PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περί ανέμων και υδάτων (γυναικοδουλειές)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2007, 20:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να είμαι ειλικρινής το ανοιξα για το χαβαλέ και μόνο... εξου και το "κοντρόλι" στην φωτο, οπότε το συνεχίζω κάπως έτσι.

Τι λέτε για το οτι "Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες ...... υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν πολύ" ??? Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2007, 20:18:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις είναι η άποψή μου.
μαθαίνεις από τα άσχημα συνήθως και όχι από τα καλά ειδικά στην περίπτωση του ωραίου φύλου..έχει και ο πόνος την ομορφιά του και το θετικότερο είναι ότι ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας και τί όρια έχει.

καλά να είναι να μας τυραννάνε και να τις τυραννάμε Cool

και να μην ξεχνάμε ότι what goes around...comes around αλλά είναι επιλογή μας αν θα είμαστε εκεί που μας αφήνουν για να γυρίσουν Worthy

γιατί το απόλυτο δηλαδή:
1)βολική σε όλα
2)κουκλάρα
3)συνοδηγάρα
4)τρομερή το βράδυ
5)τρομερή το πρωί
6)στυλάτη
κτλ
κτλ
κτλ

δεν υπάρχει, εκτός αν ο Ιντζόγλου μας κάνει τα κονέ χαχαχαχα

(το χαλάρωσα λίγο στο τέλος γιατι πολύ σοβαρά μίλησα σήμερα,του χρόνου πάλι)

Σωστος ο Μητσακος.....
Στο τελος δεν το καταλαβα αυτο το "το χαλαρωσα λίγο"...... Καλα το πήγαινες......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 02:40:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AAAAA Μητσάκο ξέχασες το ποιο βασικό πλούσια.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 03:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr@lly έγραψε:

ηηη εστω με ακρες σε φθηνά ανταλλακτικα πεζω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 11:12:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Gr@lly έγραψε:

ηηη εστω με ακρες σε φθηνά ανταλλακτικα πεζω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ήήήήήήήήήή εστω να εχει ενα βενζιναδικο (κατα προτιμηση shell) βρε αδερφε....! Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 11:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Συμβουλή:

Κοιτάξτε να περνάτε καλά. Να είστε ειλικρηνείς με τον εαυτό σας (κατά κύριο λόγο) και με τους γύρω σας. Αν ο στόχος σας είναι να περνάτε καλά (να είστε και να αισθάνεστε καλά) τότε θα περνάτε και καλά.

Αν αυτός(η) που έχετε απέναντί σας (ή... δίπλα σας) δεν σας κάνει να αισθάνεστε καλά, τότε πρέπει να αναζητήσετε άλλο σύντροφο. Οταν θα είστε με έναν άνθρωπο που ούτε θα τρώγεστε (εσωτερικά, συναισθηματικά) και θα περνάτε πραγματικά καλά, τότε βρήκατε τον άνθρωπό σας...

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 12:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μονη γυναικα που αξιζει να ασχολεισαι μαζι της ειναι η PEUGEOT!
ΤΕΛΟΣ! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 12:36:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κόρη βενζινά είναι πολύ καλή περίπτωση... Ακόμα και στο κρεβάτι vpower racing θα χρησιμοποιεί Laughing Laughing Laughing

Οι σχέσεις μου με το αυτοκίνητο και τον υπολογιστή ήταν ως τώρα οι καλύτερες. Όσο αγάπη τους έδωσα, μου την εξέφρασαν πίσω πάλι σε μένα.... "Αχ, αγάπη μου, τώρα που θα σου βάλω κουικσίφτ να δεις τι ωραία που θα είμαστε..."

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 15:43:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αυτο που ειπε ο plaketokoftis εχω να πω το εξης:
Εκτος απο το οτι σου καταστρεφει το συκωτι μπορει να σε κανει να τρεχεις και να μην φτανεις ειδικα σε μια τετοια φαση.
Υπαρχει και ενα χαρακτηριστικο βιντεακι που ειχα δει πριν πολλες μερες οπου ενας αδυνατος ξυπνα ευχαριστημενος απο την νυχτα και πιανει κατι σε χρωμα κοκκινο στα δεξια του.Το εσωρουχο της κοπελιας-κυριας.
Τραβουσε σιγα σιγα και αυτο δεν ελεγε να τελιωσει με τιποτα.
Ειχε μεινει το παλικαρι.
Μολις μπηκε η κοπελα μεσα κρυφτικε κατω απο τα σκεπασματα.
Laughing Laughing Laughing

Το ποτο δεν νομιζω να κανει το ασχημο ομορφο(παντα μιλαω υποκειμενικα).
Για να κανεις κατι πρεπει να τρωγετε και οχι να μην μπορεις να την δεις.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 16:20:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Για αυτο που ειπε ο plaketokoftis εχω να πω το εξης:
Εκτος απο το οτι σου καταστρεφει το συκωτι μπορει να σε κανει να τρεχεις και να μην φτανεις ειδικα σε μια τετοια φαση.
Υπαρχει και ενα χαρακτηριστικο βιντεακι που ειχα δει πριν πολλες μερες οπου ενας αδυνατος ξυπνα ευχαριστημενος απο την νυχτα και πιανει κατι σε χρωμα κοκκινο στα δεξια του.Το εσωρουχο της κοπελιας-κυριας.
Τραβουσε σιγα σιγα και αυτο δεν ελεγε να τελιωσει με τιποτα.
Ειχε μεινει το παλικαρι.
Μολις μπηκε η κοπελα μεσα κρυφτικε κατω απο τα σκεπασματα.
Laughing Laughing Laughing

Το ποτο δεν νομιζω να κανει το ασχημο ομορφο(παντα μιλαω υποκειμενικα).
Για να κανεις κατι πρεπει να τρωγετε και οχι να μην μπορεις να την δεις.

Δεν διαφωνώ αλλά δεν είναι αυτός ο προσανοτολισμός μου στην ερωτησή μου, είναι πιο χαβαλετζίδικος και αστείος. Φυσικά δεν εννοούσα αν κάποιος εν προκειμένω να παει με μια γυναίκα που δεν του αρέσει στην απελπισία του πίνει ωστε να μην καταλαβαίνει τι βλέπει και τι γινέται. Εννοούσα κάτι παρόμοιο με το "ο καλός ο μύλος ολα τα αλέθει" και ξαναλέω απλά και μόνο για το χαβαλέ, για να γελάσουμε ρε αδερφέ...

Τελοσπάντων ρίχνω άκυρο στο τοπικ που ανοιξα.... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 16:34:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Για να είμαι ειλικρινής το ανοιξα για το χαβαλέ και μόνο... εξου και το "κοντρόλι" στην φωτο, οπότε το συνεχίζω κάπως έτσι.

Τι λέτε για το οτι "Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες ...... υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν πολύ" ??? Razz Razz

Εγω ξέρω ένα άλλο....
"Έλα μωρε, Σάββατο είανι........"
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 16:50:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πως το ειπε ρε ο λαζος να δεις??

αν δε μπαζωσεις πρωτα δε χτιζεις................
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 16:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

kalooooooooooooooooo Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 17:24:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου φαινεται οτι εχετε ξεφυγει ετσι?
δηλαδη το παν για εσας ειναι τα β...ια,ο κωλ... και το αν ψηλη ξανθια και με γαλαζια ματια η γυναικα?
με συγχωρειτε τοτε παρα πολυ αλλα ειστε αξιοι της μοιρας σας,
τι να την κανω την ομορφια οταν ο ανθρωπος που εχω απεναντι μου ανοιγει το στομα του και πεταει κοτσανες?οταν ειναι αντικοινωνικος?οταν δεν με σεβεται και δεν μου δειχνει την προσοχη που πρεπει?οταν την στιγμη που τον εχω αναγκη εκεινος πινει μπυρες με τους φιλους του και η απαντηση που μου δινει ειναι θα τα πουμε αυριο?
το αντιστοιχο βεβαια θα επρεπε να ισχυει και για εσας αλλα το μονο που βλεπω σε ολους γυρω μου και θλιβομαι ειναι απαθεια, απαθεια στα θελω του ανθρωπου που ειναι διπλα μας που υποτιθεται οτι τον αγαπαμε

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 18:20:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micra_iro έγραψε:
δηλαδη το παν για εσας ειναι τα β...ια,ο κωλ... και το αν ψηλη ξανθια και με γαλαζια ματια η γυναικα?
τι να την κανω την ομορφια οταν ο ανθρωπος που εχω απεναντι μου ανοιγει το στομα του και πεταει κοτσανες?οταν ειναι αντικοινωνικος?οταν δεν με σεβεται και δεν μου δειχνει την προσοχη που πρεπει?οταν την στιγμη που τον εχω αναγκη εκεινος πινει μπυρες με τους φιλους του και η απαντηση που μου δινει ειναι θα τα πουμε αυριο?
το αντιστοιχο βεβαια θα επρεπε να ισχυει και για εσας αλλα το μονο που βλεπω σε ολους γυρω μου και θλιβομαι ειναι απαθεια, απαθεια στα θελω του ανθρωπου που ειναι διπλα μας που υποτιθεται οτι τον αγαπαμε

Ηρώ, με όλο το θάρρος, πιστεύω είσαι λάθος. Ο λόγος είναι οτι τοπικ εχει χαβαλετζίδικο χαρακτήρα και δεν ξέρω αν στην πράξη κάποιος απο εδώ υιοθετεί τέτοια συμπεριφορά. Οπότε μην πιάνεσαι απο τα λόγια αυτα, εγω προσωπικά άνοιξα το τοπικ για να πειράξουμε ο ενας τον αλλον. Δεν νομίζω πως τα γραφόμενα αυτά είναι αντιπροσωπευτικά των ατόμων. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

Επίσης να πιστεύω πως σε τέτοια θέματα η θεωρία με την πραξη απέχει πολύ.

Φυσικά θα ταν ωραία μια τέτοια συζήτηση (για το πως αντιλαμβάνεται καθένας τα πράγματα και τι πιστεύει) αλλα ενας διαδικτυακός τόπος κατεμένα δεν προσφέρεται, περα του οτι είναι απρόσωπος.
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 18:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hρω ο Γιαννης έχει δίκιο.... Επίσης άλλο το να αγαπάς κάποιον και αλλο το να περνας καλα μαζι του... Και πιστεψε με, η πλειονοτητα απο εμας εδω μεσα (ηλικιες 19-25) μονο να δεσμευθει δεν θελει.... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 19:33:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ είμαι υπέρ της δέσμευσης... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 19:58:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγχωρειστε τον θυμο μου απλα ειναι καποια πραγματα που εκτος του χαβαλε και της πλακας οντως συμβαινουν στην πραγματικοτητα και λυπαμαι να βλεπω να τα υποστηριζουν ατομα που εκτιμω και πιστευω καποια αλλα πραγματα γι' αυτους.
και μην ξεχνατε οτι μεσω της πλακας και του χαβαλε λεγονται οι πιο μεγαλες αληθειες

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 21:45:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micra_iro έγραψε:

Ναι βρε αδερφάκι μου σαν την Σασα Μπάστα....
Ονομα και πράγμα...

Α άσε Ηρώ γυρίζουμε βράδυ χρόνι αιτώρα και οχι μόνο σαν
πελάτες αλλα και σαν εγραζόμενοι και ξέρουμε τι θέλουν οι
γυναίκες....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2007, 21:59:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Ρε συ το ατομο οντως πρεπει να ειναι απαιχτο.
Δεν μπορω να συνελθω απο τα γελια.Ευτυχως ειμαι και μονος στην δουλεια τωρα και δεν μπαινει κανεις να με δει και να μην ξερει τι γινετε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης