PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γρατζουνιά στο παρμπριζ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αλέξανδρος15 (Αλέξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 18 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 22:04:55    Θέμα δημοσίευσης: Γρατζουνιά στο παρμπριζ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήταν πολύ καλό για να ναι αληθινό ένας μήνας και δεν είχε εμφανιστεί ούτε μια απειλή για το καινούριο μου ραλλύ. Στο πρώτο μεγάλο ταξίδι μια λακούβα που πατήθηκε από μια νταλίκα μου εκτόξευσε πετραδάκια και έχω μια γρατζουνιά στο παρμπρί, είναι σαν να το έχεις γδάρει δεν είναι βαθειά.μεγάλη, μπορεί να έχω πρόβλημα? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 22:19:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανε οσο πιο γρηγορα μπορεις μια θραυση κρυσταλων στην ασφαλεια δεν παει πανω απο 15-20 ευρω το 6μηνο να χεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι αλλιως θα θες 200αρα κ σε ασχετη στιγμη
υπαρχη εταιρια που φτιαχνει ραγισματα κτλ.
καλο θα ταν να πας σε εναν τζαμα να το δει κ να σου πει

πριν 2 βδομαδες αλλαξα γι αυτο το λογο...ειναι βλακια να μην εχεις ασφαλεια για τα τζαμια...
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 23:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε φίλε διάβαζα την ασφάλεια μου σήμερα το απόγευμα γι αυτό το λόγο εκεί που αναφέρει τι καλύπτει γράφει θραύση κρ. 880 ευρώ αυτό είναι? Μου την έχει κάνει ένας ασφαλιστής φίλος του πατέρα μου και δεν ασχολήθηκα.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 23:21:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραια παρε τον ασφαλιστη κ ρωτατον αν εχεις η οχι...αν εχεις πεστου το κ το το τζαμι...αν οχι πεστου να σου βαλει... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Δεκ 2007, 10:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα πήγαν καλώς ευχαριστώ καλή πρωτοχρονιά
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 03:21:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πες μου οτι σου αλλαξαν παρμπριζ επειδη.....γραντζουνιστηκε????

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 13:45:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2008, 11:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες sorry που άργησα να απαντήσω έχει πέσει τρελή δουλειά. Τελικά πιάστηκα λίγο μ...ας. Το πήγα στο φανοποιείο της αντιπροσωπείας, το κοιτάει ο φανοποιός το ξανακοιτάει, το πιάνει με το χέρι, λέει κάτσε να δοκιμάσουμε κάτι φέρνει βενζίνη το τρίβει και φεύγει, είχαν παγώσει κάποιες κόλλες από αυτοκόλλητα και είχαν κάνει τρείς γραμμές σαν γρατζουνίες από δαχτυλίδι, και επειδή εμένα με είχε βρεί πετραδάκι το συνδύασα, τι να πώ πάντως τη γλίτωσα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης