PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αποριες σχετικα με το immobiliser

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 22:44:37    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αποριες σχετικα με το immobiliser Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγορασα προσφατα ενα Peugeot 206 ΧΤ 1.4 90hp και εχω την εξης απορια.
Μου δωσανε 2 κλειδια το ενα ειναι ηλεκτρονικο με μπαταρια και το αλλο ειναι απλο. Απο την αντιπροσωπεια μου ειπανε οτι αν χασω το ηλεκτρονικο κλειδι θα μπορω να χρησιμοποιησω το απλο. Πως μπορει το απλο κλειδι να δωσει κωδικο για ενεργοποιηθει και να λειτουργησει η μηχανη; Εαν καποιος βγαλει αντικλειδι σαν το απλο κλειδι θα μπορει να κλεψει το αυτοκινητο;
Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 23:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες σχετικα με το immobiliser Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Μου δωσανε 2 κλειδια το ενα ειναι ηλεκτρονικο με μπαταρια και το αλλο ειναι απλο. Απο την αντιπροσωπεια μου ειπανε οτι αν χασω το ηλεκτρονικο κλειδι θα μπορω να χρησιμοποιησω το απλο. Πως μπορει το απλο κλειδι να δωσει κωδικο για ενεργοποιηθει και να λειτουργησει η μηχανη; Εαν καποιος βγαλει αντικλειδι σαν το απλο κλειδι θα μπορει να κλεψει το αυτοκινητο;
Ευχαριστω

απο οτι ξερω και τα δυο κλειδια εχουν καποιο κυκλωμα ωστε να απενεργοποιουν το Immobiliser.
απλα το ενα εχει και τηλεχειρισμο.
με λιγα λογια δεν ειναι τοσο απλο(κλειδι) οσο φαινεται και δεν αντιγραφεται απο εναν κλειδαρα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 00:14:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες σχετικα με το immobiliser Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lucifer έγραψε:
geo1st487 έγραψε:
Ευχαριστω

απο οτι ξερω και τα δυο κλειδια εχουν καποιο κυκλωμα ωστε να απενεργοποιουν το Immobiliser.
απλα το ενα εχει και τηλεχειρισμο.
με λιγα λογια δεν ειναι τοσο απλο(κλειδι) οσο φαινεται και δεν αντιγραφεται απο εναν κλειδαρα

Απλα επιβεβαιωνω και εγω το παραπανω γιατι προσφατα εκανα "Τηλεφορτωση BSI" για να διορθωθει το γνωστο προβλημα με τον ηλεκτρονικο δεικτη σταθμης λαδιου που εδειχνε οτι ηθελε. Μετα την "τηλεφορτωση" λοπον πρεπει να ακολουθησει μια διαδικασια που λεγεται "Εκμαθηση Κλειδιων" για να λειτουργουν αυτα.
Εκτος απο τα 2 κλειδια απαιτειται και η καρτα Immobilizer
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 03:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 ΧΤ με τα 90hp στα 1.4? Μήπως XS? Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 07:23:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε βγαίνει μόνο το XS με 90 άλογα Wink

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 08:42:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασχετο αλλα σημερα το πρωι μου εβγαλε ENGINE IMMOBILISER FAULT και δεν επαιρνε μπροστα. Δοκιμασα καμμια δεκαρια φορες ωσπου έβγαλα το κλειδι και το καθαρισα λιγο και τελικα ολα καλα. Θελει διαγνωστικο? λέτε να εχω κανενα προβλημα??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 09:52:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες σχετικα με το immobiliser Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Ευχαριστω

Το ηλεκτρονικό κλειδί με την μπαταρία,είναι προφανώς για τον τηλεχειρισμό των ηλεκτρικών πορτών.Δεν έχει να κάνει ο μηχανισμός με το immobiliser.Τα δύο κλειδιά είναι ίδια μεταξύ τους,και μπορείς να ενεργοποιήσεις τον κινητήρα εξίσου και με τα δύο.Για να βγάλεις αντικλείδι,μόνο από την αντιπροσωπεία και με τον κωδικό όπως αναφέρθηκε.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fantom (geo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.1 xt

Ένταξη: 19 Ιαν 2004
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 14:14:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πετρο απ'οτι ξερω(μου ειπαν στην πεζο) αμα λυθει το προβλημα, το διαγνωστικο δε δειχνει τιποτα. οπωτε μαλλον ηταν λιγη βρωμια στο κλειδι και τιποτα αλλο.
οσο για το φιλο με την απορια για τα κλειδια, οντως το ενα εχει απλως τον τηλεχειρισμο παραπανω απο το το αλλο. και τα 2 εχουν τον κωδικο. θα μου πεις το ειπαν και οι αλλοι!!! Very happy

....zeitgeist the movie....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Helias_ 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (8V) 2000

Ένταξη: 26 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 19:22:18    Θέμα δημοσίευσης: αντικλειδι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις το εξης:Εχω μονο ενα κλειδι για το αυτοκινητο μου και ειναι αυτο με τον χειρισμο για τις πορτες.Εχω βρει ακριβως ιδιο κλειδι ακοπο στο εμποριο, αν το παω σε κλειδαρα και μου το κοψει ιδιο με το δικο μου μπορω να το συγχρονισω ωστε να λειτουργει κανονικα ή αυτο το κανει μονο η αντιπροσωπεια?Να σημειωσω οτι δεν εχω την καρτα immobilazer.
Επισης ενα δευτερο που ηθελα να ρωτησω.Αν αντικαταστησω την παραβιασμενη κλειδαρια του συνοδηγου θα ξεκλειδωνει αυτοματα η χειροκινητα με το κλειδι μου?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 21:40:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H Κλειδαρια δεν ειναι ενα κοματι μονο μεσα στην πορτα...και καθολου κλειδαρι α να μην εφησεις η πορτα κλειδωνει ξεκλειδωνει κανονικα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης