PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Χιόνι και αυτοκίνητο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 05:00:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εγώ είμαι για αυριο πρωί, απο τώρα κιολας εχει σταματήσει ο χιονιάς, μέχρι Κυριακή απογεύμα δεν θα ριξει τπτ τρελλο, απο τις 5 και μετά θα ριξει ομως τον απατητο οποτε είναι ρισκο. Βέβαια, το κερατό μου εγώ:

1. Εκει που βάζω ουμπρός το ρημάδι το 206 και περιμένω να ζεσταθεί μετά απο 1 λεπτό αρχίζει να τρέμει (τι βάσεις poweflex και κουραφέξαλα μου λετε σεις), σβήνει εεε και μετά δεν ξαναπήρε ποτε. Με σύγχησε πάλι. Ελπιζω αυριο να ειναι πιο θετικά τα πράγματα 206.

2. Για σημερα πήγα με αλλο συμβατικό αυτοκινητο Θρακομακεδόνες ψηλά... απλά ηταν κόλαση και παράδεισος μαζί.

3. Αλυσίδες στο 206 δεν εχω βάλει ποτε, αλλα μάλλον αυριο θα χρειαστεί, επειδή ομως τις φοβάμαι διοτι αμα κοπούν παιζει να γινει μεγάλη ζημιά εκει γυρο με τον τροχο, μου χουν πει απο φρενα μεχρι και....
δεν θα προτιμήσω καποια βουνίσια διαδρομή, πχ. Πεντέλη που μαλλον θα ναι πολύ ζορικα. Οχι τπτ αλλο πρωινές ώρες κυκλοφορούν και αλλοι ανθρωποι και δεν φταίνε να κολλήσουν εξαιτίας μου.

Οπότε εγώ αυριο κατα τις 11+ λέω να την κανω απο μαραθώνος προς Νέα Μάκρη, με συγκινεί πολύ η εικονα να πίνεις καφέ διπλα στη θάλασσα και να το εχει στρώσει σε αποσταση 3 μέτρων. Επίσης η μαραθώνος ειναι ευθεία κατα βάση οποτε δυσκολα κολλάς και απο εκεί στη Νέα Μάκρη ξερω ενα εκατομύριο τοποθεσίες καθε λογής για ολα τα γουστα. Ενδεικτικά στο Γραμματικό εχει πάααααρα πολυ χιονι.

Για βράδυ είμαι μέσα αλλά με τζιπ γιατι αλλιώς παιζει προβλημα.

Θα κοιτάξω λοιπόν αυριο το τοπικ, θα σε πάρω Μάνθο τηλ αν δεν υπάρξει δραστηριότητα εδώ και μετά χαράς να κανονίσουμε Wink

@Ζήση, πολλές διαδρομές που εχεις κατα νου ειναι κλειστές απο αστυνομία και απαγορεύεται η διελευση ακομα και με αλυσίδες ή 4χ4. Η διαδρομή Παλαιά Πεντέλη - Πανόραμα Αγ.Πέτρου ειχε κλείσει απο το απόγευμα οπως και οι 2 εισοδοι του Υμηττού και η Πάρνηθα.

Το ολο σκηνικό ειναι πολύ ωραίο για περπάτημα/ορειβασία για να μην πω για ποδήλατο!

Πέρα τον ολο ενθουσιασμό μας καλό είναι να προσέχουμε, το αυτοκινητο στο αφράτο χιόνι καπως ελεγχεται στον πάγο ομως δαγκώνεις ταυτότητα και λες πατερ ημων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 10:00:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστό αυτό για τις στροφοδιαδρομές
οταν ξυπνησετε πάρτε τηλ...
στο δρόμο θα ειμαι...

Rolling eyes Cool Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 11:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσο χαρήκαμε χθες βράδυ... Η Πετρούπολη έλιωσε Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 13:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 206 ηρθε στη ζωή ξανά πριν 10 λεπτά! Ευχαριστω τον Ικαρο με το RC που μου προσφερε τις μηχανολογικές του γνωσεις που τοσα χρόνια σπούδαζε. Razz

Let the party begin Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
zaf (Antonis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) sport pack

Ένταξη: 18 Ιούν 2007
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 13:22:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλημεραΜπορω να ερθω και εγω στη βολτα που θα πατε?δεν εχω γραφτει ακομα στο club αλλα αν μπορω θα γραφτω σημερα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 14:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι εγινε τελικα???θα κανουμε κανα σεμιναριο ασφαλους οδηγησης στο χιονι??? Razz Razz Razz Laughing

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 17:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O μάνθος και ο αδερφός του ειχαν ξεχυθεί με την ιαπωνική τετρακίνητη φτερούγα απο πουρνο πουρνο... πρέπει να περασαν πολύυυ καλά εκει στο μερκούρη.

Εγώ λίγα πράγματα γιατί δεν ειχα αλυσίδες και στα ανηφορικά ηταν παντου σταματημένοι κι εκοβα και μετά παπαλα. Οποτε πηγαμε με τζιπ μια μικρή εξορμηση, το βράδυ αργά λέμε για κάτι καλό.

Πιστεύω απο δευτερα τριτη τα βουνά θα προσφέρονται για βολτούλα.
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 17:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ευχαριστηθήκατε το χιονάκι ?

Εγώ πάντως πετάχτηκα μια βυτίνα αυθημερόν και τοκαταυχαριστήθηκα...

Η πλάκα είναι ότι το αρτεμίσιο φοβόμασταν, μέσα στην αθήνα όμως έριξε το ποιό πολύ χιόνι που είδα σε όλη την διαδρομή την ώρα που γύριζα.... Wink

Όλα πήγαν καλά και πήγαμε και ήρθαμε χωρίς παρατράγουδα....

Τα autoshocks άλλη μια φορά δεν χρειάστηκαν....

Μάλλον χρειάστηκαν γιατί στα διόδια του αρεμισίου μας ζήτησαν οι αστυνομικοί να τις δείξουμε για να μας αφήσουν να συνεχίσουμε...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 17:53:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πετρούπολη ΤΕΛΟΣ Razz

Ούτε με αλυσίδες στα ορεινά. Για φρενάρισμα κάρφωνα όπισθεν, κλπ...

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 18:03:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Πετρούπολη ΤΕΛΟΣ Razz

Ούτε με αλυσίδες στα ορεινά. Για φρενάρισμα κάρφωνα όπισθεν, κλπ...

χαχαχαχα.
Εσύ κάρφωνες όπισθεν για να φρενάρεις, πάλι καλα. Αλλοι κάρφωναν το μπροστινό τους για να φρενάρουν ομως. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 18:20:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.....εεεεεε δεν περάσαμε κι ασχημα.....
χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

λεπτομέρειες αργότερα γιατί τωρα δεν προλαβαίνω... Razz

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Κυρ 17 Φεβ 2008, 18:22:05, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 18:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχετε δει νισαν σκαιλαιν σανι 1.6
να ντριφταρει με υπερστροφη ισχυος και 3ες μεσα στην εθνικη μεχρι τελικης σβουρας????

τ ε λ ο ς

υ.γ.ακομα δε εχω καταλαβει γιατι με εκραξε ο τυπος στο μερκουρη που ρωταγα αν ειναι ανοιχτη η ταβερνα (φτασαμε ως τη ταβερνα μετα το γιατρο χωρις σχεδον καθολου αλυσιδες εκτος απο ενα μικρο κομματι)
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 18:24:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

επίσης swift 4x4 να προσπαθεί να προσπεράσει σε κατηφόρα????

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 18:27:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμ που τα είδατε αυτά ρε παιδία ?
Μάλλον στους δρόμους μας ε ?
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 19:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθος...

The Drift King Exclamation Exclamation Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 15:08:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 106 ισως να ειναι το μονο μπροστοκινητο που για να κινηθει σε χιονι χρειαζεται αλυσιδες και στους 4 τροχους, με αλυσιδες μονο στους δυο μπροστινους η κατασταση απο ενα σημειο κ μετα καταντησε πλεον βαρετη με τα αναποδα μεχρι και σε χιλιομετρα παρκαρισματος. Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 15:23:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο...
Για μια ακόμα φορά φάνηκε ξεκάθαρα το φιάσκο του ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ έφερες τον χιονιά στην Αθήνα...Πουλημένε....
Ακους εκεί να αποκλιστεί για ακόμα μια φορά η Αθήνα και εδω να έχει λιακάδα συνέχεια, εδω και 17 ημέρες και να μην έχει χιονίσει τα τελευταία 4 χρόνια....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 16:13:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα κομπλεξ που χει ο κόσμος Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 16:44:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτός από το πρωτάθλημα, παράγκα και οι αποκλεισμοί και το χιόνι... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 17:36:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αγιε βασιλη ειμαι ενας πικραμενος παοκτζης . . .

το επομενο του γραμμα θα ειναι στον χιονια Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης