PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΦΑΡΝΑΤΖΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 206 ΜΟΥ........(για αρχή)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Σεπ 2007, 16:10:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
DimiP έγραψε:

επισης να συννενοηθει ο φιλος μπας και γλιτωσει το ΦΠΑ αν δεν παρει αποδειξεις (ειδικα απο την εργασια)
κριμα Confused

Eιδηκα στην αντιπρωσωπια δεν παιζει να γινει αυτο για κανενα λογο...
Εξω σε γνωστο μπορει κατι να κανει αλλα μονο για εργασια αν και ολα τα μαγαζια κυνηγανε να κοβουν μεγαλα τιμολογια για να βγαζουν τα μαυρα απο τα μικροφτιαξηματα τα οποια δεν εχουν τοσο μεγαλο κινδηνο να τους γ@μησει η εφορια....Αλλα και παλι δεν ξερω αμα μπορει να το κανει με μεταχειρησμενα ανταλλακτικα....Βασικα ολα αυτα κατοπιν συνεννοησης βρισκονται....

ΠΑΝΤΟΥ γινεται, αρκει να εισαι καλος πελατης, φυσικα δεν θα παει καπου στο ασχετο με το καλημερα να ζηταει τετοια πραγματα.
Θα παει εκει που το αγορασε (ελπιζω να το πηρε απο επισημο και οχι απο μαντρα ή αλλο εμπορο) και εκει θα τον "εξυπηρετησουν".
εχω προσωπικο παραδειγμα γιαυτο που σου λεω.
ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν μιλαω για τη LION αλλα για τους αλλους επισημους εμπορους.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Σεπ 2007, 18:47:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι αλλα ολι για την LION μιλαμε και για την "ποιοτητα" στην δουλεια της!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Σεπ 2007, 19:53:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλαρακι καλυτερα να δεις πως θα το βγαλεις ολικη γιατι κι εγω μονη μου την εκανα την ζημια εσκασα 4700 ευρωπουλακια με μεταχειρισμενα και καινουρια ανταλλακτικα και παλι μικροπροβληματακια τα βρισκω και ασε που το εχω μετανοιωσει οικτρα τωρα θα ειχα ενα αλλο ολοκαινουριο τουτουνακι

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
wolf865 (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206RC (2006)

Ένταξη: 29 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Αιτ/νία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Σεπ 2007, 22:21:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δόξα τω Θεω, αρκεί που είσαι εσύ καλά, τα υπόλοιπα είναι στα χέρια μας και φτιάχνονται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.
Θα συμφωνήσω με το Μάνθο για την αντιπροσωπεία ή επίσημο συνεργάτη.
Το αυτοκίνητο το αγόρασες μεταχειρισμένο ή καινούριο? Αν το είχες από καινούριο τουλάχιστον ξέρεις τι αυτοκίνητο έχεις και αν αξίζει να το επισκευάσεις ή να το πετάξεις.
Αν το αγόρασες μεταχειρισμένο, θεωρώ ότι θα πρέπει να εκτιμήσεις την κατάσταση του πριν προβείς σε όποιες ενέργειες.
Είχα ένα ίδιο πριν πάρω το RC....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sotiris13 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) GTi

Ένταξη: 11 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:28:23    Θέμα δημοσίευσης: !! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα σας! το αμάξι το είχα 2.5-3 χρόνια σχεδόν, κ το είχα πάρει καινούργιο...απο επίσημο έμπορο (τριδήμας). Απλά αν το φτίαξω πρέπει να κοπούν κολόνες! κτλ κτλ...Πολύ πιθανόν να έχει πάρει κ σασί δεν ξέρω.
απλά μετα δεν θα έιναι το ΄ίδιο αμάξι...

σκέφτηκα ή να το δώσω έτσι για ανταλλακτικά...ή να πάρω ένα 206 1100cc
k να αλλάξω σαλόνι, μοτέρ, ζάντες κτλ...να βάλω απο το τρακαρισμένο.

βέβαια έχω σκεφτεί αν το δώσω, να πάρω ένα ραλλακι 1300 η 1600 ή το POLO 1400cc 16V που το έιχα αποθημένο μαζί με το ραλυ απο παλία.

αν το δώσω ανταλλακτικά τι τιμές παίζουν??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sotiris13 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 11:22:22    Θέμα δημοσίευσης: ΠΩΛΕΙΤΑΙ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε ολους...
Λοιπον το 206 ακομα δεν το εχω φτιαξει... είναι προς πώληση για όποιον ενδιαφερεται για αντλλακτικα...το έχω παρκαρισμένο στο σπίτι μου, να το δεί οποιος ενδιαφέρεται...

τιμη δεν έχω σκεφτει ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
orestis (orestis)
Μέλος
Μέλος

106 rallye , saxo GROUP A

Ένταξη: 06 Ιούλ 2004
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 12:18:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
...εγω τέτοιο τρακάρισμα δεν θα το εφτιαχνα πουθενά αλλού εκτός από την επίσημη αντιπροσωπία.
ούτε κaν σε εξουσιοδοτημένο φαναρτζίδικο

Μάνθο, υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερα φαναρτζιδικα απο την αντιπροσωπια. και αυτο το λεω με μεγαλη σιγουρια.
εχουμε φτιαξει (και καποια απο εδω) αυτοκινητα σε συγκακριμενο φαναρτζιδικο που στην αντιπροσωπια ουτε που την φανταζονταν αυτη τη δουλεια!
δεν ειανι τοσο η βαφη στην περιπτωση του φιλου αλλα η σοβαρη ζημια για να γινει σωστο το αυτοκινητο.
παντως η αντιπροσωπια το κανει παραγβγικα γι αυτο και πολλα που εχω δει εχουν ατελειες

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 19:05:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotiris13 έγραψε:
Καλημέρα σε ολους...
Λοιπον το 206 ακομα δεν το εχω φτιαξει... είναι προς πώληση για όποιον ενδιαφερεται για αντλλακτικα...το έχω παρκαρισμένο στο σπίτι μου, να το δεί οποιος ενδιαφέρεται...
τιμη δεν έχω σκεφτει ακόμα...
για πες μας τι αξιζει απο το αυτοκινητο και τιμη ....... Shoot Worthy

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sotiris13 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 13:43:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγουρα το σαλονι ολο ειναι οκ ειναι με το δερμα....ζαντολαστιχα...κ τορα πορτπαγκαζ, κ μηχανικα ειχα αλαξει δισκο πλατω κανα μηνα πριν τρακαρω, κ ι μηχανη λογικα ειναι οκ, σκουπα φιλτρο, αεροτομη, τωρα για λεπτομεριεσ πρεπει να το δει καποιος...κ τιμη δεν ξερω... μπορεισ να δεισ κ φωτογραφιες που εχω βαλει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης