PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Φλάτζα κεφαλής (1.4 16ν)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206cendre (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4 16v-90hp

Ένταξη: 30 Ιούλ 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2007, 20:29:05    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Φλάτζα κεφαλής (1.4 16ν) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[i
Καλησπέρα παιδιά
Πριν 5 μέρες και ενώ ήμουν στον δρόμο,το αμαξι(206 1,4 του 2004) σε ένα φανάρι έπαζε πολύ με τις στροφές στο ρελαντί και ξαφνικά είδα πολύ καπνό να βγαίνει από την εξάτμιση....
Το πήγα στο συνεργείο και μου είπαν οτι θα μου αλλάζαν την φλάντζα...
Πάω να το παραλάβω σήμερα το απόγευμα και φτάνω στο συνεργείο πάνς στην ώρα που το έίχαν φτιάξει και ήταν ετοιμοί να το βαλουν μπροστα....
Και πάλι όμως έβγαζε καπνο...... Sad Confused Confused Shocked Crying or Very sad Crying or Very sad

να αλλάξω συνεργείο?
Ο μάστορας μου είπε οτι όλα τα 1400 κυβικών 106 και 206 έχουν χαρτινη φλάτζα και τα 1600 κυβικών έχουν μεταλλική(πιο ανθεκτική).Ισχύει?

Πάντως έχω ξενερώσει με το όλο θέμα.. Αμάξι 3 χρονών και να καιει φλάντζες...
Καλύτερα να είχα πάρει Atos...
Question
[/i]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2007, 01:08:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο καπνός δεν σταμάτησε να βγαίνει μετά από λίγο; Rolling eyes

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2007, 13:22:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ !!!
Η σε κοροϊδευουν ή δεν ξερουν να κανουν σωστα τη δουλεια τους.
1ον. Δεν ξερω αν εχεις καψει φλατζα, αλλα οπως τα λες μαλλον εχεις...
2ον. Αν οντως η ζημια ειναι η φλαντζα και την αλλαξανε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να καπνιζει ξανα το μοτερ (να καιει παραφλου απο το συστημα ψυξης).
Οποτε ή δεν την αλλαξανε ή αν την αλλαξανε κατι δεν εχουν κανει σωστα.
Ειτε ετσι ειτε αλλιως εμενα υποπτα μου φενονται αυτα, στη θεση σου δεν θα ξανπηγενα.

(Προσωπικα θα αμφεβαλα αν εκαναν καποια δουλεια, θα ζητουσα να δω τη παλια φλατζα και να ανοιξουν το μοτερ να δω τη καινουρια που βαλανε. Γενικα αν εχουν κανει καποια εργασια θα πρεπει να φενεται και οπτικα!!! Δηλαδη οτι καποιοες βιδες εχουν ξεβιδωθει, οτι καποια σημεια που συνηθος ειναι σκονισμενα και λαδωμενα φενεται οτι εχουν πιαστει, μετακινηθει, καθαριστει κτλ...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Δεκ 2007, 21:02:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φλάντζες κυλινδροκεφαλής ET3J4

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκε νέος κωδικός ανταλλακτικού για φλάντζα κυλινδροκεφαλής, με κωδικό: 00000209FL σε αντικατάσταση του 00000209CH.
Στην καινούργια φλάντζα χρησιμοποιείται διαφορετικό υλικό στην τρύπα αγωγού λαδιού

επειδή όλο και περισσότερα μοτέρ ΕΤ3 βγάζουν πρόβλημα στην φλάντζα κεφαλής και είναι γνωστό το πρόβλημα , έχει ανακοινωθεί νέο ανταλλακτικό.
αυτό ισχύει από Ιούνιο του 2007...οπότε προσέχετε μην σας αλλάξουν φλάντζα κεφαλής με φλάντζα στοκ με κωδικό 0209CH αλλά να απαιτείτε την καινούργια με κωδικό 0209FL
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 13:56:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορει να μην ειναι απο φλαντζα αλλα απο αντλια νερου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 14:07:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

3μισι χρόνια και 50.000 χλμ σχεδόν λιωμένα, φλάντζα ΔΕΝ μου έβγαλε Smile (στο 206 που είχα)

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 14:19:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η δική σου αποκλειστική εμπειρία δεν είναι γενικός κανόνας.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 15:02:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Έγραψα τίποτα για γενικούς κανόνες χρονιάρες μέρες?
Mad Mad

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 15:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
drdino έγραψε:

Έγραψα τίποτα ρε μαλ**α για γενικούς κανόνες γα** τα κέρατα μου χρονιάρες μέρες?

coolare....
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 15:10:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως να coolarw την στιγμή που βάζει ο άλλος λόγια που δεν τα έχω πει, και δεν έχει και καμία σχέση με το topic (ούτε σε κινητήρα ούτε μοντέλο αυτοκινήτου)?

Πετάμε μια μπούρδα να προσβάλλουμε τον άλλο, τον φέρνουμε εκτός ορίων και μετά του λέμε να coolarei κιόλας... χάθηκε και το Ελληνικό λεξιλόγιο... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 15:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Πως να coolarw την στιγμή που βάζει ο άλλος λόγια που δεν τα έχω πει, και δεν έχει και καμία σχέση με το topic (ούτε σε κινητήρα ούτε μοντέλο αυτοκινήτου)?

Πετάμε μια μπούρδα να προσβάλλουμε τον άλλο, τον φέρνουμε εκτός ορίων και μετά του λέμε να coolarei κιόλας... χάθηκε και το Ελληνικό λεξιλόγιο... Rolling eyes

Πολύ εύκολα προσβάλλεσαι όμως. Όταν είχα πει ότι ο ΕΤ3 έχει ένα θεματάκι με την φλάντζα του στις πρώτες παρτίδες του είχες πέσει να με φας. Δεν το θυμάσαι;

Ο Μάριος δημοσίευσε μια πληροφορία για τον ΕΤ3 και την φλάντζα του. Εσύ γιατί ανέφερες την δική σου περίπτωση; Απλά για να γράψεις κάτι ή για να αντικρούσεις τα λεγόμενα του;

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 16:39:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να παραθέσω ότι στα όλο και περισσότερα μοτέρ ΕΤ3 βγάζουν πρόβλημα στην φλάντζα κεφαλής και είναι γνωστό το πρόβλημα, σε εμένα όχι μόνο ήταν άγνωστο αλλά και δεν εμφανίστηκε ποτέ Smile

Και ήταν από τα πρώτα ET3J4 (άλλος ένας ακόμα λόγος να βγάλει πιο σίγουρα πρόβλημα το δικό μου), Νοέμβριο 2003 ξεκίνησε η διάθεση του, Απρίλιο 2004 το αγόρασα καινούριο Smile

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 16:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και στα TU5JP4 είναι γνωστό ως πρόβλημα ότι ραγίζει η πολλαπλής μεταξύ 1 και 2, αλλά ευτυχώς δεν έχει τύχει σε μένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται αυτό, και καλώς ή κακώς είναι κάτι που έχει συμβεί.

Έτσι και στην φλάντζα. Ο μηχανικός μου μου είπε ότι ο ΕΤ3 είχε περισσότερα αναλογικά κρούσματα προβλήματος φλάντζας από τον TU5 ας πούμε ή τον TU3 και TU1. Φυσικά και όλοι οι ΕΤ3 δεν έβγαλαν πρόβλημα, και έυχομαι να μην βγάλουν (ούτε και οι TU5 φτου φτου φτου Laughing ).

Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 00:30:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο προσωπικη εμπειρια αλλαξα φλαντζα στο δικο μου (206 1.4 16v) στις 57.300χιλ. λογο διαροης λαδιου κοντα στον χρονισμου.Μετα την αλλαγη της φλαντζας εως και σημερα 83.850χιλ. παντα οταν βαζω μπρος η εξατμιση καπνιζει αλλα μετα απο λιγο και αφου ζεσταθει λιγο το μοτερ σταματαει,εαν τωρα το δικο σου συνεχιζει να βγαζει καπνα καλου κακου ψαξτο.Το να βγαζει κατα την εκκινηση του κινητηρα καπνα απο οσο ξερω ειναι φυσιολογικο αλλα αν αυτη η καπνα δεν σταματαει κατι τρεχει φιλος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 01:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 groupA έγραψε:
Το να βγαζει κατα την εκκινηση του κινητηρα καπνα απο οσο ξερω ειναι φυσιολογικο

Δείχνει ότι γίνεται μια χαρά καύση Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης