PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ AIR CONDITION

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NikolasG (NICK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line 10/03

Ένταξη: 20 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2007, 18:41:19    Θέμα δημοσίευσης: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ AIR CONDITION Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σας.

Θα ηθελα να σας ρωτησω τι ειναι ο ηχος που ακουω οταν ανοιγω το air condition μου(σαν ΧΧΧΧΧ). Καμια φορα ακουγεται για καμποσα λεπτα. Σε οποια σκαλα κι αν το βαλω. Το καλοκαιρι εκανα κανονικα συντηρηση αλλα τοτε δυστυχως(οπως και στα περισσοτερα προβληματα) δεν το εκανε.
Η αποδοση του παντως ειναι κανονικη μετα και το service.

Επισης ακουω ενα μεταλλικο ηχο κατω απο το αυτοκινητο. Το κανει οταν οι στροφες ειναι χαμηλες ( τοσο ωστε να παει να σβησει) και γενικα αν πατησω και αφησω το γκαζι αποτομα ( σε χαμηλες ταχυτητες). Μου ειπαν οτι ειναι απο την εξατμιση και μου λαδωσαν τις βιδες στο σημειο που ενωνεται η εξατμιση με τον καταλυτη, κατω απο την θεση του ταμπλω περιπου. Εννοειται οτι το ξαναεκανε ( οταν παω στο συνεργειο σταματαει να το κανει και δεν μπορω να τους δωσω να καταλαβουν). Κουναω το καζανακι ακουγεται ο ηχος αυτος και μετα σταματα να το κανει για μερικα λεπτα και μετα παλι τα ιδια. Φοβαμαι μηπως δεν ειναι η εξατμιση αλλα τιποτα απο τη μηχανη(βαση ...) τελικα. Λετε να χρειαζεται να αλλαξω ολο το συστημα με τις βιδες και τα ελατηρια που αυτοι μου λαδωνουν και να μην παιδευομαι?

Α μηπως γνωριζει κανεις και τιμη απο δεξι ψαλιδι, original και μη ( ειναι να περασω ΚΤΕΟ 1η φορα , λετε να το βρουν. Στο συνεργειο παντως ουτε που το καταλαβαν, τους εκανα βολτα και μονο σε συγκεκριμενουν δρομους με πετρουλες , οχι σε σαμαρακια, και το αμαξι να στριβει ακουγεται).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και SORRY αν σας κουρασα.

PEUGEOT 206 Color Line , 1400cc 75hp , 11/03
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

Ένταξη: 25 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2007, 15:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το ΧΧΧΧ πιθανότατα ειναι το μοτέρ του ανεμιστήρα. Ακούγεται μέσα από τους αεραγωγούς?
Επιστροφή στην κορυφή
NikolasG (NICK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Δεκ 2007, 14:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστά , μέσα απο τους αεραγωγούς ακούγεται. Τώρα μάλιστα ειναι και πιο έντονο το ΧΧΧΧ. Είναι σοβαρό πρόβλημα ή μπορεί να μου πάει και έτσι? Μπορώ να κάνω κάτι (να προλάβω τα χειρότερα) ή το αφήνω και όσο πάει?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Δεκ 2007, 02:33:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NikolasG έγραψε:
Σωστά , μέσα απο τους αεραγωγούς ακούγεται. Τώρα μάλιστα ειναι και πιο έντονο το ΧΧΧΧ. Είναι σοβαρό πρόβλημα ή μπορεί να μου πάει και έτσι? Μπορώ να κάνω κάτι (να προλάβω τα χειρότερα) ή το αφήνω και όσο πάει?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μια από τα ίδια..την απάντηση θα μας τη δώσει το Τουριστόπαιδο (ελπίζω να είναι του στυλ: λάδωμα το ανεμιστηράκι απλά), καθώς και την προτεινόμενη ημερομηνία επίσκεψης (πριν το νέο έτος ε? Embarassed Embarassed Embarassed )!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
t0my (Θωμάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:39:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα μπω και εγώ στην λίστα αυτών που ακούνε αυτόν τον ήχο.
Εμένα το κάνει στην αρχή όταν ανοίγω τον κλιματισμό κρατάει για περίπου 5 - 10 δευτερόλεπτα και μετά μούγκα. Είχα φανταστεί ότι κάνει τίποτα ρυθμίσεις ανάλογα με την θερμοκρασία που διαβάζει, αλλά ίσως τελικά και όχι...
Θα παρακολουθώ το θέμα μήπως και βρω άκρη.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Δεκ 2007, 19:56:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό το θόρυβο των κάνει όταν βάζετε το A/C ή όταν ανοίγεται των ανεμιστήρα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Δεκ 2007, 19:41:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

t0my έγραψε:
Εμένα το κάνει στην αρχή όταν ανοίγω τον κλιματισμό κρατάει για περίπου 5 - 10 δευτερόλεπτα και μετά μούγκα.

Ω ναι! Evil Evil Evil

Touristas έγραψε:

Πολύ καλή ερώτηση από τον ειδήμων. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Θα το κοιτάξω κ θα κάνω ένα edit. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Δεκ 2007, 20:32:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O θόρυβος στην αρχή είναι νορμάλ πάντως.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Δεκ 2007, 14:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
t0my έγραψε:
Εμένα το κάνει στην αρχή όταν ανοίγω τον κλιματισμό κρατάει για περίπου 5 - 10 δευτερόλεπτα και μετά μούγκα.

Ω ναι! Evil Evil Evil

Touristas έγραψε:

Πολύ καλή ερώτηση από τον ειδήμων. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Θα το κοιτάξω κ θα κάνω ένα edit. Wink

Τον θόρυβο τον κάνει μόνο όταν ανοίγει το A/C Αργύρη.

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 07:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού το κάνει μόνο όταν βάζεις Α/C δεν έχει πρόβλημα το μοτέρ του καλοριφέρ.
Είναι φυσιολογικός θόρυβος από την εκτονωτική ή των συμπιεστή στα πρώτα sec λειτουργίας του A/C.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 09:34:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ομως ο θορυβος συνεχιζει και κατα τη διαρκεια της λειτουργειας του a/c, τοτε μαλλον υπαρχει ελλειψη φρεον!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
t0my (Θωμάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 10:44:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα τον κάνει μόνο όταν ξεκινάει ο κλιματισμός και όπως έγραψα για πολύ λίγο.
Νομίζω ότι έχω καλυφθεί και πλέον δεν ανησυχώ ....

Αυτό βέβαια που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί μερικές μέρες, άσχετα αν είναι κρύο ή ζέστη με το βάζω το κλειδί στην μίζα και γυρίζω στην πρώτη θέση ανοίγει η οθόνη του κλιματισμού και μόλις βάλω μπρος ξεκινάει να λειτουργεί.
Δεν λέω ότι είναι βλάβη αυτό αλλά δεν μπορώ να ερμηνεύσω την συμπεριφορά. Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 10:59:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν πάτε όλοι μαζί να ξεκάρετε αν είστε πλήρης από φρεον??? Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 18:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Είναι φυσιολογικός θόρυβος από την εκτονωτική ή των συμπιεστή στα πρώτα sec λειτουργίας του A/C.

Το κάνει όταν ανοίγει ή όταν το κλείνω.
Δεν το έκανε μέχρι τώρα όμως (τι σου λέω ε? Laughing Laughing Laughing ), είναι αρκετά έντονο και ενοχλητικό.
Πότε με το καλό επίσκεψη-συντήρηση/καθαρισμός Α/C (έχω κάτι χρονάκια να κάνω Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed )???

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
NikolasG (NICK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2007, 17:54:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν. Ο ήχος ακούγεται όταν ανοίγει ο διακόπτης του air condition ταυτόχρονα με την εξαγωγή του αέρα ( όχι με μόνο τον διακόπτη).

Κι εμένα μου το έκανε όταν το άνοιγα ή όταν το έκλεινα και για λίγο , αλλα τώρα τελευταία το κάνει και κατά την διάρκεια. Μου είπε ένας μηχανικός ότι από τη στιγμή που έκανα συντήρηση το καλοκάιρι( Αύγουστο, άρα δεν το χρησιμοποίησα και πολύ) μάλλον χάνω φρέον και μάλιστα γρήγορα. Θα το κοιτάξω και θα σας πώ τι φταίει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ασχοληθήκατε.
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2007, 22:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Touristas έγραψε:

Δεν το έκανε μέχρι τώρα όμως (τι σου λέω ε? Laughing Laughing Laughing ), είναι αρκετά έντονο και ενοχλητικό.
Πότε με το καλό επίσκεψη-συντήρηση/καθαρισμός Α/C (έχω κάτι χρονάκια να κάνω Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed )???

Πλέον το κάνει συνέχεια.. Evil Evil Evil Evil
Ακούγεται σα να δυσκολεύεται να στροφάρει (έμοιασε στον οδηγό! Laughing Laughing Laughing Embarassed Embarassed Embarassed ). Sad Sad Sad
Υπο διάλυση? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Δεκ 2007, 20:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Ω ναι....
Βασικα το σφυριγμα ειναι και απο εξισωση πιεσης αναμεσα σε μεσα και εξω ψυγειο a/c....Δεν ειναι τπτ....Η λυση απλη παταμε το κουμπι (+) στο ραδιο και ολα ειναι μια χαρα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Δεκ 2007, 22:06:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
kovac έγραψε:
Touristas έγραψε:

Πλέον το κάνει συνέχεια.. Evil Evil Evil Evil
Ακούγεται σα να δυσκολεύεται να στροφάρει (έμοιασε στον οδηγό! Laughing Laughing Laughing Embarassed Embarassed Embarassed ). Sad Sad Sad
Υπο διάλυση? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Με την νέα χρονιά.
Πάρε τηλέφωνο να σου πω.
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Δεκ 2007, 16:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Salute

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης