PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

συναγερμος με αυτοματη εκκινηση μηχανης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 12:58:06    Θέμα δημοσίευσης: συναγερμος με αυτοματη εκκινηση μηχανης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω δυο προβληματα.
Το ενα ειναι οτι ξυπναω πολυ δυσκολα τις πρωινες ωρες και φευγω συνηθως πανικοβλητος απο το σπιτι.
Το αλλο ειναι το κρυο που εχει με αποτελεσμα να θελει το πρωι ζεσταμα το αυτοκινητο το οποιο δεν προλαβαινω να κανω.
Εχω ακουσει οτι υπαρχουν συναγερμοι με αυτοματη εκκινηση της μηχανης του αυτοκινητου, γνωριζει κανεις μαρκα κ τιμη ωστε τα πρωινα την ωρα που ετοιμαζομαι να ζεσταινεται κ το 106ακι? Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 13:02:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ι D I O T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 13:08:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tέτοιον έχω .... Very happy
Θα τα πούμε αναλυτικά τηλεφωνικώς! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 13:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντάζεσαι το σκηνικό έξω από το Σ.Ο.Α.Α o παράγοντας να πατάει το κουμπί και να παίρνει εμπρός το μπορντό 106
K.I.T έλα πάρε με...
Πρέπει να πιάνει και με τις γκόμενες αυτό το κόλπο...και καλά αργεί να ξυπνίσει

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 13:18:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: συναγερμος με αυτοματη εκκινηση μηχανης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
εχω δυο προβληματα.
Το ενα ειναι οτι ξυπναω πολυ δυσκολα τις πρωινες ωρες και φευγω συνηθως πανικοβλητος απο το σπιτι.
Το αλλο ειναι το κρυο που εχει με αποτελεσμα να θελει το πρωι ζεσταμα το αυτοκινητο το οποιο δεν προλαβαινω να κανω.
Εχω ακουσει οτι υπαρχουν συναγερμοι με αυτοματη εκκινηση της μηχανης του αυτοκινητου, γνωριζει κανεις μαρκα κ τιμη ωστε τα πρωινα την ωρα που ετοιμαζομαι να ζεσταινεται κ το 106ακι? Very happy

ναι υπαρχουν,
για μενα οι καλυτεροι ειναι της elser αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
γενικα να ξερεις οτι ειναι πολυ πιο ακριβοι απο τους απλους.
καλυτερη λυση αυτοι που συνδιαζουν και turbo timer με κοστος απο 450-600Ευρω αλλα παιρνεις 3 σε 1 δηλ. συναγερμο,tyrbo timer,εκκινηση κινητηρα απο αποσταση

τωρα υπαρχει ενα θεματακι με το αυτοκινητο γιατι οι αντιπροσωπιες α)σου λενε να μην βαλεις λογω εγγυησης (τα γνωστα) και β)δεν ξερω αν οντως υπαρχει καποιο προβλημα με την εκκινηση κινητηρα και το immobilizer (δηλ. οταν ειχα ρωτησει σε opel και mazda παλιώτερα μου ειχαν πει πως λογω immobilizer και να εβαζα δεν θα δουλευε - δεν ξερω αν αληθευει.

Επιστροφή στην κορυφή
pug306 (θωμας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.4 (8v)sp

Ένταξη: 16 Δεκ 2007
Τόπος: κεφαλλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 13:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελει προσοχη!!!

ενας γνωστος ειχε βαλει το ιδιο συστημα και το ειχε αφησει με ταχυτητα και οχι χειροφρενο και εγινε χαμος,εφυγε το αυτ/το μονο του!!!!!!

γελια!!!! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

με ενα nissan sunny gti-r.

Ι ΤURN THE PETALO WITHOUT TOMORROW
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 13:42:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί να το ζεστάνεις; Τα μαμά δεν χαλάνε...

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 13:49:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο elser που έχω εγώ έχει τέτοιο κόλπο Wink και είναι και σε καλή τιμή.
για πληροφορίες call me.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 14:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν θες πες μου..γυρω στα 170 ευρω αλλα απενεργοποιει το ιμομπιλαιζερ..και αν εχει ταχυτητα δεν παιρνει μπροστα..μην ανησυχεις..αν θες παρε με τηλ. Exclamation

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 14:30:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο Τάκης και ο παπίς θα σου κάνουν δώρο το βάψιμο σε μαυρο...
και εγώ τον εξοπλισμό για εσωτερικό... και εξωτερικό...

εχω ήδη πάρει ενα ίδιο σετ για τον μαυρο ΚΙΤκαρο του Τάκη... Laughing Laughing Laughing

υ.γ. σοβαρά τώρα δεν είναι κακκή ιδέα αρκεί το θεμα με την ταχύτητα στο κιβώτιο να είναι 100%ασφαλείας και να έχεις καλό χειρόφρενο just in case (αν και εκεί που το παρκάρεις δεν υπάρχει πρόβλημα ούτως ή άλλως)
υ.γ.2 τέτοιο συναγερμό έχει και ο Μιχάλης με το λευκό 306.
υ.γ.3 το ενσωματομένο turbo timer για κρύωμα του κινητήρα ειναι μια επίσης ενδια΄φερουσα λειτουργία γενικώς.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 15:42:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
αν θες πες μου..γυρω στα 170 ευρω αλλα απενεργοποιει το ιμομπιλαιζερ..και αν εχει ταχυτητα δεν παιρνει μπροστα..μην ανησυχεις..αν θες παρε με τηλ. Exclamation

Και εμεις που δεν εχουμε τηλεφωνα σας τι κανουμε...? Evil

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 17:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

6944559759..ok? Very happy

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης