PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Εργοστασιακό Hi-Fi JBL σε 207 RALLYE-GT-RC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιαν 2008, 18:55:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink α μπράβο αυτό το σκίτσο εννοούσα Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2008, 14:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή σκέφτομαι να το βάλω στο δικό μου η τιμή παραμένει 400 ευρο ή αυτη η τιμή είναι μόνο με την παραγγελία του αυτοκινήτου????

If i could,I would.......But i can't, so i won't........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2008, 15:28:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κώστα δυστηχώς αυτή η τιμή , αφορά μόνο αυτ/τα με ειδική παραγγελία (δηλ.πρώτη τοποθέτηση), στην δικιά σου περίπτωση ,θα πρέπει να μάθεις απο κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο , εάν αναλαμβάνουνε την τοποθέτηση, ποια κομμάτια θα χρειαστείς και βέβαια το κοστολόγιο τους.

Αυτά χωρίς να ξέρω κοστολόγιο με ακρίβεια, θα ανεβάσουν όμως την τιμή πάνω απο 400€. Sad

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2008, 16:19:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα κατάλαβα.......Thnks......

Stevon έγραψε:
Κώστα δυστηχώς αυτή η τιμή , αφορά μόνο αυτ/τα με ειδική παραγγελία (δηλ.πρώτη τοποθέτηση), στην δικιά σου περίπτωση ,θα πρέπει να μάθεις απο κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο , εάν αναλαμβάνουνε την τοποθέτηση, ποια κομμάτια θα χρειαστείς και βέβαια το κοστολόγιο τους.

Αυτά χωρίς να ξέρω κοστολόγιο με ακρίβεια, θα ανεβάσουν όμως την τιμή πάνω απο 400€. Sad

If i could,I would.......But i can't, so i won't........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2008, 19:20:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν σε συμφέρει να το βάλεις τώρα.
Αν σκεφτείς πως σαν ανταλλακτικό το κουτί του SUB μαζί με των ενισχυτή έχει 400ευρώ +(το δικό σου δεν έχει SUB αλλά και πάλι ο ενισχυτής δεν είναι φτηνός) τα
ηχεία αλλά και τα καλώδια που θα πρέπει να περαστούν μιας και ο ενισχυτής είναι στο χώρο αποσκευών θα πάει πολύ.
Καλύτερα να βάλεις ποιο καλά ηχεία και μετά βλέπεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2008, 19:35:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα με εβαλες σε σκεψεις!
θελω να το ακουσω να δω πως ακουγετε!

λετε στις αντιπροσωποιες να εχουν κανα 207 με το ηχοσυστημα?
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2008, 19:46:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχουνε, θα είναι από παραγγελία που θα περιμένει να παραδοθεί . . .
Επιστροφή στην κορυφή
pathfinder (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 07 Μάϊ 2003
Τόπος: Αθήνα, Αγ. Στέφανος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2008, 19:57:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή εχω ασχοληθεί με το θέμα αν δεν έχεις τρέλες απαιτήσεις από το ηχοσύστημα το σετ με τα JBL είναι τίμιο για τα 400€ που κάνει. Ο αδύνατος κρίκος για μένα δεν είναι τα JBL αλλά το stock ραδιο-CD που είναι για τα μπάζα ... Προσωπικά διάλεξα τον δρόμο του aftermarket γαι όλο το ηχοσύστημα αλλά περι ορέξεως (και προυπολογισμού) ... κολοκυθοπιτά.

Αύριο το σήμερα είναι χθές ... Carpe Diem
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιαν 2008, 21:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pathfinder έγραψε:
Επειδή εχω ασχοληθεί με το θέμα αν δεν έχεις τρέλες απαιτήσεις από το ηχοσύστημα το σετ με τα JBL είναι τίμιο για τα 400€ που κάνει. Ο αδύνατος κρίκος για μένα δεν είναι τα JBL αλλά το stock ραδιο-CD που είναι για τα μπάζα ... Προσωπικά διάλεξα τον δρόμο του aftermarket γαι όλο το ηχοσύστημα αλλά περι ορέξεως (και προυπολογισμού) ... κολοκυθοπιτά.

Η πηγή είναι για τα μπάζα; Αν αλλάξουμε πηγή, θα δούμε διαφορά;
Σε τέτοια περίπτωση, θα χαθεί ο έλεγχος από το τιμόνι και οι ενδείξεις στην οθόνη;
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιαν 2008, 21:43:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον ναι !!!!!!

αλλα αν μπεις στην διαδικασια να αλαξεις πηγη καλυτερα ειναι να βαλεις αλλα ηχεια/ενισχυτες κ οχι το ηχοσυστημα jbl !

για μενα το ηχοσυστημα jbl ειναι καλο για αυτους που δεν θελουν κοψε ραψε στο αμαξι τους !
τωρα αν ειναι να αλαξεις πηγη κ να ψαχνεις να βρισκεις ανταπτωρες για τα χειρηστηρια ,την οθονη κ για τον ενισχυτη !αστο καλυτερα !
αλαζεις την πηγη τραβας καλωδια βαζεις οτι ηχεια /ενισχυτες γουσταρεις εσυ κ φτιαχνεις τον ηχο οπως θες εσυ!
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιαν 2008, 03:22:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου, ως μελλοντικός ευτυχής κάτοχος ενός 207cc!

Το 207cc δεν έχει sub εργοστασιακά με την παραγγελία του JBL πακέτου.
Το 207rc/gt έχει και sub.
Και τα δύο έρχονται με ενισχυτή JBL.

Και ερωτώ: Είναι άραγε οι ίδιοι ενισχυτές και στα δύο μοντέλα; Αν ναι λογικό μου φαίνεται να υπάρχει έτοιμη αναμονή στον ενισχυτή του CC για να οδηγήσει sub. Άρα όταν με το καλό το πάρω θα μπορέσω να οδηγήσω ενα 10αράκι subaki που έχω από το παλιό μου αυτοκίνητο. Σωστά;

Στάθης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιαν 2008, 07:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ενισχυτές είναι ίδιοι.
Υπάρχει έξοδο για sub οπότε εάν το βάλεις επάνω θα παίξει κανονικά.
Υπ’ όψη για το sub έχει δύο κανάλια και όχι ένα.
Επιστροφή στην κορυφή
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιαν 2008, 13:48:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Οι ενισχυτές είναι ίδιοι.
Υπάρχει έξοδο για sub οπότε εάν το βάλεις επάνω θα παίξει κανονικά.
Υπ’ όψη για το sub έχει δύο κανάλια και όχι ένα.

Τότε γιατί δεν βάζανε εξαρχής και το sub; Τόσο μεγάλο είναι πια και δεν χωράει η οροφή;
Τι sub να αγοράσω ώστε αφενός να παίξει σίγουρα και με ασφάλεια και αφετέρου να χωράει κάτω από τη σίτα ώστε να μπαίνει και η οροφή;
Τα 2 κανάλια μεταφράζονται σε;
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιαν 2008, 15:55:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να πώ την αλήθεια, στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω την ανησυχία (μπορεί και να είναι και βλακεία βεβαιά) ότι απο τους κραδασμούς και τα κλωτσίματα του sub, μπορεί με τον καιρό να χαλαρώσει/πάρει ο μηχανισμός της οροφής. Γι αυτό για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο οι Γάλλοι, σου λέει: "Όχι sub στο cc, τουλάχιστον όχι από μένα --> εργοστασιακά".

Το JBL για το cc έχει αυτή την διάταξη:

Το ότι ο ενισχυτής τώρα έχει 2 κανάλια με παραπέμπει σε λύσεις: (ενδεικτικά αναφέρω μόνο τρεις)
1) 1 sub Single Voice Coil, με γεφύρωση των 2 καναλιών,
2) 1 sub Dual Voice Coil, με χρήση και των 2 καναλιών,
3) 2 sub single voice coil, με χρησιμοποίηση του καθενός καναλιού (1+1).

Η απόφαση δε μπορεί να γίνει αν δε γνωρίζουμε τα spec του ενισχυτή. Πόσα watt βγάζει, στα πόσα Ohm για κάθε κανάλι, kαι φυσικά σε συνδυασμό πάντα με το sub που σκοπεύουμε να βάλουμε. Πειραματισμοί δυστυχώς δε μπορούν να γίνουν στο 207cc καθώς τα πάντα είναι εργοστασιακά και δε θέλω να ρισκάρω!

Γνωρίζει κανείς βρε παιδιά:
i) τα specs του JBL ενισχυτή,
ii) τα specs των ηχείων + του sub που βάζει στις εκδόσεις rc/gt όπως επίσης
iii) τα spec εξόδων της πηγής του 207?
iv) Έχει πουθενά στο πίσω μέρος του 207 αναμονή για ρεύμα; Θα μπορούσα να δοκιμάσω πιο εύκολα ενα 10'' και ένα 12'' που έχω!

Όσον αφορά τώρα Μιχάλη στο τι sub να αγοράσουμε, μάλλον πρέπει να προσανατολιστούμε σε λύσεις ενός sealed box, που πιάνει τον ελάχιστο χώρο (περί ορέξεως --> κολοκυθόπιτα) και έχει πιο στακάτο/tight bass. Για περισσότερες πληροφορίες δες και εδώ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Στάθης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιαν 2008, 18:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στάθη, οι γνώσεις μου σε αυτό το θέμα απέχουν παρασάγγας από τις δικές σου, οπότε αναμένω να με ενημερώσεις για τις κινήσεις σου και να πράξω ομοίως. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιαν 2008, 22:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

I ll keep u posted.

Επειδή έχω φάει τον κόσμο να ψάχνω για τα αναλυτικά χαραστηριστικά του ηχοσυστήματος (μαμά και JBL), αλλά δεν έχω βρει τίποτα, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο βιβλίο-manual για το 207;

Υπάρχει κάποιο mailbox στην Lion Hellas ή ίσως στην Γαλλία;

Tx,
Stathis
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιαν 2008, 22:39:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stazzy έγραψε:

iv) Έχει πουθενά στο πίσω μέρος του 207 αναμονή για ρεύμα; Θα μπορούσα να δοκιμάσω πιο εύκολα ενα 10'' και ένα 12'' που έχω!

Aν εννοείς την κλασσική πρίζα να ξέρεις οτι δεν δίνει την απαραίτητη ένταση σε ρεύμα. Κι εξηγώ, το πόσο ρεύμα θα καταναλώσει ενα φορτιο εχει να κάνει με το φορτίο. Οι πρίζες αυτές συνήθως ειναι για μαξ 10Α. Ενα 10αρι σαμπ ενδέχεται να θέλει το 3πλάσσιο. Αυτο θα εχει σαν αποτελέσμα να λιώσει το καλωδιο που τροφοδοτείται η πρίζα με καταστροφικές συνέπειες για το αυτοκινητο... εως και πυρκαγιά. Ο βιομαχανικός κετσές και η μοκέτα που διαθέτουν τα αυτοκίνητα και γύρω απο τα οποία ειναι οι καλωδιώσεις αρπάζουν αρκετά ευκολα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιαν 2008, 23:18:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουπς! Point taken! Νομίζω δε θα μπορούσες να ήσουν σαφέστερος! Βέβαια 8α έβαζα και ασφαλεια πίσω αλλα τώρα που το σκεφτομαι το καλώδιο και πάλι θα έλιωνε...

Οκ, έχω μια spare μπαταρία. Θα τη φορτίσω και θα παίξω έτσι... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 01:22:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό.. Ζηλεύει κανείς?

http://www.youtube.com/watch?v=iRjkz0A_F10&feature=related

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pathfinder (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 07 Μάϊ 2003
Τόπος: Αθήνα, Αγ. Στέφανος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 14:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dr_Michael έγραψε:
pathfinder έγραψε:

Η πηγή είναι για τα μπάζα; Αν αλλάξουμε πηγή, θα δούμε διαφορά;
Σε τέτοια περίπτωση, θα χαθεί ο έλεγχος από το τιμόνι και οι ενδείξεις στην οθόνη;

Αν αλλάξεις το εργοστασιακό χάνεις:

Πρόβλημα----------------------------->Λύση
Τα χειριστήρια του τιμονιού------->Can Bus adapter στην πηγή
Την παραμετροποίηση των
Λειτου. Του αυτοκινήτου---------->το ψάχνω ακόμα
Τον ήχω από το parking sensor-->adapter στην πηγή

Αύριο το σήμερα είναι χθές ... Carpe Diem
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης