Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
christ0s Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Φεβ 2003, 19:10:44 Θέμα δημοσίευσης: Φλάντζα ... και ότι άλλο προκύψει ..... |
|
|
Καλησπέρα σας,
Είμαι καινούργιος στο forum, προσπάθησα να βρω κάποιο topic αντίστοιχο στο πρόβλημα που έχω αλλά «ευτυχώς» δεν βρήκα.
Γενικά: Έχω ένα 206cc 1.6 με 19.550km και έχω κάνει το 1ο service.
Ειδικά: Οδηγούσα με 50km/h περίπου, σε βροχή το πολλή για 15 λεπτάκια. Ξαφνικά βλέπω ένδειξη , κόβω ταχύτητα, και μέσα σε 1 λεπτάκι βλέπω 2ο alert . Σταματάω αμέσως, κλείνω την μηχανή και μέχρι να βγω έξω βγαίνει απο το καπό μπροστά πυκνός καπνός άσπρος και είχε μυρωδιά καμένου πλαστικού/ λάστιχου. Το άφησα και την επόμενη μέρα που πήγα να το πάρω στο φως της ημέρας είδα καμένη φλάντζα, δεν έπαιρνε μπρος, δεν γύριζε η μίζα, αλλά κανονικά υπήρχαν ρεύματα παντού. Τα λάδια μου όλα είναι κανονικά, δεν μου άναψε θερμοκρασία πουθενά, και τα υγρά μου όλα ήταν κανονικά. Τέλος είχε περάσει πριν απο 3 εβδομάδες τον ετήσιο περιοδικό έλεγχο.
Μήπως κάποιος ξέρει να μου πει τι έχει γίνει? Απο πού προήλθε το πρόβλημα? (αύριο θα μου το δει ο μηχανικός της αντιπροσωπίας)
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Φεβ 2003, 23:35:36 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φλάντζα ... και ότι άλλο προκύψει ..... |
|
|
Christos έγραψε: | Καλησπέρα σας,
Είμαι καινούργιος στο forum, προσπάθησα να βρω κάποιο topic αντίστοιχο στο πρόβλημα που έχω αλλά «ευτυχώς» δεν βρήκα.
Γενικά: Έχω ένα 206cc 1.6 με 19.550km και έχω κάνει το 1ο service.
Ειδικά: Οδηγούσα με 50km/h περίπου, σε βροχή το πολλή για 15 λεπτάκια. Ξαφνικά βλέπω ένδειξη , κόβω ταχύτητα, και μέσα σε 1 λεπτάκι βλέπω 2ο alert . Σταματάω αμέσως, κλείνω την μηχανή και μέχρι να βγω έξω βγαίνει απο το καπό μπροστά πυκνός καπνός άσπρος και είχε μυρωδιά καμένου πλαστικού/ λάστιχου. Το άφησα και την επόμενη μέρα που πήγα να το πάρω στο φως της ημέρας είδα καμένη φλάντζα, δεν έπαιρνε μπρος, δεν γύριζε η μίζα, αλλά κανονικά υπήρχαν ρεύματα παντού. Τα λάδια μου όλα είναι κανονικά, δεν μου άναψε θερμοκρασία πουθενά, και τα υγρά μου όλα ήταν κανονικά. Τέλος είχε περάσει πριν απο 3 εβδομάδες τον ετήσιο περιοδικό έλεγχο.
Μήπως κάποιος ξέρει να μου πει τι έχει γίνει? Απο πού προήλθε το πρόβλημα? (αύριο θα μου το δει ο μηχανικός της αντιπροσωπίας)
|
Καλώς ήρθες!
Εννοείς τη φλάτζα βαλβίδων, υποθέτω, έτσι; 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 01:44:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σίγουρα κάτι εχει μπερδεύψει το multiplex!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 01:45:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
aaa και καλωσήρθες! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christ0s Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 17:08:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απάντηση από το συνεργείο:
Σαν πρώτο που βρήκαν είναι ότι έχει καεί η μίζα, αφού την βάλουν (έχει μπει παραγγελία) τότε θα δείξει για τα υπόλοιπα μιας και δεν μπορούν να βάλουν μπρος την μηχανή για να ακούσουν τους θορύβους. Οπτικά δεν μπορούν να καταλάβουν εάν έχει πάρει η φλάντζα παρόλο που εγώ την είδα καμένη. Ίδωμεν για τα επόμενα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 02:42:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Chris καταρχην welcome.....
Δεν μου λες...το multiplex εχεις???
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 14:50:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα μου "μυρίζει" το γνωστό πρόβλημα στεγανοποιήσης εγκεφάλου...
Τις ίδιες ακριβώς ενδείξεις τις έχω ξαναδεί... 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christ0s Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 16:13:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αφού εβαλάν την μίζα, ξανακαήκε την επόμενη μέρα!!!
περιμένω να ξανάρθει το ανταλλακτικό ......  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 18:19:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορεί να είναι κάτι ηλεκτρολογικό. Το οτι καίγεται η μίζα οδηγεί σε βραχυκύκλωμα. Μπορεί να κάηκε κανένα ρελέ, καμιά επαφή, κανένας εγκέφαλος... (αστειεύομαι). Εγώ βραχυκύκλωμα μυρίζομαι πάντως...
Ερώτηση : Τι είναι το multiplex; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christ0s Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 12:20:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά έπαιξε και το επόμενο ανταλλακτικό. Μου άλλαξαν και τον θερμοστάτη (λόγω οδηγίας από το εξωτερικό).
Την επόμενη μέρα μετά την παραλαβή μου πετάχτηκε το κολάρο της εξόδου του ψυγείου (ο άλλος σωλήνας, όχι του θερμοστάτη). Έβαλα προσωρινά νεράκι του Θεού γιατί μου άδειασε όλο, έκανε μια εξαέρωση και αύριο το πάω πάλι μέσα.
Ίδωμεν πόσο θα συνεχίσει αυτή η καντεμιά....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
racing-girl (Γεωργία) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line
Ένταξη: 08 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 30 Τόπος: Αθήνα Α.Πατήσια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 19:19:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να παρακαλάς να μην ισχύσει ο νόμος του Murphy στην δική σου περίπτωση. Πάντως, απ'όσα ακούω, αν αρχίσουν οι γκαντεμιές δεν έχουν τελειωμό..
Και γι'ακόμη μια φορά βλέπουμε το μεγαλείο των Ελληνικών αντιπροσωπειών. Δεν μας είπες αν στα χρεώνουν όλα αυτά. Εμένα ο Ντάσιος μου είχε πει πως δεν έχει σημασία που λήγει η εγγύηση, αν μου παρουσιάσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα το καλύψουν. Ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω την εγκυρότητα του λόγου του..
Κουράγιο! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|