PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207 1.4 5d 95 PS
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

Ένταξη: 22 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 11:23:23    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 1.4 5d 95 PS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτομαι να αγορασω το 207 Peugeot 207 1.4 5d 95 PS.Εχω ακούσει πολυ καλα λογια..καλη τιμη για τον εξοπλισμο και με ΜΡ3 και Πανοραμικη Ηλιοροφη μου βγαινει 16.300 περιπου..βεβαια δεν εχει ζαντες στον βασικο..ξερετε ποσο παει συν.???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 15:39:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρε με 17.900 το Rallye γιατί τα λεφτά που θα δώσεις και για ζάντες, θα πλησιάσουν την τιμή του Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 16:04:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσεξε 17900 ολα μαζι με χαρτια και λοιπα. εγω σου λεω 16300 με μεταλλικο με ηλιοροφη, τα παντα με κλειδι στο χερι
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 16:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω ποιες είναι οι προτεραιότητες σου στο αυτοκίνητο, αλλά δεν αξίζει για 1.500 ευρώ να μην πάει βήμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 21:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
Προσεξε 17900 ολα μαζι με χαρτια και λοιπα. εγω σου λεω 16300 με μεταλλικο με ηλιοροφη, τα παντα με κλειδι στο χερι

Όχι εσύ πρόσεξε.

17900 έχει με μη μεταλλικό χρώμα (λευκό ή κόκκινο δηλαδή) και 300 ευρώ επιπλέον για το μεταλλικό.

Φυσικά όμως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μια κατώτερη έκδοση με την Rallye, ούτε σε επιδόσεις ούτε σε εξοπλισμό, ούτε σε εμφάνιση. Συν του ότι σου δίνει μεν επιδόσεις, αλλά σου δίνει και μια προστασία παραπάνω (βλ. ESP) το οποίο βοηθάει απίστευτα στον έλεγχο της δύναμης αυτής και πραγματικά σώζει ζωές, άσχετα αν οι περισσότεροι χεράδες χτυπιούνται για το πως να το απενεργοποιήσουν πλήρως.
SnakeMJK έγραψε:
Δεν ξέρω ποιες είναι οι προτεραιότητες σου στο αυτοκίνητο, αλλά δεν αξίζει για 1.500 ευρώ να μην πάει βήμα.

Συμφωνώ με τον φίλο Ζήση, δεν συγκρίνονται τα 95ps με τα 150ps σε 1300kg αμάξωμα, την στιγμή που μιλάμε για 2000 ευρώ παραπάνω (11,11% της αξίας του δηλαδή μαζί με το μεταλλικό χρώμα).

Αν έχεις κάποιο περιθώριο χρημάτων ή επέκτασης δόσεων, πάρε το Rallye. Αν και εγώ είμαι κάθετος στην άποψη ότι αν είναι να πάρει κάποιος 207, πρέπει να αγοράσει μόνο το RC με τα 23.000 ευρώ και να μην πειράξει ούτε βίδα Smile

Εσύ έχεις το μαχαίρι βέβαια, εσύ έχεις και το καρπούζι. Κόψε και φάε ανάλογα Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 21:12:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαθηστε ρε παιδια ενα αμαξακι θελω να κανω την δουλεια μου και οχι να κανω αγωνες..διαθετω 14 -15 χιλ. και μου ειναι δυσκολο ακομα και το 95 PS να παρω..και οχι οτι παει ασχημα το 95 PS..
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 21:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
Kαθηστε ρε παιδια ενα αμαξακι θελω να κανω την δουλεια μου και οχι να κανω αγωνες..διαθετω 14 -15 χιλ. και μου ειναι δυσκολο ακομα και το 95 PS να παρω..και οχι οτι παει ασχημα το 95 PS..

Δεν είπε κανείς να κάνεις αγώνες Smile

Απλά με ένα 11% παραπάνω στην αξία του αυτοκινήτου, παίρνεις εντελώς άλλο αμάξι Smile

Και αυτό το 11% θα το δώσεις ούτως ή άλλως πιο μετά στα 95ps γιατί θα δεις ότι δεν θα σε καλύπτει στον Α ή Β τομέα, οπότε θα εύχεσαι να τα είχες δώσει από την αρχή.

Δεν έχουμε ούτε πρόβλημα ούτε κέρδος ούτε τίποτα αν θα πουλήσει X Rallye παραπάνω η Peugeot λόγω του ότι συμβουλεύουμε εμείς εδώ μέσα για την αγορά τους. Απλά, επειδή έχουμε φάει και εμείς κάποιες πατάτες στη ζωή μας και έχουμε χάσει κάποια χρήματα παραπάνω, δεν θέλουμε να πάθουν τα ίδια και οι άλλοι Smile

Επιστροφή στην κορυφή
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 21:41:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω φιλε αλλα σκεψου οτι ξεκινησα για να παρω ενα αμαξι γυρω στα 11-12. ηταν να παρω το 206 που ακομα βγαινει..σωστα?και λεω αντε ας βαλω κατι ακομα να παρω κατι πιο καινουργιο.αρα ετσι πως παω ανεβαινω ενα ποσοστο της ταξεως του 30-40%.

Απ την αλλη ειδα και το 1.5 με 110 κ 120 PS τι λετε..ανεβαινει λιγο..[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 21:48:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1,6 εννοείς...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 21:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
Συμφωνω φιλε αλλα σκεψου οτι ξεκινησα για να παρω ενα αμαξι γυρω στα 11-12. ηταν να παρω το 206 που ακομα βγαινει..σωστα?και λεω αντε ας βαλω κατι ακομα να παρω κατι πιο καινουργιο.αρα ετσι πως παω ανεβαινω ενα ποσοστο της ταξεως του 30-40%.

Απ την αλλη ειδα και το 1.5 με 110 κ 120 PS τι λετε..ανεβαινει λιγο..[/img]

Άλλο το αν ξεκίνησες με τα 11-12.000 και έφτασες στα 16.300, άλλο το αν ξεκίνησες από τα 15.000.

Παρ' όλα αυτά, επιμένω στο Rallye αν μπορείς να το πάρεις Smile

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 22:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού δεν θες να ξεφύγεις τόσο πολύ σε χρήματα και δεν σε απασχολεί να πηγαίνει πολύ γρήγορα, εγώ στη θέση σου θα κοίταζα για άλλο αυτοκίνητο. Κάνα fiesta ίσως, που έχει και 3 χρόνια βενζίνη δώρο...

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 22:22:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ξεκιναμε ολοι μεχρι να αποφασισουμε τελικα τι θα παρουμε.
Ολο και ανεβα,ελα και εχω βρει κατι καλυτερο που κανει 1000-2000 ευρω παραπανω και γιατι να μην το παρω κτλ.
Θα σου πω κατι.
Πριν παρω το 206 κοιταγα για καινουργιο.
Περιμενα να βγει το corsa gsi υπολογιζοντας το στα 17500 και οχι 19500 εν τελει που βγηκε.
Κοιταγα το rallye,μετα λεω γιατι οχι το gt και ολο ανεβαινα.
Σκεψου τι θελεις,κοιτα τα οικονομικα σου και παρε αυτο που θα μπορεις να χρησιμοποιεις καθε μερα,να το ταιζεις και να μην σε νοιαζει.
Αν αρχισεις τις σκεψεις περι βενζινης συντηρησης κτλ αστο καλυτερα.
Γι αυτο και εγω κατεληξα στο 206.
Το ελεγχο και περναμε καλα.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2008, 00:54:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:

Καλο ειναι να παρεις ενα καρο που να σε καλυπτει σε ολους τους τομεις ,
για να μην ψαχνεσαι μετα , και αυτο ειναι σιγουρα θεμα χρονου οτι θα το κανεις.

Αν δεν εχεις τα λεφτα κανε υπομονη , η παρε ενα μεταχειριμενο να μετακινησε , και μολις εχεις τα λεφτα παρε ενα που να το κανεις κεφι
σε ολους τους τομεις.

Αλλιως παιζει και ωραιο προγραμμα με δοσεις της Peugeot που πληρωνεις μετα απο εναν χρονο το αυτοκινητο που παιρνεις.
Αυτα

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2008, 01:01:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσένα τελικά πρέπει να σε κάνουμε επίτιμο φιλόσοφο του Club Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2008, 00:01:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα παρηγγειλα 207 95 PS Sport με ζαντες, πανοραμική οροφη, ΜP3 , πισω ηλεκτρικα και οσα εχει στον βασικο.ιδια τιμη με πριν...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2008, 01:15:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο Smile

Επιστροφή στην κορυφή
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2008, 01:32:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ φιλε να σαι καλα...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2008, 10:59:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγειες Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2008, 12:10:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
Τελικα παρηγγειλα 207 95 PS Sport με ζαντες, πανοραμική οροφη, ΜP3 , πισω ηλεκτρικα και οσα εχει στον βασικο.ιδια τιμη με πριν...

Το οδηγησες , πριν το παραγγειλεις ? Αν οχι , κακως.

Οπως και να εχει , οι καλυτερες ευχες και απο μενα Smile

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 23:47:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oδηγησα το 90 HP καλο! Αλλα το 95 HP ποιο καλο αλλος κινητηρας.Ξερει κανεις κατι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης