PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Απορια σχετικα με 307 1,6

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
trojan (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιαν 2008, 14:15:50    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Απορια σχετικα με 307 1,6 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχας καλη σας χρονια με πολλα πολλα ασφαλη χιλιομετρα,και καλως σας βρηκα.
εχω μια απορια.... βρηκα (επιτελους) ενα 307 1,6 του 2001 σε πολυ καλη κατασταση η ερωτηση μου ειναι αν μπορει αυτος ο κιμητηρας να βελτιωθει,με εκκετροφορους κ.τ.λ που αναφερεται σε αλλα ποστ.
ο μηχανικος μου ειπε οτι ειναι απο τους παλιους 1,6,αο τοτε εχει αλλαξει ο ψεκασμος.
γενικα πειτε μου την γνωμη σας για το συγκεκριμενο αμαξι και αυτον τον κινητηρα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιαν 2008, 15:56:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που εννοεί ο μηχανικός σου είναι ότι από τότε έχει αλλάξει λίγο η ηλεκτρονική διαχείριση (από Bosch ME7.44 πήγε σε Bosch ME7.45). Αυτό δεν είναι κακό ΄για την βελτίωση (ίσα - ίσα όσο πιο παλιό τόσο πιο εύκολα βελτιώνεται).

ΟΜΩΣ: Αν θέλεις το αυτοκίνητο για να το βελτιώσεις, μην το πάρεις καθόλου. Δεν είναι ένα αυτοκίνητο που βελτιώνεται τόσο εύκολα, ούτε οι μικρές βελτιώσεις γίνονται ιδιαίτερα αντιληπτές λόγω βάρους. Είναι ένα καλό οικογενειακό αυτοκίνητο (μικρομεσαίο) και όχι ένα αυτοκίνητο επιδόσεων (hothach). Γνώμη μου πάντα...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
trojan (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιαν 2008, 19:22:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαρισρω για την απαντηση σου.Εχεις απολυτο δικιο, κακως το εθεσα..δεν με ενδιαφερουν οι ιπποι οσο πιο πολυ η ροπη και φυσικα σε σχεση με την καταναλωση..απλα θα ηθελα λιγη περισσοτερη ροπη...οι βελτιωσεις θα ειναι πιο πολυ εξωτερικες,ζαντες και αεροτομη οχι τιποτα το σπουδαιο.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιαν 2008, 19:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ροπή να πάρεις ειναι πιο δύσκολο
το μόνο που μπορείς να κάνεις παίζοντας με εκκεντρα κλπ ειναι να τα συνδυάσεις με ενα κοντύτεροπ κορωνοπήνιο (και μια μακρητερη 5η για ταξίδια) ωστε να μεταφέρεται πιο ευκολα η όποια ροπή έχεις στο δρόμο.

πάντως όπως εγραψε και ο αργύρης το 307 λόγω βάρους θέλει ή απλά το διλιτρο μοτεράκι της peugeot με τα λίγα μεν αλλά ροπάτα αλογάκια του... ή (λίγο πιο πολύπλοκά) μια τουρμπινίτσα...

και δεν θα θες να βγεις από μέσα... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιαν 2008, 21:22:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα χταποδακι 4-2-1 κ ενα καταλυτη κ θα δεις αισθητη διαφορα στο αμαξι !
δεν θα παρεις τρελλα αλογα αλλα ροπη θα παρεις !
το αμαξι θα κινηται πολυ ποιο ανετα στις χαμηλες κ μεσαιες στροφες!
εκει που σερνεται τωρα δηλαδη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιαν 2008, 08:23:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως τα λέτε λίγο ανάποδα.
Ο κινητήρας από το εργοστάσιο είναι ρυθμισμένος για να έχει μεσαίες.
Ο λόγος που νομίζεται που δεν τραβάει πολύ καλά ακόμα και με την κοντή τελική σχέση μετάδοσης που έχει (13Χ61) είναι το βάρος.
Ο ίδιο κινητήρας υπάρχει και στο 206 που εκεί δεν έχει κανένα πρόβλημα με το πολύ ποιο ελαφρύ αμάξωμα.
Επίσης μην ξεχνάτε πως πάνω από τις 5500rpm σε μαμά μορφή το μοτέρ δεν κάνει τίποτα εκτός από θόρυβο. Άρα μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μην έχει μεσαίες η χαμηλές αλλά και ψιλά να είναι ψόφιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
trojan (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιαν 2008, 10:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενας μηχανικος μου ειπε για αλλα πιστονια (aftermarket) κατεβασμα κεφαλης-πλανιαρισμα=μεγαλυτερη συμπιεση και να ''παιξω'' λιγο με το χταποδι-εξατμιση-προγραμμα.
το αμαξι το οδηγησα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την αποδοση του,ισως να εφταιγε οτι το οδηγουσε γυναικα δηλ ειναι λιγο μπουκωμενο.
δεν ξερω τι να πω....ειμαι πολυ μπερδεμενος
ειναι μοντελο 11/2001 1.6 16v 5θυρο πληρως εξοπλισμενο (η εκδοση XT) και το πουλαει 7500€ Πιστευεται οτι αξιζει η αγορα του?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιαν 2008, 10:59:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η τιμή είναι αρκετά καλή θα έλεγα. Κάνε έναν έλεγχο στην μονάδα διακοπτών στο τιμόνι. Να δουλεύουν όλα, φώτα, φλάς (και να γίνεται σωστά η επαναφορά τους), καθαριστήρες. Αν έχει πρόβλημα, η μονάδα έχει κάπου στα 250 ευρώ, οπότε πράττεις αναλόγως και στην διαπραγμάτευση.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιαν 2008, 11:06:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

trojan έγραψε:
το αμαξι το οδηγησα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την αποδοση του,ισως να εφταιγε οτι το οδηγουσε γυναικα δηλ ειναι λιγο μπουκωμενο.
δεν ξερω τι να πω....ειμαι πολυ μπερδεμενος
ειναι μοντελο 11/2001 1.6 16v 5θυρο πληρως εξοπλισμενο (η εκδοση XT) και το πουλαει 7500€ Πιστευεται οτι αξιζει η αγορα του?

σαν λεφτα ειναι μια χαρά.
το αν σου κάνει από πλευράς απόδοσής είναι κάτι που το ξέρεις μόνο εσύ.

για να έχεις μέτρο συγκρισης αντε κάνε 2 ακόμα τεστ drive τόσα 307 πουλιούνται. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 19:49:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή η τιμη εγω πουλησα πριν 6 μηνες το δικομου χτ πρειμιουμ 1.6 του 2003
9500 ευro σε ιδιωτη οχι στην αντιπρωσωπια .Συμβουλη μην το πειραξεις πχ καπακια ........μια ζωη θα εισαι συνεργειο.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης