PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαφορές XS-XT,τις γνώσεις σας κύριοι

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 11:43:26    Θέμα δημοσίευσης: Διαφορές XS-XT,τις γνώσεις σας κύριοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάπου θα έχει γραφτεί αλλά δεν μπορώ να ψάχνω.
Μια φίλη θέλει να παρει 206 1.4. ποιο όμως το XS(3θυρο) ή XT (5Θυρο) ?
Ποιες οι διαφορές τους πέραν του αριθμού των πορτών(?)

ευχαριστώ

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 12:02:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τουλάχιστον για το 1.6:

-Διαφορετικός εγκέφαλος (ή διαφορετική ρύθμιση)
-Δερμάτινο τιμόνι και ασημί λεβιεδάκι ταχυτήτων (xs)
-Καθίσματα τύπου μπάκετ (xs)
-Προβολάκια ομίχλης (xs)
-Ηλεκτρικοί καθρέπτες (xs)
-Κάθισμα συνοδηγού με αποθηκευτικό χώρο (xt)
-Δίχτυ στο χώρο αποσκευών (xt)
-Διαφορετική ταπετσαρία

Οι διαφορές είναι στα μοντέλα του 2001 (που το πήρα).Ίσως κάποιες να έχουν αλλάξει,όπως για παράδειγμα ο κλιματισμός-νομίζω και το ράδιο/CD που τώρα υπάρχει και στα xs-τότε μόνο στα xt.

Έχω την εντύπωση ότι το xt είχε ταμπούρα πίσω και μικρότερης διάστασης ελαστικά...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 12:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαφορές XS-XT,τις γνώσεις σας κύριοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:

ευχαριστώ

το xt ειναι ο πλουσιος εξοπλισμος αλλα το xs ειναι ο (πλουσιος +) σπορ εξοπλισμος.
ριξε μια ματια στο www.peugeot.gr εχει ανναλυτικα και αμεσα συγκρισιμες τις εκδοσεις του 206.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 12:15:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και να προσθέσω:

-Παράθυρο οδηγού με σύστημα άμεσου κλεισίματος (xs)
-Σπορ ταμπλό (xs)
-Ενδείξεις στάθμης και θερμοκρασίας λαδιού (xs)
-Χρωμιομένη απόληξη εξάτμισης (xs)
-Διάφανα φώτα μπροστά (xs)

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 12:15:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε ανάρτηση όμως τι διαφορες έχουν?

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 14:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
σε ανάρτηση όμως τι διαφορες έχουν?

Εαν δεν κανω λαθος δεν εχουν καμια διαφορα στην αναρτηση...

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 14:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαφορές XS-XT,τις γνώσεις σας κύριοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
pduke έγραψε:

ευχαριστώ

το xt ειναι ο πλουσιος εξοπλισμος αλλα το xs ειναι ο (πλουσιος +) σπορ εξοπλισμος.
ριξε μια ματια στο www.peugeot.gr εχει ανναλυτικα και αμεσα συγκρισιμες τις εκδοσεις του 206.

Το δικο μου ΧΤ παντως ειναι απο τα ποιο φτωχα...Ουτε προβολακια ειχα πανω ουτε ΑΒS , χωρια που δεν ειχε ουτε το σπορ "λευκο" ταμπλο που ειχε το colour line.... Crying or Very sad

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 19:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαφορές XS-XT,τις γνώσεις σας κύριοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
DimiP έγραψε:
pduke έγραψε:

ευχαριστώ

Το δικο μου ΧΤ παντως ειναι απο τα ποιο φτωχα...Ουτε προβολακια ειχα πανω ουτε ΑΒS , χωρια που δεν ειχε ουτε το σπορ "λευκο" ταμπλο που ειχε το colour line.... Crying or Very sad

ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΤ αλλο το colour line αλλο το rolland garos. μην τα μπερδευουμε.
το χτ υπερεχει σε εξοπλισμο του xn,xr (τα θυμαται κανεις ; ; ) αλλα υπαρχει και το xt premium (τουλαχ. υπηρχε το 2000 δεν ξερω αν υπαρχει ακομα) που ειχε ολα τα καλουδια (προβ.ομιχλης, αισθητ.βροχης,κλπ) εκτος απο "sport" καλουδια οπως τα λευκα οργανα.

με το που βγηκε το quick silver "ξεφτιλιστηκαν" τα λευκαοργανα/προβομιχλ/και αλλα γιατι δεν αποτελουσαν πια "σπορ" συνοδευτικα αλλα απλα πλουσιο εξοπλισμο.
1400 quick silver 75hp με λευκα οργανα !!! ναι καλα!!! Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 01:19:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαφορές XS-XT,τις γνώσεις σας κύριοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
alxdr74 έγραψε:
DimiP έγραψε:
pduke έγραψε:

ευχαριστώ

το χτ υπερεχει σε εξοπλισμο του xn,xr (τα θυμαται κανεις ; ; ) αλλα υπαρχει και το xt premium (τουλαχ. υπηρχε το 2000 δεν ξερω αν υπαρχει ακομα) που ειχε ολα τα καλουδια (προβ.ομιχλης, αισθητ.βροχης,κλπ) εκτος απο "sport" καλουδια οπως τα λευκα οργανα.

με το που βγηκε το quick silver "ξεφτιλιστηκαν" τα λευκαοργανα/προβομιχλ/και αλλα γιατι δεν αποτελουσαν πια "σπορ" συνοδευτικα αλλα απλα πλουσιο εξοπλισμο.

Το πιασα το υπονοούμενο παλιο Dimipenie!Αλλά θα σου δείξω εγώ....... έχω και bucket πάμε μια βόλτα???????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 01:19:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαφορές XS-XT,τις γνώσεις σας κύριοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
alxdr74 έγραψε:
DimiP έγραψε:
pduke έγραψε:

ευχαριστώ

Το πιασα το υπονοούμενο παλιο Dimipenie!Αλλά θα σου δείξω εγώ....... έχω και bucket πάμε μια βόλτα???????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αααα μην ξεχάσετε στις διαφορές το μεγαλύτερο χαμόγελο στον προφυλακτήρα του XS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 08:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νορμαλοκαζανάκια Laughing , υποψιάζομαι ότι το 5θυρο 1.6 έχει μαλακότερες αντιστρεπτικές από το 3θυρο, αλλά αυτό καλύτερα να εξακριβωθεί σε μία επίσκεψη της φίλης σου στην Lion μαζί σου και να ζητήσεις να δεις στις διαφάνειες του συνεργείου ή στον Η/Υ του τμήματος ανταλλακτικών, και επί τη ευκαιρία μάθε και ότι άλλο θέλεις (να μη σου πω να ζητήσεις και καμιά εκτύπωση) Wink .

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 14:06:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαφορές XS-XT,τις γνώσεις σας κύριοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
έχω και bucket πάμε μια βόλτα???????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αααα μην ξεχάσετε στις διαφορές το μεγαλύτερο χαμόγελο στον προφυλακτήρα του XS

Κανονικο bucket του εμποριου ή εργοστασιακο της peugeot? Ρωταω γιατι μια εποχη ειχα παει να βαλω ενα bucket απο 106 και το κεφαλι μου εφθανε μεχρι το τιμονι.. μιλαμε για ΠΟΛΥ χωσιμο ρε παιδι μου.. δεν εβλεπα ΤΙΠΟΤΑ!!! Αλλα δεν ηταν για 206 ειπαμε.. ηταν για 106 το bucket και απλα το δοκιμαζα .. αμα εκανε, το αγοραζα...
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 14:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι ρε alex , to semibucket της peugeot εννοώ !!! Laughing Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 16:34:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Όχι ρε alex , to semibucket της peugeot εννοώ !!! Laughing Razz Razz Razz Razz

εχω παψει να σχολουμαι με semi-καταστασεις Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 20:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πηρες αποφαση Μητσο Question Question Question Question Question

Η του υψους ή του βαθους λοιπον Question Question Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 16:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου ΧΤ (3θυρο 1,1 2002) έχει ράδιο CD + air-condition. Η διαφορά τους απο ότι ξέρω είναι ότι το ΧΤ προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό και πολυτέλεια ενώ το XS έχει πιο spor χαρακτήρα. Το ΧΤ βγαίνει καί σε 1.100 ενώ το XS σε 1.400 και άνω...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάρ 2005, 17:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά οι σχέσεις μετάδοσης και η τελική σχέση μετάδοσης είναι ίδιες στα 1,6 XS και 1,6 ΧΤ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάρ 2005, 22:18:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΤ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
- ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΟΜΙΧΛΗΣ
- ΡΑΔΙΟ CD
- ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
- ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ
- ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ GTI(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΧS ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΤ.
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάρ 2005, 08:04:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι σχεσεις μετάδοσης σαφώς και είναι διαφορετικές.. το XS φοράει το σπορτιφ σετ σχέσεων (εν ολοιγοις του Rallye) το XT φοράει το νορμάλ (και λιγο ποιο μακρύ) σετ.

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2005, 17:36:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα μου ήρθε e-mail από Lion ότι όλες οι εκδόσεις του 206 (δηλαδή το 3πορτο, 5πορτο, CC, SW) με κινητήρα 1600 16V φορούν τις ίδιες σχέσεις μετάδοσης.

Ισχύει αυτό;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης