PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 RALLYE-GT-RC ηλιοροφη ανοιγομενη 800-γυαλινη κλειστη 600
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
aimar 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 16v GTI

Ένταξη: 01 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 17:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ειμαι κατοχος ενος 106 gti '97 και σκεφτομαι σοβαρα να προχωρησω στην νεα γενια των 207(rallye ή gt).η ερωτηση μου εχει να κανει κατα ποσο ειναι λειτουργικη η πανοραμικη οροφη γιατι ειχα παει στην αντιπροσωπεια και ειδα μονο το rallye.κατα τα αλλα νομιζω οτι για 2000 χιλ. παρα πανω αξιζει το gt για το σαλονι του-το mp3 και τα αλλα εξτρα αφου τα 2 αυτοκινητα δεν διαφερουν σε τιποτα αλλο παρα μονο τον εξοπλισμο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 17:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το Gt εχει πολλα πραγματα οχι μονο την οροφη...ψαξε το καλυτερα Cool
τα 2κ τσα αξιζει και με το παπραπανω με τα εξτρα που εχει αν εχεις να τα δωσεις...

το 106 σου τι ειναι?μοντελο γενια??>
ψαχνει ενα παιδια απο εδω...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 18:16:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aimar έγραψε:
παιδια ειμαι κατοχος ενος 106 gti '97 και σκεφτομαι σοβαρα να προχωρησω στην νεα γενια των 207(rallye ή gt).η ερωτηση μου εχει να κανει κατα ποσο ειναι λειτουργικη η πανοραμικη οροφη γιατι ειχα παει στην αντιπροσωπεια και ειδα μονο το rallye.κατα τα αλλα νομιζω οτι για 2000 χιλ. παρα πανω αξιζει το gt για το σαλονι του-το mp3 και τα αλλα εξτρα αφου τα 2 αυτοκινητα δεν διαφερουν σε τιποτα αλλο παρα μονο τον εξοπλισμο.

κ γω για εκει πηγενα κ βρεθηκα στο gt καθως θελει ειδικη παραγγελια για mp3 στο ραλακι κατι που μπορει να κανει κ 3 μηνες
στο gt λειπει η αεροτομη κ ο συναγερμος μονο...πραγματα που λειπουν κ στο ραλακι...τα βαμενα πλαινα με την γριλια μου αρεσουν πιο πολυ απο τα μαυρα βεβεα αυτα ειναι γουστα...το δερμα μεσα ειναι πολυ καλο σε σχεση με κατι αλλα που μονο δερμα δεν ειναι...με την οροφη ομως δεν ξερω ρε παιδια μηπως χανει σε ακαμψια το πλαισιο εναντη στο ραλακι...???
Επιστροφή στην κορυφή
aimar 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 16v GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 18:30:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το gti που εχω ειναι '97 αλλα θα το κανω ανταλλαγη.δεν μπαινω στην διαδικασια να το πουλησω μονος μου.ειναι χρονοβορο.παντως μαλλον θα καταληξω σε gt.ειχα παει σε εκθεση και δεν το ειχε.ειχε μονο rallye και rc.απλως δεν ξερω πως θα ειναι η πανοραμικη.αν θα εχει τριξιματα-ανθεκτικοτητα στο χρονο κτλ...
Επιστροφή στην κορυφή
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 10 Αύγ 2007
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 20:20:22    Θέμα δημοσίευσης: 207 RALLYE-GT-RC ηλιοροφη ανοιγομενη 800-γυαλινη κλειστη 600 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια με υγεια...
Εχω οδηγησει το 207 Ραλι χωρις ηλιοροφη.
Το RC χωρις ηλιοροφη.
Στο GT εχω μπει.
Ειμαι αναμεσα σε GT και RC.
Το GT ειναι κομπλε με την γυαλινη.
Στο RC εχω δυνατοτητα γυαλινης με 600 και ανοιγομενης με 800.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τα εξεις:
1/. το καλυμα της γυαλινης μου φενεται ψιλο-απατη. Λετε να κοπαναει και να πηγαινει περα-δωθε με το καιρο, ιδιαιτερα στο RC που εχει και πιο σκληρες αναρτησεις?
2/. η ανοιγομενη ειναι απο αυτες που ειχαν και τα 206 που φουσκωνει ενα γυαλινο καπακι πανω απο τον ουρανο. Θα κανει αεροδυναμικους θορυβους? Σας αρεσει εμφανισιακα (εμενε οχι)?
Θελω οπωσδηποτε ηλιοροφη αν γινεται ανοιγομενη, διαφορετικα βολευομαι και με γυαλινη.
Θα ηθελα τη γνωμη ιδιαιτερα κατοχων Rallye-gt-rc, ή οσων εχουν εμπειρια ιδιαιτερα της ανοιγομενης σε αυτο το μοντελο.
Χιλια ευχαριστω εκ των προταιρων.............
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 21:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ανοιγόμενη οροφή είναι πιο flat από του 206, δεν κάνει αεροδυναμικούς θορύβους και σίγουρα το σκιάστρο δεν είναι της πλάκας.
Μετά από 1,5 χρόνο δεν κάνει κίχ !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 21:23:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Η ανοιγόμενη οροφή είναι πιο flat από του 206, δεν κάνει αεροδυναμικούς θορύβους και σίγουρα το σκιάστρο δεν είναι της πλάκας.
Μετά από 1,5 χρόνο δεν κάνει κίχ !

Οποτε συστηνεις ανοιγομενη στο RC.???
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 21:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι δεν προτείνω, αλλά απλός σου λέω τι παίζει με την ανοιγόμενη !
Άλλωστε η απόφαση είναι μόνο δική σου !!

Υ.Γ. Γυάλινη μάλλον, το καλοκαίρι νομίζω ότι είναι λίγο ζεστή βέβαια !
Επιστροφή στην κορυφή
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 21:32:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Όχι δεν προτείνω, αλλά απλός σου λέω τι παίζει με την ανοιγόμενη !
Άλλωστε η απόφαση είναι μόνο δική σου !!

Υ.Γ. Γυάλινη μάλλον, το καλοκαίρι νομίζω ότι είναι λίγο ζεστή βέβαια !

OK! Καταλαβα, αυτο που θελω ειναι να δω μια ανοιγομενη, δεν την εχω πετυχει ακομα....
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 23:36:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω που εχω παντος την γυαλινη(GT) ειμαι super ευχαριστημενος(που να ειστε μεσα οταν βρεχει!!ειδικα αγκαλια με γκομενακι). 9.000χλμ και ποτε δεν ακουσα τπτ απο το καλυμα οσο για την ζεστη το καλοκαιρι παλι δεν καταλαβα τπτ.Το οτι δεν ανοιγει εμενα μ'άρεσει καλητερα, εχεις και το κεφαλι υσηχο απ'τυχον διαροες απ'τα λαστηχα, αλλα αυτο ειναι στο γουστο του καθενος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 01:01:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Εγω που εχω παντος την γυαλινη(GT) ειμαι super ευχαριστημενος(που να ειστε μεσα οταν βρεχει!!ειδικα αγκαλια με γκομενακι). 9.000χλμ και ποτε δεν ακουσα τπτ απο το καλυμα οσο για την ζεστη το καλοκαιρι παλι δεν καταλαβα τπτ.Το οτι δεν ανοιγει εμενα μ'άρεσει καλητερα, εχεις και το κεφαλι υσηχο απ'τυχον διαροες απ'τα λαστηχα, αλλα αυτο ειναι στο γουστο του καθενος.

Ωραιος ο φιλος...
Πως θα σου φαινοταν το RC με γυαλινη? Λες να ειχε κανα προβλημα λογο αναρτησεων-δυναμης-ακαμψιας κλπ?
Με ανοιγομενη εχεις δει κανενα?
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 01:24:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα πριν το παρω και γω την σνομπαρα την γυαλινη τωρα μπαινω σε κανονικο και πνιγωμαι(τα παραλεω αλλα οντος μου κακοφαινετε).Οποτε σιγουρα θα επερνα το RC με γυαλινη.Με ανοιγομενη εχω δει μονο απλα 207 και να πω την αληθεια δεν μου πολυ αρεσε. Οσο για την ακαμψια ουτε λογος αφου το μονο που αλαζει ειναι η λαμαρινα της οροφης με τζαμι και οχι κολωνες δεσιματα κτλ. Και κατι ακομα αν πεσει πχ χαλαζι(ακραιο αλλα οχι απιθανο) εχετε δει πως γινετε η λαμαρινα της οροφης ενος αυτοκινητου τοτε τι κανεις? Το τζαμι χωρια οτι δεν σπαει σχεδον με τιποτα στο κατω κατω το αλλαζεις τσακ μπαμ ενω με την κανονικη οροφη αστα και βραστα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 01:45:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η ανοιγομενη σε ραλακι που χω δει ασπρο ειναι χαλια για μενα παντα...
και παντα οπτικα ετσι......
αμα εσενα σου αρεσει στους αλλους περισευει ομως....
Επιστροφή στην κορυφή
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 02:41:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Κοιτα πριν το παρω και γω την σνομπαρα την γυαλινη τωρα μπαινω σε κανονικο και πνιγωμαι(τα παραλεω αλλα οντος μου κακοφαινετε).Οποτε σιγουρα θα επερνα το RC με γυαλινη.Με ανοιγομενη εχω δει μονο απλα 207 και να πω την αληθεια δεν μου πολυ αρεσε. Οσο για την ακαμψια ουτε λογος αφου το μονο που αλαζει ειναι η λαμαρινα της οροφης με τζαμι και οχι κολωνες δεσιματα κτλ. Και κατι ακομα αν πεσει πχ χαλαζι(ακραιο αλλα οχι απιθανο) εχετε δει πως γινετε η λαμαρινα της οροφης ενος αυτοκινητου τοτε τι κανεις? Το τζαμι χωρια οτι δεν σπαει σχεδον με τιποτα στο κατω κατω το αλλαζεις τσακ μπαμ ενω με την κανονικη οροφη αστα και βραστα.

Δεν τη σνομπαρο καθολου, απεναντιας μου αρεσει παρα πολυ.
Απλα επειδη οδηγουσα το ραλακι μου 8 χρονια με ηλιοροφη μαμισια (κατοπιν παραγγελιας), ανοιγομενη (οχι σαν αυτες του 206), η οποια ηταν απλα τελεια (με μανιβελα βεβαια), παθαινω και εγω αυτο που λες και σιγουρα δεν ειναι υπερβολη.
ΚΛΕΙΝΟΜΑΙ, ΠΝΙΓΟΜΑΙ, ΑΣΦΥΚΤΕΙΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ.
Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να παρω αυτοκινητο χωρις ηλιοροφη ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ανοιγομενη.
Ελα ομως που το 207 εχει αυτη που προεξεχει - η οποια δεν μου αρεσει.
Ελα που βγαινει και με γυαλινη οροφη - η οποια μου αρεσει - αλλα ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ.
Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω δει ακομα 207 με ανοιγομενη, το γνωριζω οτι βγαινει με τετοια απο τα λεγομενα του πωλητη. Αν την εβλεπα θα καταλαβαινα πια απο τις δυο θελω..................................................
Επιστροφή στην κορυφή
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 02:45:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:

Σε ραλακι 106 λες ή 207. Γιατι στο 106 την ειχα και ηταν τελεια. Το μοναδικο αρνητικο της δεν ηταν ηλεκτρικη και βαριωμουν να την ανοιξω. Που να δειτε και του νεου CIVIC, πανοραμικη γυαλινη οπως του 207 GT ηλεκτρικη ομως. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 07:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEOGEPL έγραψε:
android έγραψε:

Σε ραλακι 106 λες ή 207. Γιατι στο 106 την ειχα και ηταν τελεια. Το μοναδικο αρνητικο της δεν ηταν ηλεκτρικη και βαριωμουν να την ανοιξω. Που να δειτε και του νεου CIVIC, πανοραμικη γυαλινη οπως του 207 GT ηλεκτρικη ομως. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...

οχι για το 207 λεω...ειναι σαν αυτη του 206 αλλα δεν ξερω μου φανηκε καπως μαλλον επειδη ηταν ασπρο το αμαξι κ πεταγαν μαυρα εξωγκοματα..

κ οσο για την οροφη τι να λεει αν την εχεις δει σε απλο 207 ειδικα αν ηταν sport η sport pack εξωτερικα το ιδιο θα ναι
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 11:29:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε geogepl επειδη το εχω παραγγειλει το rc να σου πω οτι δεν διατιθεται με ανοιγομενη οροφη παρα μονο με πανοραμικη οροφη σταθερη.το ηθελα και εγω αυτο αλλα δυστυχως.
Επιστροφή στην κορυφή
aimar 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 16v GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 15:59:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

αν για καποιο λογο παθει κατι η γυαλινη οροφη ποιο ειναι το κοστος αντικαταστασης?και μετα θα ειμαστε σιγουροι για τη σωστη εφαρμογη του νεου τζαμιου?...εγω παντως πηγα και τα ειδα τα αυτοκινητα και μεταξυ rallye και gt κλεινω προς το gt.πιστευω οτι αξιζουν τα 2 χιλ. για την πανοραμικη-δερματινα-mp3 κατα κυριο λογο.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 16:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εφαρμογη μπαμπριζ εχει φιλε μου σιγουρα θα ερθει πολυ καλυτερα απο εναν βουλιαγμενο ουρανο με στοκους κτλ....
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 17:03:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φωτογραφίες των οροφών, έχουμε?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης