PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207GT ή Corsa gsi ?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RME (Κωστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT 1.6THP etuners STAGE 2.5

Ένταξη: 17 Σεπ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 03:09:58    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207GT ή Corsa gsi ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμμμμ???? λετε να ειναι καλυτερο το corsa? Εχω την εντυπωση οτι ειναι ποιο γρηγορο σε ολους τους τομεις. Τι γινετε ρε γα**το ειπαμε και μεις να παρουμε ενα σχετικως γρηγορο αυτοκινητο για να γουσταρουμε και να ξεφυγουμε λιγο απο τον σωρο και γινετε της π.......ας ολοι δινουν 150 αλογα για πλακα, ευτυχως που μας σωζει λιγο ο κινητηρας μας (BMW) με την τεχνολογια που περιεχει

Τα χω δει ολα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 09:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 207GT vs Corsa gsi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RME έγραψε:
χμμμμμμ???? λετε να ειναι καλυτερο το corsa? Εχω την εντυπωση οτι ειναι ποιο γρηγορο σε ολους τους τομεις. Τι γινετε ρε γα**το ειπαμε και μεις να παρουμε ενα σχετικως γρηγορο αυτοκινητο για να γουσταρουμε και να ξεφυγουμε λιγο απο τον σωρο και γινετε της π.......ας ολοι δινουν 150 αλογα για πλακα, ευτυχως που μας σωζει λιγο ο κινητηρας μας (BMW) με την τεχνολογια που περιεχει

μην εισαι τοσο σιγουρος οτι μπορει να ειναι ποιο γρηγορο.ασε τι λενε τα χαρτια και δες στο δρομο τι γινεται!οσο αφορα τον κινητηρα που φορας και εσυ και εγω να ξερεις οτι θεωρηται απο τους ποιο εξελιγμενους τεχνολογικα κινητηρες που κυκλοφορουν Thumb Left
επισης παντα θα υπαρχει κατι ποιο γρηγορο.το θεμα ειναι να σου αρεσει πραγματικα αυτο που οδηγας και να το χαιρεσαι καθε στιγμη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 10:23:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικά και είναι ποιο γρήγορο το OPC αυτό το συγκρίνεις μόνο με το RC. Το OPEL έχει 165 άλογα στο τροχό κάπου εκεί είναι και το RC ενώ εμείς κάπου 140. Εμείς έχουμε 8,1δ 0-100 ενώ OPEL/RC 7,1δ τι συγκρίνεις. Βέβαια υποκειμενικά δεν μάρέσει καθόλου παρόλο τα φουσκώματα και αυτή η τριγωνική μ***ια για εξάτμηση εμένα δεν μάρέσει με τίποτα. Επίσης επειδή το έχει φίλος μου όλο χαζοσπινιάει παντού και πάντα (πολύ δυνατο) με αποτέλεσμα σε στροφοδιαδρομή να μην ειπάρχει ουσιαστική διαφορά(πάντα μπροστά του είμαι και του φεύγω....αλλά είναι και λίγο κουλός δεν βοηθάει και το αμάξι Laughing ). Τέλος από καθαρά τεχνικής σκοπιάς το μοτέρ τις Peugeot-BMW είναι ετη φωτός μπροστά από όλα τις κατηγορίας. ( υψηλή συμπίεση-μεταβλητος χρονισμος Vavltronic-άμεσος ψεκασμός-twin scroll turbo) . Απλά το έχουν πολύ κομμένο δές τι κάνει ένα RC με πρόγραμμα 210άλογα με 22.820€ το Corsa 22.580€ και ούτε κλίμα δεν έχει μην πώ για υπόλοιπο εξοπλισμό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 10:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σας θυμίζω οτι τα βραβεία για τα καλύτερα μοτερ τα σάρωσε η BMW με τη VW και βραβεύτικε και το δικό μας μοτερ δεν είδα πουθενά την OPEL Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 10:28:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Φυσικά και είναι ποιο γρήγορο το OPC αυτό το συγκρίνεις μόνο με το RC. Το OPEL έχει 165 άλογα στο τροχό κάπου εκεί είναι και το RC ενώ εμείς κάπου 140. Εμείς έχουμε 8,1δ 0-100 ενώ OPEL/RC 7,1δ τι συγκρίνεις. Βέβαια υποκειμενικά δεν μάρέσει καθόλου παρόλο τα φουσκώματα και αυτή η τριγωνική μ***ια για εξάτμηση εμένα δεν μάρέσει με τίποτα. Επίσης επειδή το έχει φίλος μου όλο χαζοσπινιάει παντού και πάντα (πολύ δυνατο) με αποτέλεσμα σε στροφοδιαδρομή να μην ειπάρχει ουσιαστική διαφορά(πάντα μπροστά του είμαι και του φεύγω....αλλά είναι και λίγο κουλός δεν βοηθάει και το αμάξι Laughing ). Τέλος από καθαρά τεχνικής σκοπιάς το μοτέρ τις Peugeot-BMW είναι ετη φωτός μπροστά από όλα τις κατηγορίας. ( υψηλή συμπίεση-μεταβλητος χρονισμος Vavltronic-άμεσος ψεκασμός-twin scroll turbo) . Απλά το έχουν πολύ κομμένο δές τι κάνει ένα RC με πρόγραμμα 210άλογα με 22.820€ το Corsa 22.580€ και ούτε κλίμα δεν έχει μην πώ για υπόλοιπο εξοπλισμό.

το παλικαρι μιλαει για το opel Gsi και οχι για το opc!
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 10:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:

Μην τρελαθούμε κιόλας ε όχι και το GSI γρηγορότερο απλά έλεος.......
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 10:43:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
WHISPER έγραψε:

Μην τρελαθούμε κιόλας ε όχι και το GSI γρηγορότερο απλά έλεος.......

αυτο του ειπα και εγω Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης