PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Xenon
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 87, 88, 89  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 19:30:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε μερικά αμάξια το σινιάλο γινεται με μετακινηση της λάμπας
= δεν υπάρχουν 2 λάμπες αλλά μια η οποία ανάλογα με την θέση που εχει φωτίζει σαν μεσαία η σαν μεγάλη Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 19:37:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν αλλάζει θέση η λάμπα αλλά ο καθρέπτης.
Ειδικά στης Η4 που είναι μια λάμπα και για τις δύο σκάλες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 19:49:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστός Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 20:06:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα οκ ολα αυτα που λετε αλλα σε αυτο το αμαξι που ειδα ειχε δυο λαμπες ξεχωριστες.
Οποτε ηταν xenon σε μικρη και σε μεγαλη σκαλα.
Σε αμαξι με Η4 εχω περασει xenon.
Βασικα ειχε ενα μαγνητακι στην βαση της λαμπας και αναλογα την τραβουσε η την εσμπρωχνε.
Ετσι το επιασα εγω.
Δεν ξερω αν μετακινητε και ολοκληρος ο καθρεφτης.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 20:37:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
του 207 εννοείς?

Μπορεί ρε φίλε να σου στείλει και μία φωτογραφία του εν λόγο kit ?
Επιστροφή στην κορυφή
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

BMW 120i msport auto 1016

Ένταξη: 31 Ιούλ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 01:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά ξέρει κανείς να μου πει αν βάλω φανάρια με προτζέκτορες στο 206 αν θα λειτουργεί η ηλεκτρική ρύθμιση του ύψους της δέσμης από την καμπίνα?
Γιατί αν είναι να μη δουλεύει είναι μια τρύπα στο νερό. όποτε το φορτώνω θα πρέπει να ανοίγω το καπό και να τα χαμηλώνω! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 01:05:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stef80 έγραψε:
Ρε παιδιά ξέρει κανείς να μου πει αν βάλω φανάρια με προτζέκτορες στο 206 αν θα λειτουργεί η ηλεκτρική ρύθμιση του ύψους της δέσμης από την καμπίνα?
Γιατί αν είναι να μη δουλεύει είναι μια τρύπα στο νερό. όποτε το φορτώνω θα πρέπει να ανοίγω το καπό και να τα χαμηλώνω! Shocked

Ναι και εξαρτάτε από τι φανάρι θα διαλέξεις . . . παντός ένα GB τρέχει αν σε ενδιαφέρει . . . ρίξε και το σχετικό διάβασμα και θα βρεις τα πάντα, μέχρι και καρφίτσα !
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 09:44:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν αλλάζει θέση η λάμπα αλλά ο καθρέπτης.
Ειδικά στης Η4 που είναι μια λάμπα και για τις δύο σκάλες.

Αργύρη καλημέρα.

σε Η7 fast ballast αλλάζει θέση ο καθρέπτης ? Για να καταλάβω γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει πως θα δουλέυει το σινιάλο μου... Confused

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 14:33:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι δεν αλλαζει.
Εχω την εντυπωση οτι μονο σε Η4 λαμπα αλλαζουν καθρεφτες ή οτι αλλο αλλαζει τελος παντων.
Λογικα για να εχεις Η7 θα εχεις και μια ακομη δευτερη για καποια αλλη σκαλα.
Η Η7 θα ειναι της μικρης και θα εχεις και μια ακομα πολυ πιθανον Η1 για την μεγαλη σκαλα.
Δες το και πες μας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 15:32:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Οχι δεν αλλαζει.
Εχω την εντυπωση οτι μονο σε Η4 λαμπα αλλαζουν καθρεφτες ή οτι αλλο αλλαζει τελος παντων.
Η Η7 θα ειναι της μικρης και θα εχεις και μια ακομα πολυ πιθανον Η1 για την μεγαλη σκαλα.
Δες το και πες μας.

Ρε Κωνσταντίνε, με μπέρδεψες ακόμα περισσότερο....

Εγώ αγόρασα στο πρώτο GB Η7 για τα μεσαία που έχουν οι προτζέκτορες και τώρα μου λέει ο Μάνθος ότι πρέπει να πάρω Η7 φαστ μπάλλαστ, για τα μεγάλα. ΄
Και ρωτάω με ποιόν τρόπο θα κάνω σινιάλο βάζωντας Η7 και στα μεγάλα.
Κουνιέται το κάτοπτρο ή όχι ;;;

Ή έχει βγει κάποια νέα τεχνολογία και κάνεις σινιάλο με Η7 χωρίς να κουνιέται το κατοπτρο.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 15:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Οχι δεν αλλαζει.
Δες το και πες μας.

Ρε Κωνσταντίνε, με μπέρδεψες ακόμα περισσότερο....

Εγώ αγόρασα στο πρώτο GB Η7 για τα μεσαία που έχουν οι προτζέκτορες και τώρα μου λέει ο Μάνθος ότι πρέπει να πάρω Η7 φαστ μπάλλαστ, για τα μεγάλα. ΄
Και ρωτάω με ποιόν τρόπο θα κάνω σινιάλο βάζωντας Η7 και στα μεγάλα.
Κουνιέται το κάτοπτρο ή όχι ;;;

Ή έχει βγει κάποια νέα τεχνολογία και κάνεις σινιάλο με Η7 χωρίς να κουνιέται το κατοπτρο.

Και ρώτησα τον Αργύρη όχι γιατί ξέρει περισσοτερα από όλους μας εδώ μέσα , αλλά κα γιατί εχει δει και τα φώτα του αυτοκινήτου μου αφού μου τοποθέτησε τα ξένον μου.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 15:38:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι Η7λάμπες ειναι ακίνητες το ίδιο και τα κάτοπτρά τους

στο δικό σου το σινιάλο θα γίνεται με το να ανάβει η μεγάλη σκάλα = ότι γίνεται τώρα, μόνο που αντί για συμβατικές λάμπες θα έχεις τις χενον και επειδή τα συμβατικά μπαλλαστς (σαν αυτά μου έχεις στα μεσαία) δεν επιτρέπουν τέτοιο άμεσο άναμμα θα χρησιμοποιήσεις τα φαστ μπαλλαστς

στα φανάρια όπου υπάρχουν κινητά (ειτε η λάμπα, είτε το κάτοπτρο χρησιμοποιούνται Η4 λάμπες , που εσένα δεν σε αφορά

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 19:39:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

Διαπιστωσα οτι το Xenon αντιθετα απο τις λαμπες αλογονου ειναι σαν να περνει 2 διακριτες τιμες.Ή θα αναψει(σαν κεραυνος) ή θα σβησει ακαριαια.Ενω του αλογονου σβηνει πιο αργα.
Στο ματι αυτη η διαφορα φαινετε.
Οσο περιεργο και αν σας φαινετε.Αλλο να δεις ενα φλας απλο και αλλο ενα φλας led.
Το ξεχωριζεις με την μια.
Ετσι και το σινιαλο.

ε μα αφού το xenon λειτουργεί με ηλεκτρική εκκένωση του αερίου, οπότε είναι άμεσο το άναμμα και άμεσο το σβήσιμο.

ενώ στις λάμπες με συρματάκι μέσα, το σύρμα όταν σταματήσει το ρεύμα, ακόμα... καίει Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 09:34:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα ολο αυτο οπτικα ειναι πολυ διαφορετικο.
Βασικα ημουν στην αριστερη με 150,6 και κατι το πρωι.
Μια M3(μετα το ειδα οτι ηταν Μ)ηταν πισω μου.Ειχε περασει και στην μεγαλη σκαλα Xenon ο ατιμος.
Ηθελε να τρεξει περισσοτερο γιατι πρωτον τα 150 τα εχει για πρωινο δευτερον ηταν Μ και τριτον ηταν 6 το πρωι οποτε τα στρουμφ ακομα κοιμοταν.
Αυτο που ενιωσα στο ματι μου ηταν σαν να βλεπω πισω μου εναν κεραυνο.
Τα ματια μου εκαναν πουλακια.
Laughing Laughing Laughing
Βεβαια αυτο που διαπιστωσα οταν με περασε ηταν οτι με Xenon στην μεγαλη σκαλα ο δρομος οχι απλα γινετε μερα μεσιμερι αλλα ειναι σαν να σε ακολουθουν προβολεις γυπεδου.
Πρεπει να κοιταξω απο μεσα τα φαναρια μου να δω πως ειναι η υποδοχη στην μεγαλη σκαλα για να δω τι θα κανω.
Αν θελει πειραγμα οπως εκανα το καλοκαιρι με το dremel τοτε δεν βαζω αλλιως θα παραγγειλω ενα κιτακι.

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 20:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στη μεγάλη σκάλα με το... σωστο φανάρι (clear crystal) έχει θεαμάτικά αποτελέσματα. πχ σε ελαφριά κατηφόρα στην Εγνατία το τι βλέπω δε λέγεται.
τους διπλανούς κάμπους και πλαγιές! και φωτίζει και πολύ προς τα πάνω.
πολύ καλό σε δασικούς δρόμους..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 22:33:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
στη μεγάλη σκάλα με το... σωστο φανάρι (clear crystal) έχει θεαμάτικά αποτελέσματα. πχ σε ελαφριά κατηφόρα στην Εγνατία το τι βλέπω δε λέγεται.
τους διπλανούς κάμπους και πλαγιές! και φωτίζει και πολύ προς τα πάνω.
πολύ καλό σε δασικούς δρόμους..

έτσι είναι Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2007, 09:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ακουω τετοια πρωι πρωι γιατι μου φαινετε το νοικι θα κανει φτερα.
Υπαρχουν και υποχρεωσεις αλλιως θα σας ελεγα εγω...

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2007, 11:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing μη βιάζεσαι, εγώ λέμε τα είχα ένα μήνα στα κουτιά τους.. χεχεχε

Επιστροφή στην κορυφή
KOTSISK (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 407 1,8 SPORT (2007)

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: ΠΡΕΒΕΖΑ - (ΤΩΡΑ) ΚΩΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 15:41:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρονια Πολλά και καλή Χρονιά !!!
Εγώ έβαλά ΧΕΝΟΝ και στην μεγάλη και στην μικρή σκάλα. Φανταστικό φως.
Όμως στις μικρές λάμπες (ψείρες) , όταν βάζω άσπρες μου δείχνει ότι ειναι καμμένες ενώ δουλεύουν κανονικά!!! Τι να κάνω? Θέλω να βάλω άσπρες ψείρες ώστε τα φώτα μου να είναι όλα άσπρα !!!!!!
'Οταν έβαλα τα ΧΕΝΟΝ δεν μου ενφάνισε κανένα πρόβλημα ! Ρώτησα σε ηλεκτρολόγους αλλά κανείς δεν ξέρει Idea Idea ....!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 15:57:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα με τις ψείρες.....τελικά πήγα σε ενα μαγαζί με είδη αυτοκινήτου και πήρα κάτι ψείρες και όλα καλά......ούτε καμμένη λάμπα ούτε τίποτα...και πλέον ειναι ομοιόμορφο.....

KOTSISK έγραψε:
Χρονια Πολλά και καλή Χρονιά !!!
Εγώ έβαλά ΧΕΝΟΝ και στην μεγάλη και στην μικρή σκάλα. Φανταστικό φως.
Όμως στις μικρές λάμπες (ψείρες) , όταν βάζω άσπρες μου δείχνει ότι ειναι καμμένες ενώ δουλεύουν κανονικά!!! Τι να κάνω? Θέλω να βάλω άσπρες ψείρες ώστε τα φώτα μου να είναι όλα άσπρα !!!!!!
'Οταν έβαλα τα ΧΕΝΟΝ δεν μου ενφάνισε κανένα πρόβλημα ! Ρώτησα σε ηλεκτρολόγους αλλά κανείς δεν ξέρει Idea Idea ....!!!!!!

If i could,I would.......But i can't, so i won't........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 87, 88, 89  Επόμενη
Σελίδα 36 από 89

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης