PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ανάρτηση Peugeot sport για 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 34, 35, 36  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2007, 12:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
to rc εχει και 40αρι λαστιχο...ακομα και του αρη καποιες φορες κοπαναει καργα.... Wink

Και του Steve, 40άρι λάστιχο έχει πλέον Rotfl
volvos έγραψε:
steve
ειμαστε 260 το ενα τα εμπρος αμορτισερ
80-100 το καθε ελατηριο με πιατελα του
100 το ενα τα πισω

συνολο βια 900...παραγγελια απο ντινο μονο.
αν σε ενδιαφερει σου δινω κωδικους...

920 ευρώ σύνολο άνευ περαστικών.

Σε 12.000 χλμ τα λέμε Cool (Μάρτιο/Απρίλιο δηλαδή...)

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2007, 12:40:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιώτη άλλο το Ν717035-00 και άλλο το 717035-00
Ν717035 d=74 114ε
717035 d=77 50ε η έχουν κάνει λάθος
Και για το 717005 τίποτα…
AYTA

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Σεπ 2007, 20:22:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.mikadoracing.com/annonces_php/detail_annonces.php?id_annonce=135903&categ=41

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 01:11:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

099-717035 ελατήριο

099-Ν717007-01 και 02 αμορτησέρ εμπρός.

099-217008-10 αμορτησερ πίσω.

Είναι υπέροχη σε στριφτερή-ραλλύστικη διαδρομή.

Για πίστα πολύ ''μαλακή''.

ΔΕΝ λύνει το ΜΕΓΑ πρόβλημα υποστροφής που έχουν τα διλιτρα 206 ούτε την υστέριση στην κατευθυντικότητα του τιμονιού που προκαλεί η πάντα υποβόσκουσα υποστροφή( Πως τα λέω.. Laughing Laughing )

Απαιτείται ΚΚΚΚΚΚΚΚ Laughing Laughing και αμα έχεις ''παράδες'' ΚΡ ΚΡ ΚΡ Laughing

Και η εργοστασιακή κοπανάει βλακωδώς και κουράζεται πολύ γρήγορα.

Αντιλαμβάνεστε ότι όσο πιο αγωνιστική είναι μια κατασκευή τόσο περισσότερες είναι οι υποχωρήσεις σε άνεση βεβαίως.

Το αν κάνει ή όχι σε δρόμο είναι υποκειμενικό στον κάθένα.
Προσωπικά αν ήθελα άνεση, ηχομόνωση, ποιότητα και πολυτέλεια δε θα είχα πεζό και πόσο μάλλον 206.

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 19:13:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η peugeot sport θέλει απαραίτητα και αντιστρεπτικές ή μπορεί να δουλέψει και μόνη της εξίσου καλά? Λέω πάντα για αυτή με τα 750 την ρυθμιζόμενη. Καμια τιμή για αντιστρεπτικές ή λοιπά ξερει κανείς?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 19:39:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

22mm εμπρος αντιστρεπτικη απο 206sw.22mm πισω αντιστρεπτικη απο 206 rc.
Θελεις και ραβδους στρεψης 21mm για να ειναι ισορροπημενο.Εναλλακτικα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και 20+mm ραβδοι στρεψης (RC). Αλλα αφου θα τις αγορασεις τωρα καλο ειναι να παρεις τις 21 PS.

κοστος:εμπρος αντιστρ. 68 ευρω.πισω 55ευρω
ραβδοι 20+ 101 ευρω και οι δυο.
>> 21 PS 380ε >> >> >>

Με την πεζο σπορ και τα παραπανω θα εισαι τζετ! Αναρτηση να πατησεις κοσμο! Αλλα θελει προσοχη να μαθεις το αυτοκινητο γιατι τα ορια πια θα ειναι πολυ ψηλα και δεν υπαρχει περιθωριο για αφηρημαδες. Μπαμ κι εξω αν δεν το μαθεις.

Τωρα ο volvos και ο Τασος που την ειχαν την αναρτηση στα 206 τους θα μας πουν αν μπορει να μπει χωρις τις αντιστρεπτικες και τις ραβδους προσωρινα.

Προσωρινα ομως!
Εγω θα τοποθετησω στο αμεσο μελλον αυτη την αναρτηση στο δικο μου.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την grpap στις Τρι 11 Δεκ 2007, 10:06:11, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 20:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O Tασος εχει 21 mm αντιστρεπτικες,και 23 ραβδους αν θυμαμαι καλα!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 11:30:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kammenos έγραψε:
Η peugeot sport θέλει απαραίτητα και αντιστρεπτικές ή μπορεί να δουλέψει και μόνη της εξίσου καλά? Λέω πάντα για αυτή με τα 750 την ρυθμιζόμενη. Καμια τιμή για αντιστρεπτικές ή λοιπά ξερει κανείς?

Απανταω και εδω στο πμ που μου εστειλες.
Μετα το συντομο ιδιαιτερο του volvoυ θες οπωσδηποτε και 20αρες ραβδους πισω(rc) και αντιστρεπτικη 21mm.

Εγω θα αγορασω τη ps αρχικα μαζι με τις ραβδους και στο μελλον αναλογα με το πως θα ειναι το αυτοκινητο ισως βαλω και αντιστρεπτικη.

Εντυπωσεις και διαφορα αλλα οταν τοποθετηθει. Very happy

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 11:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

22αρες αντιστρεπτικες εμπρος-πισω με 20 κατι ραβδους στρεψης.Οχι 21 αντιστρεπτικη μονο πισω.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 11:50:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για κάποιον που δεν το κυνηγάει πολύ... (απ την αρχή)
και η 21 μόνο πίσω μια χαρα θα ειναι όταν θα μπει η PS...και οι 20+πίσω.

αργότερα όταν θα θέλει περισότερα βάζει αντιστρεπτικη 22 μπρος/πίσω...
Crying or Very sad

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 12:08:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην αρχη που ειναι τερμα σφιχτα τα πισω δε θα θελετε τιποτα...
μετα ομως μολις μαλακωσουν θα ειναι αρκετα πιο επιρεπης ο κωλος...

εγω χαρακτηριστικα τα πρωτα πισινα που τα ειχα χωρις ραβδους και εμταχειρισμενα παρει στα 20000χλμ τα ενιωσα να μαλακωνουν

τα δυετερα που ειχα πανω ραβδους (22) τα εβγαλα στα 30000+χλμ και ηταν ακομα σε καλη κατασταση
Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 12:16:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
για κάποιον που δεν το κυνηγάει πολύ... (απ την αρχή)
και η 21 μόνο πίσω μια χαρα θα ειναι όταν θα μπει η PS...και οι 20+πίσω.

αργότερα όταν θα θέλει περισότερα βάζει αντιστρεπτικη 22 μπρος/πίσω...
Crying or Very sad

Ναι,σιγα μη βαλει πεζο σπορ και δεν το κυνηγαει..... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 12:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γενικά μιλώντας και οχι φυσικά αναφερόμενος στον Πάνο...

το ότι έχεις τα λεφτα να πάρεις κάτι δεν σημαίνει ότι μπορείς να το αξιοποιήσεις στο 100% και να πάρεις το 100% από αυτό ούτε και να ανακαλύψεις στο 100% τα μειονεκτήματα και ελαττώματα του πόσο μάλλον να βρεις και τι και πως να διορθώσεις...

το Χ παιδί μπορεί απλά να θέλει να βάλει μια πιο καλή ανάρτηση (γιατί πχ μπορεί αυτή που έχει να θέλει αντικατάσταση και μην θέλει να βάλει πάλι την ίδια) χωρίς να σημαίνει ότι θα το πάει το αμάξι στο 100% του (ίσως ούτε κάν στο 50% όπως οι περισσότεροί "κουλοί" από μας...)

πιστεψέ με μια χαρα θα ειναι PS + 21αντ. πίσω + RC 20μισο ραβδ. πίσω... σε σχέση με αυτό που οδηγεί τώρα... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 12:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η βελτιωση με πεζο σπορ δεν πρεπει να ειναι στοχος καθε παιδιου που θελει απλα βελτιωμενο κρατημα.Ειναι ψαγμενη λυση για γνωστη (εστω και λιγο) του αθληματος.Για μενα καποιος που δεν θελει να το πλακωνει συχνα κανει λαθος που παει εκει.Μια απλη βελτιωση απο μεγαλυτερο μοντελο ειναι το καλυτερο γι'αυτον.Και πιο ανετο.Προσωπικη αποψη.Αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.

Υγ Επειδη περασα απο το σταδιο με 21χιλ αντιστρεπτικη μονο πισω και 20κατι χιλ εμπρος εχω να πω οτι χανει σε αισθηση και σαφηνεια το τιμονι.

Με 22-22 εμπρος πισω και 20κατι ραβδους ειναι ολα οπως πρεπει.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 13:01:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να μην επεκταθουμε εδω με τις αντιστρεπτικές...
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=239279#239279

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 14:29:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακολουθω τη κουβεντα και πραγματι εχει εξελιχθει σε πολυ ενδιαφερουσα συζητηση.
Οπως ειπα και στο volvo στα πμ δεν ειμαι τυπος που θα βγω στα βουνα και στις πιστες να κυνηγαω τις στροφες.
Παρ' αυτα οταν θα ταξιδεψω ή σε καποιο event θα τη χαρω οσο δεν παει.
Οπως ανεφερα και στο τοπικ των ρυθμιζομενων αναρτησεων λογω προσωπκης εμπειριας με στενα ελλατηρια δεν βρισκω λογο να ξαναγυρισω στα φαρδια.
Η αισθηση στις λακουβες,η αντοχη της αναρτησης αλλα και η μη φθορα των ελλατηριων ειναι σημαντικοι λογοι για επιλογη αναρτησης με γραμμικα στενα.
Και επειδη ειμαι παντα υπερ του καλου και της λεζαντας Very happy
η ps κατ εμε με βαση αυτα που διαβασα σε ολο το τοπικ ειναι μονοδρομος.
Για αντιστρεπτικες και ραβδους συνεχιζω στο αναλογο τοπικ.

MEMsound έγραψε:
γενικά μιλώντας και οχι φυσικά αναφερόμενος στον Πάνο...

το ότι έχεις τα λεφτα να πάρεις κάτι δεν σημαίνει ότι μπορείς να το αξιοποιήσεις στο 100% και να πάρεις το 100% από αυτό ούτε και να ανακαλύψεις στο 100% τα μειονεκτήματα και ελαττώματα του πόσο μάλλον να βρεις και τι και πως να διορθώσεις...

το Χ παιδί μπορεί απλά να θέλει να βάλει μια πιο καλή ανάρτηση (γιατί πχ μπορεί αυτή που έχει να θέλει αντικατάσταση και μην θέλει να βάλει πάλι την ίδια) χωρίς να σημαίνει ότι θα το πάει το αμάξι στο 100% του (ίσως ούτε κάν στο 50% όπως οι περισσότεροί "κουλοί" από μας...)

πιστεψέ με μια χαρα θα ειναι PS + 21αντ. πίσω + RC 20μισο ραβδ. πίσω... σε σχέση με αυτό που οδηγεί τώρα...

Συμφωνω.

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 17:23:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μανθο το σκεφτηκα εκ των υστερων.

Παραγγελια τα πισω απο που?

France?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 17:28:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ρώτησα... και δεν νομίζω...
θα μιλήσω αυριο μιας και ενα άλλο παλικάρι θέλει κάτι πραγματάκια από εκεί.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 17:31:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙ Παθατε?
τι εννοειτε?

τα πισω υπαρχουν στη πεζο σπορτ προς 200ευρω
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 17:34:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τιποτα ιδιαίτερο
απλά μιλησα σημερα με Βελιμεζάκη και δεν έχει τα πίσω ετοιμοπαράδοτα για να περάσω να τα πάρω και μου είπε σε 1~2 μέρες... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 34, 35, 36  Επόμενη
Σελίδα 10 από 36

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης