
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 19:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panosm25 έγραψε:
Steve έγραψε:

Έχει και το ESP που μένει μόνιμα αναμένο πάνω από 50 χλμ να σε προστατεύσει όσο μπορεί.

Όσο για την βενζίνη, σε πληροφορώ ότι καίει τα 2/3 αν το συγκρίνεις με τα Corsa OPC, Golf GT κλπ. εργοστασιακά turbo αμάξια Smile

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 19:54:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν σου αρεσουν τα στροφιλικια και το γκαζι
με τα 1000 παντα...
και καιει και λιγοτερο...

αν θες χαλαρα βολτες κυριλε καταστασεις ηρεμα ταξιδια κλπ κλπ
κλιο 1.2τουρμπο

σε αυτη τη κατηγορια το 207 1.4 ειναι πολυ βαρυ και αργο... Crying or Very sad

αν και εγω θα προτιμουσα το 500αρακι Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
panosm25 (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 20:25:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
panosm25 έγραψε:
Steve έγραψε:

Έχει και το ESP που μένει μόνιμα αναμένο πάνω από 50 χλμ να σε προστατεύσει όσο μπορεί.

Όσο για την βενζίνη, σε πληροφορώ ότι καίει τα 2/3 αν το συγκρίνεις με τα Corsa OPC, Golf GT κλπ. εργοστασιακά turbo αμάξια Smile

Φιλε Steve δεν ''παιζω'' σε αυτην την κατηγορια που αναφερεις ακομα .εχω αυτογνωσια.... Μετα απο 5-6 χρονια το ξανασυζηταμε Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
panosm25 (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 20:29:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αν σου αρεσουν τα στροφιλικια και το γκαζι
με τα 1000 παντα...
και καιει και λιγοτερο...

αν θες χαλαρα βολτες κυριλε καταστασεις ηρεμα ταξιδια κλπ κλπ
κλιο 1.2τουρμπο

σε αυτη τη κατηγορια το 207 1.4 ειναι πολυ βαρυ και αργο... Crying or Very sad

αν και εγω θα προτιμουσα το 500αρακι Laughing

Σε renault δεν με βολευει το χρηματοδοτικο τους. + να φτιαξουν τα του οικου τους πρωτα που εχουν γινει μπο..Rolling eyes ..ο .Εχει αλλαξει η αντιπροσωπεια τεραστιες καθυστερησεις στις παραδοσεις ακουω κτλ...

οσο αναφορα το 500ρακι πολυ trendια για το τιποτα.Ενταξυ ειναι ομορφο αλλα σαν value for money κ γενικα σαν αυτοκινητο το θεωρω πολυ κατωτερο απο το panda 100....Γουστα ειναι αυτα βεβαια...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Φεβ 2008, 15:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν ομως θα πας να το πουλησεις σε 4-5χρονια το 500αρακι θα ειναι ακομα φρεσκο και ομορφο και θα υπαρχουν πολλες αμαμητες πατσαβουρες που θα θελουν σα τρελλες ενα τετοιο μεταχειρισμενο

το ιδιο και για το 207 πανω κατω

το παντα ομως ουτε ο αλβανος μπογιατζης που ειδε 5πορτο με χωρους δε θα ψυνεται να το παρει.....
οποτε αν δεν εκτιμας το στησιμο και το φοβερο στριψιμο αυτου του αμαξιου τσους μακρυα

υ.γ. τοσο ρατσισμο σε ενα ποστ χρονια ειχα να βγαλω....σορυ κριση ειναι θα περασει
Επιστροφή στην κορυφή
panosm25 (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Φεβ 2008, 17:05:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
οταν ομως θα πας να το πουλησεις σε 4-5χρονια το 500αρακι θα ειναι ακομα φρεσκο και ομορφο και θα υπαρχουν πολλες αμαμητες πατσαβουρες που θα θελουν σα τρελλες ενα τετοιο μεταχειρισμενο

Cool

volvos έγραψε:
το παντα ομως ουτε ο αλβανος μπογιατζης που ειδε 5πορτο με χωρους δε θα ψυνεται να το παρει.....

To ξεχειλισες Very happy Ειπαμε δεν ειναι τοσο ομορφο οσο τα αλλα αλλα οχι κ ετσι.
Δεν το θεωρω τοσο μπαζο

http://www.100hp.co.uk/100HP_gallery_(1).html
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Φεβ 2008, 17:43:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+ οτι το 100αρι το παντα είναι πολύ σκληρό. Αν δεν είσαι του αθλήματος, θα σε δυσαρεστήσει μάλλον.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Φεβ 2008, 18:51:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα με παρηγορούν οι ζαντούλες του Love

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης