PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Aναμνησεις απο την χρονια που φευγει και ...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Δεκ 2007, 18:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Aναμνησεις απο την χρονια που φευγει και ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι αναμνησεις σας εχουν μεινει απο την χρονια που φευγει και ποιες ειναι επιθυμιες σας για την χρονια που ερχετε?

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Δεκ 2007, 18:44:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχομαι να μου μεινει το μονο καλο που ειχα το 2007 .
η υγιεια μου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Δεκ 2007, 19:53:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...Που ειδα τον 3ο κυκλο Lost μονορουφι και περιμενω τον 4ο κατα τον Φεβρουαριο να δουμε τι θα γινει επιτελους!!! Cool [/list]

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Δεκ 2007, 20:13:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εισαι καμενοs ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Δεκ 2007, 21:00:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν πο κ εγω θα πρεπει να το γραψω σε ενα βιβλιο καλυτερα οποτε ας συμφωνισω με τον γκουρου μας κ μονο υγεια
Wink

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Δεκ 2007, 21:07:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υγεια και οχι αλλα τρακαρισματα...ελεος ας παρουν το τιμονι απο καποιες σαλονικιες ωστε να σταματησουν να με κανουν σαντουιτς η αλλιως σουβλακι Razz

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Δεκ 2007, 21:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι 2 τελευταιοι αγώνες μου... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Δεκ 2007, 21:53:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μιας και το δημιουργησα ας πω κι εγω τα δικα μου
σε γενικες γραμμες το 2007 ηταν πολυ δυσκολο για μενα ειχα ενα αρκετα σοβαρο τρακαρισμα, εχασα την δουλεια μου και αλλα πολλα οποτε ουστ στο 2007

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Δεκ 2007, 22:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aλλαξα τρία 106.
Περασα τη Λογιστικη κ μαλιστα με βαθμο.
δουλεψα.(υπερβολικα πρωτοτυπο)
Ισως παιξει και πτυχιο.
Εκανα διαιτα -12 κιλα.
Μακρινε το μαλλι.
Εγινα ρομπα στη Ριτσωνα.
Πληγωσα αλλα πληγωθηκα επισης.
Χωρισα αλλα ερωτευτικα.
Συμπαρασταθηκα σε δυσκολες στιγμες φιλων αλλα μου συμπαρασταθηκαν κ αυτοι.(με το παραπανω)
Εχασα φιλους αλλα εκανα και καινουργιους.
Δεθηκα περισσοτερο με το psclub και τον κοσμο του.
Εβαλα στοχους.
Πηγα σε πιστα στο εξωτερικο ως "δωρο" καλης επιδοσης στα μαθηματα.
Και αλλα που τωρα μου διαφευγουν.
Για το 2008 ειναι πολλα τα "θελω" αλλα δεν θα ζητησω τιποτα, μου αρκουν αυτα που εχω και ειμαι ευχαριστημενος αλλωστε η μοιρα δεν γνωριζει ευχες κ γιορτες, οτι ειναι να ερθει θα ερθει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Δεκ 2007, 22:44:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Εχασα φιλους αλλα εκανα και καινουργιους.

αμα βάζεις εμας σε αυτούς,σώθηκες Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Δεκ 2007, 03:12:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 2007 ηταν για μενα ενα δυσκολο ετος λογω διαφορων αλλαγων στη ζωη μου,τοσο σε γενικo επιπεδο οσο και σε πιο προσωπικο...τα ευχαριστα ειχαν να κανουν με την υγεια μου αλλα κυριως με το αμαξακι μου που αρχισε σιγα σιγα να μοιαζει πιο πολυ με αυτο που ειχα πλασει στο μυαλο μου εδω και αρκετα χρονια...ελπιζω το 2008 να μου φερει πρωτα απο ολα υγεια που χρειαζομαι και λιγα χρηματα ωστε να προχωρησει το project μου με το αυτοκινητο και να περναω καλα...το 2007 εκλεισε πολυ ομορφα με τη συμμετοχη μου σε αυτο το πολυ ομορφο club(που πιο πολυ ειναι μια τρελοπαρεα) και με τα πολυ καλα παιδια που γνωρισα σε αυτο και γιναμε φιλοι(PLOMARI RACING TEAM κτλ. Laughing Laughing Laughing )και αυτο πιστευω ειναι ενας οιωνος για τα καλυτερα που μου επιφυλασσει το 2008...παμε για τα καλυτερα....!!!!OMG Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Δεκ 2007, 09:52:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yahoo! ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΑΑΑΑ Yahoo!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Δεκ 2007, 11:13:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:
Yahoo! ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΑΑΑΑ Yahoo!

επιτέλους!!!!!!!!! χαχαχαχα

τα καλύτερα μμμμ... εύκολο! η ανιψιά μου! τρελό μπεμπέ μιλάμε!

τα χειρότερα δεν τα σκέφτομαι καν! πέρασαν και παν!
έκανα και ρίμα Laughing

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Δεκ 2007, 14:15:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
το 2007 ηταν για μενα ενα δυσκολο ετος λογω διαφορων αλλαγων στη ζωη μου,τοσο σε γενικo επιπεδο οσο και σε πιο προσωπικο...τα ευχαριστα ειχαν να κανουν με την υγεια μου αλλα κυριως με το αμαξακι μου που αρχισε σιγα σιγα να μοιαζει πιο πολυ με αυτο που ειχα πλασει στο μυαλο μου εδω και αρκετα χρονια...ελπιζω το 2008 να μου φερει πρωτα απο ολα υγεια που χρειαζομαι και λιγα χρηματα ωστε να προχωρησει το project μου με το αυτοκινητο και να περναω καλα...το 2007 εκλεισε πολυ ομορφα με τη συμμετοχη μου σε αυτο το πολυ ομορφο club(που πιο πολυ ειναι μια τρελοπαρεα) και με τα πολυ καλα παιδια που γνωρισα σε αυτο και γιναμε φιλοι(PLOMARI RACING TEAM κτλ. Laughing Laughing Laughing )και αυτο πιστευω ειναι ενας οιωνος για τα καλυτερα που μου επιφυλασσει το 2008...παμε για τα καλυτερα....!!!!OMG Laughing Laughing Laughing

asxeto εσυ εισαι ο καραγκιοζης #$%^$΅%# που με ρωτησε αν ειμαι αδερφος του ακατανομαστου?????????
γιατι σορρυ φιλε αλλα με τοσες καταρες που εφαγες εκεινη τη μερα απορω πως περπατας ακομα Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Δεκ 2007, 14:20:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περίεργη χρονιά και για μένα...
Επιστροφή στην πατρίδα μόνιμα μετά από 5+ χρόνια,δουλειά και να σου ο στρατός. με πήρε από κάτω στην αρχή αλλά πρέπει να προσαρμοστώ λέω και προσπάθησα να περάσω καλά (όσο γίνεται). Ξαφνικά με την βοήθεια ανθρώπων (ξέρουν ποιοι είναι) παίρνω μέρος στο πρώτο μου αγώνα...ακολουθούν και άλλοι αγώνες (μέχρι και στο ΕΛΠΑ έφτασε η χάρη μας Cool ) και όλα αλλάζουν προς το καλύτερο ξαφνικά!Περνάω το ΤΕΕ και η δουλειά προχωράει παράλληλα με την θητεία...φτου φτου να μην το ματιάξω.
Φιλίες χάθηκαν(στο καλό),άλλες δυνάμωσαν(Σάκη-Μανώλη-Νίκο) και άλλες εμφανίστηκαν σαν να υπήρχαν από πάντα (λέφο μου) σας ευχαριστώ όλους για τα πάντα.

Θυμάμαι μόνο τα καλά μια και τα κακά αφού πέρασαν ας μπούνε αρχείο μαζί με όλα τα άλλα...
μακάρι να έχω υγεία και κουράγιο να κάνω όνειρα,να τα χτίζω και να τα ζω.

Καλή χρονιά σε όλους και υγεία.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Δεκ 2007, 15:08:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
alekoukos106 έγραψε:

asxeto εσυ εισαι ο καραγκιοζης #$%^$΅%# που με ρωτησε αν ειμαι αδερφος του ακατανομαστου?????????
γιατι σορρυ φιλε αλλα με τοσες καταρες που εφαγες εκεινη τη μερα απορω πως περπατας ακομα Laughing Laughing Laughing

ναι εγω ειμαι!!!!!!!!!!για αυτο νιωθω κατι αποτομες τσιμπιες απο τοτε???με εχεις και σε κουκλακι voodoo?????????????? Twisted evil Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Δεκ 2007, 17:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

den exeis ελπιδα καμια...τραβα αγιο ορος για το 2008............

και οκ εγω οι καταρες μου δε πιανουν συχνα. αν σε πιασει ομως στο στομα του ο ...αλλος θα πεθανεις απο μαχαιρια με οδοντογλυφιδα
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Δεκ 2007, 18:36:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναμνήσεις από τη προηγούμενη χρονιά πολλές.
Με όσα συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά, το μόνο που έχει σημασία τελικά είναι η υγεία.

Να είμαστε όλοι καλά και το 2008 (να αξιωθώ να φάω σουβλακόπιτα στην Τούμπα)!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Δεκ 2007, 19:06:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
(να αξιωθώ να φάω σουβλακόπιτα στην Τούμπα)!

+1.

Το χρωσταω(θελω πολυ) σε δυο μπουγατσοκιμαδες και ας με λενε προδοτη...
Cool

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης