Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
geo1st487 (Γιώργος) Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp
Ένταξη: 04 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 151
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 22:44:37 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αποριες σχετικα με το immobiliser |
|
|
Αγορασα προσφατα ενα Peugeot 206 ΧΤ 1.4 90hp και εχω την εξης απορια.
Μου δωσανε 2 κλειδια το ενα ειναι ηλεκτρονικο με μπαταρια και το αλλο ειναι απλο. Απο την αντιπροσωπεια μου ειπανε οτι αν χασω το ηλεκτρονικο κλειδι θα μπορω να χρησιμοποιησω το απλο. Πως μπορει το απλο κλειδι να δωσει κωδικο για ενεργοποιηθει και να λειτουργησει η μηχανη; Εαν καποιος βγαλει αντικλειδι σαν το απλο κλειδι θα μπορει να κλεψει το αυτοκινητο;
Ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lucifer (kostas) Μέλος

206 cc
Ένταξη: 27 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 136 Τόπος: Ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 23:34:57 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες σχετικα με το immobiliser |
|
|
geo1st487 έγραψε: | Αγορασα προσφατα ενα Peugeot 206 ΧΤ 1.4 90hp και εχω την εξης απορια.
Μου δωσανε 2 κλειδια το ενα ειναι ηλεκτρονικο με μπαταρια και το αλλο ειναι απλο. Απο την αντιπροσωπεια μου ειπανε οτι αν χασω το ηλεκτρονικο κλειδι θα μπορω να χρησιμοποιησω το απλο. Πως μπορει το απλο κλειδι να δωσει κωδικο για ενεργοποιηθει και να λειτουργησει η μηχανη; Εαν καποιος βγαλει αντικλειδι σαν το απλο κλειδι θα μπορει να κλεψει το αυτοκινητο;
Ευχαριστω |
απο οτι ξερω και τα δυο κλειδια εχουν καποιο κυκλωμα ωστε να απενεργοποιουν το Immobiliser.
απλα το ενα εχει και τηλεχειρισμο.
με λιγα λογια δεν ειναι τοσο απλο(κλειδι) οσο φαινεται και δεν αντιγραφεται απο εναν κλειδαρα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BUBA (Alexandros) Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)
Ένταξη: 30 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 162 Τόπος: Παπάγου/Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 00:14:06 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες σχετικα με το immobiliser |
|
|
lucifer έγραψε: | geo1st487 έγραψε: | Αγορασα προσφατα ενα Peugeot 206 ΧΤ 1.4 90hp και εχω την εξης απορια.
Ευχαριστω |
απο οτι ξερω και τα δυο κλειδια εχουν καποιο κυκλωμα ωστε να απενεργοποιουν το Immobiliser.
απλα το ενα εχει και τηλεχειρισμο.
με λιγα λογια δεν ειναι τοσο απλο(κλειδι) οσο φαινεται και δεν αντιγραφεται απο εναν κλειδαρα |
Απλα επιβεβαιωνω και εγω το παραπανω γιατι προσφατα εκανα "Τηλεφορτωση BSI" για να διορθωθει το γνωστο προβλημα με τον ηλεκτρονικο δεικτη σταθμης λαδιου που εδειχνε οτι ηθελε. Μετα την "τηλεφορτωση" λοπον πρεπει να ακολουθησει μια διαδικασια που λεγεται "Εκμαθηση Κλειδιων" για να λειτουργουν αυτα.
Εκτος απο τα 2 κλειδια απαιτειται και η καρτα Immobilizer |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 07:23:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δε βγαίνει μόνο το XS με 90 άλογα 
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 08:42:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ασχετο αλλα σημερα το πρωι μου εβγαλε ENGINE IMMOBILISER FAULT και δεν επαιρνε μπροστα. Δοκιμασα καμμια δεκαρια φορες ωσπου έβγαλα το κλειδι και το καθαρισα λιγο και τελικα ολα καλα. Θελει διαγνωστικο? λέτε να εχω κανενα προβλημα?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 09:52:46 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες σχετικα με το immobiliser |
|
|
geo1st487 έγραψε: | Αγορασα προσφατα ενα Peugeot 206 ΧΤ 1.4 90hp και εχω την εξης απορια.
Ευχαριστω |
Το ηλεκτρονικό κλειδί με την μπαταρία,είναι προφανώς για τον τηλεχειρισμό των ηλεκτρικών πορτών.Δεν έχει να κάνει ο μηχανισμός με το immobiliser.Τα δύο κλειδιά είναι ίδια μεταξύ τους,και μπορείς να ενεργοποιήσεις τον κινητήρα εξίσου και με τα δύο.Για να βγάλεις αντικλείδι,μόνο από την αντιπροσωπεία και με τον κωδικό όπως αναφέρθηκε.
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fantom (geo) Μόλις έγραψα

206 1.1 xt
Ένταξη: 19 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 12 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 14:14:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πετρο απ'οτι ξερω(μου ειπαν στην πεζο) αμα λυθει το προβλημα, το διαγνωστικο δε δειχνει τιποτα. οπωτε μαλλον ηταν λιγη βρωμια στο κλειδι και τιποτα αλλο.
οσο για το φιλο με την απορια για τα κλειδια, οντως το ενα εχει απλως τον τηλεχειρισμο παραπανω απο το το αλλο. και τα 2 εχουν τον κωδικο. θα μου πεις το ειπαν και οι αλλοι!!! 
....zeitgeist the movie.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Helias_ Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (8V) 2000
Ένταξη: 26 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 19:22:18 Θέμα δημοσίευσης: αντικλειδι |
|
|
Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις το εξης:Εχω μονο ενα κλειδι για το αυτοκινητο μου και ειναι αυτο με τον χειρισμο για τις πορτες.Εχω βρει ακριβως ιδιο κλειδι ακοπο στο εμποριο, αν το παω σε κλειδαρα και μου το κοψει ιδιο με το δικο μου μπορω να το συγχρονισω ωστε να λειτουργει κανονικα ή αυτο το κανει μονο η αντιπροσωπεια?Να σημειωσω οτι δεν εχω την καρτα immobilazer.
Επισης ενα δευτερο που ηθελα να ρωτησω.Αν αντικαταστησω την παραβιασμενη κλειδαρια του συνοδηγου θα ξεκλειδωνει αυτοματα η χειροκινητα με το κλειδι μου? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 21:40:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
H Κλειδαρια δεν ειναι ενα κοματι μονο μεσα στην πορτα...και καθολου κλειδαρι α να μην εφησεις η πορτα κλειδωνει ξεκλειδωνει κανονικα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|