PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οργανωμένοι και Ενωμένοι
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Να οργανωθούμε...
...Τώρα! Ισχύς εν τη Ενώση!
50%
 50%  [ 2 ]
...Αργότερα! Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι!
50%
 50%  [ 2 ]
...Ποτέ! Μόνος τα καταφέρνω καλύτερα!
0%
 0%  [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 4

Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 03:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Οργανωμένοι και Ενωμένοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρκετά με τα παράπονα για τα προβλήματα που δεν λύνονται και τελειωμό δεν έχουν!

Λοιπόν, οργανωθείτε εσείς οι χαμουτζήδες εκεί χάμου, συνεννοηθείτε και βρείτε ποιό ή ποιά συνεργεία θεωρείτε τα καλύτερα, κάνετε συμφωνία μαζί τους να αναλάβουν τα πεζό του 206 Club, και μετά να δούμε ποιός θα σας ξανακουνηθεί. Ένας να έχει πρόβλημα θα τον στηρίξουν και οι υπόλοιποι. Οι αρμόδιοι του συνεργείου θα αναγκαστούν να είναι υπεύθυνοι.

Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη να επικοινωνήσουν μαζί μου να δούμε πόσοι είμαστε για να το κάνουμε. Παίρνω την πρωτοβουλία!!

Όλοι αυτό σκεφτόμαστε και αυτό θέλουμε! Τί περιμένουμε; Στην Αθήνα ήδη είστε αρκετοί. Τέσσερα-Πέντε 206 αν μαζευτούν για κάθε συνεργείο φτάνουν για ξεκίνημα! Όλοι σε ένα είναι ακόμη καλύτερα, αλλά και αν διαιρεθούμε σε κατά περιοχές ομάδες δεν είναι άσχημα. Έτσι ένα συνεργείο πριν μας δυσαρεστήσει θα ξέρει ότι υπάρχει ένα άλλο έτοιμο που ήδη συνεργάζεται με το Club. Μπορούμε και να εκδόσουμε ανακοίνωση στο Site μας με τα συνεργαζόμενα συνεργεία ή εμπόρους.

Όποιος νομίζει ότι έχει καλό συνεργείο, ας προτείνει.

Και ό,τι σχετικές ιδέες, στο τραπέζι, ΤΩΡΑ!

Άντε, γιατί παρατράβηξε το θέμα με τα συνεργεία, ΚΑΙ όσο θέλουνε ζητάνε, ΚΑΙ δουλειά όπως πρέπει δεν γίνεται!

Κι άλλη ιδέα! Εάν το συνεργείο δεν μας κάνει καλές τιμές στα άριστης ποιότητος συγκεκριμένα ανταλλακτικά που ζητάμε, μπορούμε να κλείσουμε ανάλογες συμφωνίες με εισαγωγείς, εμπόρους κλπ, και να ψωνίζουμε αν είναι δυνατόν και χονδρική! Για να παίρνουμε αυτό που θέλουμε στην τιμή που θέλουμε! Να βρούνε άσχετους για να κοροϊδεύουν! Όσοι εδώ μέσα κατέχουν, να βοηθήσουν όσους δεν κατέχουν! Τί club είμαστε; Στα λόγια καλοί! Καιρός για πράξεις!

Vini, οικονομολόγε μας, τί λες;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 08:13:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΕ MITELLA ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 59 ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.....ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ACTIVE ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 10:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....OΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ.... ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ!

Δεν το λέω διότι βιαζόμαστε, αλλά μάλλον διότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα.

Η Ισχύς εν τη ενώσει! Κανείς δεν το αμφισβήτησε αυτό.

Όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρούμε κάποιες προϋποθέσεις.

Και εξηγούμαι:

Όλοι όταν φανταστήκαμε την ίδρυση ενός συλλόγου (Club) αυτό ακριβώς είχαμε κατά νου. Μέχρι σήμερα ο καθένας ήταν μόνος του, έψαχνε απεγνωσμένα πληροφορίες και συμβουλές, άκουγε ότι ήθελε και στο τέλος όταν αποφάσιζε για μια αγορά ή επισκευή? του παίρναν το κεφάλι όλοι αυτοί οι επιτήδειοι συνεργιάδες, βελτιωτές και συναφή είδη.

Έτσι, είχαμε όλοι μαζί ένα όραμα. Φανταστήκαμε ένα αριθμό ανθρώπων, δικών μας ανθρώπων, όπου συμπάσχουνε, σκέφτονται το ίδιο και λατρεύουν το ίδιο αυτοκίνητο και προσπαθούμε να ενωθούμε.

Φανταστείτε να ήσασταν επαγγελματίες. Τι θα προτιμούσατε 5 απαιτητικούς πελάτες; ή 30 απαιτητικούς πελάτες;
Εγώ αν ήμουν πάντως επαγγελματίας, θα προτιμούσα τους 30. Στους 5 δεν θα έδινα καθόλου σημασία.

Όμως αυτοί οι 30 έχουν και άλλη μία δύναμη: Αν σε κάποιον από αυτούς δεν γίνει σωστή δουλειά, τότε σε οποιοδήποτε επαγγελματία θα του στοιχίσει να χάσει και τους 30.

Ξανά στο ίδιο παράδειγμα: Σε ποιόν θα κάνετε έκπτωση σε 10 ή σε 100? Για να τα υπολογίσουμε? Στους 10 τι θα κερδίσω; Μπα λίγα πράγματα! Αν τα φέρνω με φορτωτική απ’ έξω? θα χάσω κιόλας.
Στους 100? Α! Τώρα κάτι γίνεται! Με 100 αντικείμενα φορτωτική μου έρχεται φτηνότερα το κομμάτι, έτσι βγάζω και εγώ κάτι.

Όμως τα 100 άτομα έχουν και μια επιπλέον δύναμη: Ή σου φέρνω 100 άτομα και μου κάνεις 20% έκπτωση, ή?. άμα μας δεις σφύρα!

Αυτά εν ολίγοις είναι τα απλουστευμένα μαθηματικά των συναλλαγών.

Σαφώς και τα έχουμε υπ’όψη, σαφώς και τα υπολογίσαμε, σαφέστατα αυτός ήταν και ο αρχικός μας στόχος.

Υπάρχουν πολλά που βρίσκονται υπό σκέψη και υπό εξέλιξη.
Ο βασικός παράγοντας για να υλοποιηθούν είναι η ανταπόκριση από κόσμο. Όσο ποιο πολλοί τόσο πιο δυνατοί.

Πάντως μια που το έθιξε ο Miltellas, όντως από τα άμεσα σχέδια του Club (συζητήθηκε και λίγο στην συνάντηση) είναι η εξεύρεση ενός αξιόπιστου συνεργείου, που θα γίνετε αποκλειστικά το service του 206 club.

Κάποιο άλλο θέμα που υπάρχει, είναι η οργάνωση του Club στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδος. (Miltella, την έβαψες!)

Όμως όπως λέει ο σοφός λαός, κάθε πράγμα τον καιρό του? (και ο κολιός τον Αύγουστο)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 20:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα πήρα διαζύγιο από την αντιπροσωπεία. Και ήμουν έτοιμος από χθες.
Εδώ και τρεις μήνες η κόντρα της πόρτας χτυπάει άσχημα και δυνατά κάθε φορά που ανοίγει ή κλείνει. Η αντιπροσωπεία μου έδειξε ότι δεν είχε διάθεση να κινηθεί σε εύλογο χρόνο, σήμερα που ρώτησα εάν τελικά πρόκειται να μου την αλλάξουν μου έκαναν την πάπια, και μου είπαν επιπλέον ότι μέχρι τέλος του έτους κλείνουν(!), κι εγώ πλέον εκτός εγγύησης και με την πόρτα στο χέρι μένω "παγωτό". Το χειρότερο, ο λαμαρινάς τους με φιλότιμο μου ρύθμισε την κόντρα και τώρα δεν χτυπάει αλλά κάποια στιγμή μου είπε θα χαλάσει γιατί τόσον καιρό έχει φαγωθεί. Δεν μπορούσε να γίνει αυτό πριν από τρεις μήνες που πρωτοπήγα; Άπειρες οι αρνητικές στιγμές και θέλω να φύγω από τα νύχια της αντιπροσωπείας (ανάθεμα την εγγύηση που τους ανέχτηκα ένα χρόνο), αλλά μη έχοντας να εμπιστευθώ κανέναν χρειάζομαι επειγόντως συν-οδηγούς. Δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν και επειδή μόνος μου χορεύω και με γράφουν στ' αρχ*δ*α τους θέλω να κινηθώ άμεσα, έστω και με πέντε. Με τριάντα καλύτερα αλλά και με πέντε που εύκολα γίνονται έξι και δέκα παίζω μια χαρά. Να μην πω ότι ξεκινώ και με έναν. Ήδη σήμερα (που είχα ρεπό) συζήτησα σχετικά με έναν βελτιωτή και έναν μηχανικό και φυσικά ήταν θετικότατοι και αποδέχονται το ρίσκο της ευθύνης τους.

Σε καταλαβαίνω, σεβαστά και αποδεκτά τα όσα λες Sidobre, έχεις απόλυτο δίκιο. Χαίρομαι που είσαι ψύχραιμος.
Αλλά θα επαναλάβω, όσοι Θεσσαλονικείς επιθυμούν, να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω του Forum για τα περαιτέρω. Εγώ κινούμαι. Και για να μην ανησυχείς, κινούμαι ψύχραιμα. Και κινούμαι στην ουσία για όλους, όπως θα έκανε ο καθένας από το Club. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 20:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν εγώ από την πλευρά μου θα απαντήσω σαν ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ! ! !

(αυτό το κάνω για να μπούμε όλοι σε ορισμένες σκέψεις)

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ:
Τι είπατε ότι είστε??
club 206? και είστε και απαιτητικοί ?
Kαι ξέρετε και από βελτιώσεις ? Και θέλετε και προνόμια? Και είστε τρελαμένοι με τα "τουτού" σας? Και ξέρετε καλά το 206?

Ρε σεις δεν με παρατάτε που θα ασχολιέμαι με εσάς που θα μου τα πρήζετε κιόλας και θα είστε σαν τους χάρους πάνω από το κεφάλι των τεχνικών και στο ΤΕΛΟΣ θα ΘΕΛΕΤΕ και έκπτωση.....!!!!!! Βρε ουστ!!!!
Εμείς θέλουμε μόνο άτομα που δεν ασχολούνται με το 206....το φέρνουν εδώ το πρωί, το παρατάνε, του "αλλάζουμε" τα φώτα, το γα**με, κανείς δεν μας μιλά και τα παίρνουμε και χοντρά!!!!! Προτιμάμε γυναικείο πληθυσμό που δεν καταλαβαίνει και ΧΡΙΣΤΟ!! Και ευτυχώς, φιλαράκια, είναι ΠΟΛΛΕΣ ΘΗΛΥΚΕΣ με 206!!!! Wink Wink

Εάν εσείς είστε 30 μέχρι να σας κάνω αυτά που θέλετε όπως θέλετε θα μου διώξετε τους άλλους 2000 "ιδιοκτήτες" 206 (αυτοκινήτων πόλης) που έχω....

(εν'τω μεταξύ όλη την ώρα που προσπαθείς να το πείσεις ότι αξίζει....αυτός από μέσα του λέει: ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ! ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!! CLUB και ΠΑΠΑΡΙΕΣ! ΕΓΩ ΧΑΝΩ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΡΑ....)

Ετσι σκέφτεται ο Έλληνας!! Ολα τα άλλα είναι παραμύθια....

Συγνώμη που γίνομαι κυνικός αλλά έτσι είναι τα πράγματα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 13:00:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι Vini. Υπάρχουν επαγγελματίες που παρακαλάν να έχουν πελάτες γνώστες και με αγάπη για το αντικείμενο της εργασίας τους, γιατί απλούστατα είναι τίμιοι και δεν μπορούν να κλέβουν για να κονομήσουν.
Έχω υπάρξει ως τίμιος Ελ. Επαγγελματίας και δεν μπορούσα να κλέψω ακόμη και όταν δεν θα γινόταν αντιληπτό. Πελάτες να με εκτιμήσουν έψαχνα, υπήρχαν αλλά δεν ήξεραν και αυτοί για μένα.
Κι εμείς τέτοιους επαγγελματίες θέλουμε, και θα κερδίσουν φυσικά, γιατί εμείς καταναλώνουμε. Δεν είπαμε να μην κερδίσουν, είπαμε να μην κλέψουν.

Τέτοιοι μηχανικοί υπάρχουν και μας ψάχνουν, γιατί ξέρουν ότι θα εκτιμήσουμε την ποιότητα εργασίας τους και την τιμιότητά τους και θα τους διαφημίσουμε. Για έναν τίμια σκεπτόμενο επαγγελματία μόνο τίμια σκεπτόμενοι και ενδιαφέροντες πελάτες όπως εμείς, μπορούν να τους φέρουν κέρδη.

Έχω βρει μηχανικό και βελτιωτή που ενδιαφέρονται πραγματικά, για το αν είναι πραγματικά τίμιοι ο χρόνος θα δείξει. Εμείς θα είμαστε παρόντες. Έχουμε το καρπούζι και τους δίνουμε το μαχαίρι, ας κόψουν το κομμάτι που θέλουν. Εμείς θα κρίνουμε από το αποτέλεσμα.

Οι υπόλοιποι μηχανικοί ας δουλέψουν με τις γκόμενες, μέχρι και αυτές να έρθουν στο τέλος εκεί που πάει και το Club. Τί νομίζετε, ότι δεν θα γίνουμε γνωστοί σε όλους;

ΘΕΛΩ ΚΑΡΤΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ!! (Αν και μπορώ να εκτυπώσω μία όμορφη κατ' εκτίμησιν, σύμφωνα με το λογότυπο του Site)

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 14:31:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτη τη στιγμη ειμαι πιασμενος (ποναει ολη η πλατη μου) και δεν μπορω να γραψω πολλα-πολλα , αλλα σε γενικες γραμμες συμφωνω με το VINI.
Θα επανελθω.
αουτς, τα πλευρακια μου !!!

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 14:55:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω συμφωνώ με την γνώμη του Miltella.

Και αυτό όχι γιατί ο Νίκος δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκαιο, κάθε άλλο. Απλά οι μηχανικοι που περιγράφει ο Νίκος έιναι η πλειοψηφία που θέλουμε να αποφύγουμε και οι μηχανικοί ποι περιγράφει ο Miltella είναι αυτοι που θέλουμε να γνωρίσουμε!

Σίγουρα θα φάμε πολλές σφαλίάρες (γιατί όπως είπα η πλειοψηφία είναι για το ...... καβάλα) αλλά στο τελός θα βρούμε την άκρη!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 22:30:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορώ παρά να εκφράσω τη χαρά μου και τα συγχαρητήρια στους διαχειριστές του Site και πρωτοπόρους.

Η εικόνα της αρχικής σελίδας σήμερα είναι απίθανη και πολλά υποσχόμενη.

Επιτέλους ΚΑΡΤΕΣ. Κινούμαστε γρήγορα με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν κεφάλαια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει θέληση.

Και μια ετήσια συνδρομή στο τέλος θα καθορίσει την επίτευξη των στόχων του Club. Αλλά ας μην τρέξω περισσότερο. Είναι ολοφάνερο ότι τα παιδιά εδώ μέσα ξέρουν τί κάνουν. Όπως ξέρουν να παίρνουν και τα μηνύματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούλ 2002, 17:01:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς MILTELLA & Pezomania

Απλά τα πράγματα! Δεν είναι όλοι ίδιοι ε?? Τουλάχιστον αυτό λέτε και ισχυρίζεστε....
Δεν λέτε και σε μας, ρε παιδιά, ποιοι είναι οι καλοί επαγγελματίες να πηγαίνουμε και εμείς εκεί ?
Ή απλά κάνετε υποθέσεις ?

Περιμένω απαντήσεις....
Καλές οι θεωρίες....αλλά η πράξη είναι που φαίνεται και τελικά μετράει....

υ.γ. Επίσης θα ήθελα να πω ότι εγώ είμαι ο αντίλογος της παρέας....έτσι θα γίνουμε καλύτεροι και θα προβληματιζόμαστε περισσότερο...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 15:18:57    Θέμα δημοσίευσης: Η ανακάλυψη του καλούμηχανικού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κύριε Αντίλογε, Ιδού ο Λόγος.

Μου αρέσει η φιλοσοφία γιατί θεωρώ ότι είναι η καλή αρχή μιας οποιασδήποτε πράξης. Διαφορετικά το καλό αποτέλεσμα έρχεται με πολύ πόνο...

Όταν είχα Renault, έψαχνα τον καλό μηχανικό εδώ στη Θεσσαλονίκη. Παιδεύτηκα, μου κόστισε πολύ χρόνο και πάρα πολλά χρήματα, αλλά τον βρήκα. Και μάλιστα βρήκα αρκετούς ακόμη. Από Peugeot δεν είχα ιδέα. Τώρα μπήκα στο χορό της Peugeot. Είμαι σίγουρος ότι το προνόμιο των καλών μηχανικών δεν είναι μόνο της Renault... Και εγώ γνωρίζω πλέον πώς να ξεχωρίζω τον καλό μηχανικό.

Νομίζω, ότι για να μην χάσουμε πολύτιμο χρόνο και χρήμα για να βρούμε τον καλό μηχανικό, θέλει να το φιλοσοφήσουμε ελαφρώς. Πρέπει πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε ποιόν θεωρούμε καλό μηχανικό. Τον παντογνώστη αλλά "ληστή" ή τον άσχετο αλλά "καλό παιδί"; Κάτι ενδιάμεσο ή κάτι απόλυτο; Τον μηχανικό με όρεξη και ενδιαφέρον για πελάτη-αυτοκίνητο; Με φιλότιμο; Με ευστροφία; Με ειλικρίνεια και ευθύτητα; Τον ανοιχτόμυαλο; Τον αξιόπιστο και τίμιο; Τον πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα μηχανήματα ηλεκτρονικά και μη; Αυτόν που ακούει και κατανοεί τον ιδιότροπο πελάτη; Όλα τα καλά μαζί;
Σε ποιά σημεία από τα παραπάνω είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε κατά τη διαδικασία του ξεκαθαρίσματος μηχανικών; Θα βάλουμε κάποια από τα παραπάνω σημεία ως δεδομένα πρώτης προτεραιότητας; Θα δώσουμε δεύτερη ευκαιρία στον μηχανικό που έσφαλε; Θα είμαστε καταλυτικοί και απόλυτοι; Ή μήπως να είμαστε ελαστικοί και ευέλικτοι, αλλά και αυστηροί;

Ο παραπάνω προβληματισμός είναι η σωστή αρχή για την απάντηση στο πρόβλημα που λέγεται καλός μηχανικός (αλλά και για οποιοδήποτε πρόβλημα). Και ο ρεαλισμός είναι απαραίτητος για να βρεθεί η απάντηση στο όποιο πρόβλημα.

Τα αντικειμενικά (άρα ρεαλιστικά) δεδομένα που έχουμε είναι:
1) Ο μηχανικός επιβάλλεται να κερδίζει από τη συναλλαγή μαζί μας. Θέλουμε να ανταποκρίνεται σε όλες τις υποχρεώσεις του.
2) Εμείς θέλουμε εργασία και αποτέλεσμα που να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μας, σύμφωνα πάντα με τον οικονομικό προϋπολογισμό που συμφωνήσαμε πριν την εργασία με τον μηχανικό. Ο μηχανικός επιβάλλεται να μην αισροκερδίσει ούτε μία φορά εις βάρος μας. Μετά την πρώτη φορά ακολουθεί συχνά και δεύτερη. Είναι ριψοκίνδυνες οι εξαιρέσεις σε θέματα ηθικής. Και αυτό ισχύει κυρίως για τους άνω των 25 ετών ανθρώπους, που έχουν ξεκαθαρίσει, εξακριβώσει και καταλήξει σε θέματα ηθικής. Ένας που δεν έμαθε να κλέβει νέος δύσκολα θα κλέψει μεγαλύτερος.
3) Θέλουμε μηχανικό με πρόγραμμα, για να μην μας παιδεύει άδικα στο άπρακτο, ακριβό και χρονοβόρο πήγαινε-έλα.
4) Θέλουμε προσωπική επαφή με τον μηχανικό. Για μας μηχανικός ίσον γιατρός. Ποιός δεν θέλει προσωπική απαφή με τον γιατρό του; Αυτό είναι ένα λεπτό σημείο που οι αντιπροσωπείες έχουν τους δικούς τους λόγους να μην σέβονται. Κι εμείς έχουμε τους δικούς μας λόγους να απαιτούμε να σέβονται. Το αυτοκίνητο για μας δεν είναι ένα απλό μεταφορικό μέσο. Δεν είναι μία ηλεκτρική οικιακή συσκευή. Έχει ψυχή, την δική μας ψυχή.
5) Ο μηχανικός που βλέπει το αυτοκίνητο σαν παλιοσίδερα και λαμαρίνες, ΔΕΝ είναι ο μηχανικός που αναζητούμε. Κι αυτό είναι κάτι που σχεδόν αμέσως μπορούμε να καταλάβουμε σε έναν μηχανικό. Από το πώς βλέπει το αυτοκίνητο, πώς το αγγίζει και κυρίως πώς εκφράζεται για αυτό. Εδώ, προαπαιτείται το δεδομένο Νο4.
6) Ο μηχανικός πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτει τα στοιχεία ενός έντιμου ανθρώπου. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβαιτε πώς σας βλέπει. Απλά, παρακολουθήστε τον πώς εκφράζεται για τους άλλους πελάτες του και πώς συμπεριφέρεται στα αυτοκίνητά τους εν απουσία τους. Προαπαιτείται κι εδώ το δεδομένο Νο4.
7) Ο μηχανικός δεν ξέρει τα πάντα. Νέα μοντέλα βγαίνουν συνέχεια. Οι τεχνολογίες αλλάζουν ή εξελίσσονται. Ο καλός μηχανικός φροντίζει να έχει ανοιχτό μυαλό, να επιζητά το καινούργιο και να του αρέσει να μαθαίνει. Αυτό θα το ξεκαθαρίσετε όταν δείτε ότι ο μηχανικός παραδεχθεί κάποια στιγμή ότι έμαθε από σας κάτι νέο. Αυτό δεν είναι κακό. Εμείς είναι φυσιολογικό να μαθαίνουμε κάποια πράγματα που δεν τα ξέρουν οι μηχανικοί.

Θα σταθώ ιδιαίτερα στο θέμα της προσωπικής επαφής. Ο μηχανικός δεν πρέπει να μας διώχνει από το χώρο του συνεργείου. Δεν είμαστε συνηθισμένοι πελάτες. Έχουμε ψυχολογική εξάρτηση από το αυτοκίνητό μας. Έχουμε πάθος. Εάν δεν το καταλαβαίνει αυτό τότε ο μηχανικός αυτός είναι 100% ακατάλληλος για εμάς. Είναι η συνηθισμένη πλέον περίπτωση που αναφέρει ο Vini. Και εάν δεν υπάρχει η προσωπική επαφή, τότε εμείς ως απαιτητικοί πελάτες, δεν θα είμαστε ποτέ σε θέση να απαιτήσουμε οτιδήποτε από τον μηχανικό. Η προσωπική επαφή είναι το σημείο κλειδί της καλής και μακροχρόνιας σχέσης με το όποιο συνεργείο. Στο θέμα της προσωπικής επαφής είμαι 100% απόλυτος! Απαιτώ προσωπική επαφή με τους υπαλλήλους του συνεγείου.

Όλα αυτά που σας γράφω είναι μετά από επίπονο και μακροχρόνιο πρακτικό και θεωρητικό προβληματισμό στον επίμαχο χώρο των συνεργείων. Το σημείο που πάντοτε κυριαρχεί στα όποια συνεργεία δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση (που έχει και αυτή τη σημασία της), ούτε ο απαραίτητος και καλός εξοπλισμός, αλλά οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα. Το ποιά χαρακτηριστικά τελικά πρέπει να έχει ο "καλός μηχανικός", είναι ένα καλό κεφάλαιο με μπόλικη σχετικότητα και γι αυτό το αφήνω προς προβληματισμό των μελών αλλά και του Αντιλόγου.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 20:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμ! Μiltella τώρα θέλεις απαντήσεις-ερωτήσεις?
Λοιπόν!

1. Ο μηχανικός επιβάλλεται να κερδίζει από τη συναλλαγή μαζί μας μόνο λεφτά!. Ανταποκρίνεται σε όλες τις υποχρεώσεις του, έστω και αν δεν τις κάνει. Αυτά ισχύουν από την στιγμή που εξουσιοδοτείται από την ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ και είναι καλυμμένος.

2. Γενικά μπορεί να αποδείξεις ότι ένας μηχανικός δεν αισχοκερδίζει εις βάρος μας έστω και αν είναι ηθικός και τίμιος ? ?

3. Θέλουμε μηχανικό με πρόγραμμα, για να μην μας παιδεύει άδικα στο άπρακτο, ακριβό και χρονοβόρο πήγαινε-έλα.
Εμείς θέλουμε...αυτός υπάρχει ? ?

4. Εμείς πάλι θέλουμε!....μάλλον ο μηχανικός έχει αρχίσει να τα παίρνει στο κρανίο γιατί πλέον ζητάμε και άλλα πολλά....

5-6. Ο μηχανικός μπορεί να διαθέτει όλα τα καλά στοιχεία που λες .... αλλά διαθέτει και τσέπη την οποία πρέπει να γεμίσει....και όχι να την έχει μισοάδεια για να είναι κάποιοι ικανοποιημένοι....

7. Ο μηχανικός πρέπει κανονικά να ξέρει τα πάντα που τον αφορούν διαφορετικά δεν είναι Μηχανικός αλλά Τεχνικός...Σε περίπτωση που δεν τα ξέρει τα ρημάδια να κάτσει να εκπαιδευτεί ή να τα μάθει πρακτικά.... Διαφορετικά είναι απατεώνας....και στην τελική δεν δέχομαι να κάνει πρακτική στο δικό μου αυτοκίνητο....

Εγώ που είμαι Μηχανικός είμαι Μ*Λ*Κ*ΑΣ που κάθομαι και σκίζομαι για να τα βγάζω πέρα με το επάγγελμά μου και κάθομαι και εκπαιδεύω και βοηθώ τους Τεχνικούς μας ? (ξέρω ότι πολλοί θα σκεφτούν: ναι ρε φίλε! Μ*Λ*Κ*ΑΣ είσαι....)

8. Καλή η προσωπική επαφή! Είναι η μόδα της εποχής! Ωραία χαμόγελα...καλή συμπεριφορά...προσφέρουν και καφέ...και εσύ παίρνεις το 206 βγαίνεις από το "ευγενικό" συνεργείο και ως εκ'θαύματος διαπιστώνεις ότι παίρνει αριστερά, ακούς το AC, δεν κλείνει η πόρτα, κάνει θόρυβο το αμορτισέρ, δεν παίρνει μπροστά και άλλα πολλά! Αλλά πάνω από όλα έχουμε καλή σχέση "ευγενική" με το άνθρωπο που μας "εξυπηρετεί"....

Εγώ ξέρω να πώ ότι μπορεί να ζητάμε κάποια πράγματα αλλά δύσκολα θα βρουμε ανταπόκριση....

Αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε, προς το παρόν, είναι να ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΜΕ τους άχρηστους και τους απατεώνες ! ! ! ! !
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούλ 2002, 02:07:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ανοίξει πολλά "μέτωπα" και δεν προλαβαίνω.

Για την ώρα θα επαναλάβω ότι τέτοιους μηχανικούς βρήκα, και τους γέμισα και την τσέπη, ποτέ δεν παζάρεψα τιμή με τέτοιο μηχανικό. Μιλούσε με την δουλειά του και με αποστόμωνε. Και αντικειμενικά, δεν ήταν ακριβός (ούτε φτηνός). Κέρδιζε, δεν αισχροκέρδιζε. Η αισχροκέρδεια γίνεται άμεσα αντιληπτή... από την τσέπη σου, αλλά και από το αποτέλεσμα της δουλειάς του μηχανικού.

Προσωπική επαφή δεν είναι... ο καφές. Θέλω να ρωτάω για το αυτοκίνητο! Θέλω να μαθαίνω τα "μυστικά" του! Ο κα***μένος μηχανικός έχει (σχεδόν) πάντα όρεξη να μιλάει για τα αυτοκίνητα!

Ναί Vini! Κάποια στιγμή ο μηχανικός θα κάνει πρακτική πάνω στο αμάξι σου. Τί περιμένεις; Να βρεις μηχανικό που να γνωρίζει για την κάθε καβλοϊδέα που σου μπαίνει στο μυαλό να κάνεις με το αμάξι σου; Κανείς δεν τα ξέρει όλα! Σε όλα τα επαγγέλματα σχετικά με τεχνολογίες, και όσο θέλεις πλήρωνε! Ο σωστός μηχανικός επικοινωνεί με άλλους σωστούς μηχανικούς και μαθαίνει ότι του λείπει. Έχω δει έναν από τους καλύτερους μηχανικούς (και πανάκριβος) για συμβατικά και αγωνιστικά Renault, πολύ γνωστός πρώην οδηγός αγώνων, να παίρνει τηλέφωνο στην Ιταλία, για να μάθει για μία λεπτομέρεια μίας γενικής μετατροπής που έκανε σε Clio Williams (από 150 σε 200 ίππους). Έτσι μαθαίνει και αυτοβελτιώνεται. Και τώρα φτιάχνει καί Impreza 2.0

Και δεν είπα ότι είναι εύκολο να βρεθεί τέτοιος μηχανικός, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο. Είπα ότι υπάρχει-ουν και με λίγο ψάξιμο θα τον-τους βρούμε. Είναι πολύ πιθανό και λογικό κάποιοι από εμάς να συνεργάζονται ήδη με τέτοιους μηχανικούς.

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούλ 2002, 17:39:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ παιδιά θέλω ένα μηχανικό που θα μου κάνει τη δουλειά μου.

Aπλά πράγματα.

Tου λέω το πρόβλημα. Tο διορθώνει.

Tο πάω για service και δεν κάνει τα μισά από όσα του λέω.

Mε συμβουλεύει τι να κάνω και να μην κάνω στο αυτκινητό μου.

Πάω το αυτοκίνητο για επισκευή ή service και δεν χρειάζεται να είμαι από πάνω του να κάνω τον μπαμπούλα.

Aν έχει και λογικές τιμές ακόμα καλύτερα.

Διαβάζοντας όλα τα topic στις Bλαβες, συνειδιτοποιώ ότι τα περισσότερα προβλήματα που έχουμε είναι αστεία για ένα ευσυνήδειτο μηχανικό. Όχι απαραίτητα έναν βαθύ γνώστη της μηχανολογίας. Έναν με όρεξη για να ασχοληθεί με τον πελάτη σοβαρά, χωρίς την προκάτ και ανούσια ευγένεια της αντιπροσωπείας.

Δηλαδή το προβλημά μου με το τρέμουλο στο τιμόνι. Tους το λέω. Όλοι σχεδόν (και αυτοί) υποψιάζονται ότι είναι ζυγοστάθμηση. Bγάζουν τους τροχούς, τους ζυγοσταθμήζουν, κοιτάνε το ημιαξόνιο και τα ρουλεμάν εάν έχουν πρόβλημα όπως είναι σηκωμένο το αυτοκίνητο και σε μια ώρα έχω τελειώσει. Έαν έχει πρόβλημα το ημιαξόνιο που είναι σοβαρή ζημιά, μου το αναφέρουν και κοιτάμε πως να λύσουμε το πρόβλημα.

Tόσο απλά. Δηλαδή ήταν απαραίτητο να πάω δυο φορές, να τους απειλήσω την δεύτερη με μύνηση για να γίνει μια δουλειά μιας ώρας; Kαι δουλειά ρουτίνας.

Eγώ προσωπικά έναν ευσυνείδητο μηχανικό θέλω. Δεν κάνω όνειρα, να μου συντηρεί το 206 μου ο Warrender. Eάν δεν βρεθεί εδώ στην Aθήνα, το αυτοκίνητο θα κατεβαίνει για service στο Nαύπλιο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούλ 2002, 20:12:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas εγώ μαζί σου είμαι αγόρι μου και για έναν λόγο παραπάνω,γιατί είχα από το 79 σαν οικογένεια και ατομικά 3 renault και χαρη στον μηχανικό δεν είχα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ούτε ένα πρόβλημα!και μιλάω ειλικρινά.
Τώρα,το να πάρουμε οι δυο μας (και άντε αλλοι δύο αν βρεθούν)τα συνεργεία σβάρνα δεν το βλέπω σαν πραγματική λύση.Άσε το club να μεγαλώσει ή καλύτερα έλα να του δώσουμε ένα χεράκι.Εσείς παιδιά από κάτω στείλτε κατι σε έντυπο και δώστε το μας.Σε φανάρια,στάσεις,parking ,σε καμια φουρκέτα πόρτα με πόρτα,κάπου ρε παιδί μου(τόσο 206 κυκλοφορεί!!!) θα τα δώσουμε(κοτσάρουμε και στην αεροτομούμπα και κανά πανώ!!!!).Άστους να μπούν και δώστε έμφαση στο να αφήσουν το mail τους γιατί οι πιο πολλοι δεν θα 3αναμπούν.Με 500 mail και βάλε, μπορείς να κάνεις την κίνησή σου ευκολότερα κ.τ.λ.
Μπορώ να αφήσω πολύ πράμα στο συνεργείο που πηγαίνω και είναι και το πιο δημοφιλές της βορείου ελλάδος (κατά τα περιοδικά)και τους κάνω και μια κουβέντα για τα παραπέρα.Ότι θέλετε 206άδες μου μόνο μη μου συγχίζετε το καρντάσι!!!!΄
Οπότε,πρώτα να οργανωθούμε γιατί θα φάμε και φάπες.Πάντως αν θέλεις μια αναγνωριστική βόλτα την κάνουμε.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούλ 2002, 07:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vini έγραψε:

Απλά τα πράγματα! Δεν είναι όλοι ίδιοι ε?? Τουλάχιστον αυτό λέτε και ισχυρίζεστε....
Δεν λέτε και σε μας, ρε παιδιά, ποιοι είναι οι καλοί επαγγελματίες να πηγαίνουμε και εμείς εκεί ?

Περιμένω απαντήσεις....

υ.γ. Επίσης θα ήθελα να πω ότι εγώ είμαι ο αντίλογος της παρέας....έτσι θα γίνουμε καλύτεροι και θα προβληματιζόμαστε περισσότερο...

Νίκο καλημέρα,

Για να δείς ότι δεν είμαι μόνο θεωρία, βρήκα (ελπίζω) ένα μηχανικό εξουσιοδοτημένο για το group PSA και από 2 γνωστούς μου που το πήγαν εκεί για πρώτη φορά, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ! Moυ είπαν και ένα στοιχείο που με έκανε να ανατριχιάσω: ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ 8O ΤΟ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 8) Μήπως ανατριχιασές και εσύ Wink

Άλλα για να είμαι απολύτος σίγουρος, θα τον επισκευθώ και εγώ ο ίδιος (που είμαι και λίγο περίεργος Rolling eyes ) και τότε μόλις βεβαιωθώ με χαρά θα σας ανακοινώσω και όνομα και τηλέφωνα και τοποθεσία (μήν φοβάσαι δεν είναι Ελευσίνα Laughing )

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούλ 2002, 04:19:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει συνοδηγάρες μου, να οργανωθούμε πρώτα. Wink

Αλλά όπως γίνεται ήδη φανερό είμαστε σε σωστή θέση και αρχίσαμε τις κινητοποιήσεις. Πε-ζώ, Λα-ός στην ε-ξου-σία!

Μπράβο Pezomania! Δεν είσαι μόνο λόγια... Wink
Αντε, για να μην μου λες και δικαιολογίες όταν θα μυρίζεις το καυσαέριό μου, ότι τάχα' μ' δήθεν δεν σου το ρυθμίζει καλά ο μηχανικός. Razz Laughing

pduke, σου έστειλα μήνυμα, το έλαβες;

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούλ 2002, 09:21:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
vini έγραψε:

Περιμένω απαντήσεις....

Νίκο καλημέρα,

Για να δείς ότι δεν είμαι μόνο θεωρία, βρήκα (ελπίζω) ένα μηχανικό εξουσιοδοτημένο για το group PSA και από 2 γνωστούς μου που το πήγαν εκεί για πρώτη φορά, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ! Moυ είπαν και ένα στοιχείο που με έκανε να ανατριχιάσω: ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ 8O ΤΟ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 8) Μήπως ανατριχιασές και εσύ Wink

Άλλα για να είμαι απολύτος σίγουρος, θα τον επισκευθώ και εγώ ο ίδιος (που είμαι και λίγο περίεργος Rolling eyes ) και τότε μόλις βεβαιωθώ με χαρά θα σας ανακοινώσω και όνομα και τηλέφωνα και τοποθεσία (μήν φοβάσαι δεν είναι Ελευσίνα Laughing )

Τι να πω τώρα?
Geo εισαι κορυφαίος.....
Τα υπόλοιπα τα είπε ο φίλος Miltellas...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούλ 2002, 16:35:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτος ο μηχανικος η πολυ αστερι ειναι ή μεγαλος μουφαςςςςς.
περιμενω νεωτερα

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούλ 2002, 20:12:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Εντάξει συνοδηγάρες μου, να οργανωθούμε πρώτα. Wink

Αλλά όπως γίνεται ήδη φανερό είμαστε σε σωστή θέση και αρχίσαμε τις κινητοποιήσεις. Πε-ζώ, Λα-ός στην ε-ξου-σία!

Εγώ να "μαζέψω" από διάφορα topic του club μερικά θέματα που έχουν "πέσει" στο τραπέζι:
Καρτούλα club,
Μπρελόκ,
και γιατί όχι αυτοκόλλητα (στο δικό μου δεν βάζω τίποτα, αλλά αν είναι του club Wink ) και σίγουρα η "ιδέα" του pezomania για "συγκριτικό" μηχανικών... φυσάει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης