PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

MAZDA FURAI CONCEPT & RX8 FACELIFT

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PUGMAD (Γίωργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 (8V) ΧΝ (2001)

Ένταξη: 17 Φεβ 2003
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιαν 2008, 21:51:04    Θέμα δημοσίευσης: MAZDA FURAI CONCEPT & RX8 FACELIFT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα το TAIKI η Mazda παρουσίασε και το FURAI σε αγωνιστική μορφή και πιο συμβατικό πισω σχεδιασμό μήπως πλησιαζεί το RX-7

TAIKI

FURAI

επίσης παρουσιάστηκε το facelift του RX-8

Links

http://www.netcarshow.com/mazda/2008-furai_concept/
http://www.netcarshow.com/mazda/2009-rx-8/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιαν 2008, 22:16:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια εταιρια που ειναι σε καλο δρομο τωρα τελευταια. Εχει πιασει τον παλμο της αγορας!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την KouKou στις Δευ 14 Ιαν 2008, 15:52:17, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 00:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KouKou έγραψε:
Μια εταιρα που ειναι σε καλο δρομο τωρα τελευταια. Εχει πιασει τον παλμο της αγορας!

σιγουρα
τα πατωματα τις φορντ αν τα δεις με αλλο ματι κεντανε
κ μαλιστα η μονη που χει μεινει στην ιαπωνια κ ναι μπορεις να λες εχω αμαξι made in japan...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 01:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εντάξυ τα πρωτοτυπα ειναι εντε γεια... τι να σχολιάσει κανείς...

αλλα ακι το ρχ8 φαίνεται πολύ πιο ομορφο και αρμονικό από το υπάρχον...

η μαζδα οντως ειναι σε παααρα πολυ καλο δρόμο.... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 11:07:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το εχει οδηγησει κανεις το rx8?υπερβολικα αργο αυτοκινητο για τα αλογα τα οποια δηλωνει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 14:29:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:
παιδια το εχει οδηγησει κανεις το rx8?υπερβολικα αργο αυτοκινητο για τα αλογα τα οποια δηλωνει!

Για να ειναι γρηγορο φιλε μου πρεπει και να τα βγαζει τα αλογα που δηλωνει...Και ως τωρα κανενα απο τα δυο RX8,ουτε το μικρο ουτε το μεγαλο εβγαλε τα αλογα που δηλωνει η εταιρια...Που'σαι RX7 λενε ολοι...Αλλα ειμαστε off topic
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 15:02:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως που εχω οδηγησει rx-8 kai τα δυο μοντελα το τελευταιο πραμα που με απασχολησε ηταν τα αλογα του . . .

τιμονι?
κιβωτιο?
πισω κινηση και Handling?

σορυ αλλα αυτο ειναι ενα απο τα τοπ οδηγικα αυτοκινητα που εχω καβαλησει και οσοι κολλατε στο μοτερ απλα δε ξερετε που παν τα τεσσερα για να το πω πολυ ευγενικα.........

επισης για ...το ποσο αργο- ειναι το rc του καταφρακτου προ σαζμαν εποχες το κοσμο μεσα στα μεγαρα ουτε καν μπορουσα να το πλησιασω στην ευθεια...με οση διαφορα βγαιναμε απο φυστικιες με την ιδια φταναμε στη κ6...και οποιος καταλαβε καταλαβε.

υ.γ. επισης ο κολλητος μου που εχει το απλο-192- 2 χρονια τωρα με 80000χλμ(το πηρε και δευτερο χεερι ο βλακας) δεν εχει κανει ΚΙΧ το αμαξακι
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 11:30:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:

To άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???? Laughing

Δείτε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=ELAcWkpgGfM

Μεταξύ άλλων ο Jeremy Clarkson λέει ότι το RX-8 είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που οδήγησε μέσα στο 2006 και ο Stig έκανε με αυτό στην πίστα ίδιο χρόνο με την BMW M3.

Φοβερό αυτοκίνητο από μια άκρως πρωτοποριακή εταιρεία.

Αν έκαιγε και λιγότερο θα ήταν το Ultimate φτηνό Supercar.

Y.Γ: Λένε ότι το Facelift θα έχει κινητήρες 1600κ.ε από 1300 που είναι τώρα και ότι θα αποδίδει περισσότερο και θα καίει λιγότερο.

Ίδωμεν!!!! Twisted evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 11:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TO paidi πηρε με 17000τοτε 1ετους το μικρο και με αλλα 7000 ενα γιαρις...
συνολο 24000.....με τοσα δε παιρνεις τιποτα σημερα

και το αμαξι δε καιει τοσο οσο λενε.....
οκ ειναι καταβοθρα αλλα π.χ εθνικη βλεπεις και 11-13 με νορμαλ οδηγηση οταν στρωσει το μοτερ (20000χλμ+)
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 12:05:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mazda debuts 16X Renesis rotary engine

Mazda unveiled its Taiki concept last week at the Tokyo Motor Show and despite the car's dramatic styling, the biggest hint toward future Mazda products could lie under its hood. Between the front fenders of the Taiki resides Mazda's all-new 16X Renesis rotary engine.

Internally knows as the 13B-MSP, the new engine has received a boost in displacement — with a capacity now up to 800 cc per rotor, for a total of 1.6L. The 16X Renesis also features direct-injection to increase horsepower while reducing emissions. Mazda engineers also addressed oil consumption, something rotary engines are known for.

It remains unclear if Mazda will use the engine in the current RX-8 or wait until the next-generation car bows in 2011.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Hector (Εκτορας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 06:12:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oι παλιοτεροι θα με θυμουντε με το saxo...αλλα πλεον κυκλοφοραω με rx8
το μικρο,το αργο...192 πεθαμενα αλογα...Θα σας δωσω 2 video να δειτε τι κανει το αμαξι...Εντελως νορμαλ...
(δεν κανω πλακα κασα ειναι στην ευθεια...190 το saxo στον καρεα 173 το rx8)

http://uk.youtube.com/watch?v=0Rn-WZ4WwuE

http://uk.youtube.com/watch?v=gGVE9hZ4O7E

Το νεο rx8 ειναι εντελως αλλο αμαξι...Δεν ειναι ενα απλο facelift...
Εχει αλλο γραναζωμα στο σασμαν,κοντοτερο διαφορικο και αλλες κρυφες
για τους μη γνωστες λεπτομεριες οπως θολομπαρες,γωνια πεταλουδας

Ο 16χ δυστυχως δεν θα φορεθει σε rx8 λογικα παει για το new rx7 ή rx9...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης