PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβληματα μουλτιμπλεξ??(ηλεκτρικα)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 09:41:49    Θέμα δημοσίευσης: Προβληματα μουλτιμπλεξ??(ηλεκτρικα) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1)εχει κολλησει το κουμπι του τριπ κομπιουτερ στη μεση ταχυτητα και δεν μπορω να βαλω αλλη ενδειξη.
Τι κανουμε?Υπαρχει περιπτωση να βγει το κουμπι του διακοπτη με κατσαβιδακι και να το διορθωσω?
Να κανω reset βγαζοντας πολο μπαταριας?
Να το παω στο διαγνωστικο μπας και φτιαχτει απο εκει?

2)Το ραδιοφωνο χανει το σημα κυριως οταν βγω εκτος πολης.
Δλδ αν χασω ενα σταθμο, μετα δεν πιανει κανενας,και στην αναζητηση δε βρισκει κανενα σταθμο.
Στην αναζητηση βγαζει ενα Dx στην οθονη, ενω οταν εχω σημα στην αναζητηση σταθμων βγαζει Lo
Διαγνωση?Θεραπεια? Sad

3)Η κορνα δε δουλευει κι αν δουλεψει θα κανει σαν βραχνιασμενη για μια φορα, μετα παλι τζιφος.

Λετε ολα αυτα να ειναι τυχαια, ΄ή συνδεονται μεταξυ τους με το κ@λο multiplex? Evil

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 09:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπυρο,εχω το ιδιο προβλημα με το trip computer και η απαντηση ακουει σε αλλαγη της μοναδας διακοπτων.Ολοκληρης.Κοστος 268 ευρω.Βοηθεια σου και βοηθεια μου!
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 10:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grpap έγραψε:
Σπυρο,εχω το ιδιο προβλημα με το trip computer και η απαντηση ακουει σε αλλαγη της μοναδας διακοπτων.Ολοκληρης.Κοστος 268 ευρω.Βοηθεια σου και βοηθεια μου!

Ωχ,αρα συνδεεται και με το αλλο προβλημα που αναβουν τα φωτα οταν βγαζεις φλας Crying or Very sad

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 10:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ακριβως.
Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 10:07:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω και άλλο προβλημα.Τον τελευταιο καιρο δεν ανεβαζει θερμοκρασια λαδιου πανω από 90 με τιποτα,οσο και να το σκισω.Αρα θελω και έναν αισθητηρα θερμοκρασιας λαδιου.Κοστος 13 ευρω.Η σχετικη βαβουρα να αλλαχτει είναι το προβλημα γιατι πρεπει να βγει η εγκατασταση του φιλτρου λαδιου.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 10:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TΣΑΜΠΑ δηλαδη η κοσμοθεωρια σου για τα λαδια???? Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 11:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με μπερδεψες με τους singles…….Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 12:19:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 12:28:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nai η περουκα σου ελειπε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 16:27:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νεωτερα απο την πεζω Πατρας(condor και αυτη)
1)Το τριπ κομπιουτερ δε δουλευει λογω κεντρικης μοναδας διακοπτων
Βαλαμε καινουρια μοναδα και ολα δουλευαν οκ.Κοστος 290 ευρω.
Δεν την αλλαξα την μοναδα,απλα τη δοκιμασα(δεν εχω 300 ευρω για πεταμα)
2)Η κορνα ειχε καει, αρα αλλαχτηκε με κοστος 38 ευρω.
3)Το οτι δεν πιανει το ραδιοφωνο οφειλεται σε ολο το radio cd, το οποιο και θα αντικατασταθει στα πλαισια εγγυησης(ειναι το δευτερο που αλλαζω).
Αυτα.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 19:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παίδες προσέχετε με την μονάδα διακοπτών.
Μης σας παίρνουν λεφτά τσάμπα.
Η Λαιον και η Peugeot γενικώς έχουν δώσει για την Μονάδα διακοπτών
ανάλογα των περιπτώσεων μεχρι και 4 χρόνια εγγύση 100%.
Είναι στο χέρι κάθε υπέυθυνου εγγυήσεων της κάθε αντιπροσωπείας η της Λαιον να πάρει ένα τηλεφωνάκι, να δώσει τον αριθμό πλαισίου στο τμήμα εγγυήσεων της Λαιον και να του πούνε αν δικαιούτε ολική κάλυψη , η έκπτωση, η καθόλου κάλυψη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 20:09:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπυρο εγω παρηγγειλα σημερα τη μοναδα διακοπτων με κοστος 273 ευρω(αρχισε το ξεκοκκαλισμα του δωρου Χριστουγεννων).Εσενα σου ειπαν 290.Σε σφαξανε λιγο.
Θα ρωτησω αυριο γι αυτο που ειπε ο marios206.Γιατι αν ειναι ετσι γλυτωσαμε πολλα λεφτα Very happy
Ευχαριστω Μαριε!
Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 20:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και πάντα οι τιμές από μονάδα σε μονάδα διαφέρουν ανάλογα τον εξοπλισμό του κάθε αυτοκινήτου.
Άλλη μονάδα φοράει αυτοκίνητο με προβολείς ομίχλης..άλλη με χωρίς, άλλη με υπολογιστή ταξιδιού η όχι, άλλη από κάποιο αριθμό παραγωγής και μετά, όποτε μην κάνετε τσάμπα φασαρίες για τιμές γιατί η κάθε μία έχει και διαφορετική τιμή.Κρίμα να την πατήσει κανένας αποθηκάριος που σας λέει τις τιμή και δεν θα φταίει ο άνθρωπος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 20:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικο μου τα εχει ολα εκτος απο αυτοματο αναμα φωτων και καθαριστηρες με αισθητηρα βροχης και ειναι απο κωδικο παραγωγης 9128χχχ και μετα.Λογικο θα ειναι να ειναι ακριβοτερος.Νομιζω οτι και του Σπυρου τον ιδιο εξοπλισμο εχει.Εκτος και χρεωσαν 17ευρω μεταφορικα μεχρι την Πατρα.
Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2007, 08:55:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο θεμα του λαδιου:μετα από συμβουλη του Αργυρη το δουλεψα για κανα 3λεπτο στις 3250σαλ σταματημενος και ανεβασε 115 βαθμους (εκεινος ειπε στις 5000σαλ για κανα 5λεπτο αλλα το λυπηθηκα).
Οποτε εκει κανενα ηλεκτρικο προβλημα.
Παναγιωτη ακουουουους;Θεωρια των singles 15987345 …………Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2007, 10:26:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια,εγω μαλλον θα στειλω μεηλ για τη μοναδα διακοπτων γιατι στο προφορικο δεν μπορεσα να κανω κατι.
Γρηγορη δεν ξερω γιατι μου ειπαν 290,μου το ειπε ο ηλεκτρολογος που ασχοληθηκε με το αμαξι μου, οποτε μπορει να ηταν στο περιπου η τιμη.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2007, 11:54:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσον αφορα τη μοναδα διακοπτων μολις εμαθα από τη Λαιον ότι καλυτπουν το 100% της αξιας μεσα στην εγγυηση η το 50% αν το αυτοκινητο είναι μεσα στον τριτο χρονο από την αγορα του και εχει λιγοτερα από 80000 χλμ.
Δεν εμπιπτω σε καμμια από τις δυο κατηγοριες οποτε…........βοηθεια μου.
Σπυρο τ’ακους;Τσεκαρε το!
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2007, 15:24:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως ουτε εγω εμπιπτω.
Θα ψαξω τιποτα σε μεταχειρισμενο Wink

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Δεκ 2007, 23:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχ θέλω κι εγώ, τα φλας σβήνουν μόνα τους... Sad
τα φώτα ανάβουν μόνα τους Crying or Very sad
κάτι φορές τρελάθηκαν και οι υαλοκαθαριστήρες... Twisted evil

Άλλη λύση δεν υπάρχει ρε γμτ... Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Δεκ 2007, 08:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μόνη λύση είναι μονάδα διακοπτών , δυστυχώς όταν χαλάσει δεν μπορεί να επισκευαστή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης