PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 RALLYE-GT-RC ηλιοροφη ανοιγομενη 800-γυαλινη κλειστη 600
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 10 Αύγ 2007
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 00:58:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Φωτογραφίες των οροφών, έχουμε?

Ναι ρε παιδια, αν καποιος μπορει να περασει φωτος με καμια ανοιγομενη εστω και σε απλο 207 να τη δουμε θα βοηθουσε πολυ κοσμο πιστευω......................
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 01:03:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:
φιλε geogepl επειδη το εχω παραγγειλει το rc να σου πω οτι δεν διατιθεται με ανοιγομενη οροφη παρα μονο με πανοραμικη οροφη σταθερη.το ηθελα και εγω αυτο αλλα δυστυχως.

Στανταρ ειναι τελικα???
Κατι τετοιο μου ψιλομασαγε ο πωλητης...
Του εβαλες γυαλινη τελικα???
Καλοριζικο και καλοτεξιδο, πρεπει να'ναι πολυ καλο....
Απο σερβις εχεις μαθει τιποτα???
Καθε 10 λαδια καθε 20 σερβις???
Ο πωλητης μου ειπε καθε 20 λαδια-σερβις ή μια φορα το χρονο...
Καθε 20 λαδια???? Αδυνατο να το πιστεψω....
Κοστος σερβις λες να εχει μεγαλη διαφορα απο το GT???
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 10:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε geogepl ειναι στανταρ το θεμα με την ανοιγομενη οροφη στο rc δεν διατιθεται.γυαλινη οχι δεν του εβαλα γιατι την εχω σε ενα απλο 207 που εχω και δεν ηθελα να την ξαναβαλω.εχω βαλει αλλα καλουδια αλλα επειδη ειναι off topic δεν τα αναφερω.σε ευχαριστω για τα καλοριζικα αν και σε κανα μηνα θα το παραλλαβω.οσο αφορα τα λαδια επειδη ειναι κατι πολυ βασικο και ειδικοτερα για τα turbo εγω τα πρωτα λαδια τα αλλαζω πριν τις 10000 χλμ. και ασ μην ειναι η ωρα τους.τωρα οσο αφορα το κοστος του service μεταξυ rc και gt λογικα θα ειναι καπως ακριβοτερο του rc.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 10:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEOGEPL έγραψε:
Steve έγραψε:
Φωτογραφίες των οροφών, έχουμε?

Ναι ρε παιδια, αν καποιος μπορει να περασει φωτος με καμια ανοιγομενη εστω και σε απλο 207 να τη δουμε θα βοηθουσε πολυ κοσμο πιστευω......................

Έτοιμες... για ανοιγόμενο sunroof Wink Wink

http://i36.photobucket.com/albums/e2/Stevonn/Various/SUNROOF1.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e2/Stevonn/Various/SUNROOF2.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e2/Stevonn/Various/SUNROOF3.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e2/Stevonn/Various/SUNROOF4.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e2/Stevonn/Various/SUNROOF.jpg

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 10:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλή η ανοιγόμενη.. Αλλά θα προτιμούσα την σταθερή για μεγαλύτερη σιγουριά...

Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 10:29:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η σταθερη παιδια επειδη την εχω αλλωστε δεν εχει τριγμουσ δεν εχει τπτ.τωρα η ανοιγομενη φοβαμαι οτι θα εχει τριγμους και δευτερον το καλοκαιρακι θα πρεπει να εχεις και κανα λιπαντικο μαζι για τις ραγες που θα στεγνωνουν και με το ανοιξε κλεισε θα τριζει.προσωπικη εμπειρια απο ενα 206 με ανοιγομενη οροφη.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 11:51:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:
η σταθερη παιδια επειδη την εχω αλλωστε δεν εχει τριγμουσ δεν εχει τπτ.τωρα η ανοιγομενη φοβαμαι οτι θα εχει τριγμους και δευτερον το καλοκαιρακι θα πρεπει να εχεις και κανα λιπαντικο μαζι για τις ραγες που θα στεγνωνουν και με το ανοιξε κλεισε θα τριζει.προσωπικη εμπειρια απο ενα 206 με ανοιγομενη οροφη.

Δεν θα σε βρίσω επειδή ακόμα δεν γνωριζόμαστε καλά. Η ερώτηση μου προς εσένα είναι η εξής:

ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΗΣ Η PEUGEOT ΗΔΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Το έχεις κουράσει το θέμα πια. Καλύτερα να είχες ακυρώσει την παραγγελία τότε από τις υποψίες για τριγμούς στο πορτ-μπαγκάζ και να είχες πάρει ένα Leon, να γραφόσουν στο ανάλογο club και τους έλεγες πόσες μέρες τον μήνα τρως στα συνεργεία.

Stevon, από 207 είναι η ηλιοροφή που έβαλες τις φωτό? Αν ναι, είναι ο μόνος τύπος ανοιγόμενης ή έχει και καμιά έκδοση με μεταλλική ανοιγόμενη ηλιοροφή?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 12:05:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη εγω δεν εχω κουραση κανενα απολυτος θεμα.αλλοι ρωτανε συνεχως περι οροφης οπως για παραδειγμα εσυ.ποσους τυπους οροφες πιστευεις οτι μπορει να βγαλει?τα παντα εχουν λαβει υπόψιν τους νομιζεις οτι δεν ξερουν οτι με την χρηση τριζει η οροφη?οσον αφορα το πορτ παγκαζ αν και εισαι off topic νομιζω οτι το ειχαν και ακομα το εχουν αρκετοι το προβλημα!
Επιστροφή στην κορυφή
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 14:30:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπα παιδια ειρηνη...
Εγω εξαλου ανοιξα το θεμα και ζητω συγνωμη απο ολους με τις κουραστικες ερωτησεις μου....
Σαν μελος και εγω τις μεγαλης πλεων οικογενειας της πεζο,απο το 2000 - και μονο των μικρων γρηγορων - πιστευω οτι ανθρωποι σαν και μενα με τις ερωτησεις τους και σαν και σας με τις απαντησεις τους, μας κανουμε καλητερους οδηγους, ηπερυφανους ιδιοκτητες και εξυπνοτερους και πιο ευεληκτους καταναλωτες....
Ετσι το χαμογελο κραταει περισσοτερο..........
Φωτο παντως της ανοιγομενης θα ηταν καλητερο να τραβιωταν και απο καποια αποσταση να δουμε πως φαινεται στο ματι απο λιγο πιο μακρυα....
Χιλια ευχαριστω σε ολους και συγνωμη αν εχω γινει κουραστικος - μονο αυτο δεν ηθελα.........
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 16:24:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ όχι, ο WHISPER έγινε Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Harrys RC (Χαρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6T (16v) RC (2008)

Ένταξη: 27 Ιαν 2008
Τόπος: Αθηνα-Λαμια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιαν 2008, 06:02:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες θα παραγγειλω το rc μεσα στις επομενες μερες! κ μου ειπαν στην αντιπροσωπεια οτι δεν μπορω να βαλω ηλιοροφη (ουτε σταθερη ουτε ανοιγομενη)!

Υ.Γ θα πρεπει να περιμενω 2.5 - 3 μηνες για να ερθει γιατι τοσο πολυ? Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιαν 2008, 06:54:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Harrys RC έγραψε:
Παιδες θα παραγγειλω το rc μεσα στις επομενες μερες! κ μου ειπαν στην αντιπροσωπεια οτι δεν μπορω να βαλω ηλιοροφη (ουτε σταθερη ουτε ανοιγομενη)!

Υ.Γ θα πρεπει να περιμενω 2.5 - 3 μηνες για να ερθει γιατι τοσο πολυ? Crying or Very sad

Θα περιμένεις τόσο γιατί είναι ειδική παραγγελία μιας και το RC δεν έρχεται με οροφή είτε αυτή είναι σταθερή ή κινητή.
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιαν 2008, 13:00:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Harrys RC έγραψε:

το rc παιρνει γυαλινη σταθερη πανοραμικη οροφη!τι μαλ@@@ες σου λενε στην αντιπροσωπεια?
Επιστροφή στην κορυφή
kobarsos (spiros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 06 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 22:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει βαλει καποιος after market ηλιοροφη της webasto? Εχει αντιμετοπισει κανεις προβλημα με after market ηλιοροφη? Σκευτομαι να την βαλω σε 207 Rallye...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 12:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mmm... aftermarket ηλιοροφή? θα εμπιστευόσασταν κατι τετοιο για τριγμους, διαροες κτλ?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 14:56:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
mmm... aftermarket ηλιοροφή? θα εμπιστευόσασταν κατι τετοιο για τριγμους, διαροες κτλ?
Ναι ρε μαλ**α

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 15:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω οτι το πλαίσιο ενός αμαξιού με ηλιοροφή είναι διαφορετικό, ενισχύσεις πλαισίου κτλ. Δεν νομίζω να είναι καλό να βάζεις μετά aftermarket ηλιοροφή. Δεν είμαι και σίγουρος αλλά έτσι φαντάζομαι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 15:52:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Νομίζω οτι το πλαίσιο ενός αμαξιού με ηλιοροφή είναι διαφορετικό, ενισχύσεις πλαισίου κτλ. Δεν νομίζω να είναι καλό να βάζεις μετά aftermarket ηλιοροφή. Δεν είμαι και σίγουρος αλλά έτσι φαντάζομαι...

Αυτό ισχύει σίγουρα για τα κάμπριο, δεν νομίζω ότι ισχύει για ηλιοροφές...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
vama51 (Basilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC Overload

Ένταξη: 25 Νοέ 2008
Τόπος: Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 17:58:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά οι οροφές όλες κάποια στιγμη θα βγάλουν κάτι.Μην παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας.Κινούμενα μέρη έχει,λίγο οι καιρικές συνθήκες,λίγο η μη συνεπής συμτήρηση,κάποια στιγμή (μπορεί άμεσα,μπορεί μετα από 5-10 χρόνια) θα τρίξει,δεν θα κλείνει καλα,κλπ.Στο δικό μου που είχα ρωτήσει,μόνο πανοραμική παίρνει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 18:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Αυτό ισχύει σίγουρα για τα κάμπριο, δεν νομίζω ότι ισχύει για ηλιοροφές...

φτου moy εκοψες τα φτερα και ελεγα να κανω το πρωτο saxo cc

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης