PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot ή FIAT
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

Ένταξη: 22 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Φεβ 2008, 22:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot ή FIAT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες ετοιμάζομαι να αγοράσω αυτοκίνητο και έχω καταλήξει σε δύο το PEUGEOT 207 1.4 95 PS και το FIAT Bravo 1.4 90 PS. Και τα δυο ειναι στα ιδια λεφτα πανω κατω και τα extras το ιδιο.Μαρεσει φοβερα η πανοραμικη οροφή του 207. Εως τώρα την FIAT δεν την πολυκοιταζα αλλα τωρα με το Bravo μου έχει κινήσει την περιέργια. Σιγουρα ειναι περιεργο που ρωτάω σε forum της PEUGEOT club αλλα πιστεύω οτι υπαρχει αντικειμενικοτητα...ετσι και αλλιως παρακολουθω οτι ειναι το μονο forum που ειναι τοσο ενεργο....Βοηθηστε με εχω ακουσει διαφορα...

http://www.kaliteliresimler.com/data/media/1/Peugeot_207_krmz.jpg

http://www.autobook.gr/covers/3219/BRAVO.jpg

Έχει επεξεργασθεί από τον/την natic21 στις Κυρ 03 Φεβ 2008, 09:26:52, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Φεβ 2008, 22:55:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot ή FIAT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
Παιδες ετοιμάζομαι να αγοράσω αυτοκίνητο και έχω καταλήξει σε δύο το PEUGEOT 207 1.4 95 PS και το FIAT Bravo 1.4 90 PS. Και τα δυο ειναι στα ιδια λεφτα πανω κατω και τα extras το ιδιο.Μαρεσει φοβερα η πανοραμικη οροφή του 207. Εως τώρα την FIAT δεν την πολυκοιταζα αλλα τωρα με το Bravo μου έχει κινήσει την περιέργια. Σιγουρα ειναι περιεργο που ρωτάω σε forum της PEUGEOT club αλλα πιστεύω οτι υπαρχει αντικειμενικοτητα...ετσι και αλλιως παρακολουθω οτι ειναι το μονο forum που ειναι τοσο ενεργο....Βοηθηστε με εχω ακουσα διαφορα...

αντι να ακους τις (οπως και να το κανουμε) υποκειμενικες γνωμες θα σου προτεινα το εξης:
μπες και διαβασε για τα προβληματα που βγαζει το 207 και μετα πηγαινε στο forum του bravo (www.bravoclub.gr) και δες τι βγαζει το bravo.
μετα ψαξε για τα περιθωρια βελτιωσεων των 2 αυτοκινητων, και οτι αλλο σε ενδιαφερει.
απλα τα τυχον προβληματα ειναι πιστευω το πιο σημαντικο αφου οπως λες σου αρεσουν σχεδον το ιδιο και ειναι ιδια σε τιμη, εξοπλισμο

την καλυτερη γνωμη τη σχηματιζεις μονος σου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Φεβ 2008, 22:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θέλω περιθωρια βελτιώσεων..απλα δεν εχω γνωση του αντικειμένου.Μου λενε οχι Ιταλικο αμαξι, μου λενε το Βravo καλο ομως.Η γαλλοι παλι δεν παιζονται. Για μεταπωληση σε 4-5 χρονια τι να προοτιμήσω..?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Φεβ 2008, 23:26:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kia 'Ceed

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Φεβ 2008, 23:42:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oμολογώ φιλε Steve οτι το ειδα και ενθουσιαστηκα απο τα Extras και την τιμη.Aλλα ΚΙΑ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Φεβ 2008, 23:51:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει και 6 χρόνια εγγύηση, μην το σκέφτεσαι καθόλου

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 00:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Έχει και 6 χρόνια εγγύηση, μην το σκέφτεσαι καθόλου

7 χρονια παρακαλω...κ θα σε παω ακομα καλυτερα kia proceed...παρα πολυ καλο πατημα....με 15500 περνεις κ το 16αρη με τα 126....μια κατηγορια πανω...χωροι κτλ
ακομα θα σου πω πηγες στην fiat?ρωτησες να σου πουν οτι θελουν 500 ευρω για τελη πινακιδες αποκερωση κ να στο φερουν?ενω στην lion ειναι 255...απο κι θα δεις τι θα πληρωνεις μετα....
ακομα στην κατηγορια που κοιτας ειναι και το corsa
Επιστροφή στην κορυφή
V.p turbo (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

Ένταξη: 20 Δεκ 2007
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 01:26:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μακρια απο fiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked

περναμε κριση!!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 02:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί, τι έχουν τα φίατ;

Πάντως, το μπράβο δεν έχει και πολύ σχέση με το 207... είναι και λίγο βαρύ για τον 14αρη τον ατμοσφαιρικό...

Το ceed πάντως είναι εξαιρετική περίπτωση για κάποιον που διαθέτει γύρω στα 15k.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 09:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μακρια απο ΚΙΑ,
εξω απο το ταμπλω και τα μπλε οργανα ειναι μαπα !!!

δες λιγο την ποιοτητα του και θα καταλαβεις
χαρακτηριστικα οι πορτες ειναι λες και βγηκαν απο εργοστασιο παραγωγης αυτοκινητων του 80 !

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 10:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ?
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ?

απο ποια αποψη κρινεις τη ποιοτητα υλικων και συναρμολογησης του κια σιντ¨??

μη το χεσουμε τελειως το θεμα. απο κατι 307 και 206 ειναι μερικους αιωνες μπροστα και σε αξιοπιστια και σε ποιοτητα ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΗΜΑ

και ναι το εχω καβαλησει οπως και καμια 100αρια αμαξια ακομα απο τοτε που δουλευα στο ams και εχω τη κριτικη ικανοτητα να σχηματισω αποψη.

δεν ειναι το σουπερ αμαξι ουτε κατι το τρομερο που λενε τα περιοδικα επειδη τα εχουν αρπαξει ασχημα απο τον αντιπροσωπο αλλα στα 15-
ειναι οτι καλυτερο για οικογενειακο μεσσαιο αμαξι

οχι το 1.6 πας πολυ μακρυα σε λεφτα χωρις κατι το τρομερο σε επιδοσεις και επιπλεον εκει πλησιαζεις αμαξια -σταθερες αξιες- οπως γκολφ 122αλογα...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 11:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ?
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ?

απο ποια αποψη κρινεις τη ποιοτητα υλικων και συναρμολογησης του κια σιντ¨??

μη το χεσουμε τελειως το θεμα. απο κατι 307 και 206 ειναι μερικους αιωνες μπροστα και σε αξιοπιστια και σε ποιοτητα ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΗΜΑ

και ναι το εχω καβαλησει οπως και καμια 100αρια αμαξια ακομα απο τοτε που δουλευα στο ams και εχω τη κριτικη ικανοτητα να σχηματισω αποψη.

δεν ειναι το σουπερ αμαξι ουτε κατι το τρομερο που λενε τα περιοδικα επειδη τα εχουν αρπαξει ασχημα απο τον αντιπροσωπο αλλα στα 15-
ειναι οτι καλυτερο για οικογενειακο μεσσαιο αμαξι

οχι το 1.6 πας πολυ μακρυα σε λεφτα χωρις κατι το τρομερο σε επιδοσεις και επιπλεον εκει πλησιαζεις αμαξια -σταθερες αξιες- οπως γκολφ 122αλογα...

βολτα δεν το εχω παει αλλα την ποιοτητα του την εχω δει απο κοντα και πιστεψε με εγω που ειμαι τοσο ψειρας το ψαχνω παααρα πολυ.
η ποιοτητα του ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
περα απο το ομορφο σχετικα ταμπλω, τιποτα αλλο.
εκτος κιαν θεωρεις οτι το να δινουν π.χ. usb εξοδο ειναι στα θετικα του αυτοκινητου.

εξοπλισμο μπορει να εχει αρκετο αλλα η ποιοτητα ειναι μαπα.

και προκειμενου να παρει κανεις kia ή peugeot εγω θα του ελεγα peugeot.

οσον αφορα για την κριτικη γνωμη και την αποψη , εσυ μπορει να το ξερεις καλυτερα απο μενα και να εχεις αποψη ομως κιεγω διατηρω το δικαιωμα μου να εχω αποψη , νομιζω ; Wink

και δεν χρειαζετει να φωναζεις , σε ακουω Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 16:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κια πολυ πιο μαλ**α πλαστικα αφροδες καλυτερες πορτες πολυ πιο στιβαρες κ σε κλαπ κτλ απο το 207 μου το χει παρει κολητος παιδια μην λεμε οτι να ναι....το μονο καλυτερο που χει το δικο μου μεσα ειναι καθησματα αν κ τα οποια παιζουν Laughing πιο ανετο στην οδηγηση παρα πολυ καλο στησιμο αρκετα σφυχτο....δεν εχει esp κ χω δει τα ορια του ειναι παρα πολυ καλα κ ψηλα
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 17:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανε μια βολτα ολα τα αυτοκινητα που σου εχουν μπει στο ματι θα βγαλεις την ακρη μονος Wink

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 17:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
Oμολογώ φιλε Steve οτι το ειδα και ενθουσιαστηκα απο τα Extras και την τιμη.Aλλα ΚΙΑ.....

Το ιδιο λεω και εγω για τα FIAT.
Laughing Laughing Laughing

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
V.p turbo (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

Ένταξη: 20 Δεκ 2007
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 00:36:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μακραν καλυτερη ποιοτητα η peugeot απο την φιατ..ειναι ιταλικα..δε σταματανε απο τα συνεργεια..εχω κ προσωπικη εμπειρια..ετσι πιστευω εγω παντα...

περναμε κριση!!
Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2008, 11:24:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουν χαθεί πλέον οι αγνοί αγοραστές από την αγορά, αυτοί που αγοράζουν κάτι γιατί τους αρέσει και το θέλουν να το αποκτήσουν με το έτσι θέλω.
Καθόμαστε και ψάχνουμε πιο έχει τι και πόσο κάνει και τι εγγύηση έχει.
Αν θα το πάρω 300 ή 1000 μείον η αν θα έχει USB η όποια άλλη στάχτη στα μάτια...
Πάρε τώρα 100 γνώστες αυτοκινήτων και ρώτα τους αν τους κάνει αίσθηση πλέον το kia ceed το 5θυρο. Οι 90 θα σου πούνε αδιάφορο πλέον σχεδιαστικά, ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί πόσο... 5 μήνες?Το ίδιο θα γίνει και με το 3θυρο σε άλλους 5 μήνες.
Πάρε τους ίδιους και ρώτα τους για το 206....ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί σχεδόν 9 χρόνια. Οι 90 θα απαντήσουν θετικά.
9 χρόνια στην αγορά το καημένο και ακόμα πουλάει.Πρωταθλητής πωλήσεων στην Ευρώπη των 25 για το 2007 είναι το 207 με 530.000 αυτοκίνητα και το 206 στον ένατο χρόνο παραγωγής πούλησε 300.000 αυτοκίνητα.Και θα συνεχίσει να πουλάει.Και μέχρι τότε η ΚΙΑ θα έχει κάνει 3 face lift 2 αλλαγές μοντέλων και 4 μειώσεις τιμών.Οπότε τι να πούμε για αξία μεταπώλησης.
Δεν λέω, καλό χρυσό το Kia αλλά εγώ ποτέ δεν θα αγόραζα ένα αυτοκίνητο επειδή είναι λίγο ή πολύ πιο φθηνό από κάποιο άλλο.
Θα αγόραζα κάποιο που το βλέπω να κυκλοφορεί έξω και με αναστατώνει μόλις το δω.
Και αυτό μόνο η PEUGEOT μου το δίνει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2008, 12:39:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες τα ρε Κώστα Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2008, 16:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρε μια αλφα ρομεο να αναστατωνεσαι καθημερινα...
να σαι παντα σην τσιτα...
περιπετεια
λες κα εισαι σε σαφαρι Laughing
ποτε θα μεινεις που θα μεινεις γιατι θα μεινεις κανεις δεν ξερει...
παντα θα συναντας κατι αλλο που θα σε κανει να μην κανεις ποτε σχεδια ξανα για την αλλη μερα Laughing
παντως το κια φυσαει κ δεν μενει....
τωρα αμα εχετε κολημα με το σημα κ με το τι θα πει ο γειτονας αντε γεια τοτε απο μενα συνεχιστε μονοι Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2008, 18:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποιο ομορφο το bravo εμφανισιακα,πιο αξιοπιστο το γαλλικο μοτερικα...ταφοι απο επιδοσεις και τα 2....πολυ βαρια!!!τα ιταλικα μαρεσουν εμενα προσωπικα μονο να τα βλεπω... Cool παρε το 207 σε 1600cc...!!! Wink

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης