PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πάρτε όλοι μέρος και βοηθείστε την προσπάθειά μου !!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Φεβ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Φεβ 2008, 15:00:22    Θέμα δημοσίευσης: Πάρτε όλοι μέρος και βοηθείστε την προσπάθειά μου !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί φίλοι, στέλνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους σας,

Στα πλαίσια του διδακτορικού μου που κάνω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διεξάγω μία έρευνα στην οποία έχω ως στόχο να μελετήσω την αγοραστική συμπεριφορά του Έλληνα κατά την επιλογή καινούριου επιβατικού αυτοκινήτου.

Με άλλα λόγια θέλω να εξετάσω τα κριτήρια που επηρεάζουν κυρίως την τελική απόφαση αγοράς καθώς και τα χαρακτηριστικά εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη βαρύτητα όταν επιλέγουμε καινούριο αυτοκίνητο.

Όπως καταλαβαίνετε ψάχνω κόσμο που να αγαπά το αυτοκίνητο και να θέλει να με βοηθήσει συμμετέχοντας στην έρευνά μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκεφτώ πως αυτό το forum θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή.

Είναι μία καθαρά προσωπική προσπάθεια στην οποία ευγενικά μου προσέφερε χώρο στην ιστοσελίδα του το περιοδικό top gear για να αναρτήσω το ερωτηματολόγιο μου.

Έτσι λοιπόν ζητώ τη βοήθειά σας και σας παρακαλώ να μπείτε στο παρακάτω link για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο της έρευνάς μου σχετικά με την επιλογή και αγορά καινούριου αυτοκινήτου.

http://www.topgear.gr/surveys/1

Βοηθείστε με να μαζέψω δεδομένα για την έρευνά μου... Είναι πολύ σημαντικό για εμένα !!!

Καθώς όλοι σας είστε λάτρεις του αυτοκινήτου (όπως και εγώ), πιστεύω πως θα το βρείτε αρκετά ενδιαφέρον και θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τι είναι αυτό που τελικά ζητάτε από ένα αυτοκίνητο...

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και περιμένω τα σχόλιά σας !!!

Για οποιοδήποτε σχόλιο, ερώτηση κτλ είμαι πάντα στη διάθεσή σας...
Σας χαιρετώ και πάλι και ελπίζω να τα λέμε !!!

Με εκτίμηση,
Μπάμπης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kolias1 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4(16v 2006) Dinamic

Ένταξη: 13 Φεβ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Φεβ 2008, 21:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε το έκανα το test

Καλή επιτυχία
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Φεβ 2008, 22:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έκανα και εγώ

Γιατρέ βγήκε θετικό μήπως? Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Φεβ 2008, 22:56:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή συνέχεια στην εργασία σου !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 01:04:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλή συνέχεια και από μένα!

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 02:06:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή συγκομιδή Smile
Ελπίζω να δημοσιεύσεις και τα αποτελέσματα και εδώ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 23:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί φίλοι kolias1, Steve, fynos, abaleo και stazzy σας ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ για τη σημαντική σας βοήθεια που μου προσφέρατε συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιό μου... Να είστε καλά Wink !!!

Φίλε stazzy (Στάθη), ασφαλώς και θα σας γνωστοποιήσω τα αποτελέσματα μόλις αρχίσω τις αναλύσεις, μείνε ήσυχος Wink !!!

Ελπίζω και τα υπόλοιπα μέλη να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο και να ανταποκριθούν στην προσπάθειά μου... Είναι πολύ σημαντικό για εμένα Smile !!!
Επιστροφή στην κορυφή
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 14:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητά μέλη αυτού του forum, ήθελα να σας υπενθυμίσω την έρευνα του διδακτορικού μου που τρέχει στο παραπάνω link και να παρακαλέσω όσους δεν έχουν λάβει ακόμα μέρος να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους και να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιό μου...

Είναι πολύ σημαντικό να καταγραφούν οι απόψεις όλων σας και θα βοηθήσετε και εμένα πάρα πολύ στην προσπάθειά μου...

Ευχαριστώ για την κατανόηση και περιμένω τις εντυπώσεις σας Smile !!!
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 14:43:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω ήδη συμπληρώσει το ερωτηματολόγιό σου Wink
καλή επιτυχία Very happy

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 16:13:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να είσαι καλά αγαπητή xrisa-xs (Χρύσα)... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθειά σου !!!

Ελπίζω και άλλα άτομα να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους και να το συμπληρώσουν... Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα Smile !!!
Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 20:39:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαμπη πολυ καλο μολις τωρα το συμπληρωσα κι εγω καλη σου επιτυχια!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 22:09:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητέ φίλε 206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) να είσαι καλά για τη σημαντική σου βοήθεια που μου προσέφερες συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιό μου !!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Smile !!!
Χαίρομαι πραγματικά που σου άρεσε η δουλειά μου !!!

Ελπίζω και τα υπόλοιπα μέλη να συμμεριστούν την άπόψή σου και να βοηθήσουν την προσπάθειά μου Smile... Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Βάρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 10:13:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έκανα και εγώ Cool

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 10:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 13:37:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γώ... Wink

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 13:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomakos έγραψε:
Και γώ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 15:13:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έκανα και εγώ, ανκαι ήταν πολύ πιο χρονοβόρο από οτι περίμενα

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 17:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί μου φίλοι ultra-one, giannis27, Tomakos, pygolabida και Λευτέρης είστε άψογοι... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που διαθέσατε στο ερωτηματολόγιό μου... Να είστε καλά !!!

Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η σημαντικότατη βοήθεια που μου προσφέρετε και από τα υπόλοιπα μέλη που δεν έχουν ακόμα συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο Smile !!!
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 18:51:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κανα και γω! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Φεβ 2008, 20:31:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να είσαι καλά φίλε μου kammenos (panagiotis). Σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες και συμπλήρωσες το ερωτηματολόγιό μου!!!

Σας παρακαλώ πολύ διαθέστε λίγο χρόνο και τα υπόλοιπα μέλη που δεν το έχετε ακόμα συμπληρώσει...
Είναι πολύ σημαντικό να καταγραφούν οι απόψεις των Ελλήνων και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της αγοράς αυτοκινήτου !!!
Νομίζω αξίζει τον κόπο και ταυτόχρονα θα μου προσφέρετε σημαντική βοήθεια Wink !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης