PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 295, 296, 297  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Μέλη Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Marios_E36 (Μάριος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

BMW E36 316i

Ένταξη: 13 Φεβ 2008
Τόπος: Πάτρα/ Coventry UK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 14:20:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλώς σας βρήκα παιδιά!!!! Αλεξανδρε να'σαι καλα, αν και ελλαδα ψιλοδυσκολο να βρω 306GTi-6... Στο car.gr εχω βρει ΕΝΑ μονο... Τεσπα, ελπιζω οταν θα ειμαι ετοιμος να το πάρω (γιατι προς το παρον... δεν..) να αποφασισουν ολοι να τα δώσουν Laughing

You can sleep in your car but you can't race your house!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gallos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 16V (1999)

Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 19:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για σας και απο μενα με λενε μητσο ειμαι 21
εχω ενα 206 κοκκινακι και το γουσταρω πολυ!!!!!!!!!!!!
σπουδαζω τεφαα και ειμαι απο θεσσαλονικη! Wink

16valves almost in red!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 02:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλωs ηρθατε και καλη διαμονη παιδεs!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 02:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ekstasiasmenos έγραψε:
Γεια χαρα παιδια. Ειμαι ο Γιωργος απο Λιβαδεια και ειμαι φοιτητης [ 4 ετος] στο ΠΑ.ΠΕΙ. Πολυ συντομα προκειται να παρω το ραλλακι και ειπα να μπω στη παρεα σας ωστε να μαθω ορισμενα πραγματα απο πρωτο χερι...........Μολις το παρω στα χερια μου θα αρχισω και γω τα ποσταρισματα Very happy

Καλησπέρα και καλως ήλθες. Τι τμήμα είσαι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlexGr2006 (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 2.0 (16V) 180hp

Ένταξη: 24 Νοέ 2007
Τόπος: ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΠΟ,ΟΥΤΕ ΕΛΠΙΔΑ...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 08:31:39    Θέμα δημοσίευσης: BACK Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επεστρεψα!!! παιδια sorry που ειχα δεν εμπενα εδω και αρκετω καιρο στο φορουμ αλλα λογο δουλειας και νυχτερινου λυκειου τα εχο παιξει και δεν προλαβενω ουτε να φαω:P πιστευω να Postaro πιο συχνα και να ερθω και απο την λεσχη να γινω και εγω επισημο μελος...

Peugeot 307cc 2.0 (16V) 180hp
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ekstasiasmenos (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 09:31:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
ekstasiasmenos έγραψε:
Γεια χαρα παιδια. Ειμαι ο Γιωργος απο Λιβαδεια και ειμαι φοιτητης [ 4 ετος] στο ΠΑ.ΠΕΙ. Πολυ συντομα προκειται να παρω το ραλλακι και ειπα να μπω στη παρεα σας ωστε να μαθω ορισμενα πραγματα απο πρωτο χερι...........Μολις το παρω στα χερια μου θα αρχισω και γω τα ποσταρισματα Very happy

Καλησπέρα και καλως ήλθες. Τι τμήμα είσαι?

Οικονομικης Επιστημης ειμαι....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 09:51:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλως τα παλικαρια Wink

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 13:20:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψηφιακα ειμαι εγω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kolias1 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4(16v 2006) Dinamic

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 14:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Νέο μέλος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για σε όλους κ όλες.
Με λένε Κώστα κ είμαι 28.
Έψαχνα πολύ καιρό για 1 κλάμπ 206 αλλά τίποτα.
Επιτέλους σας βρήκα!!!!!!!!!!
Πεθαίνω για στροφές (με το pug) & για "στροφές" σε πίστα!
Χόμπι: Ό,ΤΙ έχει να κάνει με το αυτοκίνητο,μουσική(κατά προτίμηση ελληνική)

Ανυπομονώ να γνωριστούμε από κοντά.
Επιστροφή στην κορυφή
ApostolosRS (Apostolos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Σεπ 2005
Τόπος: Kifissia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 23:44:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλησπερα σε ολους.
Λεγομαι Αποστολος και ειμαι στο club εδω και καιρο (206 XS)
Περιμενω το νεο μου 207RC και το παραλαμβανω εντος λιγων ημερων.
Πιστευω να τα λεμε πιο συχνα.
Αποστολος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Φεβ 2008, 01:24:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλωσηρθατε παιδια!!!! Wink

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Φεβ 2008, 07:51:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ Marios_E36, gallos, kolias1, ApostolosRS

Καλώς ήρθατε ! Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Φεβ 2008, 13:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλωσήλθατε
Επιστροφή στην κορυφή
solonas2 (solon)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4 (8V)

Ένταξη: 27 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Φεβ 2008, 10:10:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Καλως ήλθατε σε όλα τα νεα παιδια.
solonas2 έγραψε:
Γεια σας και από μένα, λεγομαι Σόλωνας,20 χρονών, είμαι απο Βέροια και πριν λίγο καιρό απέκτησα ένα 206 1,4. Είμαι φοιτητής ιατρικής και εκτός απο τα αυτοκίνητα, ασχολουμε χρονια με την ποδηλασία και τη μουσική. Είμαι αεκ αλλα πιο πολυ ενδιαφέρομαι για την F1.

Να υποθέσω ότι σπουδάζεις αθήνα ε; έχω ένα φίλο που σπουδάζει Βέροια..

Όσο για το τελευταίο που γράφεις.... Και εγώ όταν με ρωτάνε τι ομάδα είμαι, Peugeot λέω...
Laughing Laughing Laughing

Οχι, Θεσσαλονίκη σπουδάζω 3ο έτος. Η Βέροια όντως έχει ένα παράρτημα του ΑΠΘ αλλά τωρα κατασκευάζεται και σχολή αστυφυλάκων.
Επιστροφή στην κορυφή
BIGALICE (AGGELIKI)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 GTI 2002

Ένταξη: 18 Φεβ 2008
Τόπος: καλλιθεα (αθηνα)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 18:14:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΕΙΑ χαρα σε ολους....ειμαι η αγγελικη 23 χρονων κατοχος ενος 206 1.6 02 ελαφρως βελτιωμενου.... Twisted evil ....το θεμα μου ειναι ομως οτι καποιος ελφρομυαλος μου το χτυπησε το κουκλι μου στη μπροστα δεξια πλευρα το σαββατο βραδυ κ εφυγε...αποτελεσμα λακουβες στο δεξι φτερο κ σπασαν οι βασεις απο τη δεξια πλευρα του προφυλακτηρα...επισης το προβολακι στη δεξια πλευρα εκανε φτερα κ ραγισε το πλαστικο απο το φαναρι... Sad
που με συμβουλευετε να παω για οικονομικο φτιαξιμο...?το φαναρι θα το αφησω γιατι στο μελλον θα τα αλλαξω με angel στυλακι...ιμιτασιον μασκα θα εχει προβλημα...?δεχομαι κ π.μ...ευχαριστω...
χαιρομαι που βρηκα φορουμ μονο για την παρτυ μας ... au revoir....

.....cu later....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την BIGALICE στις Δευ 18 Φεβ 2008, 19:37:21, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 19:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BIGALICE έγραψε:
ΓΕΙΑ χαρα σε ολους....ειμαι η αγγελικη 23 χρονων κατοχος ενος 206 1.6 02 ελαφρως βελτιωμενου.... Twisted evil ....το θεμα μου ειναι ομως οτι καποιος ελφρομυαλος μου το χτυπησε το κουκλι μου στη μπροστα δεξια πλευρα το σαββατο βραδυ κ εφυγε...αποτελεσμα λακουβες στο δεξι πλευρο κ σπασαν οι βασεις απο τη δεξια πλευρα του προφυλακτηρα...επισης το προβολακι στη δεξια πλευρα εκανε φτερα κ ραγισε το πλαστικο απο το φαναρι... Sad
που με συμβουλευετε να παω για οικονομικο φτιαξιμο...?το φαναρι θα το αφησω γιατι στο μελλον θα τα αλλαξω με angel στυλακι...ιμιτασιον μασκα θα εχει προβλημα...?δεχομαι κ π.μ...ευχαριστω...
χαιρομαι που βρηκα φορουμ μονο για την παρτυ μας ... au revoir....

καλος ηρθες Αγγελικη!δυστυχως σε ολους μας εχουν συμβει τετοιες μαλ@@@λες.τωρα αμα θα μπλεξεις με αντιπροσωπεια οικονομικα δεν νομιζω να σου βγει!μηπως σε κανεναν φανοποιο ειναι καλυτερα?θα σου ελεγα να περασεις και απο μια peugeot (υπαρχει στο ρευμα καθοδου της θησεως μιας και εισαι Καλλιθεα ενας dealer)να παρεις μια τιμη και πηγαινε και σε κανα φανοποιο εκτος peugeot!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 19:32:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς την άτυχη μας Αγγελική Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 20:30:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλωσηρθες αγγελικη και ευχομαι να λυθουν γρηγορα τα προβληματα σου... Wink Sad

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
JIN (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 (8V) RALLYE (1997)''

Τόπος: ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 20:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλυσπερα σε ολους με λενε Γιωργο ειμαι καινουργιος εδω.ειμαι 21 χρωνων και εχω ενα 106.

BIGALICE (AGGELIKI)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 GTI 2002

Τόπος: καλλιθεα (αθηνα)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 20:53:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια...

.....cu later....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Μέλη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 295, 296, 297  Επόμενη
Σελίδα 159 από 297

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης