PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περιποίηση - Καθαρισμός εσωτερικού χώρου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 21:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με οινόπνευμα βγαίνει αλλά μπλε...

τώρα δεν ξέρω αν το οινόπνευμα κάνει κακό στο δέρμα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
307_fotini (ΦΩΤΕΙΝΗ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307 1.4 (8V) (2002)

Ένταξη: 04 Φεβ 2007
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Φεβ 2007, 12:58:41    Θέμα δημοσίευσης: 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ρε παιδια που εχω 307 μπορειτε να μου πειτε , τι πρεπει να χρησιμοποιησω για να πλυνω (μπλιαχ) την μηχανη μου?
γιατι στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο μου ειπαν ,μην τολμησεις και την πλυνεις γιατι καπουτ το αυτοκινητο σου.

για βοηθηστε με λιγο

http://s173.photobucket.com/albums/w76/307_fotini/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Orgix 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.4

Ένταξη: 21 Οκτ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 14:32:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ξερει κανεισ ποσο κοστιζει ο καθαρισμοσ του σαλονιου και ποσο η επισκευη τησ ταπετσαριασ;(καψιμο απο τσιγαρο Evil ...)

Όταν μεγαλώσω θα γίνω RC...
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 15:09:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου για έναν βιολογικό καθαρισμό , υπολόγισε χοντρικα στα 100€ ανάλογα που θα το πάς.
Τώρα για το 2ο που λές ,δέν ξέρω άν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Orgix 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.4

Ένταξη: 21 Οκτ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 15:23:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γινεται το ειδα στο ιντερνετ σε διαφορα σαιτ αλλα κανενα δεν ελεγε τιμη και μου φανηκε υποπτο...!
και μια ερωτηση σε οσουσ το καναν βιολογικο καθαρισμο...αξιζουν τα λεφτα η μπορει ο καθενασ με προιονοντα εμποριου να πετυχει παρομοιο αποτελεσμα;

Όταν μεγαλώσω θα γίνω RC...
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 16:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν είναι...χάλια...αλλά ΧΑΛΙΑ.....αξίζει....... Exclamation Exclamation Arrow
Εάν απλά θέλει συντήρηση που λόγω χρόνου κτλ...κτλ...δέν προλαβαίνεις να το κάνεις εσύ....απλά πήγαινε το σε ένα καλό πλυντήριο και όχι σε βενζινάδικο , και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 18:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι μενα μου ειπαν οτι αμα ριξεις κατω απο το καπω νερα αντιος πολλαπλασιαστης!!!Περαν αυτο εσωτερικα εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος με γυαλιστικα πανακια SONAX και οσον αφορα ταπετσαριες ασ ειναι καλα η πλυστηκη-ηλεκτρικη σκουπα της μαμας με karpex!!κανει πολυ καλη δουλεια!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2007, 09:29:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παΐδια τα φωτά σας
Έχει γεμίσει η μοκέτα που βρίσκεται στα πόδια του οδηγού και συνοδηγού με παραφλού. Ξέρεται κάποιο πλυντήριο - βενζινάδικο μπορεί να μου τραβήξει την υγρασία και να μου το καθαρίσει? (κοντά στον Πειραιά θα με βόλευε )ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2007, 17:37:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Autosynthesis Θεσσαλονικης απεναντι απο τα αττικα ψυγεια στο Ρεντη κοντα στην διασταυρωση με την θηβων!!Καθαριζει τα παντα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
t0my (Θωμάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 11:30:27    Θέμα δημοσίευσης: Βοήθεια - Προτάσεις για τον καθαρισμό της ταπετσαρίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σας. Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί με μια γρήγορή ματιά - ψάξιμο δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Θα ήθελα την βοήθειά σας και κυρίως προτάσεις για το πως να καθαρίσω την ταπετσαρία. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στην πόρτα του οδηγού όπου είτε από το ανοιχτό παράθυρο είτε από τον αγκώνα μου έχει αλλάξει χρώμα και από κόκκινο έχει γίνει άστα να πάνε.
Υπάρχει κάτι σε σπρέϊ ή σε σαπούνι που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω;
Ευχαριστώ πολύ.
(Φυσικά αν έχει υπάρξει παλαιότερα αυτό το θέμα απλά στείλτε μου το link και σβήστε το...)
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (X - Stazi)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

PEUGEOT 206 XS

Ένταξη: 11 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 13:13:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά , ρίξε μια ματια εδώ νομίζω θα σε βοηθήσει :

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=1581&highlight=%EA%E1%E8%E1%F1%E9%F3%EC%E1+%F4%E1%F0%E5%F4%F3%E1%F1%E9%E1%F2
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 14:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θωμά το τόπικ που άνοιξες , ενσωματώθηκε με το παρών.

Έκ της Mod-Team
Stevon

Thnx Αναστασία.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 14:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπισης κατι βασικο για την διατηρηση της καθαριοτητας του σαλονιου,ειδηκα τωρα το χειμωνα,ειναι ανα τιναζουμε πολυ καλα τα πατακια...και μια φορα την μερα αν εινα δυνατον...γιατι η σκονη κατα κυριο λογο απο κει μπαινει μεσα και μετα την κινησηγ απο τα ποδια σξκωνεται και κολαει παντου...
Επισης καλο ειναι να χρησημοποιουμε την ανακυκλωση (το περτικαλι φωτακι να αναβει.... Laughing ) ωστε να μην τραβαει απεξω σκονη μεασ στους αεραγωγους...εχει φιλτρο αλλα δεν ειναι 100% αδιαπεραστο....
μετα μαι καλη πατεντα για να εχεις αρωματικο χωρις να κρεμεται κατι στον καθρεπτη ή απουδηποτε μεσα σταμαξι ειναι να παρεις αποσμητικο σωματος(για τους αντρες) και το αναλογο για τισ γυναικες....μετα με ανιχτο τον ανεμιστηρα και κλειστη την ανακυκλωση ψεκαζουμε μια γεναια ποσοτητα μεσα στην εισαγωγη των αεραγωγων... (τα μαυρα πανω στο καπω του 206 και διπλα απο τους καθαριστηρες σε 307 και 106....
με τα κλεινουμε και ριχνουμε και μερσα στους κεντρικους αεραγωγους(κονσολα) το αφηνουμε με κλειστα τζαμια εννοειτε εχωντας κλεισει τον αερα.....για κανα 2 ωρο
μετα ανοιγουμε τα τζαμια και τον αερα γαι ακνα 2 λεπτο να φυγει το "πολυ"
Και εγγυημενα θα μυριζει κγια τουλαχιστον 10-15 μερες....
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 15:08:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ή απλά ψεκάζεις το φίλτρο του κλιματισμού Razz Ή ακόμα καλύτερα καρφώνεις ένα ambipur perfume πάνω στο φίλτρο....

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 15:26:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι αλλα θα πρεπει να το βγαλεις....
Κατι που για σενα και για μενα δεν ειναι τπτ...
Για αλλους αμως? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 16:05:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω που είναι το φίλτρο στο 307, αλλά στο 206 δεν χρειάζεται να βγάλεις τίποτα... σηκώνεις καπό, ψεκάζεις, τελειώνεις Razz

Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 15:13:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα θα παω απο praktiker να παρω καθαριστικα καλουδια για το εσωτερικο του cc Cool Σκεφτομαι ενα καθαριστικο-ενυδατικο γαλακτωμα για τα πλαστικα ,ενα καθαριστικο για δερματινη για να γυαλισουν και να ενυδατωθουν λιγο τα καθισματα καθως και μια αλοιφη για τις μικρογρατζουνιες του αμαξωματος?Τι εχετε να προτεινετε??? Idea Ειναι καποια συγκεκριμενα προιοντα που προτιματε για τις εργασιες αυτες?
Επιστροφή στην κορυφή
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 16:40:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε δεν έχω κάτι να προτείνω, αλλά εάν βρεις κάτι που να αξίζει, πες το και σε εμάς!
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 21:27:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Σημερα θα παω απο praktiker να παρω καθαριστικα καλουδια για το εσωτερικο του cc Cool Σκεφτομαι ενα καθαριστικο-ενυδατικο γαλακτωμα για τα πλαστικα ,ενα καθαριστικο για δερματινη για να γυαλισουν και να ενυδατωθουν λιγο τα καθισματα καθως και μια αλοιφη για τις μικρογρατζουνιες του αμαξωματος?Τι εχετε να προτεινετε??? Idea Ειναι καποια συγκεκριμενα προιοντα που προτιματε για τις εργασιες αυτες?

Φίλε στο πράκτικερ δεν πρόκειται να βρεις τίποτα το ποιοτικό για τις εργασίες που θες. Πχ, έχει ορισμένα καθαριστικά ταμπλό, από τα οποία της 1Ζ αξίζει κιόλας, αλλά κυρίως καθαρίζουν και δεν ενυδατώνουν, οπότε είσαι εν μέρει καλυμμένος.

Για τη δερματίνη είναι καλύτερα τα πράγματα, αφού έχει καθαριστικά-conditioner για δέρματα τα οποία κάνουν και για'σένα. Καλό είναι της turtlewax και της armorall.

Τέλος, γυαλιστικά έχει της σόναξ τα οποία είναι ψιλοάχρηστα και σχετικά ακριβά, οπότε εγώ δεν θα αγόραζα.

Καλύτερα λοιπόν να πας στο Μιχάλη που είναι και μέλος του φόρουμ (http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=16513)και έχει προϊόντα meguiars και όχι μόνο, τα οποία είναι πολύ πιο ποιοτικά και ακριβώς γι'αυτό που τα θες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Αύγ 2010, 12:49:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα λογω περιορισμενου χρονου πηγα απο τα carrefour να δω μηπως ειχε κατι που θα μπορουσα να παρω να κανω καποια απο τις εργασιες που ηθελα...Τελικα το μονο που βρηκα περα απο μικρα πραγματακια που ηθελα οπως δερμα κ.λ.π ηταν ενα προιον της sonax το οποιο ειναι για τα πλαστικα και το οποιο εκτος απο ενυδατωση εχει και χρωμα μαυρο μεσα το οποιο δινει γυαλαδα και κανει το πλαστικο καταμαυρο σαν καινουριο Smile Σε ενα μικρο σημειο που το χρησιμοποιησα - αφου πρωτα καθαρισα με ενα πανακι το εν λογω σημειο απο τη σκονη - το αποτελεσμα ηταν τελειο Cool Μολις βρω το χρονο και το περασω σε ολο το αμαξι θα σας πω και πιο συγκεκριμενα...Παντως απο αυτα που διαβασα αλλα και απο αυτα που μου ειπαν για τις γρατζουνιτσες μου θα παρω το προιον της 3Μ το οποιο το ειχε χρησιμοποιησει φιλος στο αμαξι του και ειχε μεινει πολυ ευχαριστημενος αν και η τιμη του αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι λιγο αλμυρη Confused
Δυστυχως το καταστημα του Μιχαλη που αναφερατε ειναι στην Αθηνα και οχι στην Θεσσαλονικη Sad
Για την δερματινη προτεινετε προιον που ειναι για δερματα?Γιατι βρηκα τετοιο αλλα δεν ηξερα αν κανει και για δερματινη... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης