PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

πεντάλ αλουμινίου 207 και μοχλός ταχυτήτων...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
efibaco 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 25 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 21:18:37    Θέμα δημοσίευσης: πεντάλ αλουμινίου 207 και μοχλός ταχυτήτων... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,
ξέρει κανείς αν μπαίνουν και πόσο στοιχίζουν τα πεντάλ αλουμινίου και ο μοχλός αλουμινίου του 207 GT ?

Η αντιπροσωπεία στα Γιάνενα μου είπε ότι τα πεντάλ δεν γίνεται να μπούν έξτρα για το μοχλό δεν ξέρει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
papasmurf735 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 RALLYE

Ένταξη: 25 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 10:32:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα πεταλ μπαινουν γιατι τα εχω βαλει εγω στο rallye μου για τον λεβιε δυστηχως δεν μπαινει και αν θυμαμαι καλα κοστιζουν γυρω στα 80-100€ μαζι με το foot step που μπαινει αριστερα διπλα στον συμπλεκτη αλλα πανε και χωριστα.
για την τιμη τωρα κανε ενα τηλεφωνακι στην lion νασου πουν ακριβως γιατι εγω ειχα βαλει και αλλα οταν το πηρα
ελπιζω να βοηθησα!!!! Laughing

EVERY MAN HAS TO BUILD HIS OWN DESTINY
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 15:38:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To foot rest κοστιζει 36 ευρω
Επιστροφή στην κορυφή
efibaco 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 18:04:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

papasmurf735 έγραψε:
τα πεταλ μπαινουν γιατι τα εχω βαλει εγω στο rallye μου για τον λεβιε δυστηχως δεν μπαινει και αν θυμαμαι καλα κοστιζουν γυρω στα 80-100€ μαζι με το foot step που μπαινει αριστερα διπλα στον συμπλεκτη αλλα πανε και χωριστα.
για την τιμη τωρα κανε ενα τηλεφωνακι στην lion νασου πουν ακριβως γιατι εγω ειχα βαλει και αλλα οταν το πηρα
ελπιζω να βοηθησα!!!! Laughing

Σε ευχαριστώ πολύ. Τα έβαλες σε κάποια αντιπροσωπεία ή μόνος σου? Ξέρεις τους κωδικούς μήπως? Η παραγγελία έγινε από τα κεντρικά της lion η αλλού? Φαντάζομαι μιλάμε για τα αντίστοιχα του GT...
Και εγώ στο ραλακι μου θέλω να τα βάλω...
Επιστροφή στην κορυφή
papasmurf735 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 RALLYE

Ένταξη: 25 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 20:06:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1)μου τα εβαλαν οταν ηρθε το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια της πατρας
2)αν θελεις μπορω να κοιταξω αυριο για κωδικους αν υπαρχουν στην αποδειξη που μου εδωσαν.
3)η παραγγελια εγινε πατρα και τους ειπα απλως οτι θελω τα πεταλ,μασπιε και λεβιε ταχυτητων απο το GT στο rallye και μου τα εβαλαν εκτος απο το λεβιε ο οποιος δεν μπαινει

EVERY MAN HAS TO BUILD HIS OWN DESTINY
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 20:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι μπαίνει το πόμολο... Confused

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
efibaco 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 21:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

papasmurf735 έγραψε:
1)μου τα εβαλαν οταν ηρθε το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια της πατρας
2)αν θελεις μπορω να κοιταξω αυριο για κωδικους αν υπαρχουν στην αποδειξη που μου εδωσαν.
3)η παραγγελια εγινε πατρα και τους ειπα απλως οτι θελω τα πεταλ,μασπιε και λεβιε ταχυτητων απο το GT στο rallye και μου τα εβαλαν εκτος απο το λεβιε ο οποιος δεν μπαινει

Σε ευχαριστώ πολύ!
Αν σου είναι εύκολο να μου δώσεις τους κωδικούς....
Όχι τίποτε άλλο, για να τους τα τρίψω στη μούρη...

Σε ευχαριστώ και πάλι....περιμένω νέα σου... Καλό θα έιναι και για το forum να επισυνάψεις τις τιμές....
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 22:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουμε και λέμε, τα παρήγγειλα μόλις πριν 3 ώρες:

1) Χειρόφρενο: 9646Η0 -->46.67€
2) Μοχλός Ταχυτήτων 9646Η6 --> 67€
3) Foot Rest 9646H1 --> Δεν γνωρίζω Smile Αν και το ανεφερε προηγουμένως ο άλλος φίλος!

Στάθης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
efibaco 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 23:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stazzy έγραψε:

3) Foot Rest 9646H1 --> Δεν γνωρίζω Smile Αν και το ανεφερε προηγουμένως ο άλλος φίλος!

Στάθης

Στάθη καλησπέρα και με γεια!

Για το μοχλό ταχυτήτων εννοούσα αυτό που έχει το GT (είναι όλο απο αλουμίνιο...), και όχι αυτό που δείχνεις στη φωτογραφία...
Επιστροφή στην κορυφή
nick207 (NΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιαν 2008
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 12:35:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά εγώ έβαλα στον Κόνδωρα τη μπίλια του GT χωρίς πρόβλημα!!Κόστος 58,5 ευρώ. Όσο για τα πετάλ ρώτησα και μου είπαν 200 ευρώ γιατι το αλουμίνιο που θα μπει στο πετάλ του γκαζιού είναι διαφορετικό στο GT από τα απλά και πρέπει να αλλάξει όλο.!!
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 14:01:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

efibaco έγραψε:
stazzy έγραψε:

Στάθης

Για το μοχλό ταχυτήτων εννοούσα αυτό που έχει το GT (είναι όλο απο αλουμίνιο...), και όχι αυτό που δείχνεις στη φωτογραφία...

Stazzy εδωσες 67ευρω για αυτον το μοχλο ???

efibaco φαντζωμαι εννοεις αυτον εδω (47 ευρω καινουριο απο ebay - μαζι με εξωδα αποστολης...)

Αμα θες κανονιζουμε και στον παραγκελνω.

Εγω προσφατα εβαλα αυτον εδω στο 206 (30 ευρω με αποστολη)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την STELIOS στις Τετ 27 Φεβ 2008, 18:16:34, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 14:21:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το foot rest έχει 32€ το έχω βάλει εδώ και κανα μήνα. Μπαίνει βιδοτό με 2 βίδες(σα λαμαρινόβιδες) έχει και πατρονάκι για να μην κάνεις λάθος τρύπες. Άντε Στάθη ακόμα το CC.....
Επιστροφή στην κορυφή
efibaco 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 17:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
efibaco έγραψε:
stazzy έγραψε:

Στάθης

efibaco φαντζωμαι εννοεις αυτον εδω (47 ευρω καινουριο απο ebay - μαζι με εξωδα αποστολης...)

Αμα θες κανονιζουμε και στον παραγκελνω.

Εγω προσφατα εβαλα αυτον εδω στο 206 (30 ευρω με αποστολη)

Stazzy αυτόν εννοώ! Δώσε μου αν μπορείς περισσότερες πληροφορίες σχετικά την παραγγελία να κανονίσουμε....Αν γνωρίζεις ενημερωσέ με και για την δυνατότητα τοποθέτησης... Ειναι κουμπωτό ? Θέλει τεχνικό για την τοποθέτηση?
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 18:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι αυθεντικο ανταλακτικο Peugeot, και ερχεται απο Αγγλια (τιμη: 35 λιρες).
Για την τοποθετηση δεν μπορω να ξερω με σιγουρια πως μπαινει (αν δηλαδη απλα ξεκουμπωνεις το παλιο και κουμπωνεις αυτο). Ισως θελεις βοηθεια απο καποιον τεχνικο (πχ Touristas) ή μπωρει να ειναι και τοσο απλο που το κανεις και μονο σου.
Λογικα, αφου ειναι και original και μπαινει και εργοστασιακα σε μερικα μοντελα, θα ταιριαζει απλα κομπωτα.

Εμενα ηταν λιγο μπελας γιατι επρεπε να αφεραιθει εκτως απο τη χειρολαβη (που απλα ξεκουμπωνει) και ολη η βαση της, που ηταν πρεσαρισμενη στο λεβιε (αυτη βγηκε με τη μεθοδο της καταστροφης.... Laughing ). Μετα ηταν σχετικα ευκολη η τοποθετηση.

Για τη παραγκελια, απλα μου λες αν το θες σιγουρα, εγω στο παραγκελνω, μου ερχεται και βρισκομαστε να στο δωσω.
Αν εχεις πιστωτικη το κανεις και μονος σου εδω:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=130188909963&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=003#ShippingPayment

Να προσθεσω πως εκτως απο εμφανιση, οι αλουμινενιοι λεβιεδες ειναι μακροχρονια καλυτεροι γιατι οι δερματινοι φθιρωνται και ξεφτιζουν. Εμενα στα 5 χρονια ηταν σε αθλια κατασταση ο μαμα δερματινος. Καθως εψαχνα να τον αντικαταστισω τυχαια ειδα αυτον που τοποθετησα τελικα. Το κακο ειναι πως το χειμωνα ειναι παγακι και το καλοκαιρι ζεματαει. Anyway... μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
efibaco 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 21:00:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο σε ευχαριστώ πολύ!
Λέω να το παραγγείλω μόνος μου αφου είμαι στα Γιάνενα οπότε δύσκολο να βρεθούμε.... Σε ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες....
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 22:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eιδα τελικα πουληθικε, εσυ το πηρες?

Επιστροφή στην κορυφή
efibaco 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 22:53:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Eιδα τελικα πουληθικε, εσυ το πηρες?

Ναι σε ευχαριστώ! Ελπίζω να μπαίνει .... !!!
Επιστροφή στην κορυφή
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 23:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγιες φιλε μου και καλοταξιδο το τουτου
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Φεβ 2008, 01:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Προσωπικά όχι Wink Τις ονομαστικές τιμές ανέφερα που μου είπαν!

Jim207GT έγραψε:

Άντε Στάθη ακόμα το CC.....

Άσε, άσε... Δε μπορώ να περιμένω άλλο!!! Το αμάξι ειναι ασπρόπυργο και μάλλον παραλαμβάνω την άααλλη Πέμπτη... Πάλι καλά που έχω κλείσιμό μήνα απο δευτέρα και θα πήζω μέχρι την Τετάρτη!!!

Άντε για να πάμε και καμιά βόλτα!

Στάθης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης