PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1300 Ν1????
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιαν 2008, 14:44:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

ερωτηση. δηλαδη θα υπαρχουν δυο ανεξαρτητες επιπλεον κατηγοριες για ΕΝ1, ΕΑ5?

ακριβως Τακη! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιαν 2008, 14:56:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai τι ομολογκασιον υπαρχει?
π.χ ενα σταρλετ που μπορει να τρεξει με τι καθεστως ειναι?
με οτι ομολογκασιον ειχε σα Ν1 συνεχιζει δηλαδη?
γιατι αποοτι θυμαμαι στα Ε ειναι πολυ πιο χαλαρα τα πραγματα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιαν 2008, 14:59:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
kai τι ομολογκασιον υπαρχει?
π.χ ενα σταρλετ που μπορει να τρεξει με τι καθεστως ειναι?
με οτι ομολογκασιον ειχε σα Ν1 συνεχιζει δηλαδη?
γιατι αποοτι θυμαμαι στα Ε ειναι πολυ πιο χαλαρα τα πραγματα
\
Τα εχω γραψει πιο πριν, have a look.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 14:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά όλα τα περίμενα..να βγάζετα μαλ**α τον Νικολάκη, αυτό ούτε περνούσε από το (λιγοστό) μυαλό μου.λες και τί είπε. Rolling eyes

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 16:31:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
καλά όλα τα περίμενα..να βγάζετα μαλ**α τον Νικολάκη, αυτό ούτε περνούσε από το (λιγοστό) μυαλό μου.λες και τί είπε. Rolling eyes

Κανεις δεν τον έβγαλε μαλ**α..

Προς το παρόν έχει το βαθμό του μακάκα, περιμένει την προαγωγή... Rotfl Rotfl Rotfl

Ισα ίσα που πόσο τον έχουμε ψηλά φαίνεται το ότι έχουμε απαιτήσεις από αυτον ... αλλιως αμα ήταν κανείς ασχετος, κανείς δεν θα έδινε σημασία στα λόγια του... Wink

Τελος. στο θέμα μας...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 09:02:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρενθεση...

ΕΝ1 και ΕΑ5 μονο σε αναβασεις και πιστα θα υπαρξουν,αν υπαρξουν.
Σε Rally(πιθανοτατα και Sprint),ξεχαστε τες... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 09:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Παρενθεση...

και τί θα υπάρξει Στέλιο?

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
106 amaliada (kostas)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE

Ένταξη: 31 Δεκ 2004
Τόπος: AMALIADA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 10:44:18    Θέμα δημοσίευσης: t Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Bρε ο άνθρωπος είπε εκτος απο κόντρες και ντραγκστερ και να ασχοληθεί και με αγωνιστικό!
Cool Cool Cool Πέσατε να τον φάτε αμέσως...παλιοβουνάκια νικόλα! Very happy

Καλή τύχη φίλε,και αν έχεις χρήμα πιστεύω οτι θα το ευχαριστηθείς! είτε 1ος βγεις,είτε τελευταίος.
Αυτό που μένει είναι η κ**λα στην τελική. (οχι οτι ξερω απο 1ο χέρι,απόσα ακούω απο παιδια΄που τα θεωρώ σωστά).

να εισαι καλα φιλε...ετσι οπως τα λες ειναι.....

106 rallye,turbo,nitrous
1)AX,1.6,16v..2nitrous,1 stage 120hp...2 stage ???hp
2)AX.??????????
subaru,impreza,sti,f.p.e.
suzuki,gsx-r 1300,hayabusa..acrapovic
1.3 Ν1 peugeot
εχουμε και συνεχεια

Κώστας Π.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 11:47:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
Pughell έγραψε:
Παρενθεση...

και τί θα υπάρξει Στέλιο?

Στα rally,οπως και τωρα Ε9,Ε10,κλπ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 14:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατόπιν συζήτησης με άνθρωπο πολύ μέσα στα πράγματα (πιο μέσα δεν γίνεται) έκανα τις ερωτήσεις περί του θέματος.

η κατηγορία που ανήκουν τα πολυαγαπημένα μας 13αρια είναι η ΕΑ9. Τουλάχιστον αυτή είναι η θέση μέχρι τώρα, που δεν αλλάζει απότι φαίνεται. όταν λέμε ΕΑ9 δεν θα έχουμε την ευχέρια του να κάνουμε 4πετάλουδα και άλλες τρέλλες που επιτρέπει ο χαρακτηρισμός Ε. επιτρέπονται "υπερβολές" στα φρένα και το πλάτος με τα υπόλοιμα να μένουν Αλφάτα.
αυτά βέβαια αποτελούν διευκρίνηση για τους αγώνες τύπου ΔΕΘ και ΕΛΠΑ που θα υπάρχει αυτή η κατηγορία γιατί στο Β.Ελλάδος έχουμε την κατηγορία μέχρι 1400cc που θα τρέχουμε όλα τα -1400 παρεούλα.

επίσης κατανοώ ότι υπάρχουν ερωτήματα του τύπου "δηλαδή όλοι θα πρέπει τα Ν να τα κάνουν Α κτλ κτλ για να είναι ανταγωνιστικοί" η απάντηση φοβάμαι ότι μάλλον είναι ναι... Rolling eyes

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 15:27:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μητσο δεν στα ειπε πολυ καλα ο..."μεσα".
Οι κατηγοριες θεωρητικα θα χωριστουν σε ΕΕ,ΕΑ και ΕΝ.
Μεχρι στιγμης ομως απο την ΕΘΕΑ δεν υπαρχει καποια αποφαση για τα ραλλυ οποτε μεχρι να βγει επισημη ανακοινωση,ολοι ειναι στο stand by...
Το λεω γιατι εχω φιλους οι οποιοι μεχρι τωρα ετρεχαν με Clio 1ης γενιας το οποιο και αυτο βγαινει φετος Ε αλλα ακομα δεν εχει ξεκαθαριστει το τι μπορει να γινει με αυτα.

Μεχρι στιγμης παντως,παρολο που βγαινουν Ε,σε ραλλυ πρεπει να τρεχουν μονο με ομολογκαρισμενα πραγματα και οχι με ελευθερο εξοπλισμο. Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 18:26:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνώ μαζί σου και δεν νομίζω να είπα κάτι διαφορετικό. αν και η ερώτηση που έκανα εγώ ήταν αυτό που με αφορά άμεσα..δηλαδή τα 13αρια και για αυτό η απάντησή του περιείχε και την λεπτομέρεια των φρένων και του πλάτους.μίλησε και για ΕΝ, ΕΑ και ΕΕ.

μιλάμε σε ένα πανελλήνιο φόρουμ και θα πρέπει ότι λέμε να το λέμε στην κλίμακα την πανελλήνια. αλλιώς στο κύπελλο Β.Ελλάδος αλλιώς στο κύπελλο ασφάλτου.

Στο Β.Ελλάδος έχουμε ξεκάθαρα τα μέχρι 1400 οπότε τρέχουμε μια χαρά εκεί.
τα 13άρια θα τρέχουν στην ΕΑ9 του χρόνου μιλώντας για αγώνες πανελλήνιας εμβέλειας. .-
για τα clio δεν γνωρίζω μια και η ερωτήσεις μου ήταν συγκεκριμένες.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
206wrc (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 wrc-s1600/106RALLY A5

Ένταξη: 13 Μάρ 2007
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 18:50:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΕΑ9,ΕΕ9,Α5 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ MINI RALLY ΚΑΙ RALLY .......... ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ .ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ 0-1400 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΡΙΝΤ .

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΕΡΤΗ ΣΤΗΣ 20:00 ΣΤΟ CAFE SOMBRERO ΠΑΠΑΦΗ 189 ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΜΠΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή
106 amaliada (kostas)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιαν 2008, 09:14:41    Θέμα δημοσίευσης: s Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν καταλαβα καλα στης αναβασης θα επιτρεπετε να φτιαξουμ το μοτερ σαν τα Α???πολυ μπερδεμα μεχρι να βγαλουν μια αποφαση τελικα.....

ποτε θα εχουμε την οριστικη αποφαση??????μηπως ξερει κανεις?????

α και κατι αλλο....εγω που πηρα το αμαξι πρεπει να το πω στην ελπα να μου αλλαξ την αδεια του αυτοκ????την αγωνιστικη????πως γινεται αυτο????η θα παω στον πρωτο αγωνα και να τους παω την αδεια την παλια να μου φτιαξουν καινουργ??????

ευχαριστο

106 rallye,turbo,nitrous
2)AX.??????????
1.3 Ν1 peugeot
εχουμε και συνεχεια

Κώστας Π.
Επιστροφή στην κορυφή
fotis-84 (fotis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2

Ένταξη: 01 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιαν 2008, 09:23:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στα σπριντ δεν υπαρχει Ε ...η Ε9 συνχωνευεται στην κατηγορια μεχρι 1400,οπως και η Α και η Ν...

αυτο που λετε για ΕΑ και ΕΝ πιθανοτατα να γινει στις αναβασεις ,με σκοπο να εχουν τα 106 ενα δικο τους πρωταθλημα διοτι με τα swift σε αυτη την κατηγορια δεν εχουν τυχη...

τωρα για τα ραλλυ ,το θεωρω τουλαχιστων γελοιο να κανουν μια τετοια κατηγορια διοτι την Ε/9 την ψαχνουμε με το πιστολι στα ραλλυ ,η ΕΑ και η ΕΝ τους μαρανε..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιαν 2008, 11:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φώτη η λογική είναι κάτι πολύ δύσκολο στις μέρες μας.αυτή ήταν και η ερώτηση μου "δηλαδή στην ΕΑ9 θα τρέχουμε μόνο τα 13άρια?" και η απάντηση ήταν "ουσιαστικά ναι"...

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
206wrc (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 wrc-s1600/106RALLY A5

Ένταξη: 13 Μάρ 2007
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιαν 2008, 12:08:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΜΟΛΟ ΤΗΣ Α5 Η Ν1 ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ .

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΕΡΤΗ ΣΤΗΣ 20:00 ΣΤΟ CAFE SOMBRERO ΠΑΠΑΦΗ 189 ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΜΠΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή
106 amaliada (kostas)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιαν 2008, 09:43:07    Θέμα δημοσίευσης: y Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206wrc έγραψε:
kΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΜΟΛΟ ΤΗΣ Α5 Η Ν1 ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ .

ok φιλε...σε ευχαριστω

106 rallye,turbo,nitrous
2)AX.??????????
1.3 Ν1 peugeot
εχουμε και συνεχεια

Κώστας Π.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιαν 2008, 10:17:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα,σχετικα με τις κατηγοριες παντως,ουτε ο Μαραντζιδης ηταν σε θεση να δωσει απαντησει πριν απο κανενα μηνα περιπου... Confused

Εγω παντως οπως ειπα,σε rally και mini rally,σιγα και μην εχει ΕΝ,ΕΑ και ΕΕ...Ολα μαζι θα πηγαινουν οπως το βλεπω...
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιαν 2008, 12:37:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το Β.Ελλάδος έτσι είναι και θα είναι πάντως και νομίζω ότι είναι καλύτερα (συμμετοχές,συναγωνισμός κτλ κτλ).
Πάντως απότι έχω καταλάβει οι αποφάσεις έχουν ληφθεί... Rolling eyes

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης