PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306Gti-ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pug 306gti (Σπυρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 2.0 16v GTI

Ένταξη: 24 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 00:00:45    Θέμα δημοσίευσης: 306Gti-ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σε ολους!Με λενε Σπυρο και ειμαι εδω και 6 μηνες ενας ευτυχης (?) κατοχος ενος 306 GTI...Μεχρι πριν 2 μερες το αμαξι ηταν κυρια,μονο λαδια φιλτρα μπουζι τακακια αλλαξα...Και ξαφνικα προχτες που ξεκινησα να κατεβω Αθηνα για τον γ αμο ενος ξαδερφου το αμαξι δεν επιταχυνε!Και εξηγουμαι...Πατωντας γκαζι μεχρι τη μεση επιταχυνει κανονικα αλλα αν πατησω γκαζι περισσοτερο ξαφνικα κλωτσαει,σκορτσαρει και σταματαει να επιταχυνει κι ας παταω γκαζι...Ημουν καταμεσης της εθνικης και τρομαξα καθως σταματησε να ακουει στο γκαζι και οι στροφες επεφταν και εσβησε ενω πηγαινα με σεβαστη ταχυτητα...!Σβηνοντας διακοπτη και ξαναγυρνωντας το κλειδι χωρις να μιζαρω πηρε παλι μπροστα καθως φρεναρα και κουμπωσα 3η...Ξανακανω μια αποπειρα και παλι τα ιδια...Με μισο γκαζι ανεβαζει και μαλιστα αν επιμεινεις να πατας μισο γκαζι χωρις να αλλαξεις φτανει ως τον κοφτη κινουμενο κανονικα αλλα αν πατησεις λιγο παραπανω μπερδευει,κοβει και σταματαει να ακουει εως που σβηνει...Πηρα το ρισκο και κατεβηκα κινουμενος ετσι με μισο γκαζι γιατι δεν ηθελα να σταματησω μεσα στη μεση της εθνικης και να περιμενω οδικη...Οταν βρηκα κινηση παρατηρησα οτι ξεκινωντας (οχι με πολυ γκαζι καθως εσβηνε) παταγα αλλα χαζευε.Παταγα λιγο ακομα και ξαφνικα κλωτσαγε σαν να ημουν νεος οδηγος και να μην ηξερα να πατιναρω!Τελικα εφτασα μια χαρα,''κρεμασα'' και τον ξαδερφο μου και αυριο μεθαυριο αναχωρω αλλα φοβαμαι λιγο...Ρωτησα και εναν γνωστο με Χsara Vts 2.0 που εχει ιδιο μοτερ αλλα δεν εχει παρουσιασει ποτε κατι τετοιο...Οποιον γνωστο και αν ρωτησα μου ελεγε κατι διαφορετικο...Αλλος λεει τρομπα βενζινης αλλα αν ηταν αυτο θα ειχε παροχη μεχρι κοφτη πατωντας μισο γκαζι...?Αλλος λεει λ,αλλος αισθητηρας θεσης πεταλουδας,αλλος ΜΑF,αλλος πολλαπλασιαστης κ.α....Υποψιν οτι φουλαρω παντα 100αρα βενζινη απο συγκεκριμενο βενζιναδικο φιλου μου και δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι απο βενζινες...Επισης φοραει φιλτροχοανη στην εισαγωγη...Συγνωμη για τα πολλα μου λογια αλλα καιγομαι για μια απαντηση καθως πρεπει να ξαναταξιδεψω τωρα...Επισης συγνωμη ρε παιδια που ανοιξα καινουργιο θεμα αλλα εψαξα λιγο στα θεματα και δεν βρηκα κατι τετοιο......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 21:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε διαγνωστικο σκεφτηκες να το βαλεις; Αν ειναι λ , μαπ σενσορ ή κατι που ααφορα την αναφλεξη θα σου το βγαλει (κατα 90%)... Το ενδεχομενο της τρομπας μην το αποκλειεις αλλα γνωμη μου ειναι να αρχισεις απο τα απλα και φθηνα και να καταληξεις σιγα σιγα στα πιο ακριβα ανταλλακτικα... Αρχικα πηγαινε σε ενα συνεργειο να σου το βαλει σε διαγνωστικο...Αν δεν βγαλει τπτ πες του μαστορα να σου μετρησει την πιεση της βενζινης που στελνει η τρομπα... Φιλτρο βενζινης εχεις αλλαξει ποτε; Μπεκ και εισαγωγη εχεις καθαρισει;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 22:58:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω παθει ακριβως το ιδιο με το 206 μου !!!

Πριν ολοκληρωσω, να προσθεσω πως ΣΥΝΗΘΟΣ οι βλαβες σε beck, αισθητηρα MAP, πολλαπλασιαστη, αισθητηρα λ κτλ βγαζουν την ενδειξη check engine στο ταμπλο. Δεν μας διευκρηνησες αν σου εβγαλε εσενα.
Παντως τετοιου τυπου προβληματα οφειλωνται ειτε σε αναφλεξη, ειτε σε τροφοδωσια.

Λοιπον, ηταν μια δυο μερες μετα απο service που ειχα αλλαξει τα κλασσικα, λαδια, φιλτρα, μπουζι. Το γυριζω στο μηχανικο, μου λεει κατα 99% ειναι πολ/στης. Τον αλλαζουμε με καινουριο.....τα ιδια. Μου λεει μπορει να εχει προβλημα καποιο beck. Τα βγαζουμε, τα καθαριζουμε, τα περναμε απο checker....Τα ιδια παλι. Καμια αλλαγη.

Εμενα μου ειχε κατσει πολυ περιεργο το οτι αυτο ειχε σημβει μετα την αλλαγη των μπουζι (αναφλεξη που λεγαμε...) , και πιστευα οτι εκει ηταν το προβλημα αλλα ο μηχανικος μου ελεγε αποκλειεται αφου ηταν καινουρια.
Τελικα αυτο ηταν. Απο περιεργια τα αλλαζουμε, ετσι για να δουμε και ξαφνικα ολα ΟΚ.
Απλα καποιο ή καποια απο τα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ μπουζι ηταν ελατωματικο.

Τσεκαρε το πριν αρχισεις να μπαινεις στο τριπακι με πολ/στες και αισθητηρες γιατι δεν ειναι και φτηνα αυτα....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 12:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε εμένα παρόμοια συμπεριφορα ---> map sensor....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης