PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Χιόνι και αυτοκίνητο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 18:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδω το καλο χιονι :

στην αρχη ηταν καπως ετσι

μετα εγινε ετσι :

χειροτερευσε

και τελος φτασαμε εδω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
JIN (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 (8V) RALLYE (1997)''

Ένταξη: 18 Φεβ 2008
Τόπος: ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 21:12:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλυσπερα καλα τι χιονι πολυ εριξε φετος χαμος

PEUGEOT 106 RALLYE 396hp-rallyeclub
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 21:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσοχη αυριο το πρωι ολοι σας για τον παγο που θα χει....καθως θα πηγαινουμε στην δουλεια Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 11:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γω το κατα-ευχαριστήθηκα!
με τις αλυσίδες το 206 δε μασάει ούτε σε χιόνι ούτε σε πάγο!

είχα και κάποιες μικροπεριπέτειες στην Αττική Οδό και χθες το βράδυ στο Χαλάνδρι αλλά πέρασα καταπληκτικά!

Σπύρο ακούς! εκείνη την κατάβαση που λέγαμε την έκανα Shocked τη Δευτέρα το πρωί με πλήρη εξοπλισμό αναιβοκατέβηκα μερικές φορές το δρόμο Laughing Laughing με κοίταζε ο κόσμος και οι γείτονες και κάναμε χαβαλέ!

άντε και του χρόνου!

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 11:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν χτίσετε ιγκλου στην Πεντέλη (περί τις 6 ώρες...) και δεν σας πάνε βόλτα σε χιονισμένο χωματόδρομο με jimny δεν εχετε δει τίποτα...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 11:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΝΑς ΜΑΛΑΚΑΣΣΣΣ με 206
κατεβαινε τη κηφισιας τωρα το πρωι στις 11 με αλυσιδες....(στο υψος του χαλανδριου οχι ψηλα...)

ΙDIOT Laughing

κανεις απο εδω??? (ενας παππους ηταν αλλα λεμε)
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 20:04:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με ετρωγε σήμερα και λέω δεν πάω από υμηττό, περνω λοιπόν 2 φιλους μου και πάμε. Ανεβαίνουμε το λοιπόν μέχρι τα ρανταρ τρώγοντας το ξενέρωμα αφου η μια λωρίδα ηταν πεντακάθαρη και αλατισμένη με την διπλανή να έχει μίσο μετρο χιόνι. Οπότε περιπέτεια καμία. Τι να κάνουμε τι να κάνουμε, λέω δεν πάμε για off road προς τον δασικό που πηγαίνει απο radars Υμηττού Arrow Τερψιθέα. Βάζουμε αλυσίδες στο ρημάδι το 206 κι αρχίζουμε, ακόμα και με αλυσίδες δυσκολευόταν αφου το χιόνι ηταν απάτητο και πολύ.Οι τροχοι εμπαιναν μέχρι τη μέση σε πολλά σημεία. Μπροστά ο προφυλακτήρας εκτελουσε έργο εκσκαφέα, με το μοτερ να ανεβάζει θερμοκρασία γιατί το ψυγείο και ολος ο προφ ηταν καλυμένα απο το χιόνι. Εκεί για οσους ξέρουν χωράει μόνο ενα αυτοκίνητο, καποια στιγμή γίνεται το μοιραίο και ερχεται ενα τζιπ. Πουτσ@ το μυγάκι, σταματώ λοιπόν, κανει λιγο ακρη αυτός να περάσω αλλα πάει αυτο ητανε ειχαμε κολλήσει για τα καλά. Ρε σπρώξε, ρε κάψε δισκο, ρε φτυαρισε το χιόνι, ρε βαλε πετρες... αντε κόπηκε η μια αλυσίδα απο τα πολλά ζόρια. Πάει λέω, αφήνουμε το οχημα εδώ τώρα στο πουθενα. Με τα πολλά, σπρωξε κανε ράνε, ο δισκος την ειχε ακούσει καταφέρνουμε να κάνουμε αναστροφή. Λέμε του τύπου με το τζιπ να φύγει, πιστεύοντας οτι θα τα καταφερουμε στο γύρνα και ευχαριστόντας τον για τη βοηθεια και φευγει. Εεε λέμε τώρα κατσε να χαζέψουμε λιγο το τοπίο, να κρυώσει ο δισκος, να κάνουμε κι ενα τσιγαράκι και φέυγουμε. Μετά απο 10 λέπτα φέυγουμε με τη μια αλυσίδα φορεμένη και οπως ηταν λογικο ολη η ροπη πήγαινε στον τροχο χωρις αλυσίδα και μένουμε στο πουθενά χωρίς καμμία βοήθεια, τα κινητά δεν έπιαναν, κοινώς την ειχαμε γαμήσει. Εκει που κλαίγαμε τη μοίρα μας, σκάει ενα χάμερ με τα οσα, με τρελό λάστιχο χιονιού, ηταν ενας τύπος γύρω στα 45 με ενα τεράστιο πούρο στο στομά, ρίχνει τα παντιλίκια του και την κάνει αεροπορία. Very happy Very happy Μολις ειδαμε μπορστά στα μάτια μας να χάνεται η τελευταία μας ευκαιρία. Με τα πολλά, μην σας κουράζω κι αλλο παλέψαμε αρκετά αλλά μάταια, εν τέλει βάλαμε με πατέντα του φίλου καρπενησιώτη Νίκου την σπασμένη αλυσίδα και φυλαγμένα γυρίσαμε.

Ηταν μια πολύ ωραία περιπέτεια που ειχε αίσιο, μάλλον τέλος.

Ακουγονται κατι μεταλλικοί ήχοι αλλά ελπίζω να ειναι περαστικο.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 20:45:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου ξεμπερδεψατε πάλι καλά...
πάντως καλό ειναι να μην πηγαίνεται με ενα μονο αυτοκίνητο τετοιες διαδρομές (κυρίως εκτός δρόμου)

και μιας και τώρα εχω λίγο χρόνο...
ας γράψω τα του ΣΚ...
Κυριακή πρωί 0930 σκάει "απαντητικό" sms από Τάκη (του χα στειλει Σάββατο βράδυ για βόλτα αλλά ονειρευόταν εκείνη την ώρα το 1:11 στα Μέγαρα... Laughing )

Τ - πάρε το τερατάκι και πάμε για παιχνίδι...

Στα καπάκια τηλέφωνο (με ειχε ξυπνήσει η τηλεόραση που χα ξεχάσει ανοιχτή)
Μ - καλημέραι..
Τ - ξυπνιος?...
Μ - ...τηλεόραση...
Τ - βόλτα? εχουμε αλλωστε τιποτα καλήτερο να κάνουμε?
Μ - ερχομαι...

Φευγω από Χαλάνδρι πάω Κηφισια τον μαζευω και πάμε προς παράδρομο Εθνικής σε κάτι γνωστά πάρκινγκ κλπ κλπ...
Δεν μας εκανε ο χώρος οπότε ...

ντριν...

Τ - Ελα κουλαλέξη ειμαι με Μάνθο και ...
ρε μαλ**α κόψε ειμαστε διπλωμένοι με κόφτες 2ας...
ναι μ ακούς, ναι κι ερχόμαστε Καπανδρίτι να σε πάρουμε να πάμε για καφέ...
K - Ε? ΤΙ ? ΠΟΥ? ΠΟΙΟΣ?
Τ - καλά ντύσου κι ειμαστε εκεί σε 20...
M - Σε 20? Πολύ δε λές?
Τ - από ντριφτόπιστα...

αισίως μαζευουμε και Κουλαλέξη...

Κ - Πάμε Αγ.Στεφανο για καφέ, ώπα ακυρο, πάμε Αφίδνες. Υδατόπυργο

πρωινό καφεδάκι εμπρός στο τζάκι σούπερ...

αισίως 1200~1230...

Τ (ο κοιλιόδουλος...) - πάμε για κάνα παιδάκι?
Μ + Κ - πάμε...
Τ - Δοκιμάζουμε Μερκούρη και αν δεν πάμε Πολυδένδρι?
Μ - και δεν δοκιμάζουμε...

οκ... το sunny εδωσε ρεστα...
δεν μάσησε πουθενά...
και μας εφτασε μέχρι την ταβέρνα κάπου στο Μερκούρη που όμως ηταν κλειστή...
ψιλό ή μάλλον χοντρό λογικό...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

οπότε επιστροφή προς τα πίσω...

καταλήξαμε Πολυδένδρι όπου λιώσαμε στα παιδάκια...
respect στην ταβέρνα...

delivery τον Κουλαλέξη πίσω και επιστροφή κι εμείς
Εθνική (κατά τις 1530~1600 το χάος...

Άλλοι χωρίς αλυσίδες, άλλοι στην μέση του δρόμου
μπουρδέλο...

κάναμε λίγο (ακόμα) ντριφτο-χαβαλέ... Rolling eyes Laughing
και πίσω...

αυτά τα όμορφα... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 20:54:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την ρίξατε την μάσα σας! Ωραία πράγματα. Αντε και του χρόνου καλύτερα εξοπλισμένοι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 20:55:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαλογος μανθο τακη

-τραβας βιντεο?
-τραβαω διπλωνε
γκαζωνει διπλωνει
-σου διπλωνει
-ναι ναι
-τη μπαριερα μαλ**α
-τη βλεπω
-μπραβο διπλωσαμε....
χαχαχαχα γελια

εμεις καθετα στην εθνικη φατσα καρτα στη μπαριερα να προσπαθουμε να κανουμε επιτοπου για να βρουμε προς τα που παει για αθηνα... Laughing

χ α ο ς

τα ντοκουμεντα επειδη ειναι αυστηρα ακαταλληλα απαγορευεται να προβληθουν...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 20:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δώσε βίντεα στο λαό, εστω πμ!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 21:19:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα βιντεο (αν και δεν ειναι κάτι ιδιαίτερο μιας και οι συνθήκες δεν μας επέτρεψαν εξωτερικές λύψεις...) ειναι μονο για προβολή από κοντά...
ούτε πμ, ούτε σμσ ουτε μμσ, ούτε χεσεμες Laughing Laughing Laughing

Τάκη ξεχνάς οτι είμασταν με 3η... Laughing Laughing Laughing

πάντως αφού δεν περάσαμε και τα διόδια με ντριφτ ειμαστε μια χαρα, νορμαλ... Laughing Laughing Laughing

υ.γ. τα LEGO στην ακρη του δρόμου που μας χαιρέταγαν τα πρόσεξες???
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 23:42:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μερκουρης...
Ανάποδη φορα.... (τατοι->μαλακασα)
Απο γιατρο μεχρι μαλακασα της πουτανας ο παγος.....
και ενα 206 να παιζει φωτα σε εκχιονιστικο... τραγικες καταστασεις...
Υ.Γ. Τα χιονολαστιχα κανουν ΠΑΠΑΔΕΣ

Θα βαλω και βιντεακι αυριο γιατι ειμαι λιωμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Φεβ 2008, 01:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Μερκουρης...
Ανάποδη φορα.... (τατοι->μαλακασα)
Απο γιατρο μεχρι μαλακασα της πουτανας ο παγος.....
και ενα 206 να παιζει φωτα σε εκχιονιστικο... τραγικες καταστασεις...
Υ.Γ. Τα χιονολαστιχα κανουν ΠΑΠΑΔΕΣ

Θα βαλω και βιντεακι αυριο γιατι ειμαι λιωμα...

ζηλεύωωωωω
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Φεβ 2008, 11:25:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα ρε τρελοι?
Πατε στα χιονια με τετοιο καιρο?!
Cool Cool Cool Cool Cool

Εγω εκατσα στο σπιτι μου στην Πεντελη!!!
Το εχτισα με τον Μανθο μεσα σε 5 ωρες!!!

Shocked Shocked Shocked Shocked Cool Cool Cool Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Φεβ 2008, 14:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι βγήκαν όλοι με τα τζιπάκια με υφάκι, στη πάντα μικρέ ποταπέ με το ιχ σου, έχω τζιπάκι είμαι στα @@ μου και θα κάνω απόσβεση στις βενζίνες που καίω τόσο καιρό να πηγαινωέρχομαι στη δουλειά και στο κέντρο με το μπαούλο μου....

Υ.Γ. Εξαιρείται ο adventureman κανελόγΙανος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Φεβ 2008, 14:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρελλοί! χαχαχαχα

Ωπα ωπα, στην φωτο με το τζίμνι, ειναι τραβηγμένη ενώ ηταν ακινητοποιημένο ή ήσουν σε δράση τότε γιατίι εχει πάααααρα πολύ χιόνι ακόμα για τζιπ. Εκει θέλει εργάτη πλέον το πράγμα.

Γιάννη ρυμουλκήσεις εγκλωβισμένων 206 κάνεις? Αν ναι, στειλε πμ τον αριθμο σου! Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Φεβ 2008, 15:14:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked
πολυ χιονι ειναι αυτο?!?!
Εργατη?!
Μπααααα!!!
Φαντασου οτι ο δρομος ηταν με τοσο χιονι και μπορει και λιγο παραπανω και οταν σταματαγαμε για να περασουμε κανενα εμποδιο (καποια στιγμη μαλιστα ημασταν 1,5 ωρα με φτυαρια σε χιονοθυελλα στους -4 εξω στο κρυο!!!-τα ειδα ολα στην ζωη μου!!!!!!! Shocked ) το χιονι κυριολεκτικα εθαβε τα αυτοκινητα! Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Φεβ 2008, 15:18:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Ναι βγήκαν όλοι με τα τζιπάκια με υφάκι, στη πάντα μικρέ ποταπέ με το ιχ σου, έχω τζιπάκι είμαι στα @@ μου και θα κάνω απόσβεση στις βενζίνες που καίω τόσο καιρό να πηγαινωέρχομαι στη δουλειά και στο κέντρο με το μπαούλο μου....

Υ.Γ. Εξαιρείται ο adventureman κανελόγΙανος

Ζηλιαρη! Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 20:32:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρε παλίες δόξες! Πού είναι τα χιόνια που έφταναν και τα 3-4 μετρα με ανεμοσούρια εδώ στην Κοζανάρα μας! Έβλεπες χιόνι και άνοιγε η ψυχή σου!!!
Τώρα κάνα χιονόνερο και αυτό μέρα μεσημέρι που δεν πιάνει με τίποτα στον δρόμο...
Αχ αχ αχ Rolling eyes Crying or Very sad

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης