Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιαν 2008, 00:56:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όχι, από πίσω συνδέεται με άλλη φύσα νομίζω. Είμαι σίγουρος για το rd4, δεν ξέρω αν διαφέρει σε κάτι το jbl. Το καλώδιο πουλιέται από την αντιπροσωπεία.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Dr_Michael Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιαν 2008, 11:30:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | Όχι, από πίσω συνδέεται με άλλη φύσα νομίζω. Είμαι σίγουρος για το rd4, δεν ξέρω αν διαφέρει σε κάτι το jbl. Το καλώδιο πουλιέται από την αντιπροσωπεία. |
Άρα αν θέλω να συνδέσω ipod, τι ακριβώς χρειάζομαι εκτός από αυτό το καλώδιο; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

BMW 330i (F30)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιαν 2008, 11:34:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν θέλεις να συνδέσεις απλά το ipod με line-in χωρίς να έχεις δυνατότητα να ελέγξεις την αναπαραγωγή (επόμενο/προηγούμενο τραγούδι) τότε θες το καλώδιο από την peugeot με κωδικό "9706.AG". Νομίζω πως θέλει και ενεργοποίηση από το διαγνωστικό.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Dr_Michael Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιαν 2008, 11:52:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | Αν θέλεις να συνδέσεις απλά το ipod με line-in χωρίς να έχεις δυνατότητα να ελέγξεις την αναπαραγωγή (επόμενο/προηγούμενο τραγούδι) τότε θες το καλώδιο από την peugeot με κωδικό "9706.AG". Νομίζω πως θέλει και ενεργοποίηση από το διαγνωστικό. |
Θέλω να ελέγξω και την αναπαραγωγή.
Μήπως να μεταφερθούν τα τελευταία posts σε πιο κατάλληλο θέμα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

BMW 330i (F30)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιαν 2008, 11:54:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι, όντως, πρέπει να μεταφερθούν. Μιχάλη χρειάζεται να κάνεις ό,τι έκανα και εγώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=222496#222496

|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 16:45:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα θέματα σχετικά με την οροφή του CC μεταφέρθηκαν εδώ...
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
cOoL_aLeXgr (Alexandros) Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc (2007)
Ένταξη: 14 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 35 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάρ 2008, 02:34:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδία, έχει βάλει κανείς σας φιμέ τζάμια (μεμβράνες)? Τι μάρκα? Τι επίπεδο σκουρότητας?? Καλό αποτέλεσμα??
Often immitated, never duplicated...
ELA MWRI PANATHA, ELA MWRI ARRWSTIA!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikolas78 (Nikos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 cc 150 THP
Ένταξη: 16 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 16 Τόπος: Maroussi
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2008, 21:57:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γεια σας και από μένα φίλοι!
Νέος στο φόρουμ και αν όλα κυλίσουν ομαλά από Σεπτέμβρη θα είμαι κάτοχος ενός 207 cc. (3 μήνες αναμονή μου είπαν, που θα πάει θα περάσουν..)
Η αλήθεια είναι ότι εδώ και ένα χρόνο περίπου αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα σε πολλές επιλογές. Έχοντας ως οροφή τα 25000 ευρώ και τα 4,2 m άντε το πολύ 4,3m μήκος, και βασικά κριτήρια το ντιζάιν, τις επιδόσεις και την ποιότητα κατασκευής να πως κατέληξα στο 207:
- Το «ξαδελφάκι σε κινητήρα» MINI cooper S cabrio καλύτερη οδηγική συμπεριφορά μεν, αλλά πάνινη σκεπή, αστείες διαστάσεις και εξωφρενική τιμή για το S δε.
- Για τα Tigra, Colt, Micra ούτε συζήτηση, πολύ κατώτερα
- Το Astra 1.6 turbo με τιμή λίγο πάνω από το budget με έβαλε σε κάποιες σκέψεις αλλά το γεγονός ότι ήδη είχα OPEL (Corsa 1.4 90 hp, τίμιο αμαξάκι με 80000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και αξιοπρεπές γκαζάκι για τα μέτρα του αλλά από οδηγική ευχαρίστηση δεν…) και ήθελα αλλαγή συν το τεράστιο μηκος του με έκαναν να το αφήσω.
- Το EOS όμορφο και ποιοτικό όμως για το νέο κινητήρα που θα έχει και το Scirocco δηλαδή 1.4 TSI 160 hp… καλό 2009, συν το γεγονός βέβαια πως με δερμάτινο σαλόνι και μερικά έξτρα υπερβαίνει κατά πολύ όχι μόνο τα 25000 αλλά και τα 30000 ευρώ. Έχει και 4,4 μ μήκος..
- To PRO_CEED cabrio αργεί ακόμα και θα έχει πάνινη σκεπή.
Έτσι έμεινε το 207 cc turbo και το MX-5. Όχι ακριβώς της ίδιας φιλοσοφίας είναι αλήθεια αλλά με αρκετά κοινά στοιχεία. Το πρώτο υπερίσχυσε τελικά για μένα κυρίως λόγω εμφάνισης αλλά και πρακτικότητας. Roadster και αυστηρά 2θέσιο το miata ταιριάζει μάλλον περισσότερο για 2ο αυτοκίνητο παρά σαν κύριο και καθημερινό – οι 2 βοηθητικές θέσεις του 207 όλο και κάπου θα χρησιμεύσουν). Επειδή δε δεν έχω μόνιμη θέση parking θεώρησα τη μεταλλική σκεπή must (όπως και το συμμαζεμένο μήκος που προανέφερα). Τέλος το κόστος για το MX-5 1.8l με μεταλλική σκεπή και δέρμα δεν έπεφτε με τίποτα κάτω από τις 30000 ευρώ, οπότε διαβάζοντας το forum εδώ και κάνοντας ένα test drive (έστω και με τα 120 άλογα) πείστηκα οριστικά, αγνοώντας φίλους και γνωστούς που μιλούσαν για τα παντιλίκια του miata και το..μετροσεξουαλικό χαρακτήρα του 207!
Για να μη μακρηγορήσω άλλο για πρώτο post θα ήθελα να ρωτήσω νυν κατόχους δυο πραγματάκια :
1) Ο ανεμοθραύστης κάνει δουλειά ή μήπως το αποτέλεσμά του είναι υπερτιμημένο; (άσε που κρύβει και τις πίσω θέσεις..)
2) Επειδή τελευταία στιγμή πριν την παραγγελία άλλαξα τον χρωματικό συνδυασμό που είχα κατά νου από μαύρο με μαυροκόκκινα καθίσματα σε γκρι hermitage με oran εσωτερικό, λόγω των γνωστών μειονεκτημάτων του μαύρου χρώματος, μπορώ να κανονίσω μετά τον εκτελωνισμό και άφιξη στην αντιπροσωπεία να βαφτούν τα πλαϊνά προστατευτικά πλαστικά και ο πίσω προφυλακτήρας στο χρώμα του αυτοκινήτου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
PS: Κρίμα πάντως που η έκδοση με R.G. έρχεται μόνο με των κινητήρα των 120 ίππων, ενώ η έκδοση RC line με την εντυπωσιακή μπροστινή γρίλια που ομορφαίνει πολύ τη μούρη δεν έρχεται για την ώρα καθόλου στην Ελλάδα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|